![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Dot.: -6kg! Kto ze mną od jutra?
U mnie ciągle wzloty i upadki, teraz właśnie się podnoszę
![]() ![]() ![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie minęło 80 dni od kiedy zmieniłam tryb życia i widzę, że naprawdę było warto,choc jeszcze wiele przede mną ![]() ![]() Pozdrowienia ![]()
![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
sanderson zły człowiek ma coraz więcej tłuszczu ;(( !
a wam powodzonka ![]()
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, żyjemy, żyjemy!
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
BAN stały
|
jak mnie tu dawno nie bylo... waga bez komentarza ok 61 znowu zaczynam sa wakacje moze lepiej pojdzie trzymajcie kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.