|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Dzień dobry
![]() Cytat:
A fotek nadal nie ma ![]() ![]() Dzięki Fajny cyckonosz A butki superowe - śliczne i jeszcze da się je później wynosić Obrączki też bardzo ładne Cytat:
No to trzymam za naukę do obrony. Mnie też to czeka, ale najpierw muszę napisać pracę dyplomową ![]() Dzięki Ja dziś tak wcześnie, bo jadę do Poznania spotkać się z koleżankami w sprawie naszej pracy dyplomowej (bo piszemy ją w grupach). Trochę beton, że tak w niedzielę, no ale wczoraj jednej kumpeli nie pasowało ![]() Jak wczoraj wyszłam na moment z pokoju, to TŻ wyciągnął z szafy nasze obrączki i sobie założył swoją - ja wracam do pokoju, a ten ma obrączkę na palcu Samoa Wszystko, co tylko miłe na świecie, wszystko co tylko pomyślność wróży, niech się Wam w jedno ogniwo splecie i będzie słońcem w życia podróży! |
||
|
|
|
#1202 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Dzień dobry
![]() Dziękuje za gratko-oklaski: No,fotek jeszcze nie ma ,ale obiecuje że dzisiaj postaram się wkleić/pokazać. ![]() Mam wątpliwości co krawata. Zazwyczaj tak jest,że krawat jest taki sam jak kamizelka,tego samego koloru i w ogole.My nie mogliśmy dostać takiego krawatu w ogole osobno Najwyżej poszukamy w pl krawat. ![]() Prosze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-20 o 10:48 |
||
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Coraz bardziej odechciewa mi się tego wesela ... Nie wiadomo ile osób będzie, oficjalnie potwierdziły dopiero 4 czy 5 plus rodzice (jeszcze czas na potwierdzanie, ale tak jakoś wszyscy podchodzą do tego "będę albo nie będę"...) Nawet siostra i bratowa TZta pewnie nie przyjdą ..... Jest mi strasznie przykro z tego powodu, bo nie zapraszamy 150 osób, tylko ok. 70, tych , na których nam zależy .... Mam dość, żałuję że w ogóle zabieraliśmy się za organizację ... |
|
|
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Daaawno mnie tu nie było. Cierpię na chroniczny, patologiczny brak czasu i sił Postaram się nadrobić te 20 stron, które mam do nadrobienia i się odezwę
|
#1205 |
|
BAN stały
|
ago,rozumiem i nie dziwie Ci się,że się odechciewa wszystkiego
Pomyśl sobie tak,że to Wasz dzień,nikt Wam go nie zepsuje,jeśli nawet goście nie dopiszą.Wiem łatwo się mówi,eh...... Mnie szlag trafił,jak ludzie komentowali ( moja bratówka i jej pochrzaniona rodzinka,która uważa się za the best ) że eeeee w piątek,marudziła,jak nie chce to niech nie przychodzi bo kie grzyba ma mnie wkurzac. W ogole ostatnio draźni mnie ta kobiecina. ![]() Apropos na krawacie pisze,że to satin cream Także doszłam do wniosku,że bukiet będzie z czym złotym.Ponoć są zlote róże. ![]() Tośka,kupe lat ![]() Pozdrawiam.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-20 o 11:27 |
|
|
|
#1206 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a dzień dobry, dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ci którzy są Wam naprawdę bliscy przyjdą na pewno, a Ci co nie przyjdą niech tylko żałują, bo będzie super zabawa byłyście juz głosować bo ja jeszcze nie, ale oczywiście sie wybieram znalazłam nasze obrączki http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...iwzorh12.htm#1 tylko, że nasze będą z żółtego złota
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też to tak sobie tłumaczę, ale chyba mam dzisiaj zły dzień i jakiegoś doła złapałam .. Może przez tą pogodę, bo pada dzisiaj, i jakoś tak szaro i zimno jest ... Cytat:
Wiesz, że rano o Tobie myślałam, jak nadrabiałam posty?? Bo dziewczyny pisały o obrączkach, i miałam napisać, że zamówiliśmy swoje tam, gdzie Ty - u Węca A tak a propos obrączek, Lusia, Mariasia, śliczne te Wasze ![]() Mi się podobają takie szerokie, jak ma Lusia, ale TZ nie chciał szerokich |
|||
|
|
|
#1209 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim
![]() wczoraj troszke popilam bo prazonki robilismy ze znajomymi Samoa :wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Cytat:
![]() Cytat:
i tak tez z Łazura, i moich tez nie ma na stronie to z tej nowej kolekcji mamy a opisz jak Twoje wygladaja? Ja mam takie grube złote, i dookoła takie linie wyrzłobione ,
|
|
#1210 |
|
BAN stały
|
ago,no to dobrze że też tak myślisz.A dół pewnie przejdzie
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-20 o 12:34 |
|
|
|
#1211 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a mojemu TZ właśnie bardzo się spodobały ![]() Cytat:
ale mój TZ przypadkiem je znalazł, wklejałam wyżej linka zerknij może tez znajdziesz te swoje, bo tam są wszystkie te nowe kolekcje
|
|
#1212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() znalazłam tez moje , dzieki za linka oto moje ![]() http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...owawzorz04.htm
|
|
#1213 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazłam ładne bukieciki
|
#1214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też fajne nawet je mierzyłam
|
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1216 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Świetne buty! ![]() Jesteście Kochane dziewczyny, tyle u Was mam wsparcia poraz kolejny Ale się dzisiaj fatalnie czuję SAMOA przyjmij gorące życzenia, wszystkiego co najlepsze, samych słonecznych dni u boku mężą i niech się spełaniają wszystkie Wasze marzenia
|
|
#1217 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za kciuki... cały poniedziałek i wtorek będę z tą pracą dyplomową walczyć, bo się podzieliłyśmy obowiązkami, a później będę się męczyć z konspektami Ale dam radę ![]() Ostatnio się śmiałam na reklamie plusa, że ja jestem najwięcej na głowę sobie dająca Marta Pokaż fotki to Ci powiemy czy ten krawat będzie ok A o złotych różach nie słyszałam, ale możesz jakby co wziąć kremowe i poprosić, żeby Ci babki spryskały złoty brokatem czy coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nasze kosztowały około 1900 + grawer, a że daliśmy swoje złoto, to zapłaciliśmy 960 już z grawerem + 125 za złoto, które musieli nam dołożyć.Byliśmy oddać głos, więc teraz nie powinnam już nic gadać, bo już nie mam głosu Cytat:
)Cytat:
Ale ten z cytrynami fajny
|
||||||
|
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
[/QUOTE]Bardzo ładne
Nasze kosztowały około 1900 + grawer, a że daliśmy swoje złoto, to zapłaciliśmy 960 już z grawerem + 125 za złoto, które musieli nam dołożyć.Z tego co wiem większość dużych firm jubilerskich tak mówi. My robiliśmy swoje w mniej znanej firmie, były robione ręcznie i można zmienić rozmiar (chociaż będę się starała tego uniknąć, bo by mi się grawer rozjechał )Bardzo ładne Ale ten z cytrynami fajny [/QUOTE]dziekuje a ten bukiet z cytryną bardzo smakowity jest ![]() nam Pani w sklepie jubilerskim powiedziała, ze bedziemy musieli 4tys. dac
Mąż i żona They lived happily ever after ... Edytowane przez dziewczyneczka89 Czas edycji: 2010-06-20 o 17:33 |
|
|
|
#1219 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No pewnie,że dasz rade ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Choć zdjęcie/aparat przekłamuje bo kolor krawatu jest jaśniejszy i jak tak patrze na to,to uważam że jest ok.Co do złotych róż,mi o nich mama mówiła.Na necie znalazłam pare bukietów,ale takie hm sobie. Też tak może być,kremowe i złote dodatki. ![]() Cytat:
![]() Zmykam na spacer z tż-tem. Do potem
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-22 o 22:49 |
||||
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
SAMOA, wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia
|
|
|
|
#1221 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej, napisałam Wam dzisiaj o tej całej sytuacji z zaproszeniami zamówionymi przez mojego tatę i brat wchodził do pokoju i musialam wyłączyć wizaz
W wielkim skócie to chodziło o to że Tata owszem rozmawiał ze mną w poniedziałek o gościach, których chcemy zaprosić i miał przygotować pełną liste nad którą mieliśmy rozmawiać, a on po prostu wysłał listę już do pani od zaproszeń - która jest jego dobrą koleżanką, na szczęście co się dzisiaj okazało nie będą zaproszone osoby których moja mama nie chce widzieć na weselu, więc od razu mi ulżyło i w sumie to o to cała afera była... A dzisiaj pomyliłam niedziele i zamiast tydzien temu pójść do naszego kościoła na dzień skupienia- poszliśmy dzisiaj i przywitaliśmy klamkę ![]() fajne obrączki Cytat:
nie widziałam takich,Cytat:
ładne ![]() odebraliśmy dzisiaj bimberek 10 litrów mam nadzieję, że wystarczy na stolik wiejski |
||
|
|
|
#1222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i za bimberek
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, dobranoc
Jakaś leniwa ta niedziela była, ale i tak się zmęczyłam, więc zmykam do łożeczka ![]() do jutra :P |
|
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
agawoo dobranoc
|
|
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki dawno mnie tu nie było ale czasu brak.otóż sala weselna pod wodą
zalana po dach znalazłam nawet nie brzydka remize i zamówiłam kucharkę nie wiem co na to teściowa przyszła pewnie się nie zgodzi bo nie rozumie że moi rodzice sa rolnikami i wszystkie pola są zalane czyli jedyne źródło utrzymania boniu może wy macie pomysł jak ja przekonać do imprezy w remizie?mam czas do zastanowienia się jak ja przekonać do następnego wtorku bo wtedy wraca mój Tż-cik z zagranicy i będziemy z nią rozmawiać o to chodzi żeby ja przekonać do imprezy w remizie bo znając ja to będzie wolała wcale nie robić niż w remizie.pomóżcie
|
#1226 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jestem Spróbuję was nadrobić ![]() Cytat:
my dla tż'ta nic jeszcze nie mamy załatwimy to jak będzie miał urlop, czyli dopiero w sieprniu chyba, ale to dobrze nawet bo tż teraz chudnie z nadmiaru pracy i później by mu gacie spadały z tyłka.Ach ten wizaż, powinny zacząć robić jakieś terapie od wizażomanii Cytat:
tzn nie za często bo wiadomo to za zdrowe nie jest, ale jak mam ochote, to czemu nie najwyżej się sukienke poszerzy Cytat:
śliczne wszystko fajny cyckonoszek, też bym taki musiała poszukać , pewnie super trzyma "skarby" Cytat:
a kolczyki wkrętki też są fajne, wygodne bardzo Cytat:
![]() Cytat:
Ja chyba prawie całe studia miałam pecha na te grupy ![]() Ale ten tż słodziachny Ja znalazłam w ogródku w brennej moje astromerie ale palnęłam go lekko w łepek i się poprawił, że ładne kwiatki ![]() Cytat:
Moja koleżanka miała na swoim ślubie ten pierwszy Pięknie wyglądał i bardzo ładne macie te obrączki ![]() Ale się zaczytałam, muszę uciekać za pół godziny mam autobus a siedze w szlafroku tak jak wstałam W brennej było super, poopowiadma Wam jak wróce wieczorem, bo po pracy od razu do babci i dziadka jadę, znó zapożyczyc Matiza a potem od nich prosto do mamy bo dziś wraca z krókich wakacji w Irlandi Miłego dnia !
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-21 o 06:43 |
|||||||
|
|
|
#1227 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry, ja dziś mam ważny egzamin na 12:00 a na 14:00 przymiarkę sukni!!
![]() Do tego dziś 10 i 47 dni!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka po weekendowo
![]() bardzo fajnym weekendzie w sobote bylam na mega zakupach z sisostra kupilam dla swojej siostrzenic ktora bedzie w niedziele moja chrzesniaczka mega fajna mate edukacyjna i oczywiscie musialam cos kupic slubnego kokardki na alkohol w niedziele w końcu oddalam indeks w szkole i teraz tylko zakuwać do obrony ale widzę na wątku nie jestem sama wiec jakoś tak raźniej :P dowiedziałam się ze 11 września idziemy na wesele do znajomych pierwsze jako małżeństwo już a i najważniejsze: NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!!!!!!!!! DUŻO SZCZĘŚCIA RADOŚCI A PRZEDE WSZYSTKIM DUŻO MIŁOŚCI
|
#1229 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
wiecie co? nad morzem było cudownie ... Cytat:
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Chili, Lus nie zaglądałam tak długo, bo jakoś ostatnio dnia mi brakuje w środę mam obronę pracy magisterskiej, a od soboty zapraszamy gości i to w tempie ekspresowym po tym weekendzie jestem wykończona ale myślę że ten tydzień i następny i już wszystkich będziemy mieć zaproszonych. Protokół w kościele spisany, suknia wybrana czekam tylko na telefon kiedy na miarę mam jechać także wszystko w sumie na bieżąco
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

A fotek nadal nie ma 
Obrączki też bardzo ładne
Jutro mnie czeka znowu taki makabryczny dzień...
za naukę do obrony. Mnie też to czeka, ale najpierw muszę napisać pracę dyplomową 
(bo piszemy ją w grupach). Trochę beton, że tak w niedzielę, no ale wczoraj jednej kumpeli nie pasowało 
,ale obiecuje że dzisiaj postaram się wkleić/pokazać.
Zazwyczaj tak jest,że krawat jest taki sam jak kamizelka,tego samego koloru i w ogole.My nie mogliśmy dostać takiego krawatu w ogole osobno 

W ogole ostatnio draźni mnie ta kobiecina.

Nasze kosztowały około 1900 + grawer, a że daliśmy swoje złoto, to zapłaciliśmy 960 już z grawerem + 125 za złoto, które musieli nam dołożyć.
)