|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() Póki co to muszę w pracy wysiedzieć do 14.... A jak tam Wasz wieczorek wczoraj..było jakieś świetowanie?? Czy meczyk i spać?
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj już na meczu zasnęłam
o 21.30 hehe dlatego dziś już od 7 jestem na nogach, bo spać nie mogłam Wczoraj się mnie mąz zapytal, ktorą sobote ma sobie wziąc wolną to może gdzies wyskoczymy. Narazie czekam na dobrą pogodę na weekend. bo tak to bez sensu. Chciałam jechac w góry, ale tam to na tydzien, bo na weekend to nam sie nie opłaca bo pół Polski trzeba przejechac. Chyba, ze nad morze, bo tam to tylko 4 godz i jestesmy na miejscu
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to miałaś prawdziwie szalony piątkowy wieczórfajnie amcie...bo możecie na szybko wyjazd nad morze zaplanowac..jak jest ładna pogoda wystarczy wsiąść w auto i jesteście zaraz na miejscu. Od nas to 10 godzin jazdy. My za 2 miesiące jedziemy
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi się góry marzą a gdzie dokładnie jedziecie ?? Teraz przez 2 tyg będę jeszcze codziennie chodziła na rehabilitację |
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie marzą góry ale zimą...już tęsknie za nartami. Dziś zdjecia oglądałam i aż mnie zakuło w sercu z tęsknoty za szusowaniem ![]() Do Dźwirzyna - cała szczęście. I całe szczęście że w sierpniu dopiero..bo teraz cały syf z powodzi do Bałtyku spłynął i będzie masakra z wodą. Do sierpnia powinno sie przeczyścić no i będziemy przy otwartym morzu nie w zatoce
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jak juz coś to bym chciała nad otwarte morze jechac, bo w zatoce to wiadomo
jak ni sinica to innego paskudztwo się przyplącze
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
25 tys to nie jest duzo za kuchnie na wymiar. w firmie TZa tyle czasem wynosi zaliczka, a ceny dochodza do 50-60 tys.
tylko ni cholery nie rozumiem po co ludzie tyle placa, chyba tylko po to zeby sie pochwalic u kogo robiona itp. nie raz sie zdarzalo ze kuchnie która wycenili wlasnie na 60 tys, mozna spokojnie zrobic za 15 i jeszcze na tym zarobic
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2010-06-19 o 12:13 |
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Haniu może się poprawi pogoda i impreza wypali Cytat:
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Jak tam po weekendzie?? Głosowały?? Mam nadzieję, że tak ![]() Szkoda, że będzie II Tura ![]() Wczoraj wieczór u tesciowej był bardzo udany, bo wpadły jeszcze TZ siostry, poszlismy na 14.30 zjedlismy obiadek, potem kawa z ciastem i wszyscy (9 osób) polecielismy na góre oglądac nasze nowe mieszkanie. Wszystko pomierzone, koncepcja pewna jak przebudowac łazienkę jest. Zajeło nam to 2 godziny ![]() Potem długi spacerem z męzem po miescie, meczyk z piwkiem i film w łózku Dziś mam powera do życia Szkoda, że z nowu rehab mi się zaczeła |
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć, odliczanie znowu zacząć czas od początku
Cytat:
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, ale chyba w zatoce częściej?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Po moim weekendowym rajdzie po salonach z kuchniami mam totalny mętlik w głowie. 25 tysięcy to tak na styk, o ile nie przymało. A jakimś dziwnym trafem trafiłam do salonu, gdzie usłyszałam, że bez 100 tysięcy to nie mam co zaczynać.
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
hey.
ale poczatek tyg jest szczęśliwy- zdałam najgorszy egz (kilka innych w sumie tez, czekam na wyniki jednego ale to u mojej promotorki to moze nie bedzie tak zle ) pozostaje poprawic prace (na szczęscie to sa bardziej techniczne poprawki, tresciowo wszystko ok), zdac prace i bede mogla sie bronic w lipcu- bedzie z głowy ![]() jak ja bym gdzies wyjechala. mielismy jechac tak na jeden dzien do Sandomierza i Torunia ale ta powodz i moje problemy . ale jak bedzie ok to moze wyskoczymy w sierpniu do Krakowa. i tak myslimy zeby na jakis weekend nad morze ale nie wiem czy finanse pozwola
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
sanetko gratulacje
![]() Mi tez się marzy wyjazd.. zobaczymy, może się uda ech.. tylko jeszcze aby pogoda dopisała
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Mam beznadziejny humor po tym wekeendzie. jeszcze mnie taka jedna flądra w pracy wkurza.
|
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
L_V, mała rada na oszczędzenie: jeśli chcecie kamienny blat, lepiej go zamówić osobno bezpośrednio u kamieniarza - kilka tys. różnicy. Kamieniarz czyli np. pan od nagrobków
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Cytat:
![]() Jadę do promotorki odebrać ostatni rozdział pracy z jej uwagami. Pogoda dziś senna, ze zasypiam.
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
L_v a dużo jest to wasze mieszkanie? Może masz jakis jego plan?
u nas dziś słonko wychodzi i się chowa, ale nie jest najgorzej ![]() Twin jak tam kredyt?? Wszystko idzie do przodu?? |
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Jasne że głosowały ![]() Teraz patrzę na wyniki i strach mnie obleciał przed 2 turą....bo różnica niewielka. Żeby nie było powtórki z przed 5 lat. ...ale pocieszam sie że wszyscy głosujący na Napieralskiego w II turze zagłosują na Komorowskiego (tak jak to będzie w moim przypadku). Weekend miałam hmmm.....bardzo emocjonalny. W sobotę wykręciłam ostrą awanturę TŻ (uderzyłam go w twarz w knajpie przy znajomych )Co spowodowało lawinę agrechy z mojej i jego strony.....wybiegłam z klubu mając nadzieję że mnie oleje i ochleje sie z kumplami, a ja do rana ochłonę..ale nie, musiał pojśc za mną...no i ostro było ![]() Ale na koniec wylądowaliśmy w lóżku równie ostro się godząc ![]() Ze mną nie da się nudzić ![]() A wczoraj było już sielankowo. Znajomi pewnie myśla że mamy kryzys...bo nie dają znaku życia
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu co do wyborów, to też mam pietra, że będzie powtórka z rozrywki
ale trzymam kciuki za Bronka wow, w twarz no to ostro, dobrze że juz jest wszytsko ok A ty się dziwisz, że znajomi milcza pewnie sie boją zadzwonić hehe
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Z kredytem czekamy na decyzje. Za to w piątek odbieramy mieszkanie
![]() Haniu niezła akcja ![]() Co do wyborów to też mam nadzieję, że w II turze wygra Komorowski i też mam obawy sprzed ostatnich wyborów kiedy Tusk prowadził w sondażach (które według mnie tylko manipulują ludźmi, bo większość głosowała albo na Komorowskiego albo na Kaczyńskiego myśląc, ze reszta nie ma szans...) a wygrał Kaczyński :/
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2010-06-21 o 10:32 |
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Twin gratulacje. Czyli w piatek możecie już zaczynac remont tak?? A kiedy planujecie się tam wprowadzić??
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Nieźle Haniu Spotkałyście się kiedyś z dublowaniem treści w wordzie? Stworzyłam CV (a właściwie edytowałam stare) na jedną stronę, a jak ponownie otwieram plik ma 2 strony ( pierwsza to moje CV, a na drugiej mam kopie tyle, że bez zdjęcia). Nie wiecie czym to może być spowodowane?
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super.Cytat:
Dokładnie.....z kim bym nie rozmawiała padały mniej więcej takie słowa: "kurde!! muszę głosować na Komorowskiego bo Napieralski nie ma szans..i oddajać na niego głos tak jakbym na Kaczora zaglosowała" Swoją droga bardzio sie zdziwiłam ze mam takie lewicowe towarzystwo :rol leyes:
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
a co się dzieje z Dori?? chyba od piatku jej nie ma
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

bo tak to bez sensu. Chciałam jechac w góry, ale tam to na tydzien, bo na weekend to nam sie nie opłaca bo pół Polski trzeba przejechac. Chyba, ze nad morze, bo tam to tylko 4 godz i jestesmy na miejscu