![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdjęcia dwóch kreseczek!
Cytat:
Nie wiem czy jestes gorsza, jak uwazasz. Dlaczego nikt nie wkleil?Bo pierwszy post napisalas od razu "Po co?" a inne dziewczyny wtorowaly Ci. Stworzylyscie brzydka atmosfere i watek wlasnie w tej chwili nie jest nikomu potrzebny, bo srednio przyjemnie sie czyta to , co jest tu napisane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zapewniam ze gdyby bylo zainteresowanie, to moje i innych komentarze bylyby niezauwazone, a watek by sie rozwijal w chcianym przez Was kierunku. Widocznie wiecej osob uwaza ''Po co?'' dlatego nie wkleja i sie nie odzywa... I dobrze wiedzialas ze nie jestem w ciazy, juz kiedys ''sie spotkalysmy'' w innym watku. Ale ja nie uwazam sie za gorsza z tego tytulu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przestańcie, ta dyskusja porowadzi do nikąd!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
cosma jeśli nie masz ochoty to nie zaglądaj tutaj i już.. nikt Cię nie zmusza.
zaraz założę wątek pt: " Zdjęcia niezadowolonej gęby cosmy" wtedy będziesz się mogła udzielać do bólu! ![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ot co ![]() zgadzam się z Tobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Linka24 ale brzuchal piekny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczynki dziewczynki heh czemu od razu tak ostro?
![]() ![]() To ja bede pierwsza i wkleje swoje zdjątko ![]() ![]() ![]() Dzidziol planowany udało nam sie za pierwszym razem ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
wyraźna masz tą druga kreseczkę
u mnie w obydwu testach wyszła niewyraźna, w pierwszym nawet się zastanawiałam, czy jest dodatni ![]() ![]() ja nie sfotografuję, bo wyrzuciłam, ale teraz to już i tak byłby pewnie zatarty, bo z czasem się taki robił |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
mariiina, a ja uwazam, ze mialas super pomysl na watek i bardzo mi przykro, ze przez niektore osoby poszedl nie w tym kierunku co trzeba. Mam nadzieje, ze to sie naprawi
![]() ![]() I jeszcze jedno - zgadzam sie z tym, ze tylko na wizazu mozna sie spotkac z takim jadem - olac to i tyle ![]() ![]() Irsin, z Twoja opinia tez sie zgadzam i to bardzo ![]() Pozdrawiam! ![]() EDIT: Linka24, przesliczny masz brzuszek ![]() ![]() ![]()
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-06-20 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
No to był jakiś trzeci test z rzędu pierwsze dwa byly bardzo niewyraźne
![]() ![]() Takze widac ze nawet te mniej wyraźne drugie kreseczki sie sprawdzją heh ![]()
![]() |
#41 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
mariiina nie przejmuj się negatywnymi komentarzami - czasem mam wrażenie,że nowe osoby są zakrzykiwane przez starsze użytkowniczki forum-zamiast się cieszyć,że jest ktoś nowy, kto chce się też włączyć w społeczność wizażu.
w ramach protestu dodaję swoje kreseczki ;-) Edytowane przez marlena_m Czas edycji: 2010-06-20 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Marina najlepiej wogole nie zwracać uwagi na zgryźliwe osoby
![]() Oby ten wątek przetrwał i żeby dziewczyny poszły moim śladem i pochwaliły sie tymi dwoma krechami a te co nie chca to nawet niech nie wchodzą na ten wątek i niech nam nie próbują nawet psuć humorków ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2010-06-20 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
A dziękuję... mam nadzieję ze na żywo tez będzie taki "śliczny"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
trochę wrzutów widzę było...
![]() ok, spoko wątek fajny, ale bardziej by się nadał na galerie, bo raczej dyskutować tu nie ma nad czym.
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
mam takie samo zdanie jak Irsin i Ishka, a jak tobie Cosmaaaaaaa nie podoba sie temat to nie wchodź tu.
a to mój teścik ![]()
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png Edytowane przez vikicullen Czas edycji: 2010-06-21 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
testy przepełnione pozytywną energią
a brzuszki prześliczne ![]() bardzo się cieszę ,że wątek w końcu odżył i zaczyna się robić bardzo miło i POZYTYWNIE jak kolwiek by to nie brzmiało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
po co tyle nerwow
![]() a watek ok ,pozytywny Oto moje dwie kreseczki troche blada druga ![]() dzidzia planowana udalo sie za pierwszym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
A ja robilam z 7 testow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie taki watek bo bardzo lubie patrzec na fotki pozytywnych testow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję Wam Dziewczyny! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Gratuluje Wam kobietki 2 kreseczek
![]() ![]() ![]() kobietki sliczne brzusie macie ![]() i moim skromnym zdaniem dziewczyny ktore nie sa ani nie byly w ciazy to na takie wateczki nie powinny zagladac,bo tylko psuja atmosfere COSMAAA skoro nie jestes ani nie bylas w ciazy to po co tu zagladasz ??? z zazdrosci moze,ze Ty nie masz swoich 2 kreseczek ???? bo ja to akurat tak odebralam,ja jestem zdania,ze jak jest watek a mnie on nie dotyczy ani nie wiem jak pomoc to na nie nie zagladam a wlasnie w ten sposob zawieraja sie nowe internetowe przyjaznie,kazda z nas kiedys byla nowa i stawiala swoje 1 kroki i nikt nigdy nie mial w sobie tyle jadu bynajmniej dla mnie co COSMAAAA dla zalozycielki tego watku,moim zdaniem WATEK BARDZO UDANY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie zazdroszcze, skad. Mam swoje plany. I mam prawo zagladac gdzie chce. A spytalam tylko po co w ogole wklejac zdjecia testow- co wiedziec nie mam prawa?? A ze SZANOWNA AUTORKA watku nazwala wizazanki BABAMI to zaczela sie dyskusja. Nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem i ile jadu mam badz nie mam, wiec nie oceniaj. A to ze uwazam ze watek jest bez sensu to moja prywatna opinia, bynajmniej nikogo nie obrazilam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli tak bardzo ubodlo Cie nazwanie "babą" napisz do Moderatorki - zarządaj przeprosiń od autorki wątku. Ja osobiście nie rozumiem tylko po co zaprzątać sobie głowę czymś (tutaj wątek), który masz gdzieś i po co wytężać umysł pisząc posty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Nie moglam sie oprzec, wiec musze napisac - Cosmaaaaaaa, ja odebralam Twoje zlosliwe posty dokladnie tak jak alexa1307 ![]() ![]() Dlaczego ciagle tutaj zagladasz, skoro juz wyrazilas swoje zdanie? Zeby psuc atmosfere? Sama sprawiasz, ze dyskusja nie na temat sie "ciagnie", bo caly czas odpisujesz - i teraz ja sie zapytam PO CO? ![]() I co do tego, ze autorka watku nazwala wizazanki BABAMI, to chyba tylko Tobie to przeszkadza, bo nikt tutaj wogole nie prowadzi dyskusji akurat na ten temat. W koncu autorka prawde napisala - jestesmy babami, przeciez nie chlopami ![]() ![]() Pozdrawiam reszte dziewczyn!
![]() |
#56 | ||
BAN stały
|
Cytat:
I nie naskakujcie na mnie tylko dlatego ze uwazam watek za nijaki, nie wbijajcie mi ze ta dziewczyna liczy na wizazowe przyjaznie, bo sama nie wykazuje zadnej checi, procz ucieczki z forum po moim (jakze dziwnym i upierdliwym pytaniu ''Po co?'') Gdyby chciala zawrzec przyjazn podlaczylaby sie do istniejacego juz watku, gdzie pisze sie na dane tematy. I tak jest tyle watkow ze czlowiek do ladu dojsc nie moze, zdjecia pozytywnych testow tez sa w kazdym watku, wiec po prostu nie widze potrzeby zakladania osobnego. Ale to tak z praktycznej strony i koniec. ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
a mnie sie watek tez podoba
![]() ![]() Cosmmaaa widac lubisz wyrazac swoje zdanie i czesto jak wchodze na nowe watki to zawsze jest jakas dyskusja w ktorej Ty uczestniczysz..chyba lubisz ostro pogadac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Eh Cosma ja sie nie dziwie że dziewczyna ktora założyła ten wątek tu nie zaglądnęła po tym jak potraktowana została...założyła wątek...niektore ją "spoliczkowały" na dzień dobry i jeszcze dały ostrzeżenie!!! Normalnie masakra jakaś heh
![]() Marina wracaj do nas szybciutko bo Twoj wąteczek sie rozkręca ![]() ![]()
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.