|
|
#781 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVI
ide robic szparagi-kurde białe
no nima nigdzie zielonych co a miasto
|
|
#782 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
http://www.filmweb.pl/person/Michelle+Forbes-41481 obczajam teledysk; w teledysku jest inna, Tania Coleridge: http://en.wikipedia.org/wiki/Father_Figure_%28song%29 Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-06-20 o 20:40 |
|
|
|
|
#783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za owocną wizytę ![]() Cytat:
mam czarne, czerwone, białe, maliny, agrest...
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teżciesz się, że zakupiłaś , i pomidory i ogórki, o kalafiorach nie wspomnę, dostępne to tylko z Hiszpanii, albo Włoch , o szparagach to nie marzę nawet. Aby nabyć normalne warzywa do miasta muszę jechać![]() maliny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-20 o 20:56 |
||
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast ryneczki w katowicach i innych chorzowach też mają szparagi zielone - a jak jechałam przez Kraków to sobie takw tym korku snułam marzenia a mozę by szukac tej robotyw Krakowie zawsze chciałam tam mieszkać i do swoich ludziów niedaleko no ale teraz po tej plamie ze szparagami juz nei wiem sama ![]() Polly gdyby nie byłe kruche i delikatne posłałabym Ci je poleconym ale samemu trza macać przy kupnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-20 o 21:02 |
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w tym roku jeszcze pare krzaczków borówki tata posadził ![]() Zostałam poproszona o zminae avka, bo okładka "Grozy" podobno straszy ![]() O żesz... lece oblukać galerię i jakiegoś takiego avka pierdyknę, że....
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
ufff, udało mi się nadrobić za duzo piszecie jak mnie nie ma, stanowczo ![]() Moja wielka impreza za mną. Co ja teraz w pracy będę robić Według mnie, nieskromnie mówiąc, bardzo udana Zobaczymy jutro czy szefostwo ma takie samo zdanie
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
bez spódnicy (chyba
późno już, nie chce mi się szukać czegoś odkrywczego ![]() Spać trza, bo jutro znów na taśmę
|
#793 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() i nie chcę się wtrącać, ale wiesz, regulacja brwi
|
|
|
|
|
#794 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
taaaak! szukaj w krakowie to ja ci nawet te szparag zielonre znajde ![]() Cytat:
o kurcze, a kto Cie poprosił?
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie było be, to pojadę w drugą mańkę i przesłodzę ![]() edit; a nic tam, na jednym z innych wątków podobno kogoś straszyło A jak mi sie nie chce jutro wstawać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-20 o 21:54 |
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
nie mówię nie - coś tam przypadkiem jak się trafi to się ucieszę ale tak serio serio - żeby się przenieść do Kraka samej i zacząć od zera to musiałabym mieć sporo tych zer we wypłacie a na to sie nie zanosi - ale męczę temat jest paru znajomych coś mi doradzą
|
|
|
|
#797 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, wiec albo z TZami albo po 2-3 os...albo po rodzinie
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
wiem to - i w sumie cieszę sie ze potwierdzasz - nie siejesz złudzeń dlatego to opcja a'la luksusowa ze jakby coś gdzieś kiedyś to bronić się nei będę
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Ma sie ten talent. Przypaliłam kromkę chleba. W mikrofalówce
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#801 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jest jeszcze opcja kupic mieszkanie na kredyt na 40 lat-wtedy rata +opłaty wychodzi mniej niz wynajem, jeśliby sie znalazło jakiegos współlokatora na 2-3 lata powiedzmy to jest to bardzo dobry pomysł
|
|
#802 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj na imprezie dostałam od jednej kobiety numer telefonu..... jej syna ![]() Gra w kapeli metalowej, chyba black i szukają wokalu, bo sobie nie radzi z gitarą i wokalem na raz A nie śpiewałam wczoraj ![]() Cytat:
Proroctwo jakieś ![]() Cytat:
Ja zawsze na łapce testery sprawdzam... Cytat:
![]() Nie gniewałam się za spalony zasilacz od kompa (ugryzła kabel), przegryzione ładowarki, słuchawki od mp3, pogryzione nogawki idealnych jeans'ów... sporo tego było... Zawsze jak narozrabia, to ma taką zaskoczoną niewinną minę "że niby ja??" A w tych doniczkach to udawała chyba, że kwiatkiem jest... Ja się przestraszyłam jak wyszłam na balkon, bo w niższych rejonach jej szukałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Red cudowne te Twoje zdjęcia z podpisu
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-20 o 22:55 |
||||||||
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, jezdem rozczarowana po meczu. Co prawda na początku kibicowałam zwycięzcom, ale brzydko grali. I koniec końców szkoda, ze Wybrzeże nie wygrało. Sędzia spieprzył sędziowanie, druga bramka nie powinna być uznana .... |
|
|
|
#804 | |
|
BAN stały
|
Pfff, to są jakieś wredne pomówienia
![]() Cytat:
![]() --- Lecę obmyć swą Świątynię Ducha |
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (chyba, ze nie chcesz, to ja pójdę przy moim kociokwiku nawet Varg by wymiękłja też i spać ![]() Kolorowych snów o Galilu i fryzjerach!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-20 o 23:11 |
|
|
|
|
#806 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie mam pojecia co to kropki...musze oblukac-oblukałam juz Muse i nie wiem-moze trafiłam na jakies trefne kawałki ale serio nie kapuje tego szału-nawet moja szefowa-joginka tego słucha ![]() ale w poszukiwaniu koncertów wpadło mi info ze na wiankach miał byc Maleńczuk -no ale wianki odwołane , wiec szperam dalej-i wyszperałam ze ma byc Malenczuk i waglewski w ogrodach muzeum archeolog. -ale cena biletu mnie zabiła 80 zł to po tyle teraz chodzą bilety na takie kameralne imprezy?![]() nie strasz ze ino duch sie ostał w tym miejscu ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- ano - i ide na noc kupały
|
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Coś w tym dziwnego?
![]() Ona jest już w takim wieku, że jak wezmę ją na zieloną trawkę, to ani myśli uciekać. Raczej pokica w pobliżu i rozłoży się w pozycji wyprostowanymi skokami Polly - Legendary Pink Dots psychodeliczny rock osobiście uwielbiam od lat... może tak jeszcze: http://www.youtube.com/watch?v=pnRz_eIWh9M hmm http://www.youtube.com/watch?v=4DrtIYxEnps
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-20 o 23:37 |
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę sugerować skojarzeń ale jestem ciekawa jakie macie |
|
|
|
|
#810 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
i dobrze robisz, a ja to będę madry polak po szkodzie
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

no nima nigdzie zielonych 

z pewną miłą wizazanką
za owocną wizytę
, a masz agrest albo czarne porzeczki

, o szparagach to nie marzę nawet. Aby nabyć normalne warzywa do miasta muszę jechać

a w śnie dwa identyczne wizerunki chrystusa - bez ciernia - i żeby nie było to są sny rozrywkowe 

-ale cena biletu mnie zabiła 80 zł
i dobrze robisz, a ja to będę madry polak po szkodzie