|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Jaka to rasa? Ja strasznie chciałabym miec kotka ale mam brata alergika więc chyba dopiero jak się na swoje wyprowadze to będe miała
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie przepadałam za kotami. Zawsze w rodzinnym domu mieliśmy psy. Chłopak za to wolał koty. I zaraził mnie miłością do nich
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Również chętnie dołączę do wątku.
![]() Magda, mam 18 lat, od ponad miesiąca mieszkam z moim Kochaniem, jesteśmy razem 2 lata i 4 miesiące. W tym roku skończyłam liceum, nie chcę się chwalić, ale powiem, że z bardzo dobrym wynikiem. Mimo tego nie wiem czy pójdę na studia. Jeśli chcecie, powiedzcie że jestem mało ambitna, ale kierunki, które interesowałyby mnie (humanistyczne... ) są zupełnie nieopłacalne, a na studiowanie hobbistycznie nie stać mnie niestety... Poza tym ważne jest dla mnie przebywanie, mieszkanie z moim TŻ i nie chcę go opuszczać wyjeżdżając na studia...
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powiem ci, że mało ambitne ale czy kiedyś nie będziesz załować że nie poszłaś na studia? Też jestem na kierunku humanistycznym i myślę, że z pracą nie powinnam miec problemu.
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn. nic jeszcze nie postanowiłam, czekam też na wyniki matury, które mogą o czymś zdecydować, choć nie sądzę... Myślę, że pójdę na studia zaoczne (bo tylko takie wchodzą w grę...) w moim mieście (małym, niestety...), a jakie są te uczelnie, wiadomo... Ważniejsza jest dla mnie miłość i wszystko, co mnie z Nim łączy.
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ale śliczny koteczek
Mam ją już 11 lat i nie wyobrażam sobie żeby jej nie było ![]() No air warto żebyś poszła chociaż na zaoczne studia W każdym razie życzę powodzenia i duużo szczęścia
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Nea z ust mi to wyjęłaś. Ja dla faceta poszłam na studia tam gdzie psozłam bo nie brałam pod uwage spełnienia marzeń w Krakowie. Chciałam byc blisko. a on rzucił mnie miesiąc po tym, jak dostalam się na studia. Nie żałuję ale wiem, że moje zycie mogło wyglądac inaczej i jakbym była w krakowie nie przezyłabym tego co przezyłam i byłabym silniejsza.
No air jesli to prawdziwa milosc to przetrwa rozłąkę albo przeprowadzcie sie oboje. Przeciez TZ tez studiuje chyba albo może pracę znaleźć. |
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem tegoroczna maturzystka i zamierzam studiowac matematykę lub inz. biomedyczną. widzę że nie tylko ja niedlugo zaczne studia, wiec fajnie będzie mysle w tym watku. A kotki są super! Moj kuzyk ma 5 malutkich kociakow ktore są przeboskie
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No air witam z tym studiowaniem to zgadzam sie z dziewczynami...ale kazdy decyduje o swoim zyciu sam wiec ja nie bede prawic Ci morałów![]() jelonek1985, Nealinne- sliczne macie kotki ![]() nietypowynick tak miałam bład dziekuje
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
To Legionistko powiedz nam jak tam sprawuje sie synek?
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie. Mów jak synek. I zdjęciem tez nie pogardzę
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę się jeszcze do Was przyłączyć? Aga 18
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
synek super
od tygodnia mówi mama!! ma 7 zabków, raczkuje,i jest przekochany :Plala2506 witamy napisz nam cos wiecej o sobie
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-06-19 o 21:30 |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki słodziak
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jeśli mogę to i ja się dołączę.Monika, lat 17. Kończę dopiero pierwszą liceum, więc z tego co widzę jestem najmłodsza. Brak pomysłu na siebie, brak TŻ, dzieci także Ale za to posiadaczka kochanego, małego kundelka ![]() Legionistka23 - masz przecudnego słodziaka! I te oczyska śliczne
Jesteś architektem moich snów, projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze! Edytowane przez kolorowatecza Czas edycji: 2010-06-19 o 21:40 |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Monia
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
witam.do naszego wateczku pogaduchy poczatkujacych wizazanek
mozna wbijac chetnie przyjmiemy nowe wizazanki jedyny warunek to trzeba sie udzielac
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jestem najszczęśliwsza młodą mamą na świecie ![]() mnie tez przyjmiecie? tak wogole to Marysia, 19
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa ja sie pochwalę, jestem stara mama świnki morskiej która się zwie Quicky Niezmiennie od prawie 7 lat
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
noooo, no to gratuluje!
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
no to w jakim razie ja się pochwalę, że na kolację miałam twarożek ze szczypiorkiem, żeby odwróć mamowy temat do góry nogami
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
To w takim razie ja sie pochwale ze za 4 dni mam oficjalny termin porodu
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Suuper
Taki szkrab to cudo |
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem swietna nianią :P taaak w razie wu
|
|
#56 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja worcilam od Znajomych w super humorku.... ![]() i ja tez sie pochwale 3 dni temu kociola sie nasza Kotka i male Kociaczki :hahaha :
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! Z tej strony Ola jeszcze 23 lata choć rocznik 86
studia na ukończeniu... jeszcze kilkadziesiat godzin i będzie po wszystkim brak dzieciaczków, brak faceta.. ale za to jestem ciocią i w tym się realizuję dlatego bardzo zaciekawila mnie wypowiedz Legionistki:Cytat:
moja siostrzenica, starsza o 3 tygodnie nie ma jeszcze ząków i nie mówi mama... nie mówi w sumie nic... guga owszem czasem jej sie wyrwie nie albo lala i lubi krzyczeć raczkuje tylko do tyłu...
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie przedstawiłam. Pokazałam kotka (moje maleństwo) i tyle
![]() Na imię mam Agnieszka, rocznik `85. Z moim kochaniem jesteśmy razem od dekady, leci nam dziesiąty rok razem ![]() Lubię cytrusowego Redds`a, czekoladowe cappuccino i zakupy na allegro Marzę o spokojnym życiu i domku z kominkiem. To wszystko
|
#59 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chłopzyk czy dziewczynka? i jak sie czuje przyszła mama ?![]() Cytat:
uwielbiam... Cytat:
i musiałam go oddac..Cytat:
a jaki rodzaj kwiatka? ja mam storczyka..jest pieknyCytat:
![]() Filipkowi tez sie wyrwie czasem "nie" i tez do niedawna raczkował do tyłu..kazdy dzieciaczek ma swój indywidualny rozwój... ![]() Cytat:
![]() zakupy na allegro...A ja juz nie spie bo mój synek juz wstal..ale i tak nie narzekam jak go połoze o 18 to spi mi do 6 rano dzisiaj sie wybieramy na imieniny do mojej mamy niestety sami.. bo Tz w szkole..a Wy dziewczynki jakie palny na dzis?
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Hej Beata 18 lat, która praktycznie od tygodnia jest na wakacjach
witam wszystkie mamusie, pozdrawiam ich pociechy ale także nie zapominam o kocich mamach i psich (przepraszam za takie określenie, nie chce nikogo obrażać ) mam nadzieję , że fajnie nam się tu będzie rozmawiało dodam, że obecnie nie mam TŻ.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

) są zupełnie nieopłacalne, a na studiowanie hobbistycznie nie stać mnie niestety... Poza tym ważne jest dla mnie przebywanie, mieszkanie z moim TŻ i nie chcę go opuszczać wyjeżdżając na studia...

chodze na prawko..
z tym studiowaniem to zgadzam sie z dziewczynami...ale kazdy decyduje o swoim zyciu sam 

i jak sie czuje przyszła mama ?
uwielbiam...
i musiałam go oddac..