![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Dzień dobry,
Cytat:
GRATULUJE SERDECZNIE.
Ja też chcę na porodówkę ![]() U mnie nocka spokojna.Brzuch mnie boli przy każdym siku. Skurcze sporadyczne.Już mnie wkurza to czekanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() musiało być w miarę szybko ![]() Ewcia super ![]() nie jestes sama, z tym, że ja pierwszy raz...
![]() |
![]() |
#2433 | |||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20079000]maja 3 mies. od momentu gdy oni wklepia pit do kompa - na stazu tam bylam
![]() dzieki ale to 3 miechy wg kalendarza czy tzw dni robocze ?? bo jak te drugie to se jeszcze poczekam a jak te pierwsze to juz termin minął 16 czerwca ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20085841]Silpe, w końcu tu każda grupowo rodzi ![]() A myśmy dzisiaj zaczęli się butlą dokarmiać. Na wieczór dziecię wtrąbiło 110ml w ekspresowym tempie![/QUOTE] no to naprawde mała głodna była karm na przemian i sciagaj jak sie tylko da jesli chcesz dalej karmic a jesli nie nic złego sie nie stanie preciez !!!! wazne zeby mała najedzona a ty szczesliwa chociaz ja jak małej próbuje podac butle potem mam takie dziwne uczucie i i tak ja do cyca przystawie bo taka słodka jest i niewinna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20086539] Agatka przy piersi jest taka bezbronna, niunia malunia taka ![]() no własnie ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;20087641] ![]() ![]() Wiktor- bardzo ładne imię. ![]() u gringo niestety cisza.... oto treść sms-a: U mnie bez zmian. Skurcze raz na jakiś czas. Szyjka miękka ,5cm. Zaczynam się bać, bo dziewczynę tu przetrzymali 4 dni z sączącymi się wodami, drugą trzymają już drugi tydzień po terminie i nie wywołują. Nie wiem, co ze mną będzie. Może po niedzieli, jak ordynator wróci z urlopu to coś ze mną zrobią.[/QUOTE] uu szkoda ![]()
![]() |
![]() |
#2434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Malutka jest słodziutka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
Margo dziękuje za gratulacje, Ewa śpi
![]() ![]() Poród był dość ciężki, ale Margo jest super dzielna ![]() ![]()
![]() |
#2437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2438 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edziu, jeszcze raz: 3 miesiące kalendarzowe OD DNIA KIEDY PIT WKLEPIĄ W KOMPUTER. Nie od dnia złożenia. Oddałaś 17, ale wklepany mógł być dopiero np. 29. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze margo wbiła sie w mój termin a ja dalej czekam , oprócz strasznego bólu krzyza nic mi nie jest, dziś skurcze od czasu do czasu , nic sie nie rozkreca - chce na porodówke ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To póki moja cudowna żonka sie rehabilituje, to zrobie jej niespodziankę i napiszę dwa słowa.. Zaczęło się niewinnie.. pierwszy dzień urlopu, trochę remontów itd.. po ostatnim dyżurze 24h w pracy stwierdziłem, że należy mi się trochę relaksu i oglądałem te piękne mecze nagrane za dnia wieczorkiem.. Słowenia zremisowała ze Stanami, mimo że Stany strzeliły więcej bramek.. ale w piłce różnie bywa, może nie będę zagłębiać się w ten temat.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stres rósł, martwiłem się o moje skarby.. i nagle SMS od żony, bym się zjawił. Lecę dookoła, wchodzę od tyłu za jedną z pielęgniarek, uradowany że w końcu mogę powspierać moją Panią i dowiedzieć się co się dzieje, a tu niespodzianka.. wyskakuje salowa i mówi, że mam chwilkę poczekać na poczekalni.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzonka i pozdrawiam - mąż ![]() http://www.grafart.republika.pl/luck/luck01.jpg http://www.grafart.republika.pl/luck/luck02.jpg http://www.grafart.republika.pl/luck/luck03.jpg http://www.grafart.republika.pl/luck/luck04.jpg
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-06-19 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2441 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fantastyczny opis ![]() gratulacje za wytrwałośc Twoją i żonki ![]() Ewcia śliczna kruszynka ![]() pozdrowionka ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 |
Konto usunięte
|
Mężu, gratuluję głównie pohamowania nerwów w szpitalu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2443 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pogratuluj dzielnej żonce i uściskaj ją od przeterminowanej Kumkury... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
Ojacieeee ale Margo ma fantastycznego męża
![]() żeby mój napisał choć jedno zdanie tak składne i sensowne ![]() Super opis, gratulacje wielkie ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2445 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() możesz mi, podeślij mi na PW swój numer telefonu, to odeślę Ci mój. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ucałuj margo od nas mocno, no i Ewcię też. ![]() ![]() ![]() ps. choć troszkę szkoda, że jednak nie Hania- według marzeń Twojej cudnej żonki. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Pisałam o tym na swoim pierwotnym wątku..
Opowiem Wam coś ![]() W czwartek po szkole rodzenia pojechaliśmy z męzem do Makro pooglądać lodówki bo mamcia mi mówiła, że jest jakaś okazja.. wchodzimy i mąż mówi że musi siku.. no to że ja też skierowaliśmy się wo toalet.. wchodzę do kabiny, zdejmuję spodnie.. a że dresy nieco ciasnawe to się z nimi szamotałam bo mi z doopki zleźć nie chciały.. i podczas tej szamotaniny sobie kaszlnęłam.. a tu czuję mokrość ![]() jak nie szarpnę tymi gaciami w dół, razem z majtami, szybko tyłkiem wcelowałam na klozet i sikam... patrzę a tu majty osikane.. spodnie osikane ![]() ![]() On miał stuknąc w drzwi jakby ktoś nadchodził... a ja, japierdzielę... wchodzę i jak są suszarki do rąk.. nadstawiam pipę najwyżej jak mogę i macham ręką coby się ta suszara włączyła.. pobuczała trochę ale do spodni ledwo co doleciało.. i tak się gimnastykowałam dobrą chwilę.. wychodzę, plamy już nie widać.. patrzę a Damian na drzwi przykleił kartkę "przepraszamy, toaleta nieczynna" ![]() Nawet nie wiem skąd on ją wytrzasnął ![]() No akcja gruba xD Powiedzcie, że Wam też się kiedyś przytrafiło i że nie jestem jedynym ciążowym obejszczańcem ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opis super, na końcu poleciała mi łezka ![]() Siala ![]() ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-06-19 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
No to całe szczęście
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2449 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Zadomowienie
|
dzien dobry.
co prawda to dopiero 5 rano, a ja juz zdazylam opylic miche truskawek z bita smietaną ![]() ![]() zastanawiam sie, czy czasem ciasta nie upiec, ale tż jeszcze smacznie spi i nie chcialabym mu mikserem nad uszami napierdzielac ![]() a za oknem mistrzowski koncert- ptaki dają z siebie wszystko od 3 am. ![]() no tak, wy dalej spicie, a ja pochlaniam zapasy z lodowki ![]() ![]()
"Skoro i tak trafię do piekła, to po drodze mogę zaszaleć" ![]() ![]() 23.06.2010- NAJPIEKNIEJSZY DZIEŃ W NASZYM ŻYCIU ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/fa9b5ce760.png Edytowane przez marrticzka Czas edycji: 2010-06-20 o 05:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2451 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś mija 4 dzień po terminie i nic...Małża już wydelegowałam do pracy, samotny dzień mnie czeka, nicnierobienie...pilot, tv, komp, ew. książka..chyba że posprzątam trochę... Siala- historia na medal ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2452 | |
Zadomowienie
|
Witam - własnie sie przeterminowałam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też kilka razy miałam takie zajście jednak w warunkach domowych i na szczeście nie musiałam celowac tyłkiem do suszarki ![]()
![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzielne te Twoje dziewczyny a Ty stalowe nerwy masz! ![]() Silpe-moja się 2dni przeterminowała,więc w pełni rozumiem ![]() Siala-Ty to masz wesoło ![]() ![]() Edytowane przez annLee Czas edycji: 2010-06-20 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Konto usunięte
|
Siala, wymiatasz
![]() Mnie się zdarzyło w toitoiu ![]() ![]() Jak tam, żadna dalej nie rozpakowana? Margosia samotnie rodziła? jakże to tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2455 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja posikiwałam w gacie przy kichaniu,ale nie dużo (na szczęście) ![]() No kobietki,która następna na porodówkę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba najpiekniejszy opis porodu gratulacje dzielny tatusiu ![]() Gratulacje dla dzielnej żonki ![]() witamy Ewe po drugiej stronie brzuszka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20099750]Gratuluję ![]() ![]() Edziu, jeszcze raz: 3 miesiące kalendarzowe OD DNIA KIEDY PIT WKLEPIĄ W KOMPUTER. Nie od dnia złożenia. Oddałaś 17, ale wklepany mógł być dopiero np. 29.[/QUOTE] ja znów o tym rozliczeniu ale to juz ostatni raz to jak mam sie dowiedziec kiedy te 3 miesiace chyba jedynym sposobem jest tam zadzwonić ?! kurka oni to maja czas ale jakby ja była im cos winna zaraz by mnie nagabywali ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mi sie zdarzyło 1 raz i to w domu naszczescie
![]() |
![]() |
#2457 |
Rozeznanie
|
Witam kochane!!
Dlugo mnie nie bylo a to dlatego ze 13 czerwca urodzilam syna i niestety caly tydzien musielisly zostac w szpitalu. Najpierw infekcja, pozniej zoltaczka. Mialam nr telefonu tylko do lei a ze ona sama kilka dni wczesniej urodzila wiec nie chcialam zawracac jej glowy. Od wczoraj jestesmy w domku i jest cudownie ![]() ![]() Maciej urodzil sie z waga 3300 g i 52 cm dlugosci. I oto on: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2458 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mi się nie zdarzyło ![]() Cytat:
![]() zazdraszczam tak szybkiego porodu ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Rozeznanie
|
czesc mamusie
![]() my w dwupaku ![]() margo no i doczekałaś się, cudowna jest córa ![]() ![]() ałła zaskoczyłaś mnie ![]() ![]() teraz pewnie gringo sie pochwali jako kolejna ![]() uwaga oglaszam po raz pierwszy ofcjanie moja gotowosc! ja chce juz urodzic!!!!!!!! ![]() skurczy niemam jako takich, czasem tylko cmi jak na @ wieczorami czasem cos sie skurczy kilka razy i tyle, ale dzis...pojawiła sie kropla mleczka ![]() ![]() ![]() dzis maz pojechal do siebie na wybory, jak wroci bedziemy przemeblowanie robic bo jak zlozylismy łozeczko okazalo sie ze zajmuje wiecej miejsca niz sie spodziewalismy i nie pasuje w zaplanowane miejsce.. a ja dzis jakos bez energii... spaciuniu bym poszla najchetniej... Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-20 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje!!! ![]() ![]() ![]() Ja jednak ruszyłam zadek i ogarnęłam chałupę.Łazienki, kuchnia, kurze i podłogi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.