|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Magda
proste znajdz innego lekarza.. a ja uwazam ze kazde zachowanie tz od chwili gdy wyszedl i nie dal ci dokonczyc, za to ze cie zostawil, nie zadzownil. dzis nie zapytal jak sie czujesz jest spowodowane tym ze go OSZUKALAS ![]() i wiesz co mam wrazenie ze masz klopot z przyznaniem sie do bledu.. i do przeproszenia... nie tylko w stosunku do meza.. ale chyba ogolne jasno na bialym piszemy ci albo ja ci pisze jak on sie poczul a ty dalej twierdzisz ze to jego wina.. masz klapki na oczach i niedopuszczasz do siebie mysli ze to twoja wina niepotrafisz opuscic glowy i mu powiedziec DALAM CIALA a jak juz ci prosto w oczy pisze ze mowiac tesciowej albo chcac dzis jej powiedziec itd.. gdzie wiesz ze to twoje ewidente zle zachowanie to to pzremilczasz fakty nie odnosisz sie do niego i to olewasz... robisz to co jest dla ciebie wygodne.. a w zyciu tak nie ma... jakbys mu wyjasnila od razu nawet wychodzac za nim.. albo teraz przeprosila ze zachowalas sie EGOISTYCZNIE wszytko byloby ok... a przykladem jest to co juz napisalam ze mialas pewnie nadzieje ze jak on przyjdzie z pracy i zobaczy ze lezysz na lozku to sie domysli ze cos jest nie tak i odrazu ci wybaczy ze sama podjelas decyzje i rozejdzie sie po kosciach... a on tego nie zrobil i ci sie nieupieklo wiec teraz ty sie foszysz liczac ze on pierwszy zmieknie i on cie przeprosi.. ot co i tez ci sie upiecze...
![]() |
#362 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | ||
Zakorzenienie
|
Marta fakt, lekarza nowego musze sobie poszukać.
- piszesz, że Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie miałam nawet takich mysli, że ma mi coś wybaczac czy coś, bo sama kilka godz wczesniej wam pisałam, że jak wrócu to go udobrucham i mu wszystko wyjaśnię. Nie moja wina, że sie źle poczułam i leżałam w bólu, ale O CZYM JUZ PISAŁAM wyjasniłam mu, ze mnie dzien wczesniej źle zrozumiał. Wspominałam o tym a ty dalej swoje, że on tego nie wiedział i musiał się domyślac ![]() Wiec podsumowując napisze jeszcze raz: TZ nic się nie domyslał, wszystko miał czarne na białym powiedziane i to jak się wczoraj czułam i to, ze dzien wczesniej mnie źle zrozumiał, po czym mu powiedziałam, z eplany z dzieckiem nie zostały zmienione. A ja mam takie pytanie (skoro go tak bronisz ![]() czy równiez byś broniła swojego meza jesli: - by zawsze sam wychodził, nigdy z TOba, bo kobiety nie są potrzebne w takich miejscach. - Ty byś się paskudnie czuła, bys mu to powiedziała a on i tak by cię olał i poszedł się bawić do kolegów. Nie wierzę, ze być w tych wypadkach broniła męża i mówiła tak, tak dobrze zrobiłes ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- A mnie to smieszy, że ktoś nie czyta chyba dokładnie moich wypowiedzi, a potem mi pisze jakieś bzdury (nie jedna osoba ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprocz tego jak idziemy na wspolne imprezy to sie "parujemy" ale czesto jest tak o czym wielokrotnie pisalam ze tz idzie z kumplami sam.. albo ze ja ide z laskami sama.. jest wyjscie zrob impreze z dziewczynami tych facetow same bez nich... a potem zacznijcie sie spotykac wspolnie... wiec niejestem zla jak tz wychodzi z nimi sam a dzieje sie tak ze 2 weekendy w miesiacu (wtedy ja sie widze z dziwuszkami albo siedze w domu... itak jest takze odwrotnie jak ja sie widze zlaskami tz jest w domu albo idzie do kolegow) pozostale weekendy jestesmy wspolnie... KOMPROMIS Cytat:
ZGADZAM SIE I TYM ZAKANCZAM TA DYSKUSJE ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-06-20 o 10:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Marta no fakt, tylko wasi znajomi mają stałe dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() aaa i nie odp mi na pytanie nr 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zostałam, bo tu nie pasuję i zabawnie jak zawsze mogę coś palnąć od czapy ![]() dobrze widzisz ![]() Siema z rana ![]() ![]()
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
oo to sie chyba wybawiłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
hej laski czytam co u was heh i widze ze tez same spiecia mąż-żona u mnie to samo chyba cos w powietrzu wisi co te ciągłe konflikty powoduje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale... będzie dobrze. Mój już wrócił, bo mu z basenu zrobili komisję wyborczą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
a ty wielokrotnie nieodpowiadalas na moje uwagi.. wiec nie rozumiem...
ja olalam to pytanie tak jak olalas to ze niepotrafisz sie przyznac do bledu i tak jak olalas to ze dziwne to wszystko troche bo wczoraj przyznajesz nam racje ze musisz go przeprosisz i udobruchac bo go okladamalas a dzis juz tego robic nie musisz bo rzekomo mieliscie to ugadane.. to jak po co chcialas do udobruchac skoro mieliscie to ugadane manipulujesz informacjami - ja wiem ze zle sie slucha o sobie szczegolnie jak to jest prawda ale tak to wyglada wczoraj go chcialas za cos przepraszac a dzis nie bo przeciez mieliscie wyjasnione... wiec sie niedziwie ze i on jest zly - jesli tak samo zachowujesz sie w stosunku do niego jak tu do nas - zmieniasz poglada co sekunde... ale ja bede mila odpowiem ci na twoje 2 pytanie - nie wiem jakbym sie zachowala bo moj tz nigdy by mnie niezostawil jak bym sie zle czula (chyba ze sama bym go wygonila) a dleczego by tego nie zrobil BO MY ZE SOBA ROZMAWIAMY o wszytkim i WSPOLNIE podejmujemy wszytkie decyzje jestesmy wobec siebie szczerzy i kazda wazna decyzja jest przemyslana wiec poprostu NIE DOSZLO BY TO TAKIEJ SYTUACJI JAK U WAS bo nikt na nikogo by se niewkurzal... nasze wielkie klotnie to 5 minutowe sprzeczki bo oboje zaraz sie przeprosimy sposcimy glowe i ze soba rozmawiamy... mam nadzieje ze pomyslisz troche o tym co ci napisalam nie musisz tu nic pisac poprostu postaw sie w jego sytuacji. P.S. a moze by tak maly eksperyment przepros go za ta sytuacje a co tak od siebie mimo ze podobno nie musisz (choc wczoraj musialas...) i wyjasnij z nim to wspolnie wspolnie podjemijcie decyzje zobaczysz ze on przeprosi cie za wczoraj BO KLUCZEM DO SZCZESCIA JEST SZCZEREA ROZMOWA koniec tematu juz nic wiecej nie napisze nawet jak sie Bedzie pytac bo to serio robi sie malo przyjemne... ojej... ![]() ![]() ![]() ![]() ja nie lubie ![]() ![]() u nas wczoraj byli znajomi i ogladalismy sobie meczyk a dzis mamy fajny wieczor bo idziemy na rynek z przyjciolmi do knajpki mam nadzieje ze bedzie cieplo jak nie to trzeba bedzie wejsc do srodka a ja juz tak tesknie za wieczornym siedzeniem w ogrodkach...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
a jaką muzykę lubisz?
![]() (bo co ni ewrzucić, to jesteś na nie ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-20 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#373 | ||||
Zakorzenienie
|
Marta ja tez juz koncze tę rozmowę, na koniec tylko coś napiszę
![]() Wy postępujecie inaczej z TZ, ale mimo to, że mój zrobił komptelnie inaczej, to go bronisz. A uwierz, nie wierzę, że bys broniła swojego TZ jesli by się zachowywał tak samo. Nie wierzę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj nie potwierdziłam ci nigdzie, że TZ okłamałam, potwierdzałam tylko, że mógł się na mnie wkurzyć, bo mnie źle zrozumiał a ja mu nie zdązyłam wyjaśnic o co mi dokładnie chodzi. Nawet Scio to napisałam: Cytat:
![]() Poglądów co sekundę nie zmieniam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I jedyne z czym się zgadzam ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
no to na następny weekend się zbieraj i na imprezę
![]() Byle nie na dragi i jakieś wielkie imprezy - właśnie słucham nagrania, które podesłała mi koleżanka, fanka techno - miała w tym roku jechać na Mayday, ale zrezygnowała po wysluchaniu tego nagrania http://xkappax.wrzuta.pl/audio/3mXP2...ocenie_-_zycie Koleś, który był operatorem kamery na największych imprezach techno, opowiada o tym, jak tam sataniści wciągnęli go do swojej sekty i manipulują ludźmi ![]()
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
siedze i szukam prezentu na dzien taty
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie kiedy jest dzien taty/?
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
hejka Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.groupon.pl/deals/krakow?n...ampaign=Varies u mnie wszystko oki.. wlaciwie nic nowego, wszystko bez zmian ![]() ![]()
#381 |
Zakorzenienie
|
23 -go
![]() ![]() prezencik zamówiony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
a co zlego jest w meskich imprezach bo ja nie kumam?
![]() moj maz beze mnie wychodzi i jest dobrze. A Ze mamy tez znajome malzenstwa to sa imprezy/spotkania gdzie wychodzimy razem. Bo tylko to mnie zastanawia. madzia a co do czytania ze zrozumieniem przez nas [wtym i mnie do wczesniejszej argue ![]() ![]() moj maz jedzie dzis na 3 dni na szkolenie do stolicy buuuu ale sie boje zostac sama troche ![]() A do tego mam jakis ciazowy alergiczny kaszel, i od tego kaszlenia juz mnie brzuch boli, wiec sie kaszlec boje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
a co zamowilas?
![]()
#384 |
Wtajemniczenie
|
Witam w niedziele
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
jade zaglosowac, chyba jednak na napka
![]()
#386 |
Zakorzenienie
|
Moim skromny zdaniem, troszke zmarnowany głos- bo szanse na wejscie do 2 tury marne. Sama sie nad nim zastanawiałam ale jednak wybrałam Bronka
![]()
#387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wybory nie idę, za bardzo się źle czuję ![]() ![]() No mężul będzie za 3 tygodnie, może 4. Zobaczymy jak z kontem załatwią. Przywieźli dla nas takie fajne żelki 1 kg w okrągłym kubełku, także leżę i się zajadam ![]() ![]() Cytat:
![]() My tu Ciebie wzięliśmy na ... "krzywy ryj" ![]() ![]() ![]() oczywiście taki żarcik skromny ![]() Kochana... poskakac to wiesz gdzie możesz.... ![]() ![]() ![]() Także napewno będziesz zadowolona... ![]() ![]() Wybaczcie me wredne zachowanie ![]()
![]() |
#388 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mysle ze tu własnie jest pies pogrzebany madzia sie wsciekła ze maz wychodzi sam ciekawe jak by było jak bys sie nie czuła źle tez bys sie wsciekła mysle ze to twoje samopoczucie było świetnym pretekstem zeby na mezu wymóc 1. to zeby sie przestał o historię z dzieckiem wsciekac 2. zeby nie szedł na to spotkanie z kolegami juz jakis czas temu jak sie umowił z kolegami tez mu robiłas o to jazdy i wszytskie ci tłumaczyłysmy ze nasi mezowie tez wychodzą z kolegami i zaden nie ciaga za sobą zony aa ty nie wychodzisz nigdzie z koleżankami jesli nie to moze powinnas zaczac moze stad sie te twoje obrazania o wychodzenie z kumplami bierze bo sama nigdzie nei wychodzisz z kolezankami matko kochana jak sie ma zone/meza to nie koniec świata i kazdy ma prawo do swojej prywatnosci madzia ja tam nei wiem jak sie faktycznie czułaś ale ja nie bank nie wymagałabym od meza zeby siedział przy mnie i trzymał mnie za główkę jak bym wymiotowała nie wymagałabym zeby zmieniał swoje plany tylko dla tego ze boli mneijajnik i wymiotuje na pewno bym poporosiła go zey był wrazie czego pod telefonem jak by sie cos naprawde złego działo OD WYMIOTÓW I BOLU BRZUCHA SIE NIE UMIERA!!
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-06-20 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() swego czasdu bylam mocno zainteresowna tym co sie dzialo w irlandii - ira, katolikami walka z protestantami, krwala niedziela itd (czasu maturalne - zdawalam historie i to byl moj konik...) i mocno jakos cranberries mi wlazlo do glowy mimo ze byla taka nagonka ze niby zombie to takie troche pod publiczke... ale naprawde lubie jej glos ![]() ja tez nie kumam.. moj maz wychodzi co drugi week sam ja wtedy tez wychodze albo siedze w domku sa to czeste wyjscia wiec niewidze problemu jako mialabym sie wkurzac ze wychodzi... nie widze w tym nic zlego.. nie robie mu fochow wiem ze chce pogadac z kumplami.. jak ja ide na ploty z laskami to tez mi nie w glowie zeby go ciagnac... Cytat:
jadlam dzis obiad u rodzicow i mielismy tez mizerie... ale sie nia obrzarlam tak mi smakowala ze niepotrafilam sie opanowac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.