|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
malutko tego bylo - na pol malego paznokcia moze... tej mojej kolezance czop tez odszedl prawie miesiac wczesniej i nic.. no zobaczymy, narazie się nie martwię, gina mam w tym tygodniu wiec bede miala nowe wiesci co tam w brzuszku slychac ![]()
![]() |
#3722 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
![]() Cytat:
![]() Wczoraj miałam sen, który oznacza dobrą wróżbę- śniły mi się perfumy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Rośnie, rośnie. Już mam 100 w obwodzie ![]() ![]() Na śniadanie zjadłam chlebek ze świeżą papryką, a mama właśnie wcisnęła mi młodą marchewkę. Weszła do pokoju, wsadziła mi marchewkę do buzi i poszła ![]()
![]() |
#3723 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Wtajemniczenie
|
Ona jedyna daje mi nadzieję, że dla kogoś jestem ważna w tej rodzinie. Chociaż czasem się też kłócimy.
#3725 |
Zadomowienie
|
a mi się dzisiaj śniło, że TŻta wyrzuciłam z domu i pisałam pozew o rozwód, bo zaczął się spotykać z "koleżanką" (taką małpą z jego pracy), no nie za fajny sen ...
rano mu powiedziałam co mi się śniło to się tylko śmiał no i jestem trochę w bojowym nastroju - nakrzyczałam na niego, że ekspres od kawy brudny (już wyczyścił) i że kładzie swoje brudne spodnie i skarpety na łóżeczko Kubusia (już zrzuciłam na ziemię) i sobie nie życzę, żeby brudy kładł na rzeczy dziecka, bo Kuba potem do buzi będzie brał te barierki, a ja nie będę całego łóżeczka po nim czyścić no i wracam do pokoju, patrzę a w wózku spodenki i koszulka po jego siatkówce - też mu powiedziałam co o tym myślę ![]() normalnie to na Mateusz krzyczy, że brudas, a sam jest brudasem |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylam na wyborach juz to moge rodzic teraz ![]() Ja z tz sie poklocilam jiz na szczescie w szkole jest bo mnie wkurza i w ogole jakas podminowana jestem straszie ostatnio,wszystko mnie wkurza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Rozeznanie
|
hej mamusie
![]() fotki dodam jutro bo dziś jeszcze zamieszania troszke w domku mam i z Dawidem potem będziemy się tulać ,za to jak jutro pojedzie do pracy będę miała więcej czasu.........eh co do tych snów ![]() ![]() hd--STO LAT !!!! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzis jakas taka jestem niewyspana, a spalam do 10(co mi sie ostatnio nie zdarza) pije sobie wlasnie cole z cytrynka i sie zastanawiam, czy nie bedzie mi po niej niedobrze...raz sie zyje ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- moze te nerwy to objaw przedporodowy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Tak sobie jeszcze imiona ogladam bo to jednak decyzja na cale zycie.. http://www.imiona.dla-dzieci.org/ tutaj mozna sprawdzic jakie imie pasuje do danego znaku zodiaku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Zakorzenienie
|
witam
my tez dzis pospalismy, tzn dzieci bo ja od 7 do 9 krecilam sie po lozku i czekalam az wstana na 15 idziemy na urodziny do mojej chrzesniaczki, ale starsza corcie musze zawiezc do tesciowej bo od wczoraj pobolewa ja brzuszek a na urodzinkach bedzie 3mies maluszek wiec dla bezpieczenstwa jedziemy bez niej hd, Alutka wszystkiego najlepszego!!! ![]() siala ale mialas przygode ![]()
#3731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
hd wszystkiego najlepszego kochana!!
![]() ![]() alutka rowniez wszystkiego dobrego z okazji rocznicy! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
czesc mamuski
hd sto lat! niezawsze wedlug tej listy Hubert wlasnie pasuje do raka wiec mysle ze synus czeka jeszcze kilka dni aby byc raczkiem ![]() papateria swietny ten opis tatusia ![]() a my mielismy ciezka noc o 2 w nocy obudzily mnie skurcze i dusznosci trwaly okolo godziny i znowu przysnelam a rano od nowa az polozna sie mnie spytala jak poszlam na ktg czy dobrze sie czuje bo blada jestem na ktg standardowo wyszly jakies skurcze choc nie byly zbyt mocne juz sie zastanawiam czy nie pobiegac dzisiaj po schodach bo skoro w juz trzecia noc z zrzedu zaczyna cos sie dziac ale nie moge sie rozkrecic to trzeba by bylo to wspomoc ![]() ![]() ![]()
#3734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oxy to zło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zakorzenienie
|
Też mam ostatnio słabsze nerwy. Sama łapie się na tym, że marudzę, narzekam, krzyczę. Ale w sumie całe 9 miesięcy byłam grzeczna.
Idziemy glosować, potem obiad u mamy i wizyta znajomych. Pogoda podła więc nic mi się nie chcę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
agravka ale przeciez ada to adrianna a adrianna jest http://www.imiona.dla-dzieci.org/adrianna,105.html
#3737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anoxa to moze niech maz Ci przywiezie herbatke z lisci malin zeby popchnac te skurcze do przodu ![]() Jachyba ide sie polozyc do lozka bo cos zmulona jestem inie chce mi sie lezec na kanapie chyb sie przespie troche przed porodem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Zadomowienie
|
Hd Najlepsze życzenia urodzinowe, przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania
Alutka kolejnych szczęśliwych rocznic Madziorek dzięki za Twoją historię, najtrudniej uwierzyć w to, że można jeszcze kochać i być szczęśliwym... Siedziałam wczoraj obok M. coś tam gadaliśmy... w którymś momencie pomyślałam sobie Boże, jak bardzo ten człowiek jest mi obcy!! Gdzie podziały się te wszystkie pozytywne uczucia, cała serdeczność do niego... nie jest mi obojętny, ale ta pustka, ta przepaść która powstała między nami jest okropna! Nie wiedziałam, że można coś takiego czuć, nigdy wcześniej tak nie czułam i oczywiście się poryczałam... Ja dziś sama w domu i wyobraźcie sobie, że wstałam godzinę temu szok!! Siala Ty i Twoje historie ![]() ![]() Rozmawiałam z moją ciocią, podbudowała mnie, bo pytała o M. a na koniec powiedziała, że mnie podziwia i że silna jestem. Miło mi się zrobiło. Brat mnie dwa tygodnie nie widział i powiedział mi wczoraj że przytyłam ![]()
![]() |
#3740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2010-06-20 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anoxa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Imię Ada pochodzi z języka hebrajskiego i oznacza: stroić się, upiększać się. Imię to zaczerpnięte zostało z Biblii i weszło do użycia na przełomie XIX i XX wieku. Charakterystyka imieniaAda to kobieta z klasą, budząca sympatię, obiektywna, pewna siebie, o silnej woli. Ada to wierna przyjaciółka zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Jest to kobieta wybuchowa, lubiąca odmawiać, sprzeczać się a także upierać. Ada dobrze sobie radzi w interesach i na stanowiskach przywódczych. Często jest artystką a szczególnie malarką lub rzeźbiarką. Ada nie oszczędza zdrowia, źle się odżywia, mało śpi oraz przepracowuje się. Ada to osoba pragnąca żyć pełnią życia. Jest ona wyśmienitą panią domu i bardzo kocha rodzinę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 |
Zadomowienie
|
hd i alutka najlepszego!!
karolcia trzymaj sie tam jakos vette wlasnie karmilam mala i podczytywalam Was (kocham mojego iPoda ![]() ![]() farminka to mamy wszystkie silne dzieci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Wtajemniczenie
|
hehe
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- co zrobie, jak takie nam sie najbardziej podoba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!
Hd, Alutka - wszystkiego najlepszego!!! a przede wszystkim szczęśliwych, szybkich i bezbolesnych porodów!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powiem wam, że po minionej nocy przestałam lubić moją sąsiadkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A brzucholek sliczny i jaki już duży! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Rozeznanie
|
Misiulka--parapetówka o tak.......ale z mamusiami z wontku chyba boooo ostatnio podpici ludzie mnie śmieszą strasznie hehe no i pozazdroszczę lekko im..........
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Zakorzenienie
|
ANASTAZJA - Imię wywodzące się z języka starogreckiego, a upowszechnione w świecie chrześcijańskim po narodzeniu Chrystusa. Oznacza powstanie lub zmartwychwstanie. Osobowość subtelna i kulturalna, choć dość często kapryśna i wrażliwa na zachowanie się w towarzystwie. W postanowieniach bywa stała i konserwatywna. Pracowita i lubiąca czytać książki. Bardzo sobie ceni piękno w życiu, dobry i modny ubiór, doborowe towarzystwo, jest zmienna w miłości. Dużą wagę przywiązuje do własnej inteligencji, wiedzy ogólnej, dlatego ceni podróże. Ubiera się gustownie i bogato. Dobra, troskliwa matka i miła przyjaciółka.
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.