|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ognista fryzura jak Hayley Williams
Zastanawiam się czy się tak pofarbować.
Tak jak na zdjęciu. Niektórzy mówią że będzie to do mnie pasować ponieważ w zeszłe wakacje miałam całe włosy w ognistym rudym szamponem koloryzującym który niestety szybko się zmył. A niektórzy odradzają z powodu lata. Bo niby ten rudy z wierzchu wypłowieje i będę naprawdę nieciekawie wyglądać. Teraz nie wiem co mam robić. Szamponetki do TEGO typu koloru [a raczej kolorów] nie uzyję. Więc co robić?! A bardzo zalezy mi na tym bo od jakiś 2 lat marzę o końcu gimnazjum i o pofarbowaniu się własnie w ten sposób. ![]() Jest jeszcze problem z odrostami i z tym wszystkim. Naprawę nie wiem. Pasemek sobie nie zrobię bo nie lubię ich i nie wyobrażam sobie ich na moich włosach. Pomocy ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ognista fryzura jak Hayley Williams
Kolor jest dość oryginalny, jeżeli chcesz się wyróżniać z tłumu to ta fryzura jest idealna
![]() Ale myślę że powinnaś spróbować, szukaćw jakiej fryzurze ci najlepiej, bo i tak włosy kiedyś odrosną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Niestety mylisz się, bo ja koloryzowałam kiedyś w domu zainspirowana właśnie fryzurą Hayley i takie też włosy miałam. To zależy od tego jakie kto ma wizje, że tak powiem. Farbą ciężko mi było utrzymać czerwień i po jakimś czasie zmieniłam kolor włosów, więć wg mnie najlepiej sobie rozjaśniać całe włosy na bardzo jasny blond i kupić 2 tonery (np. La Riche directions, osobiście je uwielbiam, szczególnie różowe i niebieskie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Tez nie tak dawno mialam dylemat podobny do twojego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A możesz powiedzieć, co ile czasu nakładałaś tonery? Słyszałam że to rodzaj farby który dość szybko schodzi, to prawda? Bo ja farbuję na rudo normalną farbą ale mi włosów szkoda, strasznie się niszczą i się zastanawiam czy nie lepiej rozjaśnić i rzeczywiście używać tonerów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bardzo, bardzo lubię Hayley
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.