|
|
#811 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Betty....kurde normalnie sie podnieciłam.... bede musiała puścić w ruch chomika
|
|
|
#812 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja bluesa nie znoszę i tylko na żywo jestem w stanie wytrzymać... I wczoraj byłam w Blues&Rocku i nie mogłam głośno skomentować, że nie cierpię Dżemu, którego puszczali, bowiem pocieszałam kolegę harleyowca, który miał "gorszy dzień" i rozbijał kufle, butelki, rozlewał na barze sprite, wysypywał barmance dzbanek z napiwkami ![]() Życie mi było miłe... Ale dał się ugłaskać i spokojny poszedł do domu, samochodów chyba po drodze nie przestawiał. ![]() ja to mam fobię, nawet u kosmetyczki cały czas myślę o tym czy nie dostanę jakiegoś bonusa... ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() To zajrzyj jeszcze pod Edward Ka-Spel i Tear Garden (nawiedzona kołysanka) , bo to w sumie jeden człowiek...
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest coś w tym numerze takiego starego co kojarzy mi się mocno sensualnie - zmysłowo - filmowo - jak jakiś soundtrack - i laat 90te of kors - późne godziny nocne - dwoje ludzi gdzies po imprezie w barze jako niemal ostatni klienci - ja mam jednka skojarzenia własnie w tę stronę że wyzbyłam się pierwszej nuty ale dobrze znać inkszy punkt odbioru
|
|
|
|
|
#814 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nja tez nie lubie blusa,a takze jazzu-no nie moge i juz-podraznia mi koncówki nerwowe w jakis nieprzyjemny sposób
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi jazz z płyt baaardzo ciężko wchodzi, ale byłam na ogromnej ilości koncertów jazzowych i to uwielbiam. I właśnie klasyczny blues z żywymi instrumentami też mnie nie tak bardz nie boli. Ale przyznam się, że taka ze mnie hipokrytka, że kiedy grają na gitarach dżem i podrzucą tekt, to śpiewam dżem ![]() Zwykle po dość mocnym znieczuleniu...
|
|
#817 | ||
|
BAN stały
|
Ja z kolei nie znoszę szczerze Lady Pank i T-Love
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nic, nic - nieee biiij! ![]() Polly - nie tylko Duch tam został, stare schizy i stany depresyjne też ciągle obecne
|
||
|
|
|
#818 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dżemu już nie śpiewam - oj nie - dżemem już nie powiem co robię aha uważam że powinna istneic jakas instytucja zakazująca występów lady Pank - centralnie on powinni miec ban na muzę publicznie jak jaranie fajnki na przystanku - no ale ponoć wolny kraj - więc unikam jak ognia bo Lady pank to nie muza dla mnie - muzyczni nie są tylko historyczni - of kors moim zdaniem |
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Dogodziłam Polly ![]() Z Kropami tak jest, że jak się podobają, to bardzo. Ja jestem oczarowana video, które porobił ten człowiek z YT... Lady Pank ![]() (i podobnie miałam z Republiką) Z Maleńczukiem, mam mieszane uczucia, nie mam nic jego, szybko mi się przejada, gdy puszczają w kółko, ale raz na jakiś czas lubię się zasłuchać....
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-21 o 00:44 |
|
|
|
#821 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ja już dwa pożegnałam ![]() Mój TŻ jest zbulwersowany faktem, że Rosolica mogła tak niebezpiecznie wkicnąć i kazał mi wstawić zdjęcia jego zmodernizowanego dla królika balkonu. Wykładzina, żeby było miękko w ogon, siatka zabezpieczająca (wykładzina zachodzi na nią tak, żeby nie znalazła sie szpara), i latarenki na baterie słoneczne, coby Jego Wysokość Królik wieczorem nie siedział po ciemku edit: kazał dopisać żeby poodsuwać wszystkie meble po których Rosołka moze wskakiwać do doniczki, biedak nie będzie mógł zasnąć, bo się będzie martwił, że coś się jej stanie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-21 o 00:54 |
|
|
|
|
#822 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
nawert nie wiesz jak bardzo...
![]() Cytat:
![]() maleńczuka uwielbiam za całokształt-to coś na kształt zboczenia , tez mi sie szybko przejada, ale często wracam..a np Cantigas są absolutnie rewelacyjne
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WOW! Wakacyjny urlop all inkluziv w ***** hotelu ![]() Król został zabezpieczony, można spać spokojnie. Zresztą nie ma już po co wkicywać na barierkę... ![]() Dzięki za pomysł z przystosowaniem balkonu. A baranki są
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
A ja za jazz dałabym się pokroić
Na okrągło u mnie Radio Jazz leci. Mój Tato swego czasu był pianistą jazzowym. Co do Legendary Pink Dots, znałam dość dobrze ojca żony lidera tego zespołu i on dał mi płytę z komentarzem "jaki patałach jest mężem mojej córki". Skutek był taki, że przepadam za nimi i płyt mam ich trochę
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-06-21 o 01:46 Powód: uzup |
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli tak: w sobotę 25 września idę na LPD z Justyną w Warszawie, a w poniedziałek 27 z Polly w Krakowie Jak mi starczy kasy, to jeszcze do PinUp do Poznania skoczę ![]() A z mniej przyjemnych spraw... ganglion wrócił w tym samym miejscu, już jest takiej wielkości jak ostatnio usuwany, a staw jeszcze boli po zabiegu... nie wiem co robić... nie spodziewałam się tego, aż tak szybko
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-21 o 02:10 |
|
|
|
|
#826 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten królik to było najbardziej rozpieszczone zwierzę świata ![]() W ogóle mial być mój, tylko okazalo sie ze jest tak duzy i klatke tez ma tak duza - mialam go przygarnac od kogos, kto nie ial czasu sie nim zajmowac - ze musze przemeblowa pokoj i poprosilam tzta zeby go przechowal jeden dzien. bronil sie rekami i nogami ze nie chce zadnych zwierzakow, ale powiedzialam zeby sie nie wyglupial, postawi klatke pod biurkiem, sypnie jesc, zawiesi poidelko a nastepnego dnia krolik bedzie juz u mnie, nawet nie zauwazy, ze jakiegos mial. no i za jakis czas dzwonie do tzta ze juz zrobilam miejsce i zeby bral krolika do mnie, a on... ze nic z tego, bo krolik juz sie do niego przyzwyczail... no i zostal u niego trzeba bylo biblia drania...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#827 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
sama się pindrze i jestem pikna jak z łobrazka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Muse jest spoko, choć nie darzę ich jakąś wielką miłością (jak np. trolli Co do Maleńczuka, to mam mieszane uczucia - czasem śpiewa fajnie, ale czasem jakieś dziwactwa zamiast piosenk ma a głos ma niezły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A Black River? ![]() Ale mi się nic nie chce z rana ![]() Nienawidzę poniedziałków
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-21 o 08:43 |
||||||
|
|
|
#828 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#829 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry z poniedziałkowgo rana
Idę nadrabiać Bar
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#830 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Kropy koncertowo bardzo dają radę i można sobie obejrzeć używanie tereminu
![]() kto jeszcze nie był niek lezie, warto |
|
|
|
#831 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
oj coś słabo głosowaliśmy, nic to będzie II tura. To dalej do Krakowa! Bilet w sumie nie jest jakiś megadrogi 115 zł, ale ten dojazd ![]() jeśli jeszcze coś nam zostanie po urlopie to bym się bujnęła. W Krakowie byłam mając lat 5 i pamiętam tylko smoczą jamę - ojciec mi wkręcił, że tam na serio mieszka smok wawelski
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#833 |
|
Nindżopesz
|
Dobry!
Mi nie leży disco/dance, hip-hop i tym podobne, wyjący i stękający pop (w sensie jak wokalista/ka robi ""ouuujeee e e e" dlatego np. nie trawię W. Houston i M. Jacksona), jazz i to niby rozluźniające coś co leci w gabinetach stomatologicznych i nowoczesnych kawiarniach, brrr. Poza tym boli mnie głowa od nadmiaru wiejskiego folku, ostrego metalu i mnóstwa innych gatunków, których w tym momencie nie pamiętam. Też mam alergię na Happy Sad, Lady Punk, Myslovitz (o tych to nie zniese), Kowalską, Bartosiewicz... A Dżemik lubię ![]() Maju, jaka Ty fotogeniczna Na początku autentycznie pomyślałam, że to Twoja fota tylko czemu włosy takie jasne i gdzie grzywka. Betty, dzięki ![]() Co do folku to machnęłam ręką bo nic lepsiejszego od Hagalazowej i Loreeny nie znajduję. A propos muzyki, ściągacie coś z youtube? Wczoraj rano vdownloader mi działał a wieczorem zagadało, że błędny url Jakby ktoś sprawdził u siebie byłabym dźwięczna bo nie wiem w czym problem. A tych plików flv czy jak im tam nie umiem przerobić na mp3.
|
|
|
|
#834 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że w robocie teraz nie poszukam nagrań ![]() Cytat:
Cytat:
Skoro tak, to może faktycznie zacznę laski uwodzić? Może coś jest na rzeczy, w końcu też zodiakalna Panna (z drugim takim upierdliwcem jak ja bym chyba nie wytrzymała Cytat:
![]() A ten link z Percivala? Bez słów było ![]() Tobie to coś z celtic powinno pasować... tak mi się zdaje
|
|
#835 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a tak serio to ja tez nie lubie metalu obrócz bm słuchałam kiedys punka-ale tez zamiast jak normalny punk słuchac Armii czy czegos takiego to wynalazłam Naukę o głównie i sie w tym rozpływałam ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- red-a Bathory nie lubisz? dorwałam sweet smoke zajefajny jest
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-21 o 11:41 |
|
|
|
|
#836 | |
|
Nindżopesz
|
Nieee, ale wyszedł trochę jak dziewczyna to mi się skojarzyło ![]() Cytat:
A mnie się chce mistycznego nastroju, szumu wiatru i fal, szamańskich bębnów i innych takich pierdół (do Wardruny się w międzyczasie przekonałam ) Tylko chłop już mi zaczyna stękać na taką muzykę, ciężka sprawa. O wiem, mam kolegę super obcykanego w muzyce, rzadko gadamy ale podpytam go wreszcie i rzucę typu na forum ![]() Polly, Bathory o ile dobrze kojarzę wrzuciłam do wora pt. "epicko-rozwlekłe bajanie". Napisz coś o Sweet Smoke
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-06-21 o 11:48 |
|
|
|
|
#837 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
dziękija się pierwszy raz zetknęłam z tereminem TU tudzież TU, muszeu w domu sprawdzić
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: Inna sprawa, że blusiora na żywo miałam okazję słuchać najczęściej kiedy śpiewał mój Ciachulec ... więc co by nie śpiewał, wyrywało mnie z butów ![]() W końcu, nie ma to jak własna chłopina na scenie śpiewająca ze ślepiami wlepionymi we mnie ![]() Jazz jest dla mnie zbyt chaotyczny wprowadza mnie w nerwówę, chociaż czasami .... mogę posłuchać jakiego smothjazu, lubię np. Button Hackers A Dżem ? Ha. Dżem był fajny tylko z Ryśkiem. Teraz to kaszana. Przed AC/DC suuportowali i szczerze wymiękałam
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-06-21 o 12:12 |
|
|
|
|
#839 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e, ja tam chętnie: bm, gothic, death, thrash, heavy, doom... ![]() (bruneci, blondyni... Cytat:
![]() Czekam na 2 kolejne płyty Wardruny Cytat:
Cytat:
(też bym tak kiedys chciała
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ang blues jest mocno uplifting tak optymistyczne dzwięki - zgadzam się. za to polskie dżemy - mnie dołowały zawsze aż sobie dałam spokój - jakieś to takie inna szkoła blusa czy jak ? czyli prosze unikam jak ognia pewnych melodii, pewnych rytmów ale czasem się gatunkiem, nazwą gatunku zazębiają - w kazdym gatunku coś mnie tam potrafi porwac Truskawo króliczyca rozbrajająca - ale one faktycznie mają to do siebie skoro zmiękła i TZta normalnie przytuliłabym się przez monit - może króliki to małe króle - wszystko mogą Betty - serio z tym na ręce nie zazdroszczę ale idź do lekarza niech wie że to chyba trzeba dziada wypalić albo coś przedsięwziać nowego - bo nie może rosnąc w nieskończoność jak fasola |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

bede musiała puścić w ruch chomika 

i dobrze robisz, a ja to będę madry polak po szkodzie 

Dogodziłam Polly 

, albo gwałcił moją rękę, łydę, udo itp.

, tez mi sie szybko przejada, ale często wracam..a np Cantigas są absolutnie rewelacyjne

a głos ma niezły