Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-20, 06:29   #1201
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No wróciłam/liśmy z zakupów.Kupiliśmy złoty krawat i pasek do spodni do garniaka. Martoolko,później obfoce bo teraz tż marudzi,że ledwo przyjechaliśmy,a ja już do kompa
A fotek nadal nie ma

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
zamówiliśmy dziś obrączki

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ładniutkie, choć fotki mało wyraźne
Dzięki

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a ja wklejam fotki naszych obrączek, moich butków i cyckonosza
Fajny cyckonosz A butki superowe - śliczne i jeszcze da się je później wynosić Obrączki też bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Promotorka mi pisała, żebym mu wtedy odpowiedziała, że nie prowadziłam takich badań i nie mam obowiązku tego wiedzieć Jutro mnie czeka znowu taki makabryczny dzień...
Dobrze, że promotorka jest po Twojej stronie No to trzymam za naukę do obrony. Mnie też to czeka, ale najpierw muszę napisać pracę dyplomową

Cytat:
Za te 7 tygodni
Dzięki

Ja dziś tak wcześnie, bo jadę do Poznania spotkać się z koleżankami w sprawie naszej pracy dyplomowej (bo piszemy ją w grupach). Trochę beton, że tak w niedzielę, no ale wczoraj jednej kumpeli nie pasowało

Jak wczoraj wyszłam na moment z pokoju, to TŻ wyciągnął z szafy nasze obrączki i sobie założył swoją - ja wracam do pokoju, a ten ma obrączkę na palcu Zachowuje się jak dziecko, które przed gwiazdką znalazło swój prezent i się potajemnie już nim bawi, bo nie może się doczekać Świąt

Samoa
Wszystko, co tylko miłe na świecie,
wszystko co tylko pomyślność wróży,
niech się Wam w jedno ogniwo splecie
i będzie słońcem w życia podróży!
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 09:46   #1202
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dzień dobry

Cytat:
A fotek nadal nie ma
Dziękuje za gratko-oklaski: No,fotek jeszcze nie ma ,ale obiecuje że dzisiaj postaram się wkleić/pokazać.
Mam wątpliwości co krawata. Zazwyczaj tak jest,że krawat jest taki sam jak kamizelka,tego samego koloru i w ogole.My nie mogliśmy dostać takiego krawatu w ogole osobno ,jedynie sprzedają w kompletach-kamizelka i krawat.Noi troche też żałujemy,że kupiliśmy w Debenchamie kamizelke,bo gdzie indziej był komplet z krawatem. :/ Noi ten krawat jest gładki jasno złoty,a kamizelka koloru ivory z lekkimi wzorami i niby nam facet doradził,że może ten złoty,noi wzieliśmy bo stwierdziliśmy,że jest ok,ale teraz mam wątpliwości co do niego. Najwyżej poszukamy w pl krawat.

Cytat:
Dzięki
Prosze

Cytat:
Ja dziś tak wcześnie, bo jadę do Poznania spotkać się z koleżankami w sprawie naszej pracy dyplomowej (bo piszemy ją w grupach). Trochę beton, że tak w niedzielę, no ale wczoraj jednej kumpeli nie pasowało
No to życze powodzenia i trzymam kciuki.

Cytat:
Jak wczoraj wyszłam na moment z pokoju, to TŻ wyciągnął z szafy nasze obrączki i sobie założył swoją - ja wracam do pokoju, a ten ma obrączkę na palcu Zachowuje się jak dziecko, które przed gwiazdką znalazło swój prezent i się potajemnie już nim bawi, bo nie może się doczekać Świąt
No co cieszy się przyszły mąż i się nie może doczekać pewnie,aż założycie sobie gpsy

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-20 o 09:48
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 10:12   #1203
agawoo
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Coraz bardziej odechciewa mi się tego wesela ...
Nie wiadomo ile osób będzie, oficjalnie potwierdziły dopiero 4 czy 5 plus rodzice (jeszcze czas na potwierdzanie, ale tak jakoś wszyscy podchodzą do tego "będę albo nie będę"...)
Nawet siostra i bratowa TZta pewnie nie przyjdą .....
Jest mi strasznie przykro z tego powodu, bo nie zapraszamy 150 osób, tylko ok. 70, tych , na których nam zależy ....

Mam dość, żałuję że w ogóle zabieraliśmy się za organizację ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 10:18   #1204
toskaKrk
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
Daaawno mnie tu nie było. Cierpię na chroniczny, patologiczny brak czasu i sił

Postaram się nadrobić te 20 stron, które mam do nadrobienia i się odezwę
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 10:25   #1205
madmuazelle
BAN stały

ago,rozumiem i nie dziwie Ci się,że się odechciewa wszystkiego
Pomyśl sobie tak,że to Wasz dzień,nikt Wam go nie zepsuje,jeśli nawet goście nie dopiszą.Wiem łatwo się mówi,eh...... Mnie szlag trafił,jak ludzie komentowali ( moja bratówka i jej pochrzaniona rodzinka,która uważa się za the best ) że eeeee w piątek,marudziła,jak nie chce to niech nie przychodzi bo kie grzyba ma mnie wkurzac. W ogole ostatnio draźni mnie ta kobiecina.

Apropos na krawacie pisze,że to satin cream Także doszłam do wniosku,że bukiet będzie z czym złotym.Ponoć są zlote róże.

Tośka,kupe lat
Pozdrawiam.

Czas edycji: 2010-06-20 o 10:27
Stary 2010-06-20, 10:56   #1206
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Chyba raczej dziendobry
a dzień dobry, dzień dobry

Cytat:
Fajny cyckonosz A butki superowe - śliczne i jeszcze da się je później wynosić Obrączki też bardzo ładne
podłączam się pod wszystko co napisała Marta

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Nie wiadomo ile osób będzie, oficjalnie potwierdziły dopiero 4 czy 5 plus rodzice (jeszcze czas na potwierdzanie, ale tak jakoś wszyscy podchodzą do tego "będę albo nie będę"...)
Jest mi strasznie przykro z tego powodu, bo nie zapraszamy 150 osób, tylko ok. 70, tych , na których nam zależy ....

nie przejmuj się, tak to już jest
Ci którzy są Wam naprawdę bliscy przyjdą na pewno, a Ci co nie przyjdą niech tylko żałują, bo będzie super zabawa

byłyście juz głosować bo ja jeszcze nie, ale oczywiście sie wybieram

znalazłam nasze obrączki a raczej TZ znalazł
http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...iwzorh12.htm#1

tylko, że nasze będą z żółtego złota już nie mogę się doczekać kiedy je odbierzemy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 11:10   #1207
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

to przykre
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 11:10   #1208
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

nie przejmuj się, tak to już jest
Ci którzy są Wam naprawdę bliscy przyjdą na pewno, a Ci co nie przyjdą niech tylko żałują, bo będzie super zabawa
Cytat:
Pomyśl sobie tak,że to Wasz dzień,nikt Wam go nie zepsuje,jeśli nawet goście nie dopiszą.Wiem łatwo się mówi,eh...... Mnie szlag trafił,jak ludzie komentowali ( moja bratówka i jej pochrzaniona rodzinka,która uważa się za the best ) że eeeee w piątek,marudziła,jak nie chce to niech nie przychodzi bo kie grzyba ma mnie wkurzac. W ogole ostatnio draźni mnie ta kobiecina.
Dzięki Dziewczyny
Też to tak sobie tłumaczę, ale chyba mam dzisiaj zły dzień i jakiegoś doła złapałam ..
Może przez tą pogodę, bo pada dzisiaj, i jakoś tak szaro i zimno jest ...

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Daaawno mnie tu nie było. Cierpię na chroniczny, patologiczny brak czasu i sił

Postaram się nadrobić te 20 stron, które mam do nadrobienia i się odezwę
Tosia, nareszcie
Wiesz, że rano o Tobie myślałam, jak nadrabiałam posty??
Bo dziewczyny pisały o obrączkach, i miałam napisać, że zamówiliśmy swoje tam, gdzie Ty - u Węca

A tak a propos obrączek, Lusia, Mariasia, śliczne te Wasze

Mi się podobają takie szerokie, jak ma Lusia, ale TZ nie chciał szerokich
Stary 2010-06-20, 11:14   #1209
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej wszystkim wczoraj troszke popilam bo prazonki robilismy ze znajomymi boli mnie troche głowa

Samoa :wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!
Cytat:
Mam 3 cyrkonie - na tym zdjęciu z linka widać wyraźnie. Nam powiedzieli, że można rozmiar zmienić, tylko max o 1 lub 1,5, ale i tak o więcej by się nie dało przez to, że mamy łączone białe złoto z żółtym.

--
nam wlasnie powiedzieli, ze nic nie moga zmienic i sie zastanawiam tak mi sie podoba z cyrkonia
Cytat:
coś mi się przewinęlo, że chyba Dziewczyneczka tez z Łazura zamawiała my też niestety nie ma ich na stronie a chciałam się pochwalić
i tak tez z Łazura, i moich tez nie ma na stronie to z tej nowej kolekcji mamy a opisz jak Twoje wygladaja? Ja mam takie grube złote, i dookoła takie linie wyrzłobione ,
Stary 2010-06-20, 11:31   #1210
madmuazelle
BAN stały

ago,no to dobrze że też tak myślisz.A dół pewnie przejdzie

Czas edycji: 2010-06-20 o 11:34
Stary 2010-06-20, 12:10   #1211
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki Dziewczyny
Też to tak sobie tłumaczę, ale chyba mam dzisiaj zły dzień i jakiegoś doła złapałam ..
Może przez tą pogodę, bo pada dzisiaj, i jakoś tak szaro i zimno jest ...
jutro będzie lepiej

Cytat:
A tak a propos obrączek, Lusia, Mariasia, śliczne te Wasze
Mi się podobają takie szerokie, jak ma Lusia, ale TZ nie chciał szerokich
dziękujemy
a mojemu TZ właśnie bardzo się spodobały one na palcu az na takie bardzo szerokie nie wyglądają, ale ja lubię taką "znaczącą" biżuterie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
i tak tez z Łazura, i moich tez nie ma na stronie to z tej nowej kolekcji mamy a opisz jak Twoje wygladaja? Ja mam takie grube złote, i dookoła takie linie wyrzłobione ,
tak z nowej kolekcji
ale mój TZ przypadkiem je znalazł, wklejałam wyżej linka
zerknij może tez znajdziesz te swoje, bo tam są wszystkie te nowe kolekcje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 13:24   #1212
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

tak z nowej kolekcji
ale mój TZ przypadkiem je znalazł, wklejałam wyżej linka
zerknij może tez znajdziesz te swoje, bo tam są wszystkie te nowe kolekcje

bardzo fajne Twoje obrączki

znalazłam tez moje , dzieki za linka
oto moje
http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...owawzorz04.htm
Stary 2010-06-20, 13:55   #1213
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

znalazłam ładne bukieciki
Stary 2010-06-20, 13:56   #1214
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

oto moje

też fajne
nawet je mierzyłam

Stary 2010-06-20, 14:09   #1215
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
też fajne
nawet je mierzyłam
:d

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 15:18   #1216
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Asiulek nie wiem co mam napisać, chyba tylko tyle żebyś starała się teściową naprawdę olewać, bo sie zadręczysz... ale z Tz juz gorzej niestety, bo on powinien zrozumieć ze Wy teraz będziecie tworzyć rodzine i wasze sprawy powinny byc priorytetowe
ale mam nadzieję, że to zrozumie
Ja również mam nadzieję... człowiek uczy się całe życei, ja też się ciągle uczę i właśnie muszę się nauczyć takiej olewki i nieprzejmowania się. zawsze byłam taka akuratna, przejmowałam się innymi itp. Czas pomyśleć o sobie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
współczuje sytuacji, jak ci tu dziewczyny radziły olej, tzcikowi tłumacz o co chodzi a teściowa prędzej czy później sama sobie zaszkodzi, prawda jest niestety taka, że to jednak mamam tżta-nie odseparujemy go od niej całkowicie, wiec trzeba jakis patent znaleźć, ja z moją nie widziałam się od ślubu-raz gadałyśmy przez tel- nie czuje potrzeby jej oglądania co prawda jutro robimy obiadek, no ale wiadomo 2 godzinki i znowu miesiąc przerwy hihihi
Dokładnie, to jest jego matka dlatego ja wiele rzeczy i sytuacji rozumiem, tylko pewne kwestie jednak mnie bolą i mi przykro. Wierzę że jednak rozmowy coś dadzą i ułozy się nam. Nawet tak przypadkowo wczoraj kuzynka TŻta powiedziała, że faceta/męża to trzeba sobie wychować, opowiadała jak to u niej w małżeństwie wygląda i śmiała się, że jestem sprytna że przed ślubem zamieszkalismy razem, że to jest dobre
Cytat:
Świetne buty!

Jesteście Kochane dziewczyny, tyle u Was mam wsparcia poraz kolejny
Ale się dzisiaj fatalnie czuję Nagle bardzo mocno rozbolała mnie brzuch dołem, zwijałam się z bólu, nie mogłam wstać, myslałam że @ przyszła, bo na dniach powinna być. Ale się przestraszyłam tym, bo aż tak nigdy mnie nie bolało. Po tabletce lepiej ale nie do końca.
SAMOA przyjmij gorące życzenia, wszystkiego co najlepsze, samych słonecznych dni u boku mężą i niech się spełaniają wszystkie Wasze marzenia
Stary 2010-06-20, 16:25   #1217
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wątpliwości co krawata. Zazwyczaj tak jest,że krawat jest taki sam jak kamizelka,tego samego koloru i w ogole.My nie mogliśmy dostać takiego krawatu w ogole osobno ,jedynie sprzedają w kompletach-kamizelka i krawat.Noi troche też żałujemy,że kupiliśmy w Debenchamie kamizelke,bo gdzie indziej był komplet z krawatem. :/ Noi ten krawat jest gładki jasno złoty,a kamizelka koloru ivory z lekkimi wzorami i niby nam facet doradził,że może ten złoty,noi wzieliśmy bo stwierdziliśmy,że jest ok,ale teraz mam wątpliwości co do niego. Najwyżej poszukamy w pl krawat.

No to życze powodzenia i trzymam kciuki.

No co cieszy się przyszły mąż i się nie może doczekać pewnie,aż założycie sobie gpsy
No dokładnie Dzięki za kciuki... cały poniedziałek i wtorek będę z tą pracą dyplomową walczyć, bo się podzieliłyśmy obowiązkami, a później będę się męczyć z konspektami Ale dam radę
Ostatnio się śmiałam na reklamie plusa, że ja jestem najwięcej na głowę sobie dająca Marta
Pokaż fotki to Ci powiemy czy ten krawat będzie ok A o złotych różach nie słyszałam, ale możesz jakby co wziąć kremowe i poprosić, żeby Ci babki spryskały złoty brokatem czy coś

Cytat:
Cześć Dziewczyny
To na pewno tylko taki chwilowy kryzys U nas też sporo osób jeszcze nie potwierdziło, ale jakby co to będziemy dzwonić i pytać. Lepsze nawet te 40 osób, które się będą świetnie bawić i będą tam dla Was niż 70 marudnych

Cytat:
Mad nie ma co się przejmować zdaniem innych, a szczególnie tych pochrzanionych

Cytat:
byłyście juz głosować bo ja jeszcze nie, ale oczywiście sie wybieram

tylko, że nasze będą z żółtego złota już nie mogę się doczekać kiedy je odbierzemy
Bardzo ładne Ale strasznie dziwna różnica między ceną ze swoim złotem, a ceną bez swojego złota Nasze kosztowały około 1900 + grawer, a że daliśmy swoje złoto, to zapłaciliśmy 960 już z grawerem + 125 za złoto, które musieli nam dołożyć.

Byliśmy oddać głos, więc teraz nie powinnam już nic gadać, bo już nie mam głosu

Cytat:
nam wlasnie powiedzieli, ze nic nie moga zmienic i sie zastanawiam tak mi sie podoba z cyrkonia
Z tego co wiem większość dużych firm jubilerskich tak mówi. My robiliśmy swoje w mniej znanej firmie, były robione ręcznie i można zmienić rozmiar (chociaż będę się starała tego uniknąć, bo by mi się grawer rozjechał )

Cytat:
Bardzo ładne

Cytat:
Ale ten z cytrynami fajny
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 16:32   #1218
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

[/QUOTE]Bardzo ładne Ale strasznie dziwna różnica między ceną ze swoim złotem, a ceną bez swojego złota Nasze kosztowały około 1900 + grawer, a że daliśmy swoje złoto, to zapłaciliśmy 960 już z grawerem + 125 za złoto, które musieli nam dołożyć.

Z tego co wiem większość dużych firm jubilerskich tak mówi. My robiliśmy swoje w mniej znanej firmie, były robione ręcznie i można zmienić rozmiar (chociaż będę się starała tego uniknąć, bo by mi się grawer rozjechał )

Bardzo ładne

Ale ten z cytrynami fajny [/QUOTE]
dziekuje a ten bukiet z cytryną bardzo smakowity jest
nam Pani w sklepie jubilerskim powiedziała, ze bedziemy musieli 4tys. dac

Edytowane przez dziewczyneczka89
Czas edycji: 2010-06-20 o 16:33
dziewczyneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 19:32   #1219
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No dokładnie Dzięki za kciuki... cały poniedziałek i wtorek będę z tą pracą dyplomową walczyć, bo się podzieliłyśmy obowiązkami, a później będę się męczyć z konspektami Ale dam radę
A,no to dobrze że się podzieliłyście obowiązkami.To trzymam kciuki No pewnie,że dasz rade

Cytat:
Ostatnio się śmiałam na reklamie plusa, że ja jestem najwięcej na głowę sobie dająca Marta
Ta reklama mnie rozbraja.

Cytat:
Pokaż fotki to Ci powiemy czy ten krawat będzie ok A o złotych różach nie słyszałam, ale możesz jakby co wziąć kremowe i poprosić, żeby Ci babki spryskały złoty brokatem czy coś
fotki poniżej Choć zdjęcie/aparat przekłamuje bo kolor krawatu jest jaśniejszy i jak tak patrze na to,to uważam że jest ok.Co do złotych róż,mi o nich mama mówiła.Na necie znalazłam pare bukietów,ale takie hm sobie. Też tak może być,kremowe i złote dodatki.

Cytat:
Mad nie ma co się przejmować zdaniem innych, a szczególnie tych pochrzanionych
Masz racje,ale ja niestety taka jestem że się przejmuje,nie wiem nawet po co,tż zawsze też mi powtarza nie przejmuj się olewać.

Zmykam na spacer z tż-tem.
Do potem

Czas edycji: 2010-07-22 o 21:49

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 20:09   #1220
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

SAMOA, wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 21:10   #1221
certina4
Wtajemniczenie

hej, napisałam Wam dzisiaj o tej całej sytuacji z zaproszeniami zamówionymi przez mojego tatę i brat wchodził do pokoju i musialam wyłączyć wizaz

W wielkim skócie to chodziło o to że Tata owszem rozmawiał ze mną w poniedziałek o gościach, których chcemy zaprosić i miał przygotować pełną liste nad którą mieliśmy rozmawiać, a on po prostu wysłał listę już do pani od zaproszeń - która jest jego dobrą koleżanką, na szczęście co się dzisiaj okazało nie będą zaproszone osoby których moja mama nie chce widzieć na weselu, więc od razu mi ulżyło i w sumie to o to cała afera była...

A dzisiaj pomyliłam niedziele i zamiast tydzien temu pójść do naszego kościoła na dzień skupienia- poszliśmy dzisiaj i przywitaliśmy klamkę chociaż i tak byśmy w ubiegłą niedzielę nie mogli bo byliśmy na zakupach w Warszawie, za to musimy się wybrać za tydzień. Dowiedziałam się że u nas w parafii to trwa 3h bo najpierw jest wykład, potem spowiedz i na końcu msza

Cytat:
fajne obrączki

Cytat:
a

interesujące, nie widziałam takich,

Cytat:

oto moje

ładne

odebraliśmy dzisiaj bimberek 10 litrów mam nadzieję, że wystarczy na stolik wiejski

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 21:23   #1222
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ładne

odebraliśmy dzisiaj bimberek 10 litrów mam nadzieję, że wystarczy na stolik wiejski
dzieki i za bimberek
Stary 2010-06-20, 21:30   #1223
agawoo
Zakorzenienie

Dziewczynki, dobranoc
Jakaś leniwa ta niedziela była, ale i tak się zmęczyłam, więc zmykam do łożeczka

do jutra :P
Stary 2010-06-20, 21:45   #1224
certina4
Wtajemniczenie

agawoo dobranoc nie przejmuj się tak wszystkim, ludzie już tacy są i niestety ich już nie zmienisz, tym bardziej cieszcie się z potwierdzeń od gości którzy przyjdą będzie to znaczyło że tym naprawdę zależy na obecności w tak ważnym dla Was dniu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 21:56   #1225
moniczka2123
Zadomowienie

Cześć dziewczynki dawno mnie tu nie było ale czasu brak.otóż sala weselna pod wodą zalana po dach znalazłam nawet nie brzydka remize i zamówiłam kucharkę nie wiem co na to teściowa przyszła pewnie się nie zgodzibo nie rozumie że moi rodzice sa rolnikami i wszystkie pola są zalane czyli jedyne źródło utrzymania boniu może wy macie pomysł jak ja przekonać do imprezy w remizie?mam czas do zastanowienia się jak ja przekonać do następnego wtorku bo wtedy wraca mój Tż-cik z zagranicy i będziemy z nią rozmawiać o to chodzi żeby ja przekonać do imprezy w remizie bo znając ja to będzie wolała wcale nie robić niż w remizie.pomóżcie

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 05:06   #1226
acelinka
Zakorzenienie

Hej Jestem Spróbuję was nadrobić

Cytat:
No wróciłam/liśmy z zakupów.Kupiliśmy złoty krawat i pasek do spodni do garniaka. Martoolko,później obfoce bo teraz tż marudzi,że ledwo przyjechaliśmy,a ja już do kompa
my dla tż'ta nic jeszcze nie mamy załatwimy to jak będzie miał urlop, czyli dopiero w sieprniu chyba, ale to dobrze nawet bo tż teraz chudnie z nadmiaru pracy i później by mu gacie spadały z tyłka.
Ach ten wizaż, powinny zacząć robić jakieś terapie od wizażomanii

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Woda Ty to sumienia chyba nie masz my tu przed ślubem, a Ty o takich frykasach nam piszesz ;/ teraz to i mi się chce ehhh przekąszę 1 czereśnię

Samoa to już pewnie po obiedzie i 1 tańcu
A ja się tym nie przejmuję i jem te paskudstwa kiedy mam ochote tzn nie za często bo wiadomo to za zdrowe nie jest, ale jak mam ochote, to czemu nie najwyżej się sukienke poszerzy
Cytat:
CZEŚĆ

śliczne wszystko fajny cyckonoszek, też bym taki musiała poszukać, pewnie super trzyma "skarby"

Cytat:
To zycze udanego wyjazdu
Ładne zaproszenia i masz fajne imie,takie niespotykane.Tnz ja "znam" tylko jedną dziewczyne o takim imieniu,noi teraz drugą jesteś Ty

Apropo kolczyków,to ja chce takie wkręcanie.Nie chce wiszących,tzn tylko dlatego bo wole wkręcane.
hehhe dziękuję dużo osób mi to mówi, że mało spotykane a kolczyki wkrętki też są fajne, wygodne bardzo

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dzisiaj uczyłam się 8h Obrona w poniedziałek, a ja mam niektóre pytania tak masakryczne, że po kilkukrotnym czytaniu nie wiem, o co w nich chodzi :/ Jeszcze promotorka mi przesłała ocenę mojej pracy przez recenzenta i mnie wkurzył koleś trochę :/ I chce mi zadać pytanie z pracy z tematu, którego nie pisałam i nie prowadziłam badań Promotorka mi pisała, żebym mu wtedy odpowiedziała, że nie prowadziłam takich badań i nie mam obowiązku tego wiedzieć Jutro mnie czeka znowu taki makabryczny dzień...
Trzymam kciuki za obornę

Cytat:

Moim zdaniem to bezsensu, pisanie pracyw grupach. Od pewnego czasu nie lubię pracy w grupach, bo jedni sie starają a inni mają to gdzieś. Oczywiście zalezy do jakiej grupy sie strafi Ja chyba prawie całe studia miałam pecha na te grupy
Ale ten tż słodziachny
Ja znalazłam w ogródku w brennej moje astromerie poakzuje tż'towi a on mi że po co mi takie kwiatki, że on mi pokrzyw nazrywa no leże i kwicze uwielbiam ten jego romantyzm ale palnęłam go lekko w łepek i się poprawił, że ładne kwiatki

Cytat:
Cześć Dziewczyny

ach Ci goście. Nie przejmujcie się, Ci, którym zależy żeby być będa na pewno, to Wasz dzień i nikt i nci nie powinno Wam go zepsuć
Cytat:
Moja koleżanka miała na swoim ślubie ten pierwszy Pięknie wyglądał i bardzo ładne macie te obrączki

Ale się zaczytałam, muszę uciekać za pół godziny mam autobus a siedze w szlafroku tak jak wstałam W brennej było super, poopowiadma Wam jak wróce wieczorem, bo po pracy od razu do babci i dziadka jadę, znó zapożyczyc Matiza a potem od nich prosto do mamy bo dziś wraca z krókich wakacji w Irlandi
Miłego dnia !

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-06-21 o 05:43
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 06:25   #1227
Ellin_ak
Rozeznanie

dzień dobry, ja dziś mam ważny egzamin na 12:00 a na 14:00 przymiarkę sukni!! Miałam mieć na 13:00 ale ze względu na egzamin muszę przełożyć. Zapakowane mam buty i biustonosz i zobaczymy jak to będzie
Do tego dziś 10 i 47 dni!!
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 06:53   #1228
ultraradiola
Wtajemniczenie

hejka po weekendowo
bardzo fajnym weekendzie

w sobote bylam na mega zakupach z sisostra kupilam dla swojej siostrzenic ktora bedzie w niedziele moja chrzesniaczka mega fajna mate edukacyjna i oczywiscie musialam cos kupic slubnego kokardki na alkohol

w niedziele w końcu oddalam indeks w szkole i teraz tylko zakuwać do obrony ale widzę na wątku nie jestem sama wiec jakoś tak raźniej :P

dowiedziałam się ze 11 września idziemy na wesele do znajomych pierwsze jako małżeństwo już

a i najważniejsze:
SAMOA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!!!!!!!!!
DUŻO SZCZĘŚCIA RADOŚCI
A PRZEDE WSZYSTKIM DUŻO MIŁOŚCI

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 07:16   #1229
83mika
Raczkowanie

Witam
wiecie co? nad morzem było cudownie ...

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki dawno mnie tu nie było ale czasu brak.otóż sala weselna pod wodą zalana po dach znalazłam nawet nie brzydka remize i zamówiłam kucharkę nie wiem co na to teściowa przyszła pewnie się nie zgodzibo nie rozumie że moi rodzice sa rolnikami i wszystkie pola są zalane czyli jedyne źródło utrzymania boniu może wy macie pomysł jak ja przekonać do imprezy w remizie?mam czas do zastanowienia się jak ja przekonać do następnego wtorku bo wtedy wraca mój Tż-cik z zagranicy i będziemy z nią rozmawiać o to chodzi żeby ja przekonać do imprezy w remizie bo znając ja to będzie wolała wcale nie robić niż w remizie.pomóżcie
Nie zazdroszcze Ci, a co na to TŻ?jak to jest u Was kto płaci za wesele?
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 07:21   #1230
angluka
Rozeznanie

Cześć
Chili, Lus
nie zaglądałam tak długo, bo jakoś ostatnio dnia mi brakuje w środę mam obronę pracy magisterskiej, a od soboty zapraszamy gości i to w tempie ekspresowym po tym weekendzie jestem wykończona ale myślę że ten tydzień i następny i już wszystkich będziemy mieć zaproszonych. Protokół w kościele spisany, suknia wybrana czekam tylko na telefon kiedy na miarę mam jechać także wszystko w sumie na bieżąco
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości