|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
http://www.filmweb.pl/film/Gra+dla+dwojga-2009-466573
o to dzis mam, Gra dla dwojga z Owenem i Roberts ![]() moze ciekawy ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
Gronia
![]() a ja ostatnio z TŻ obejrzelismy "to skomplikowane" - sympatyczny film ![]() Ja lubie Meryl Streep wiec tym bardziej mi sie podobal ten film ![]() ogolnie zabawny filmik i taki lekki ![]()
![]() |
#2583 | |
Zakorzenienie
|
no biedne te zwierzaki, ale tak w sumie najczesciej sie uzalamy, ale zeby cos z tym zrobic to juz malo kto, bo jak to przerwac, nie chodzimy do cyrku, nie kupujemy z pseudo, ale i tak tego g..wna pelno
![]() za male kary sa dla takich debili, zle ustawy chroniace naszych braci mniejszych ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() ale ja i tak tylko ogladam to co w TV, dlatego mam HBO i Canal, bo tak bym nic nie obejrzalala ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Ko jak poczekasz to za pare minut powinnam wkleic cos do poczytania ![]() albo zapamietaj sobie strone i kiedys tam zajrzyj ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Zakorzenienie
|
Groniu jak lubisz takie lekkie filmidła to polecam
![]() jak będziesz miała okazje to luknij ![]() chcialabym z Merylką obejrzeć "Wieczór" ale póki co nie mam jak ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Groneczko ja zaraz będę zmykać się myć itd... wezmę kąpiel relaksującą... może mnie to rozbudzi ![]() ale zapisałam sobie stronę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Uciekam kochane ![]() ![]() miłego wieczoru ![]()
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
Tak malo nam potrzeba, żeby dotknać nieba......
Obudzila się, ale w pokoju jeszcze było ciemno, spojrzala na zegarek, e dopiero 4 dochodzi, to spania, a spania, pomyslala i odwrocila się, żeby przytulic się do MJ, ale zastala tam puste miejsce. Usiadla i zaczela się zastanawiac gdzie może być MJ, wsliznela stopy w kapcie, zeskoczyla z lozka, narzucila szlafrok i wyszla na korytarz. Caly dom był pogrązony we snie, cisza jak makiem zasial , a ona nie wiedziala gdzie ma isc. Czy w prawo czy w lewo, znikad nie dochodzily żadne odglosy, to gdzie może być Majkel?- myslala. Najpierw zajrzala do biblioteki, potem do salonu, do jego gabinetu, nic pustka. Nieraz bolaly go plecy, to szedl na twardsza kanape, ale ostatnio rzadko mu się to zdarzalo, wiec już się bala, ze znow wzial jakis srodek i gdzies może cierpi z bolu. W koncu dotarla do kuchni i bingo, bo oto jej oczom ukazal się taki widok: przy stole siedzial Bubles grzebiac owlosionym paluchem w pudelku z lodami, był już tak wypackany lodami, ze wygladal wprost komicznie, a Majkel, no Majkel wypinal swoje ksztaltne posladki w bokserkach i schylony przygladal się co jest w lodowce. Oparla się o framuge drzwi, rece skrzyzowala na piersi i przygladala się to raz patrzac na przesmieszna malpe, to raz na MJ, który zaraz chyba się odmrozi, bo tak dlugo się wgapial i nie mogl się chyba zdecydowac na nic. - wiesz Bubbles, w sumie nie wiem co mi się chce jesc,- powiedzial w koncu i dalej stal tak samo, bo nie wiem czy mi się chce slodko czy kwasno- mowil dalej. Tlumila smiech, bo przypominal jej niezdecydowane dziecko, albo jeszcze lepiej kobiete w ciazy, która ma swoje zachciewajki. - czyzbym ja o czyms nie wiedziala ?– w koncu się odezwala jeszcze nie widziala, żeby ktos tak szybko i glosno zamknal lodowke, bo MJ się tak zlakl, jakby ducha uslyszal. A ona spokojnie przysiadla się do Bubblesa, zanurzyla lyzeczke w lodach - mogę ? – zapytala zwierzaka ten wyszczerzyl rzad zoltych zebow, popatrzyl na nia bursztynowymi oczami i chyba zaakceptowal, ze ma wspolniczke do tych pysznosci. - no to co kochanie, chcesz mi o czyms powiedziec?- zaczela, wkladajac przy tym lyzeczke lodow do buzi i zerkajac na MJ - eeee, no zglodnialem i jakos tak spac nie mogle, wiec pomyslalem, ze... - a to dobrze, ze w ogole myslisz o tej porze – parsknela, wiesz, bo mi się może wydaje, ale czy Ty czasem nie będziesz mieć dzidziusia – zadajac pytanie wpatrywala się malpe - dzidziusia???? Majkelowe oczy zrobily się niczym spodeczki - no, masz takie zachciewajki, jak kobieta w ciazy – w koncu nie wytrzymala i się rozesmiala Majkel podszedl powoli do niej, kucnal, zlapal za reke i się przytulil - a ja już myslalem, ze.....- zawiesil glos, ale się usmiechnal, pogladzil ja po brzuchu - ze ja jestem? – zapytala zdziwiona, nasze plany sa inne, rozmawialismy, ze po ślubie - tak, tak , ale wiesz jak dzieci nieraz przychodza na swiat, plany planami, a tu jedno fiku miku pomylone i plany w leb, a ja się nie mogę doczekac , pocalowal ja i wstal. Spojrzala na niego , gdyby miłosc była jadalna, jak np. te pyszne lody, obydwoje byliby już grubasami. I w lodowce by nie lezala na polce, bo wtedy w ogole lodowka moglaby być pusta, a oni i tak chodzili by obzarci jak mopsy . Wstala, przytulila się do jego nagich plecow - kocham Cie – szepnela odwrocil się , zlapal jej glowie w obie dlonie i pocalowal namietnie, przygryzajac mocniej dolna warge. - alaaaaa zawolal nagle Majkel, odkaskujac od niej i odwracajac w strone plasniecia. A Bubbles stal na stole i wlasnie przed chwila rzucil w Majkela pudelkiem lodow, ktore rozbryzgnely się po kuchni, brudzac przy tym jego plecy. - Bubbles, cos Ty zrobil? –Majkel zaskoczony zapytal zwierzaka i próbowal go zdjac ze stolu, ale tamtemu to nie w smak było i zaczal skakac, w koncu sam zeskoczyl i wyparowal z kuchni. - On jest zazdrosny – skomentowala, przykro mi, ze traktuje mnie jako rywalke, ale jeżeli psy tak maja, to co dopiero malpy, które prawie jak ludzie maja wyksztalcone zmysly. Chodź poszukamy go, bo jeszcze zrobi tutaj nam burdelos, i oboje wybiegli z kuchni w poszukiwaniu Bubblesa. Kazdy pobiegl w inna strone, choc Majkel bardziej znal swego pupila i sie domyslal gdzie mogl sie zaszyc. Przyprowadzajac go pare lat temu do domu, zabierajac z labolatorium, myslal czesto, ze jak Bubbles dojrzeje moze w nim sie obudzic instynkt, i bardzo sie staral zapewnic zwierzakowi jako taki swiat, nie wyobcowany za bardzo od jego srodowiska. Ale dla Bubblesa, to on byl calym jego swiatem i Majkel bal sie, ze niedobrze sie dzieje, ze cos trzeba wymyslic oby pogodzic te dwie milosci. Bubbles od kiedy zamieszkal w Neverlandzie najbardziej lubil tzw. Majkelowy skladzik, gdzie MJ chomikowal wszytsko co dostawal od fanow , ale niestety tym razem nie bylo go tam, wiec Majkel stanal i rozmyslal, gdzie sie podziala malpa. W tym samym czasie dziewczyna krazyla po roznych zakamarkach domu i szkukala zwierzaka, najpierw naszukalam sie MJ teraz znow ten przepadl - pomyslala, ach z tymi facetami - powiedziala sama do siebie i wtedy uslyszala jakis dziwny szmer dochodzacy z lazienki, weszla tam cicho i ujrzala Bubblesa w niemalym juz sajgonie, ktory wyciskal akurat tubke pasty i smarowal nia kafelki. Lustro juz byl wybrudzone mydlem, na podlodze walaly sie rozne inne kosmetyki, a on jakze zadowolony kontynuowal swe piekne jego zdaniem dzielo. Nie wiedziala jak zareaguje na nia, troche sie bala, w koncu to nie maly piesek, ale zamknela cicho drzwi, usiadla na zamknietym sedesie i cichutko zaczela spiewac ulubiona jego piosenke, choc nie miala talentu wokalnego, ale czesto slyszala jak MJ spiewa ja Bubblesowi, pomyslala, ze moze to pomoze w jego uspokojeniu. W tym momencie Bubbles odwrocil sie w jej strone i powoli podszedl, odrzucajac po drodze juz prawie pusta tubke pasty. Polozyl glowe na jej kolanach, ona zaczela go powoli glaskac, nie przestajac spiewac, tak zastal ich MJ, usmiechnal sie, pewnie z mojego spiewania - pomyslala, podszedl do nich i delikatnie wzial Bubblesa na rece , mrugnal do niej i wyszedl z nim, podazajac w strone pomieszczenia gdzie malpa miala swoje legowisko. A ona wrocila do sypialni, wybudzila sie do reszty, po takiej przygodzie. Poszla umyc zeby, bo w koncu jadla cos, a jeszcze zostalo troche spania. Polozyla sie do lozka i czekala na MJ, ktorego dosyc dlugo nie bylo, ale nie zdazyla usnac, kiedy wsliznal sie lozka, polozyl obok i mocno przytulil. Lezeli tak w milczeniu, dopasowani jak 2 polowki pomaranczy i choc byli zmeczeni, nadchodzil ranek i Majkel juz sie krecil, a ona wyczula to cos. Zasmiala sie i przytulila mocniej. - no co? - zapytal jak speszony mlodzieniaszek, nie smiej sie, tylko zrob cos, bo ja chyba teraz nie usne - powiedzial do niej. - ja mam zrobic? usiadla na lozku i zaczela sie z nim przekomarzac, w koncu zaczela go laskotac, a laskotki skonczyly sie na zmyslowym dotykaniu jej ciala, takim dotykaniu, ze w koncu Majkel tak wykochal swoja milosc, ze krzyczala pod nim tak glosno, ze zatykal jej usta pocalunkami. Szeptal jej czule slowka, az w koncu padli z wycienczenia, czujac ze kazdy przez chwile dotknal nieba. - i kto by pomyslal, ze tak zaczniemy dzisiejszy dzien - zasmialli sie oboje i przytuleni zapadli jeszcze w niekrotki sen.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-19 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ślicznie, Groszku ![]()
![]() |
#2587 |
Zakorzenienie
|
przynajmniej P. może być spokojny, że nie będę mu jej podrywać...
![]() jak mogłaś tak zostawić te słoniki ![]() ![]() a jeździłam kiedyś na słoniu ![]() ![]() Kama, jaki sen... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2010-06-19 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
Niuniole sie robia na jeszcze wieksze bostwa niz normalnie i zaraz wychodza na party
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- No to sajonara ![]() I idziemy na dżamprezę Niuniolową i będzie Majkol ![]() I w ogóle ![]()
#2589 |
Zakorzenienie
|
Włączcie na Planete!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie to podobało mi się to na Planete, ale wyłączyłam jak tylko zaczęli o śmierci.
#2591 |
Rozeznanie
|
obejrzalam to na planete. fajny film , na koncu sie poplakalam
#2592 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja się spłakałam, bo pokazywali takie migawki... jak patrzył i mówił "I love You" ![]() A na końcu powiedzieli, że miał wielki talent, przezwyciężył trudności, które byłyby dla innych końcem kariery, a on mimo wszystko wytrwał... W sumie dobry dokument... ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Rozeznanie
|
naprawde swietny dokument tylko ciezko jest gdy mowia o smierci.
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- zeby mnie strasznie bola tyle juz tabletek wzielam i nic ;(
#2594 |
Zakorzenienie
|
tak , super byl ten dokument
![]() i duzo bylo tego ujecia foty Anisiowej i tyleczek tam pokazali ![]() na koncu tez sie poplakalam, ale warto bylo do konca obejrzec, i zobaczyc jak ludzie go kochaja nadal, i mowili, ze az dosmierci beda fanami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2595 |
Zakorzenienie
|
Wróci wróci
![]() Szkoda tylko że z szorstkimi dłońmi ![]()
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
no ja w klubie o tym pisalam , zeby ogladac, a dzis smsy wysylalm do kogo mam komorki, tylko do Crystal cos nie mam
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- ej a wiecie co bylo najlepsze i dla mnie nowosc, ze z Bubblesem spal ![]() ![]() moze Ko nagrala ten dokument, bo warto obejrzec , nawet kiedys sobie, te ujecia cudowne ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() i w koncu raz takie komentowanie mojego dziela ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Groniu
![]() W klubie nie widziałam, ale dzięki Twojemu smsowi przełączyłam ![]()
#2598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mój najmłodszy 18letni brat też do niedawna spał z psem, z owczarkiem, jak bracia spali, piesio na boku, przykryci kołdrą... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Zakorzenienie
|
kurde nie mam tej Anisiowej foty Majkelowej
![]() Anisia przybadź i ja wklej, te policzki takie tam mial rumiane ![]() a ta byla pamietam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o mnie, to takie komentowanie masz jak w banku
![]() ![]()
#2602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas psy mialy swoja kanape, potem remont, to w koncu 2 wyladowaly w naszym lozku i do tej pory pozbyc sie ich nie mozna ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- szkoda ze Kama i Lu nie maja planete ![]() ale juz mowilam do P. ze jak go spotkamy to na zywo nam da pokaz ![]() a w ogole P. dzis dobrze powiedzial, ze jak tyle klamstw o nim pisza w gazetach, to to ze umarl, ze mozna wziac za klamstwo ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Rozeznanie
|
a z tego co czytalam to maja byc powtorki
#2604 |
Zakorzenienie
|
a w ogole gdzie jest Kama?
bo Lu na dole widze, a czemu sie nie odzywa? ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ![]() ![]() ide przeczytac twoje PW
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Rozeznanie
|
26.06 o 13.25 , 1.07 o 18.20 i 5.07 o 19;20
#2606 |
Zakorzenienie
|
a ma ktos moze te fote Anisiowa w swoich zbiorach?
z ktorego ona roku byla? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- zapisuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2607 |
Zakorzenienie
|
Nie przesadzajmy, nie jestem aż takim potworem
![]() ![]() Nauczona doświadczeniem, nie jeżdżę po twórczości innych - wyłącznie po swojej własnej ![]() ![]() Jeśli ktoś prosi mnie o zbetowanie tekstu, to tylko go poprawiam, nie robiąc sobie wycieczek osobistych ![]() ![]()
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1276678716
mam ![]() tak sie wpatrywal, a potem pojechali po calej sylwetce i to z tylu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
a te fote uwielbiam, te pejsiki
![]() i tez chyba byly te ujecia ![]() i jest ta w innym ujeciu ![]() i jej nazwa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2610 |
Zakorzenienie
|
Daria, no moglam wziac sloniki
![]() a moze je w nocy teraz wykradne ![]() ale czym je bede zywic? a jakby zyrafa tam byla to juz w ogole bym umarla z rozpaczy i nie wiem czego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.