|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Treść usunięta
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
znając polską ułańską fantazję, to musi być wesoło
|
#483 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher widzę Cię co słychać?
|
|
|
|
#485 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
wiec takie na siłe, to wiesz ....Kochana, mam depilator już jakieś 2 lata i mnie nigdy nie bolało golenie nóg
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj podpisujemy umowe no i musimy czekac jakies 4-5 tyg na zamkniecie sprawy do tego czasu obecni wlasciciele musza wszystko posprzatac
na poczatku wyremontujemy mieszkanie na dole do wynajecia tak zeby splacalo nam to 80% miesiecznej raty za dom no i zrobimy swoj pokoj i lazienke i bedziemy w tym czasie remontowac reszte ale to dopiero jak wrocimy z PL na poczatku wrzesnia czesc co tam dziekuje ja jak bym mogla to tez bym na niego zaglosowala
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam stan pogoraczkowy 37,2. ale dzis tez nie wszystko jest dobrze, gotuje mi sie w brzuchu, ale musze isc do pracy milego dnia
|
|
#488 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Nadrobiłam Was i zaraz mykam posprzątać po kolacji, bo mi się wczoraj nie chciało. Daysy wysłałam Ci wiadomość na PW
|
|
#489 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
Cytat:
juz coraz bliżej końca ![]() Z męzem wszystko dobrze, nawet film oglądalismy w łózku a robimy to tylko jak jest między nami ok hehe bo inaczej każdy się odkręca w drugą stronę i idzie spać Spacerek nam dobrze zrobił, potem mecz z piwkiem a wczesniej rozmowy o mieszkaniu naszym A wiesz, mąz powiedział mi to samo co ty, że to była kara dla mnie, za wczesniejsze zachowanie. Ze bardzo bił się z myslami i jak wyszedł to chciał zaraz do mnie wrócić, ale nie zrobił tego, bo stwierdził, ze kara musi być. Jednak wczoraj mnie przeprosił, powiedział, ze wie, że mąż NIE ZOSTAWIA potrzebującej kobiety w domu i już więcej tak nie zrobi Wiec sielanka trwa nadal.W ogóle wczoraj u tesciowej co sie nie spojrzałam na TZ to miałam takie ciary , że myslałam, ze się nie pohamuję i się rzucę na niego Normalnie chyba jak jestesmy pogniewani to jeszcze bardziej ten gosciu na mnie działa. Taki to on wtedy nie dostępny Cytat:
Anika nie będe się rozpisywała. Dodam tylko, że wczesniej już wspominałam, ze źle się czułam. A to przed wyjazdem do wawy, a to potem w nocy. Wczoraj pisałam już , że nie sądze abym źle zrobiła bo : wczesniejszą akcję wytłumaczyłam TZ-owi, wiec wiedział, ze to on mnie źle zrozumiał. Jedyne co (do czego się wczoraj przyznałam) złe było , ze powiedziałam tesciowej 9ale wczoraj na szczęscie nikt tematu nie poruszał, a my po sobie też nie dalismy poznać, że cos jest nie tak I tak oto ślicznie historia się skonczyła
|
|||
|
|
|
#490 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
cześc
![]() Dziś gra Hiszpania heheA wczoraj Brazylia nieźle dokopała Wyb. Kosci Słoniowej
|
|
|
|
#492 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo co pol roku to zmianiaja - od stycznia i od wrzesnia jest "podwyzka"o znalazlam prosze http://daczyszyn.laszczow.pl/index.php?art=119 ALE OSTATNIA TABELA BO KAZDA JEST NA INNY "SEMESTR" i ta ostatnia tabela jest obowiazujaca od wrzesnia 2010 (poki co to jest projekt ale zzwykle jakjest projekt to zmienia sie jedynie o zlotowki jesli juz..) ahaaaa patrz na tabele bo to pensje zasadnicze... czyli te gole.. bo w opisach nizej jest podane tez ale to jest srednie czyli z dodatkami itd... a nie wszytkie dodatki akurat cie obowiazuja Cytat:
![]() niechce kisielu zylam na nim caly 1 trymestr mam dosc ![]() dorysuj kratke i napisz MOJ MAZ ![]() ![]() uwaga tesciowie przysli wczoraj o 16.02 poprostu bylam w szoku - no oczywiscie tesc odrazu tv bo mecz tesciowa nic niepowiedziala przez cale popoludnie - oprcz no ladny ten pokoik taki nawet ?? bosko...., i jak pokazalismy im wyprawke jaka dostalismy od mojej siostry (nie wiem czy wam mowilam ale moja siostra ktora ma byc chrzestna wyjerzdza w srode na 3 miesiace do pracy na wyspe manx, no i przyniosla nam "wyprawke" kupe ciuszkow kupila kocyki reczniczki czapeczki itd) no i pokazywalismy im to powiedziala fajny material ma ten koc TYLE bylam w szoku ale wojtas powiedzial ze widac ze sie staralam itd... (nawet ciasta nie zjadla ktore specjalnie dla nich zrobilam...) no i potem sie wojtek przyznam ze o 15:30 pisal im sms ze o 16 czekamy - i sie smial czy jakby napisal to by przyszli... ale wieczor z przyjaciolmi na plus
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-06-21 o 08:47 |
||
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Marta współczuje teściów. tak troszkę nie teges się zachowali
Nie wiem jak tak można przychodzisz w odwiedziny do kogoś i bach.. od razu TV włączasz?? To albo sie umawia na inną godzinę jak się z meczem nie może rozstać albo niech juz sobie daruje. A tesciowa?? ciekawe czy jak wnuka zobaczy to tez tak powie " no całkiem ładny" i koniec. ech
|
|
|
|
#496 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#498 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#499 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam od jakiegoś czasu depilator, więc zobaczymy jak długo mi sie nie znudzi![]() Cytat:
![]() Corri, jakby mu nie zależało, to mogłabyś sobie mówić i mówić, a on i tak by nie przyjechał! Poza tym popatrz, powiedziałaś mu, ze nie masz już męża itp, więc musi mu zależeć. Tak czy siak, cieszę się, że doszliście do porozumienia, mam nadzieje, że przez ten okres jak będzie ok na nowo odbudujecie wasz związek, żebyś Ty była w nim szczęśliwa. A tak w ogóle to jak tam Twoje samopoczucie? Czujesz się szczęśliwa? Czy trzeba nad tym popracować? Cytat:
Żabcia, koniecznie zdjęcia wrzuć ![]() Cytat:
A dzisiaj gorzka herbatka i sucharki Cytat:
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe dokładnie. Nie lubie takiego podejscia "tesciowa dobra rada"A od raz mu sie przypomniała wczorajsza rozmowa naszych mam Mówię, ze się cieszę, ze bedziemy mieli swoje mieszkanko, że będziemy mogli sobie robic co chcemy i w ogóle i się zaczełam smiac (tak zartem) do mojej mamy " mamus juz mi nie powiesz, dlaczego ta bluzka tak u ciebie leży rozwalona, albo dlaczego nie podlałas kwiatków u siebie na parapecie " Mama się zaczęła smiac z tego i mówi "bo jak ta twoja wielka torebka stoi na parapecie a sąsiad idzie i spojrze to co sobie pomysli" i wszyscy w smiech. (oczywiscie mama żartowała). A tesciowa na ta : aaaa młodzi to powinni miec luzy, jak chca miec porządek to sprzatają, jak bałagan, to czasami i spychacz aby przejść się przyda, chcą biegac nago to biegają ja tam nie mam nic przeciwko ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Mówił, że chciał się do mnie wrócić, ale wtedy nie postawiłby na swoim i nie byłoby kary
|
|
|
|
|
#501 |
|
Wtajemniczenie
|
jeny dziewczyny zwolnijcie troche bo nie nadążam za Wami
ledwo wątek zalożony a już 17 stron naskrobane![]() A ja mam w środe aż 2 egzaminy i sie ucze już od 6 rano
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A powiedz mi teściowa ma taki stosunek do wszystkich swoich synowych, czy tylko Ciebie "szkoli" tak na początek?
|
|
#503 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja jak sobie wreszcie kupiłam, to się strasznie cieszyłam, bo depilacja stała się łatwa i szybka ![]() To zdanie " nie mam już męża" to chyba go najbardziej ubodło, bo najczęściej o tym gadał No, ale naprawdę się namęczyłam, że w końcu przyjechał, w którymś momencie nawet napisał " co ty z tym przyjechaniem?" wtedy mu odpaliłam, że kiedyś się nie pytał,, ba sama z siebie zwijał i przyjeżdżał, a teraz leń i widać to zlewa, i chyba mu na ambicje wjechałam ![]() Czy czuję się szczęśliwa ... wiesz, kiedyś jak sobie wszystko wyjaśnialiśmy, to czułam ulgę i taką radość, ze znów jest ok, a teraz w sumie nic ... ja nie wiem, czy to przyzwyczajenie, czy po prostu już przestałam reagować na takie rzeczy ... czy też obojętność mi się zaczyna załączać
|
|
#504 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Cori Rosii dobrze napisała
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet tak nie myśl, mi jak się włączała obojętność w stosunku do moich byłych, to to oznaczało koniec. Corii, myślę, ze Wy teraz powinniście spędzić razem trochę czasu, bo prawda jest taka, że czujesz się zraniona, przez to, że Twój mąż nie jest takim, za jakiego wychodziłaś i potrzebujesz czasu, zeby na nowo się w nim zakochać. Myślę, ze dobrze by Wam zrobił jakiś wspólny wyjazd. Kiedy jedziecie na jakieś wakacje? Mam nadzieje, że i on i Ty postaracie się, zeby odbudować to wszystko, bo Ty jesteś świetną kobitką, więc zakładam, ze Twój mąż też musi być ok, więc szkoda by była, gdybyście się nie dogadali. Chce Ci się jeszcze walczyć o Was?
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bylam przyzwyczajona ze wsyztko na foraco sie komentuje (nie zawsze pochlebnie ale info zwrtne masz) a tu nic... nawet naszych fotek slubnych nieskomentowali hahahaha wiec... hahahahaha o tym samym pomyslalam.... ale mam ja gdzies... bede niszczyc wzrokiem i grzecznie przez zacisniete zeby mowic - jak bede potrzebowac pomocy to poprosze.. bez wtracania sie... a ja juz nie wiem nawet niech powie ze sie nie podoba albo ze ma ale niz nic nie mowi... bo serio powoli to jest nieprzyjemne.. co ja zrobie jak moje dziecko zrobi jej laurke i zaniesie czy jakis obrazek a ona mu powie dziekuje i tyle..? no szkoda slow.. wczoraj jeszcze siedzieli u nas i tesc mowi costam o komodzie w pokoju malego.. ze fajnie pomalowana (dobrze ze on sie cos odzywal bo bysmy gapili sie w ten tv i nic nie gadali jak u nich...) no i wojtas mowi "tesciu nam zrobil" no i costam gadaj i znowu wojtek od tesciow dostalimy.. i tak kilka razy... i juz mi sie glupio zrobilo bo to tak ewidennie bylo ze moi rocice nam pomagadaja a jego nie.. no ale wojtek sie wkurzyl tzn chyba cos w nim "peklo" bo mi powiedzial (oczywiscie jak poszli) ze jest mu tak zle bo moi rodzice tyle rzeczy nam kupili tyle nam pomogli cale mieszkanie gdyby nie oni.. teraz nam przelali tysiaka na wozek i nie interesuje ich czy kupimy za 500 900 czy 2 tys... a jego nic... no i mowi "a moi co? zaproponowali nam na samym poczatku ze zarowke nam kupia energooszczedna bo w promcji widzieli.." no ale poprzytulalam go trohe i powiedzialam zeby sie nie lamal i ze jest ok i ze wie jak yto wyglada.. no i ze ma mnie ma Patryka i bedzie dobrze no ale ewidentnie bylo mu zle... powiedzialam mu ze to jednak jego rodzice i ze rodzicow sie nie wybiera.. a w myslach mialam ochote ich zabic... no ale... bynajmniej wieczor sie udal....
|
|
|
#508 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za egzaminy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-21 o 09:21 |
||
|
|
|
#509 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wczoraj graliśmy w scrabble, ale takie jakieś znudzenie sobą się przebija przez wszystko, ze ....
a gadania już mam dość, każdy ma swoją historię i jego jest prawdziwa, także to monolog nie dialog. Atmosfera jest w sumie normalna, w sensie nikt na nikogo się teraz nie boczy, ale to nie co a początkowych fazach znajomości
|
#510 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy bym ich tak chętnie jeszcze zapraszała może to by ich czegos nauczyło Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
a Ty nie?? :chytry: Maja co to za gosciu na Avku?? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

Kur.na nie wiedziałam, że tak to boli
wiec takie na siłe, to wiesz ....
na poczatku wyremontujemy mieszkanie na dole do wynajecia tak zeby splacalo nam to 80% miesiecznej raty za dom no i zrobimy swoj pokoj i lazienke i bedziemy w tym czasie remontowac reszte ale to dopiero jak wrocimy z PL na poczatku wrzesnia 
mialam stan pogoraczkowy 37,2. ale dzis tez nie wszystko jest dobrze, gotuje mi sie w brzuchu, ale musze isc do pracy 

chłopaki musza dac z siebie wszystko

ledwo wątek zalożony a już 17 stron naskrobane