|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Jak wymieniać się BEZPIECZNIE i ustrzec się oszustów.
1. NAJWAŻNIEJSZE: proszę korzystać z możliwości wystawiania negatywnych ocen w IP-przydaje to wiarygodności Targowiskom.
Wymiany proszę przeprowadzać na forum, nie na PW, gdyż tylko wtedy będą mogły być wiarygodnie ocenione w IP oraz tutaj. 2. Przed każdą wymianą warto dla własnego bezpieczeństwa sprawdzić oceny IP danej osoby oraz wpisać jej nick w wyszukiwarkę Targowisk. 3. Dane osobowe i adresowe proszę zachować dla policji i prokuratury-proszę NIE UMIESZCZAĆ ich tutaj. Warto wiedzieć, że policja ma oddział do walki z przestępczością internetową. 4. Moderatorzy tutaj robią co w ich mocy aby wszystko "grało", nie mamy jednak zaplecza dochodzeniowego- jak jest to na policji ani daru jasnowidzenia. NIE ponosimy odpowiedzialności za przeprowadzane tu transakcje. 5. Użytkownicy, które powielają swoje konta i próbują "kombinować" z nimi na Targowiskach, są automatycznie wykrywani przez nasz system. 6. Wysyłki POWINNO wysyłać się BEZPIECZNIE ZAPAKOWANYMI (folia bąbelkowa, koperty bąbelkowe) listami poleconymi lub paczkami-czyli NIE zwykłymi listami, które nie są rejestrowane ! ! ! 7. W przypadku, gdy nie jesteś pewna oryginalności produktu, zaznacz to! 8. Osoby 'nowe' można poprosić, aby jako pierwsze wysyłały swoje rzeczy-nie powinny się obruszać-proszę o wyrozumiałość w tym temacie. 9. Zwracaj uwagę na to, czy fotki w wątku są prawdziwe-czy ściągnięte z neta. Gdy nie są realne, napisz do mnie PW. 10. Osoby, którym nie odpowiada sposób funkcjonowania Targowisk, odsyłam do serwisów aukcyjnych. Życzę Wizażankom wspaniałych wymian. Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2008-11-14 o 05:38 Powód: wytłuszczenie |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Dot.: Jak wymieniać się BEZPIECZNIE i ustrzec się oszustów.
moze i mnie pomożecie?tzn nie potrafie ułożyc swojej tzw wishlisty cio to jest na czym polega i jak to mozna zrobic?bo mam z tym mały problem....i jesli chce sie z kims wymienic to musze miec zalozony swoj watek czy wystarczy ta lista?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wish lista to jest lista rzeczy które szukasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
podnosze bo pozwalam sobie wytłuścić pewne informacje z pierwszego postu
dziewczyny - PROSZE WAS - wysyłajcie przesyłkami rejestrowanymi! |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja jestem nowa (znalazłam to forum w googlach) i mam parę rzeczy na wymianę. Mogę od razu je wystawić, czy dopiero po jakimś czasie itp.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dobre uwagi, ludzie troszkę ostrorzności i rozsądku
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.