|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
ha nie mam wady !
i nie musze nosić okularów! JEEEE zrobiłam spagetti w dieteczynej wersji i zjadłam troszkę na kolacje za chwilke cwiczonka prysznic i ide spać wcześniej ![]() winyl - poprawi sie zobaczysz hapinnes - gratuluje wagi !
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
witam moje kochane!
![]() ja dziś z dietką ok,ale dziś wcale nie ćwiczyłam,bo nie miałam kiedy, a teraz mam takiego lenia....... ale mam nadzieję, że się zmobilizuję i chociaż trochę poćwiczę. dziś na jazdach nie było tak źle;P oczywiście się stresowałam, ale w sumie nawet zadowolona jestem. jutro kolejne ![]() winyl, waga się nie przejmuj, chociaż wiem jakie to potrafi być demotywujące, gdy trzymasz się diety, a waga nie spada, a nawet czasem pokazuje więcej. zważ się za parę dni i powinno być ok. wczoraj moi rodzice byli na zakupach i kupili duuuużo smacznych ciastek. ale ja sie nie dam.. nie mogę! zresztą w przyszłą sobotę mam wyprawianą moją rodzinną 19nastkę w restauracji, więc na pewno nie będzie dietetycznie ehhh:/ wiecie co mnie najbardziej irytuje we mnie? że np. zawalę, bo coś zjem "zakazanego", a potem stwierdzam, że skoro już zawaliłam to zjem jeszcze to i tamto-na co mam ochote, a normalnie sobie nie pozwalam. i zamiast jednego grzeszku mam ich znacznie więcej.. a potem jeszcze te wyrzuty sumienia:/ masakra.. chciałabym czasami coś zjeść niezdrowego i po prostu o tym nie myśleć. zjadłam-stało się. a ja zjem i potem roztrząsam.. albo już w trakcie jedzenia mam wyrzuty sumienia:/ hapinnes, również gratuluję! ![]() roxxxxy, uwielbiam spagetti aż mi zrobiłaś ochotę:P
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane!
nie mam czasu teraz wchodzić bo sesja, oczwyiście dziś wszamałam kilka wafelków kakaowych ale byłam troche na rolkach to moze bilans nie wyjdzie źle ![]() to, ze nie wchodze często to wcale nie znaczy, ze nie trzymam za Was kciuków moje Drogie ![]() <kciuki>
|
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
dzieeeeeeeeeeeeeeń dobry!
![]() na śniadanie zjadłam kanapke, do pracy wzielam kanapke i warzywka a na obiad pewnie spagetti bo zostalo z wczoraj takze caly dzien mam zaplanowany ![]() wczoraj o 21 bylam jeszcze na spacerze takze pewnie coś spaliłam xD nie duzo, ale zawsze coś ![]() iguaa, to do kuchni i robić spagetti ja zaczynam prawko od poniedziałku - jestem tak mega zajarana hah nie przejmuj sie kazda na pewno ma tak ze jak zje cos niezdrowego to ma wyrzuty sumienia ![]() olcik - najwazniejsze, zebys zdala wszystkie egzaminy a pozniej bedziesz z nami na okrągło! <kciuki!> ![]() milutkiego dnia kochane!
|
|
#1595 |
|
Raczkowanie
|
hej Kochane!! Ale mi Was brakowało.
Wczoraj się tu nie zjawiłam, bo pracowałam cały dzień, a jak wróciłam to już czekał szampan i kolacja!! To był mój pierwszy oficjalny dzień w pracy (już nie jako "obserwator") i Tż postanowił, że musimy to uczcić Tak więc wczoraj był alkohol - i muszę przyznać, że wcale nie miałam wyrzutów sumienia (chyba po raz pierwszy od dawna, bo zawsze były jak coś takiego robiłam). Winyl - będzie dobrze!! Ja w to nie wątpię!! Tylko nie rezygnuj z diety, bo wiem, że jak nie ma efektów to każdy chce to przerwać, ale czasem warto poczekać Pomyśl o tych szortach i miniówkach na pewno będziesz w nich świetnie wyglądać.iguaa - trzymaj się i nie daj się ciastom!! Przecież one nie mają nad Tobą władzy poczekaj z jedzeniem pyszności do tych urodzin w restauracji, tylko też tam nie przesadź. Sałatką, czy czymś innym niskokalorycznym też można się najeść a co do tego, że 1 mały grzeszek pociąga za sobą całą lawinę grzechów, to znam to to jest największy koszmar, bo zamiast spokojnie zjeść 1 ciastko i zapomnieć, to zjadam całą paczkę ![]() olcik_07 - powodzenia na egzaminach!!! Zdaj wszystkie i wracaj do nas no i postaraj się unikać wafelków i innych takich roxxxxy - widzę, że dziś humor dopisuje dobrze pamiętam, że Tż w niedziele przyjeżdża? ile się nie widzieliście?? happiness20 - miło słyszeć o spadku wagi gratuluję!!Cindy90 - jak egzamin? czekam na info ![]() A tak w ogóle to zważyłam się dziś rano... wolę wiedzieć przed weekendem jak to wygląda, bo w weeken jest trudniej trzymać się postanowień. A więc dziś rano 53,6kg - waga leci ostro w dół Jak ja już dawno nie widziałam takiej wagi u siebie... aż się rozmarzyłam... ![]() Miłego dnia kochane. Dziś pracuję popołudniu, a potem tenis, więc nie wiem czy wieczorem się odezwę, ale spróbuję Jestem z Wami!! Buziaki
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja lubię czytać, co piszecie
cieszę się z Waszych sukcesów.![]() salakis, gratuluję!! do osiągnięcia Twojego celu zostało tylko 1,1kg ) super!roxxxxy, w poniedziałek zaczynasz teorię tak? czy jazdy?;> ja za niedługo idę na drugie jazdy.. ![]() wczoraj wieczorem porobiłam jedynie jakieś brzuszki, dzisiaj kurcze nie uda mi się poćwiczyć.:/ ale za to z dietą powinno być ok. tylko, ze z powodu wieczornego wyjścia do opery nie zjem nic wieczorem, a regularne posiłki są ważne. ale nie będę miała zbytnio okazji, a jak wrócę ok.23 to w życiu nic nie tknę na noc!:Polcik_07, powodzenia na egzaminach! dużo Ci jeszcze zostało? i 3mam kciuki, żebyś nie ulegała pokusom, choć wiem, że szczególnie jak się siedzi w domu i uczy, uczy, uczy, to jedzenie to zazwyczaj jeden z niewielu przerywników, a na dodatek przyjemny.. miłego dnia
|
|
#1597 |
|
Raczkowanie
|
iguaa - rzeczywiście, jeśli chodzi o kilogramy to już niewiele mi zostało
Jednak moim głównym celem jest poprawa wyglądu brzucha. już widzę, że wygląda lepiej i nie jest taki okrągły, ale myślę, że jeszcze długa droga przede mną i jak dojdę do wagi jaką sobie założyłam to bedę musiała zacząć porządnie ćwiczyć... a jak na razie to mi się nie chce
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Poprzedni egzamin zdany, a dziś następny ![]() Powiem wam coś... wiecie, że lód Big Milk ma tylko 85kcal Fajnie ![]() Co do mojej diety to niby dobrze, ale kg mało spadają, prawie wcale :/ Teraz przez tydzień będę codziennie chodziła na basen. Od 1 lipca kupuję sobie karnet na siłownie i będę chodziła z moją przyjaciółką, a może jeszcze koleżankę namówię. Chciałabym schudnąc... Nie wychodzi mi to wcale
|
|
#1599 |
|
Raczkowanie
|
Cindy90 - kalorie, kaloriami, ale ile w tym big milku jest cukru i tłuszczu?? sprawdź to zanim na stałe włączysz go do diety
a jak nachodzi ochota na lody to proponuje sorbet, np cytrynowy. Nie jest taki słodki jak inne i szybko niweluje ochotę na słodycze. (ale od czasu do czasu 1 big milk też nie zaszkodzi )
|
|
#1600 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Jestem na diecie( wg. swoich ustalonych zasad.) od tygodnia niecałego i schudłam 3,2kg. To w sumie dobrze... Ale.
No właśnie jest to "ale". Dzis cały dzień jestem głodna. Nic mi sie nie chce. Czas sie dłuży... Straciłam motywację do odchudzania. Najgorsze jest to że jak cos zjem, to od razu mam wyrzuty sumienia i chce mi sie płakać.. Wzrost:158cm Waga:63,5(niestety) Cel:58kg. |
|
|
|
|
#1601 |
|
Raczkowanie
|
HEJKA!
Salakis- tak mam dobry humor TŻ wraca w niedziele, nie widzielismy sie dzisiaj juz mija tydzień. Mało, ale dla nas to i tak dużo jest. Zjadłam to wszystko co mówiłam rano, za chwilke wskakuje na rowerek i jakieś ćwiczenia na brzuch a później przyjeżdża przyjaciółka. Niestety jutro raczej bede musiala iść do pracy -.- iguaa- dopiero teorię ![]() gratuluje wam wszystkim wyników kochane!!!
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór!
![]() Dziś znów nie miałam za bardzo czasu na jedzenie (praca od 13 do 20). jak wróciłam to zjadłam małą kolację i tyle. Nie chce mi się już jeść i zmęczona jestem... przed nami weekend - dla mnie to największe wyzwanie, żeby trzymać dietę w tym czasie. Oby się udało Życzę Wam i sobie wytrwałości ![]() ![]()
|
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
a w udzie ubył mi nieco ponad 1 cm z czego się najbardziej cieszę Dla mnie weekend to też nie lada wyzwanie... więc mam nadzieję że waga w poniedziałek nie pokaże więcej niż dziś Jeszcze tydzień i kończe praktyki rozpoczynając wakacje. Narazie jestem na etapie starania sie o prace. Mam juz cos na oku i mają sie ze mną skontaktowac także codziennie modle się o telefon :p Oj zapuściłam się niesamowicie przez ten tydzień ze sprzataniem i praniem także... see you biorę się do roboty
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
roxxxxy,teoria jest troche nudna, jazdy dopiero emocjonujące
![]() salakis, szkoda, ze przez tę pracę tak nieregularnie jesz, ale gratuluję, że jak wracasz to nie rzucasz nie na jedzenie ![]() milusia1991, gratuluję wagi ![]() co do weekendu, to zdecydowanie się z Wami zgadzam.. ja też mam nadzieję, że we wtorek nie zobaczę na wadze niemiłej niespodzianki. tymczasem, ja już po śniadaniu i niedługo zabieram się za ćwiczenia. miłego dnia wszystkim
|
|
#1605 |
|
Raczkowanie
|
hej hej
![]() milusia1991 - cieszę się, że trzymasz wagę!! - oby po weekendzie było tak samo. A co do pracy to jak tylko będziesz cos wiedzieć, to chwal się ![]() iguaa - no niestety nic nie poradzę i nie mam za bardzo szans jeść w pracy. Na szczęście nie pracuję codziennie, więc w pozostałe dni jem normalnie. Też jestem już po śniadanku i planuje iść na tenis, tylko pogoda taka jakaś niepewna... ale mam nadzieję, że się uda Muszę wyjść z domu, b inaczej będzie mnie kusiło żeby coś podjeść... ehhh zamiast się cieszyć, że jest weekend to ja mam problem Piszcie kochane co u Was miłego dnia
|
|
#1606 |
|
Raczkowanie
|
Ja to chyba powinnam więcej się tu nie pokazywać, 2 dni miałam takiego żarcia, że byście się przeraziły ; // Dzisiaj dopiero mam normę i jem 2sznytki ciemnego chleba z serkiem ale tak to było ciężko ; / za 2 godiznki zrobię sobie sałatkę owocową ; ) na obiad sałata lodowa z pomidorkami i troszkę kotleta bez panierki, potem kisiel i koniec. I jutro tak samo aż do piątku.
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry!
![]() ja niedawno wstałam, pierwszy dzień od dłuższego czasu i mnie głowa nie boli ani oczy, wiec bardzo sie ciesze z tego. Nocowała u mnie przyjaciółka i przyniosła domowej roboty ciastka jogurtowe, zjadłam 3 nie ukrywam, ale nic wiecej ![]() na śniadanie zjadłam owsiankę niedlugo jade z mamusią na zakupy bo skonczyly mi sie warzywka do sałatek ![]() Myszeczkaaa kazdy ma jakies potkniecia, wazne ze zalujesz i ze starasz sie to zmienic. ![]() Iguaa- no slyszalam ze teoria nudna, ale i tak sie ciesze ![]() Salakis - leć na tenisa ! ![]() miłego dnia kochane.
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Muszę się do czegoś przyznac. Byłam wczoraj u mojej najlepszej na świecie przyjaciółki i... zjadłyśmy paczkę nachosów i wino białe słodkie :/ Ale trzeba było uczcic koniec sesji. Wczoraj zaliczyłam ostatni egzamin na 3,5 I mam już wakacje Ja chyba od 1 lipca przejdę na dietę kopenhadzką choc na parę dni, żeby zrzucic zbędne kg :/ Po weselu na pewno mi ich dużo przybędzie Dziś zaraz wskakuję na rowerek w domciu a potem na 2h na basenik ![]() Postaram się by dziś z dietą było ok. Co do BigMilka to nie jem go jakoś często, ale wiem, że powinien zniknąc z mojej diety. Muszę się zacząc bardziej starac!
|
|
#1609 |
|
Raczkowanie
|
hej
wczoraj mnie nie było a tu tyle do przeczytania ale co poradzic jak sie trzeba uczyć na egzaminy. Ale diety się trzymam i waga na szczęście nie idzie w górę![]() Cindy90-ale masz fajnie, ze juz koniec sesji, mi jeszcze jeden egzamin i tez koniec ale to za tydzien, a nachosy i wino no nieładnie <nie> no ale koniec sesji to można zgrzeszyć![]() Myszeczkaa-zdarza sie, ja tez mam czasem takie napady że bym jadła i jadła, ale odkąd pisze z wami to zanim zaczne pochłaniać jedzenie to mi sie przypomina że będę się musiała przyznać ze to zjadłam i mi jakoś przechodzi ![]() buziaki
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Raczkowanie
|
hej hej!!
Ja już dawno po tenisie czuję się dziś okropnie zmęczona i cały czas mam ochotę coś podjadać!! staram się to hamować i jem owoce i jogurty naturalne zamiast rzucić się na słodycze (tego bym sobie nie wybaczyła), ale jest mi dziś jakoś dziwnie... chyba zaraz pójdę spać, bo nic mi się nie chce. Mam nadzieję, że Wy macie lepszy humor
|
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
heja dziewczyny!
ja wczoraj bylam na konciercie a pozniej na "mini" imprezie.... i wypilam strasznie duzo wina i zjadłam kilka chipsow i delicje.... i patrze na wage dziś.... 500g więcej, ale ze mnie debil jest. no ale dzisiaj bedzie dieta owocowa bo musze sie oczyscic z nadmiaru alkoholu haha xD jade wlasnie do ikei mam nadzieje ze w koncu uda mi sie cos kupic ![]() Dziś niedziela, odpoczywajcie buziaczki
|
|
#1612 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Mam nadzieję dzisiaj na upał to wybiore sie na plaże
61-48-47-46-45 To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2010-06-20 o 09:13 |
|
|
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!!
ja wczoraj powstrzymałam się od słodyczy - ochotę na nie zabijałam jabłkami i jogurtami z otrębami i dziś mam efekt: brzuch mnie boli od rana!!! Za dużo błonnika chyba zjadłam i latam co chwila do łazienki ![]() Wczoraj nudziłam się strasznie i nie mogłam znaleźć sobie miejsca. ale dziś już jest ok Ledwo wtałam to otwarzyłam książkę i zaczęłam się uczyć wiem, wiem - pomyślicie, że wariatka, w niedzielę się uczy czegoś... ale ja lubię uczyć się języków obcych i postanowiłam dziś poprawić mój francuski ![]() ehhh widzę, że każdy wczoraj jakoś pogrzeszył... zapominamy o tym i dalej walczymy!! Nie ma innego wyjścia ![]() Miłej niedzieli kochane!!!!
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
ach, te weekendy..potrafią zepsuć cały tydzień trzymania się diety. ja wczoraj ok, poza zjedzeniem jednego kawałka pizzy, ale nie mogłam odmówić, bo Tż kupił, a byliśmy w pizzerii i powiedział, że nie bedzie sam jadł, bo się głupio czuje,a dziewczyna obok i nic nie je..i zdecydowanie mi nałożył kawałek..chciał, żebym zjadła więcej, ale na szczescie udało mi się wybrnąć.dzisiaj za to jadę do babci i na pewno bedzie kolacja, a wcześniej bardzo możliwe, ze jakieś ciasto..ehh..oczywiście bedę się starała jak najzdrowiej, ale zobaczymy jak to wyjdzie, co bedzie do jedzenia itd. co do ochoty na słodkie, to czasami mam takie gastrofazy, że to koniec.. ale często mi się odechciewa i rezygnuję,bo jak pomyśle jakie będe miała wyrzuty sumienia po zjedzeniu to tracę ochotę.. no chyba, ze mam już straaaaaszną chęć.:P najgorzej jak jest np. jakaś uroczystość rodzinna i wcale nie masz ochoty, a musisz zjeść... Kochane, powodzenia dzisiaj i miłej niedzieli
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Zapominamy o tym co było i walczymy od teraz
. Ja się muszę zmusić do ćwiczeń, bo tak bez nich to efekty marne bądź żadne ...
|
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
Wpadam na chwilę, witam!
![]() jeszcze 3 egzaminy, 3 za mną połowa drogi już <jupi>pappaa i powodzonka!
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Oj moje piękne
jakoś nam ten weekend nie poszedł dietkowo Ale dokładnie! Zapominamy i staramy się od nowa Ja dziś na obiad zaliczę rosół, a wieczorkiem na basen Ale mi bas urósł od tego jedzenia :/
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu basen, chyba też zacznę chodzić
. Póki co muszę wprowadzić wzorową dietę . Potrzebuję więcej błonnika, wiecie w czym jest oprócz otrębów? Dzisiaj narazie zjadłam dwie kromki ciemnego chleba z białym serkiem + szklanka soku A przed chwilą wypiłam jogurt z otrębami pszennymi . Teraz się wybieram na wybory, a później mam nadzieję trochę poćwiczyć, ale to pewnie po obiedzie .
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
Hejka!
W czwartek niestety zjadłam bardzo niedietetycznie, ale wzięłam się za siebie i jestem wzorowa.. no powiedzmy. W ten koszmarny dzień (czyt. w czwartek) miałam ogromne wyrzuty sumienia..;( I dlatego jem mało i zdrowo, żeby nie przezywać tego jeszcze raz. też mi motywacja.;D
|
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj zawaliłam
ehhhh..masakra. :/od jutra się poprawiam! naprawdę, te weekendy, rodzinne kolacje i podwieczorki....:/ a w sobotę moje przyjęcie urodzinowe. ale postanowiłam, że na nim nie będę miała wyrzutów sumienia, oczywiście wszystko w granicach rozsądku. miłej nocy życzę
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

i nie musze nosić okularów! JEEEE

nie mam czasu teraz wchodzić bo sesja, oczwyiście dziś wszamałam kilka wafelków kakaowych ale byłam troche na rolkach to moze bilans nie wyjdzie źle
na pewno będziesz w nich świetnie wyglądać.
to jest największy koszmar, bo zamiast spokojnie zjeść 1 ciastko i zapomnieć, to zjadam całą paczkę 

wiem, wiem - pomyślicie, że wariatka, w niedzielę się uczy czegoś... ale ja lubię uczyć się języków obcych i postanowiłam dziś poprawić mój francuski