|
|
#2761 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
Cytat:
Ale w końcu nie dotarliście, ciekawe dlaczego Cytat:
Bardzo podoba mi się kształt twojej twarzy, też chciałabym mieć wyraźniej zarysowaną żuchwę Ale niestety u mnie nastąpił zanik dolnej szczęki ![]() Zaraz odpalam mój wiatraczek i wskakuję na steper
|
|
|
#2762 |
|
Wtajemniczenie
|
tak szczerze to ja mam wiele kompleksów i to naprawdę nie wymyślonych, ale staram się to ukrywać i się aż tak tym nie przejmować i czasami się udaje No dobra, idę się przybrązowić
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-06-19 o 20:06 |
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zazywam od jakiegos miesiaca ale polowe dziennej dawki
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ceny nie pamietam, ale nie byly drogie.. nastepnym razem kupie Belissa Sun bo tam sa tez inne przydatne skladniki
|
|
|
|
|
#2766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupiłam dziś peeling Bielendy Algi - ekologiczny peeling koralowy do ciała i naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem, że może być taka wielka różnica między peelingami, cudo po prostu i to z przeceny z ok 18 zł na 4.99 jakbym wiedziała że jest taki fajny to wzięła bym więcejhttp://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...y-do-ciala.htm
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
tomoze ja kupie w poniedziałek tą belisse sun
![]() wow, marta, gdzie robia takie promocje? ja najbardziej lubie mimo wszystko peeling kawowy dopijam herbatke i lece do lozeczka, zimno mi,bo u nas dzis 11stopni zaledwie.. |
|
|
|
#2768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...s-oliwkowy.htm
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Tak naprawdę to bardzo ciężko osiągnąć idealną cerę ... jedynie możliwe to jest z Photoshopem
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: sorry juz doczytalam |
|
|
|
|
#2771 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() A tak z ciekawości i dla rozwinięcia rozmowy Kochane mam pytanko, czemu dziś siedzicie przed komputerem? a nie np, gdzieś pójść w sobotni wieczór
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo od miesiąca i pół dawki, ale nie zauważyłam jakiegoś super efektu.
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - gratuluję znalezienia takich promocji. Pół sklepu bym pewnie wyniosła hehe.
Ja siedze w domu bo jakoś tak wyszło ... nawet nie miałabym z kim wyjść, a poza tym założenie było, że będę się uczyła ... już mam jedno pytanie opracowane i jeszcze mi dwa zostały, ale noc dłua przede mną A Ty czemu w domku?
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn wiadomo jak ktoś ma do duszy cerę to jedynie photoshopem tak na szybko ale ja też miałam problemy ale od dawien dawna już mam śliczną gładką cerę jaaa ale teraz mam bo tz mieszka sam ze swoim bratem, on zerwał ze swoją dziewczyną dawno dawno więc teraz chłopak sobie skacze z kwiatka na kwiatek, i te bukieciki to do domu sprowadza ja to tam do tego nic nie mam, mam to gdzieś ale będę miała jak jakaś wyleci kurde nago a mój tz będzie w domu ![]() oooo jaaaa, jak powiedziałam o tym tz to też się wkurzył i opowiedział mi co zrobi w takiej sytuacji ale jednak nie chciałabym aby taka zaszła ale bóg wie jeden co takiej w bani siedzi co po 2 h idzie z obcym facetem do jego chaty (akurat ja go znam on ma tylko jeden zamiar wiadomo ale ta dziewczyna go nie zna.) Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-19 o 21:59 |
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Naheszta - wklej jakieś aktualne zdjęcie (nieprzerabiane) bo aż ciekawa jestem jak teraz wyglądasz
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedyne mi wyskakuje (ale to max jeden i mały) przed okresem coś tam ale to chyba normaa propos kasyn haha idę oglądać ocean eleven
|
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego oglądania
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mają też taki mały koszyk z przecenami i też kupiłam szampon z odżywka Gliss Kur za 5.50 z kilkunastu zł http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...na-odzywka.htm
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-06-19 o 22:24 |
|
|
|
|
#2779 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
kciuki się na pewno przydadzą![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
a na imprezce byłam wczoraj
|
||||||
|
|
|
#2780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Airish88 mój TŻ pojechał na noc na rybki, wiem, że bardzo lubi łowić to mu pozwoliłam ![]() cashmere20 dziękuję
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
kasiu gratuluje, kariera przed tobą ![]() wogole to dekoloryzuje sie chyba znów, zapragnelam jasnego balejage
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Siwa zniszczysz sobie włoski niepotrzebnie znowu tak Ci ładnie w czarnych![]() zdekoloryzujesz a potem za miesiac znowu bedziesz chcial czerń, gdybym ja miała taką możliwość ciemnej karnacji z natury to nie chciałabym mieć innego koloru niż czerń (choć i tak ją mam nawet przy bladej skórze![]()
|
|
#2783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kobieta zmienną jest a ja się wkurzyłam bo spięłam włosy w klamrę i jak zdjęłam to mam takie kikuty odstające z tyłu za bardzo mi wycieniowała , mam nadzieję że juro jak umyję to już tak nie będzie
|
|
#2784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziemy trzymać napewno Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba mi sie przejadla ta czern juz, czuje sie taka ciezka, wiesz o co chodzi, jak mialam balleyage to czulam sie taka rozpromieniona na twarzy. W dodatku kocham czarne ciuchy, staram sie od nich uwolnic ale zawsze jakims trafem kupuje cos znow czarnego hehe i taka zlana ta czernia sie czuje nie mowie o balyage z platyny ale jakis jasny karmel, braz i blond.
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz umrę z bólu brzucha :/ aż mi się uczyć odechciało
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Próbuje wtedy zasnąc, a jak nie da rady biore coś przeciwbólowego. Ja się zaczytałam dzisiaj w (chyba nowej bo nie widziałam jej wcześniej) książce S Meyer: Drugie życie Bree Tanner, na motywach Zaćmienia wcięgająca jak wszystkie części sagi Uciekam do łożka może uda mi się jeszcze troche poczytać i spać Dobranoc |
|
|
|
#2788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Przed albo w trakcie @ ? Weź może tabletke przeciwbólową
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio nie czytam książek, mam Jerzego Pilcha ,,Moje pierwsze samobójstwo" to zbiór opowiadań ale jakoś nie mam weny na czytanie, przeczytałam w pracy jedno opowiadanie ale jakoś mnie nie wciągło ![]() A właśnie colosana miałam się Ciebie zapytać, stosujesz coś na przytycie ? bo jak ogladałam twoje fotki to stwierdziłam, że jesteś troszkę ,,grubsza" ode mnie
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-06-20 o 00:04 |
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie już stos książek do czytania czeka. Te wakacje na pewno bedą bardzo oczytane Marta - tak pierwszy dzień @. Właśnie dziewczyny a jak jest po odstawieuniu tabletek? Wpływa to jakoś na intensywność i bóle okresowe, bo zastanawiam sie teraz nad odstawieniem ... |
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
ja przy ostatnim okresie wymiotowalam z bolu i o malo sie pogotowiem nie skonczylo, ledwo ledwo 2 tbl Ketanolu Fotre dalo mi rade
bedzie trzeba udac sie do gin
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

tzn. wprosiłam się ze znajomymi

tak szczerze to ja mam wiele kompleksów i to naprawdę nie wymyślonych, ale staram się to ukrywać i się aż tak tym nie przejmować i czasami się udaje ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)