|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Też miałam w wielokolorowe paski, były chyba 3 odcienie. Chciałam takie z pomarańczem, ale TŻ nie mógł znaleźć i wziął fioletowe. Dziś przy okazji wymiany wzięłam te pomarańczowe. U mnie woda pojawiła się po pierwszym myciu. Większość wyschła nie zostawiając śladu ale w dwóch łyżeczkach woda pływała :/ Mam nadzieje, ze to była wada produkcyjna i te będą OK.
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Anusiak24 wielkie dzięki
|
|
|
|
#2013 |
|
Raczkowanie
|
Całkiem fajna ta gazetka remontowa
Akurat jestem w wykończeniowej fazie remontu dwóch pokoi i przedpokoju i może coś jeszcze wpadnie mi w oko np.naklejki lub foto-tapeta Całkiem fajny jest też ten regał krata, akurat na full książek mojej córki |
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Anusiak podziękowania za skany
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wiecie, co? Byłam dzisiaj z TŻ w B.i zobaczyłam te koszyczki plastkiowe, więc wzięłam. I w kasie mi policzyli za nie niecałe 21 zł, a ja myślałam że 6.99 wszystki trzy kosztują.... Ale zapłaciłam, wchodze teraz na str.B.i tam jest napisane że komplety koszują 6.99. Więc już nie rozumiem.... Oszukali nas? Kupowała któraś z Was je? I druga sprawa, widziałam w B.komody za 99 zł(z 4 szufladami)-czy ktoraś z Was zna może jej wymiary? Bo zapomniałam.... Cos tam pisało 85x...x...? I jak z jej trwałością? Fajna? Pozdrawiam. |
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
byłam właśnie w Biedronce i któras z was pisała kiedyś, że Pycholandia to to samo co Kubuś więc po co przepłacać. Więc sprawdziłam zaciekawiona dziś skład i jednak wolę przełacać 50gr i kupować dalej Kubusie
oglądałam te sukienki plazowe, okropne, z ręcznika zrobione Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-06-20 o 10:44 |
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dziś kupiłam świetny śpiwór. Bardzo porządny materiał, nadaje się do niskich temperatur
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli masz paragon to idź sie zapytaj. jak jest napisane to tzreba to wyjaśnić. to to nawet sukienki nie przypomina okropność jakaś , mi sie nie podoba w ani tyci procencie
Edytowane przez GOśka T. Czas edycji: 2010-06-19 o 20:36 |
|
|
|
|
#2019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wymienione sztućce umyłam i zacieków nie widzę. Czasem wady się zdarzają, najważniejsze dla mnie, że nie robili w Biedronce problemu z wymianą. Czekam na poniedziałek ;D bo chcę zakupić komplet pudełek rattanowych. Ostatnio chciałam kupić jakieś koszyczki, ale wszędzie drogo (w Jysku 10-25pln/szt) a tu 14.99 2szt. |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2021 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2022 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;20108196]A ma
![]() proszę:[/QUOTE] Dzięki Trochę późno ten papier piłkarski dają
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za gazetkę. Te naklejki sa dość ciekawe i ta cerata ciekawe jaka jakość.?
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;20108196]A ma
![]() proszę:[/QUOTE] dziękować akurat muszę papier kupić a ten papier piłkarski Queen to w piłeczki będzie? Monte jakie tanie |
|
|
|
#2026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli już kupuję (a kupuję rzadko) jakiś sok tego typu, to wybieram Pysia bez cukru. W mojej "domowej" Biedronce są musli w saszetkach Na etykiecie napisane "nowość", więc może wejdą na stałe?
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Przyczajenie
|
powiedzcie jakie to gry są w tej biedronce? i w jakiej cenie? jak ktoś byłby na tyle życzliwy to proszę o foto
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
A więc po imprezie już, dzieciaki szczęśliwe, wszystko smakowało więc raz jeszcze dziękuję za liczne inspiracje. M.in. Sałatka owocowa podana do tortu, ciasteczka z dwóch opakowań ciasta francuskiego (zrobiłam takie paczuszki z truskawką lub kawałkiem ananasa) zeszły może w...4 min(!)-tak jak myślałam, pop-corn, ten z paczki, b. dobry, orzeszki acardo (solone bo niesolonych u mnie nie ma) i chipsy, i jeszcze raz chipsy kilka rodzajów, oczywiście nie musze mówić, że smakowały
matko, dobrze, że nie codziennie dzieciaki jedzą tyle chipsów i innych nie do końca zdrowych rzeczy..Ice tea do picia(musiała być dobra bo 4l zeszły w godzinę) i cola oczywiście. Ta drabina by mi się przydała do domu, ale te 2 stówy..trochę dużo. Regał krata tez niczego sobie |
|
|
|
#2029 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj ogldalam te obrusy z podkladkami-bardzo fajne.
I koszyczki ratanowe... Odlozylam sobie je i jutro kupie. Serek tutti bardzo dobry, ja nalagowo go jem. I wysmienity serek z truskawkami (jest jeszcze z wisniami i brzoskiwniami) tez bardzo dobry. W kazdej biedronce sa paczki mrozone, czy tylko u mnie? tzn one sa rozmrazane przed wystawieniem na pólke. Ktos pisal o tych koszyczkach ze policzyli mu za 3 sztuki-idz z paragonem , nie powinno byc zadnego problemu ze zwrotem pieniedzy.
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- U mnie sa mrozone. |
|
|
|
|
#2032 |
|
Rozeznanie
|
Tequilka a kojarzysz czy są fioletowe te koszyczki, na zdjęciu nie ma, ale jest napisane, że wiele kolorów do wyboru. Mi by tak fioletowe pasowały.. Dziś wieczorkiem pewnie je już wystawią, co? U moich rodziców tak przynajmniej jest, ze w niedziele po 19 (otwarte do 20) wykładają produkty z nowej gazetki, nie wiem jak u mnie.. |
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwie talie kart i instrukcje do 76 gier karcianych planszę do warcabów + żetony + instrukcje do 8 wariantów tej gry + instrukcja do black jacka planszę do Chińczyka + pionki i kostka + instrukcje do 5 wariantów tej gry Starannie wykonane, malutkie, na podróż w sam raz Polecam rattanowe pudełka po 14,99 , które będą od jutra. Identyczne są w KDC za... 29,90 Ja mam zielone, kupowane z pół roku temu w Biedronce, idealne na drobiazgi. W większym trzymam resztki nici, mulin, kordonków etc. a do mniejszego wsadziłam różne duperele walające się na szafce nocnej typu: balsam do ust, fiolka z lekami, słuchawki do radia itp.adzia'90 nie ma wersji fioletowej, są tylko te kolory, co na zdjęciu
Każdego poranka dostajemy szansę na nowe życie i tylko od nas zależy, czy zaświeci słońce. Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach a słońce świeci ponad nimi. Edytowane przez Mariah Czas edycji: 2010-06-20 o 10:32 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2035 |
|
Przyczajenie
|
Mariah dziękuję ślicznie za informacje i foto
|
|
|
|
#2036 |
|
Przyczajenie
|
Ma ktoś gazetkę "Powiew Orientu" ?
|
|
|
|
#2037 |
|
Konto usunięte
|
A to jest cała gazetka?
Bo tutaj jest tylko cos takiego http://www.biedronka.pl/str/2/i/20.php |
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane po ile są te musli w saszetkach?
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
jadlam te lody sernikowo cytrynowe
![]() sernika nie czulam, a cytryny momentami za duzo raczej juz wiecej nie kupie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

(mam je od poniedziałku) mam nadzieję że będą w porządku. Może spróbuj je zareklamować, hope że nowe się sprawdzą lepiej 

Akurat jestem w wykończeniowej fazie remontu dwóch pokoi i przedpokoju i może coś jeszcze wpadnie mi w oko np.naklejki lub foto-tapeta
Całkiem fajny jest też ten regał krata, akurat na full książek mojej córki 

Ja mam zielone, kupowane z pół roku temu w Biedronce, idealne na drobiazgi. W większym trzymam resztki nici, mulin, kordonków etc. a do mniejszego wsadziłam różne duperele walające się na szafce nocnej typu: balsam do ust, fiolka z lekami, słuchawki do radia itp.