|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Judi wczoraj ulewa
u nas nic ani krapeczki nie spadło, popadało dopiero gdzieś nad ranem nie wiem od której bo spałam potem było tylko pochmurno i bez deszczu co do mini to ja teraz też nie noszę ale za panny nosiłam jak najbardziej byłam chuda nogi zgrabne /nie to co teraz mini prawie na równo z dupą jak teraz sobie pomyślę że chodziłam aż w takich krótkich to śmiać mi się chce ale jak patrzę na zdjęcia to podoba mi się
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Ja krótkie spódniczki zakonczyłam nosić w wieku może 12-13 lat kiedy to dupa zaczęła roooooooooooosnąć jak na drożdżach
do tego wieku byłam drobną dziewczyną, zero bioder, szczupłe nogi. Ale gdy hormony zaczęły szaleć i zaczęłam nabierać "kobiecych" kształtów to masakra Dziecię śpi już 1,5 godziny... a przyjechały siostrzenice 13 i 4 lata, bo siostra ma jakąś imprezę u znajomych. Tymek mógłby się pobawić z 4 latką ale w najlepsze kimie
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
hello
a broń boze Maluśna, odczyń czary żeby migrenos przynajmiej Ciebie oszczędził chyba nieco mnie źle zrozumiałyście w tej krytyce stylizowania się pań w pewnym wieku nie jestem za tym, żeby panie wyglądały jak kopciuchy pod piecem, ale przesadne młodzieżowanie się i mnie razi, stringi tak ale nie tak wyeksponowane na mało jędrnych pupkach taka dzidzia piernik mi się od razu kojarzy, ja lubię taką klasyczną elegancję , a nie takie bikini babcie w topach na sflaczałych ciałach lubię patrzeć na gustownie ubrane osoby, a nie przebrane w top ciuszki kobiety, takie coś wywołuje u mnie krytyczny uśmiech ![]() no i fryzura działa cuda he he a ja noszę miękkie staniki i cycki mam prawie pod brodą Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-06-19 o 14:38 |
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
ale pewnie na fiszbinach
![]() ja takie stare -maluśkie tez nie trawie a skoro było widac stringi pod białą mini to pewnie tez były białe najwiekszy obciach to białe stringi pod białymi spodniami, bleeeeh
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej takuśna a jakie byś ubrała stringi pod białe bo ja też ubieram białe bo inny kolor mi przebija a białe nie ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- hmm może ja też staroświecka i nie modna jestem ![]() więc proszę naprowadźcie mnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- hmm może ja też staroświecka i nie modna jestem ![]() więc proszę naprowadźcie mnie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
haj
![]() po zakupach jestem. udanych chciałam dwie proste koszulki do spódnic i mam, czerwień i brąz. no i okulary w vision express dorwałam ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() najlepsza jest bielizna cielista apropos to w lidlu ostatnio były majty bezszwowe 2 pary za 19 zł. dorwałam cieliste i fajne są
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
he he
Jowiszowa ale się zgrałyśmy i ja dorwałam słoneczny okular w vision i to za 59 zł, nastawiałam się na droższe, ale fasony mi jakoś nie odpowiadały, a nie chcialo mi się patrzeć w innych opatykach grunt że okularki dobrze mi siedzą na nosie tak Kristi pod białe rzeczy, ubieramy cielistą bieliznę niemodne są białe staniczki pod białą bluzkę tak mówi guru T.Jacyków ![]() kurcze ja noszę tylko bawełniane majtasy bo do innych mi się wkładki nie przyklejają i tylko bawełna mnie nie podrażnia dowicpnie
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-06-19 o 21:01 |
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zapłaciłam 99.
|
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jaka kremowa ja tam zawsze wolałam białe bo to zawsze białe a kremowe, ekri wydają mi się po czasie jak takie stare zużyte tyle że ja nigdy nie noszę białych przezroczystych ubrań hmm muszę nad tym pomyśleć nad tym cielistym kolorem mówicie że wtedy nic nie widać
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przykłady: cielisty: http://allegro.pl/item1050519983_tri...y_70_c_30.html krem: http://allegro.pl/item1076340921_rx3...nosz_75_e.html Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-06-19 o 22:30 |
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja ciemna jestemmuszę się porozglądać za takimi i mówicie że np. pod białą bluzkę też cielisty biustonosz zakładać ?? |
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
si Kristi
widzisz, jeszcze sie czegos nauczysz od nas ![]() wrąbałam pół pizzy z pizza hut ![]() ![]() dokonczyłam "Sekret genezis" i znowu nie mam co czytac mozecie cos polecic---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- kiedys prowadziłam dyskusje na temat " co zakładac pod spodnie do pełnych butów?" chodzi o stopy no i co zakładacie? skarpety odpadają, antygwałty ( podkolanówki) są obrzydliwe, to zostaja ponczochy ja zakładam kabaretkowe podkolanówki, ciekawa jestem która dama lata w ponczochach
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
ANTYGWAŁTY
po prostu celniejszej nazwy podkolanówek nei znajdę
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co podzieliłam się z mężem tym że jestem staroświecka i muszę sobie kupić nową bieliznę o kolorze cielistym
a on na to że to jest nie dopuszczalne żeby tak oszukiwać że to musi być widać, takiego cielistego przecież nie będzie widać i "niby nic a kropek też nie widać "//chodzi o brodawki// że to przecież oczy wypali ale mam zboczucha w domu ![]() ![]() i co z takim począć wiecie co piję 4 drinka dziś i dobrze mi jest ' czuję się wyluźniona mam spokój jutro jest jakaś impreza na mieście i mam nadzieję że pogoda dopisze bo dzieciaki mają obiecane że pójdziemy i już sobie uplanowałam że po obiedzie pójdziemy głosować a potem na miasto spacerkiem i z wózkiem może wytrwamy do wieczorka o Judi a wy się nie wybieracie ???może byśmy się gdzieś spotkały |
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
he
ale bieliźniarskie wywody o północy ![]() ![]() ![]() ja własnie obejrzałam sobie na kompie Kwiat Pustyni chłopaki chrapią a mnie coś sen się nie trzyma ![]() Jowiszku postaram się cyknąć jutro fociszkę, ale ja to standardowe, nie żadne fikuśne okulary wybieram coś w tym stylu one są http://www.visionexpress.com/sunglas...sale-price/asc tyle że małz obiecał mi je sprawić na urodziny, więc tak sądziłam że gdzieś w 200 zł muszę się wyrobić, a tu traf padł na te tanie, bo nie mają jakichś polaryzacji itp, więc obecnie musi mi chyba jeszcze coś dokupić, jakieś pachnidło czy cuś
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi w Pszczynie ta impreza?? na rynku??
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co dokładnie nie wiem ale albo na rynku albo przy zamku w każdym razie to jest obok siebie więc bez różnicy tylko tyle wiem co w tym linku http://www.rozrywka.pless.pl/wiecej....id=19304&akt=1 jak by co to my pójdziemy ok 15-16 no chyba że będzie bardzo brzydka pogoda |
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
moja droga Kristi
uświadom męża ze ta cielista bielizna nie oznacza ze jest prześwitująca ona dobrze Ci wszystko zakryje a kolor sprawia ze nie odróżnia sie prawie od skóry więc pod ubraniami jej nie widac u nas pogoda do bani, pewnie tylko na wybory pojdę, wezmę Wiki to sie przewietrzy troche. TZ pojechał rano na zawody wędkarskie i potem odbębni swoje w Katowicach bo tam jest zameldowany. jeszcze mam w planach upiec murzynka bo kumpela przyjezdza i moze meblowy meblowy do Wiki wiec ja sobie posiedze z kumpelą, dziwnie ale powiedzieli ze mam sie nie przejmowac
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
antygwałty
dobre do spodni i pełnych butów zakładam z reguły albo podkolanówki (w h&m i calzedonii mają zawsze fikuśne) a ponczochy to tylko do sukienek/spódnic rajstopy wchodzą w grę jak temp. spada poniżej 10 st, unikam, bo zawsze mi zjeżdżają jestem na jutro umówiona z koleżanką z liceum. ma bobasa 1,4 i w listopadzie rodzi 2giego samca. jej reakcja na wieść o płci jak u naszej Poulette |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
tak właśnie stawiałam na Ciebie Wersta
bo Ty nasza dama jesteś ![]() ja w kieckach prawie tylko latem, wiec bez niczego pod spodem, pomijając majtasy a jak juz mam kiece załozyc w inne pory to zazwyczaj rajstopy ponczochy tylko do dłuzszych, a ja zwykle przed albo w kolano kiecki Wiki od godziny z dziadkiem w ogrodzie szaleje co z tego ze mżawka jest kalosze, przeciwdeszczowe wdzianko i hulaj dusza
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna mój tz to rozumie tylko że on lubi jak tak coś widać pod spodem czy biustonosz czy krój majteczek //
![]() chyba liczy na to że coś więcej zobaczy ja pończochy też pod spódnice zakładam rajstopy to jak jest zimno a do spodni to zakładam stópki te cieniutkie rajstopowe to też zależy jakie spodnie i jakie buty do adidasów to zwykłe skarpetki te krótki |
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
no Takuśna szybciej majtki w dół idą
u na ma lać w przyszłym tyg. ma któraś szczotkę elektryczną ultradźwiękową? zamówiłam sobie i rodzicom, pewnie na wtorek dopiero będzie jestem napalona jak szczerbaty na suchary, bo ponoć doczyszcza bez prolemu wnęki i zakamarki przy aparacie. zaoszczędziłabym trochę czasu na forach netowych chwalą
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a u nas dziś cudna pogoda, słonecznie i duużo cieplej jak wczoraj ubolewam strasznie, że nie mamy własnego domu. jednak taki "wybieg" to zupełnie co innego niż spacer w mieście ![]() dziś mieliśmy gdzieś się wybrać ale tz znów w garażu biedny siedzi wczoraj klimę robił a dziś rozbiera zawieszenie bo coś mu kierownica wibruje już przy 100km/h felgi proste, opony nowe 2 razy wyważane więc nie kumamy co jest...a przed wyjazdem na wakacje trzeba ew. usterki naprawić.a ja nie mam cielistej bielizny bo mi się nie podoba no nie cierpię tego koloru bielizny, od razu mam odruch wymiotny bo to takie bezpłciowe |
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna powiem Ci że mam takie same odczucia co do cielistej bielizny
obrzydliwa
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej dla mnie
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
ale to bardziej chyba razi pod spodniami czy spódnicami, wtedy tak śmiesznie taki trójkąt biały jest
ale pewnie białych spodni tez nie masz a w ogóle kazdy nosi to co lubi ![]() miała przyjechac i kumpela i meblowy a chyba będę sama siedziec kumpela nie przyedzie nie wiem jak tescie bo z nimi sie TZ umawiał a teraz śpi
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna a co Ty
ja i białe spodnie hihi toż bym wyglądała raz grubiej![]() Ja robię porządek w fotach, nie wywoływałam od 1,5 roku ale mam roboty
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama do szczupłych nie nalezy a tez czasem chodzi w białych spodniach latem .Liczy sie krój, no ale zawsze ma tyłek zasłonięty czymś wiec cielista bielizna nie potzrebna ze zdjęciami sie bawiłam pare dni temu, nie wywoływałam od grudnia teraz czekają zapisane na wywołanie
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
zakończyłam
![]() mam 273 fotki, dokładnie od stycznia 2009 więc jest ok po wakacjach jerszcze przybędzie to wywołam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

do tego wieku byłam drobną dziewczyną, zero bioder, szczupłe nogi. Ale gdy hormony zaczęły szaleć i zaczęłam nabierać "kobiecych" kształtów to masakra

i co z takim począć
dobre
jestem napalona jak szczerbaty na suchary, bo ponoć doczyszcza bez prolemu wnęki i zakamarki przy aparacie. zaoszczędziłabym trochę czasu
wczoraj klimę robił a dziś rozbiera zawieszenie bo coś mu kierownica wibruje już przy 100km/h