|
|
#4291 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Facet poznany na necie cz.II
Cytat:
:rolleye s:A ja juz Zrobilam Serniczek -piecze sie.... ![]() Bylam na Glosowaniu i spotkalam Aktora-z "Na Dobre i na Zle"-dr.Sambora ![]() |
|
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko do pracy.Poza tym mam Ł. ja nie byłam, bo nie wiem na kóre "lepsze zło" zagłosować Tak czy siak i tak będzie źle
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-06-20 o 14:44 |
|
|
|
|
#4293 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Konto usunięte
|
Jak się wali to wszystko
Nie dość że pracy nie umiem znaleźć na wakacje nigdzie to jeszcze się okazało że muszę szukać nowego mieszkania co za porażka ! ![]()
|
|
|
|
#4295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie możesz myśleć niegatywnie bo to przyciąga... słyszałaś o potędze podświadomości? Nie płacz i nie załamuj sie... będzie dobrze! cokolwiek by się nie działo.. zawsze masz JEGO
|
|
|
|
|
#4296 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4297 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W dodatku tak mnie zaskoczył ! Jak weszliśmy do niego do mieszkania to on mi w progu wręcza torbę "Kochanie jutro mamy 2 mies., mam nadzieję że będziemy mieć dużo więcej przed nami..." a w torebce... mp4 psuł mi się ostatnio mój mp3 player i ten świrusek mój kochany mi zrobił taką niespodziankę |
|
|
|
|
#4298 |
|
Wtajemniczenie
|
noo i już po miłym
![]() ![]() wieczorze z Tż![]() ahhh fajnie było ![]() ![]() ![]() Karolka... odpuść sobie tego idiote... on jakiś psychiczny jest...;/;/ palant ;/ ;/
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#4299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ps. Dla mnie zostaniesz szczęściarrą nie gniewaj się...
|
|
|
|
|
#4300 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co ja bym bez niego zrobiła...Mogę być dla Ciebie szczęściarrą ![]() Właśnie oglądamy sobie meczyk
|
|
|
|
|
#4301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W takim razie szczęściarro... wtul się w swojego tarzana a nas odłóż na później - nie pogniewamy się ![]() Ps. Pozdrowienia dla Was! A przy okazji możesz go zapytać czy nie ma jakiegoś wolnego, choć w kilku procentach tak wartościowego kolegi na zbyciu żartuję oczywiście bużki |
|
|
|
|
#4302 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4303 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Nigdy nie chciałabym się zakochiwać w wyobrażeniach ![]() Mój mąż kiedyś napisał dla mnie bajkę... ^^ Cytat:
Co do tego pisania - jeden woli pokazać, drugi omamić pięknymi słówkami. Cytat:
Karolinko, nie wiem dlaczego Ty się tak nastawiłaś na niego. Spotkaliście się, nie wypaliło. Mówi się trudno, a nie czeka i zastanawia co się stało i dlaczego. Fakt, nieładnie postąpił, bo tak długo z tym czekał, ale przynajmniej napisał, a nie kazał Ci się domyślać. Cytat:
Nie przyciąga chociażby szczęścia ![]() Po prostu takie są koleje losu, raz dobrze, raz źle ![]() Gdyby było tylko dobrze, to by było niedobrze
|
|
#4304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ma prawo dla chodzenia z główą w chmurach i mylenia pojęć choć swoją drogą - jedno drugiego nie wyklucza a to, że pięknie pisze nie znaczy że "mami pięknymi słówkami" i do tego nie "pokazuje".. widać nie czytałaś uważnie poprzednich postów z tym związanych wieć nie znasz tematu... nie mów więc rzeczy, które mogą kogoś zranić... w tym wypadku paollino... dodam.. zranić całkiem niepotrzebnie i niesłusznie!!Jeśli dla Ciebie to "ponoć totaly mit" to ok... Twoje życie... "jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz".. widać, że przemawia przez Ciebie gorycz... Edytowane przez olc Czas edycji: 2010-06-21 o 08:49 |
|
|
|
|
#4305 |
|
BAN stały
|
hejka Babeczki
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sytuację z Pauliną znam trochę lepiej niż Ty. Poza tym nie napisałam nic o jej jakże cudownym i wspaniałym tż, że to tylko bzdura, tylko zaznaczyłam, że w porządnej gazecie, jego styl, który często błędnie ludzie uważają za fantastyczny (nie tylko tego danego chłopaczka ale 3/4 społeczeństwa, które uważa że ma lekkie pióro), jest po prostu nijaki i nudny. Ciężko pisać poprawnie po dziennikarsku. Chyba, że lubi się czytać Fakt i SE, to wtedy jak najbardziej, granie na emocjach, to to, co ludzie kochają. Co do mamienia, widać ty też uważnie nie czytasz ani tego postu, ani innych. Nie było to do Ciebie i podejrzewam, że Paulina raz by wiedziała o co chodzi, dwa, że gdyby ją to ubodło, potrafiła by się sama obronić, a nie potrzebuje adwokata z bożej łaski. Więc, nie do Ciebie - nie wtrącaj się. I nie, nie przemawia przeze mnie gorycz, tylko rozsądek. A to różnica. I tak, Paulina wie, że się o nią martwię. Ba czasami mnie takie młodzieńcze zauroczenia śmieszą. Bo czułe słówka to przynajmniej dla mnie, nie jest wyrażanie miłości. Jeżeli sprawdzą się w ciężkich sytuacjach, to ok i chwała im za to, i Panie błogosław związek. Bo właśnie w ciężkich sytuacjach, te cudowne och i ach pary się rozpadają. Więc proszę delikatnie, zejdź ze mnie, bo ani nie znasz sytuacji, która ciągnie się już naprawdę długo, ani mnie, ani moich relacji z Pauliną.
|
|
#4307 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i nikt inny ma się nie wtrącać to użyj opcji PW Paulina pewnie ustosunkowałaby się do twojej wypowiedzi gdyby ją przeczytała! a co do adwokata z bożej łaski jak to ujełaś.. to ja nie obrzucałam Ciebie obelgami (wyraziłam tylko swoje zdanie na temat Twojego postu) ale skoro Ty masz taką potrzebę.. to już świadczy tylko o tobie ![]() Cytat:
Zejść będzie ciężko.. bo nie weszłam ... nie lubię tylko jak jedna osoba próbuje odebrać drugiej prawo do szczęścia.. jeszcze sądząc po twojej wypowiedzi.. w dobrej wierze :|
|
|||
|
|
|
#4308 | ||||
|
Zakorzenienie
|
gdzie?
Cytat:
A do pauliny, było tylko jedno - nie każdy to przeżywa (o ile przeżywa na serio), jeden podchodzi rozsądnie, drugi mami słówkami, przykład z życia znajomej, po trzech latach mamienia, bo inaczej się tego nazwać nie da, i wspaniałym ślubie, facet odkrywa karty - ma żółte papiery. Cytat:
I jeżeli Cię to obraża, że jesteś marnym obrońcą, bo nie znasz tematu, to naprawdę źle z Tobą. Gdybym użyła niecenzuralnych słów, albo dosadniej się wyraziła, to ok, możesz się obrazić, i poczułabym się nawet winna. Cytat:
cytat poproszę, bo to już jest dopisywanie sobie własnej interpretacji do moich wypowiedzi. Po pierwsze, napisałam o stylu z racji zawodu dziennikarza, po drugie napisałam, że dla mnie ważniejsze są czyny niż słowa. Więc gdzie ja niby napisałam, że ma jej być smutno, że nie może być szczęśliwa? Cytat!A co do samego układania - lepiej przeżyć jedną gorszą sytuację i wiedzieć że się marnuje czas, niż żyć w błędnej świadomości i stracić swoje najpiękniejsze lata. A tak, problemy i odległość to najlepszy sprawdzian dla związku. A jeżeli się będziesz chciała teraz przyczepić do słów, że jak jest tylko dobrze, to niedobrze, to pamiętaj o tym, że bez złej pogody, nie docenisz tej ładnej - gdy nie masz punktu odniesienia inaczej interpretujesz to, co się wokół Ciebie dzieje. Ja mam do tego swoje podejście, o czym Paulina doskonale wie, wie także że tempo, które oni stosują dla mnie jest za szybkie, i ja bym czegoś takiego nie zrobiła. Ale takie jest prawo młodzieńczej miłości, do której nawet słowa nie dopisałam. Cytat:
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
W którym miejscu Kaaroo najeżdża?
![]() Czy napisała gdzieś, że chłopak Pauliny beznadziejnie pisze? ![]() Ja widzę tam tylko wyjaśnienie że to często umiejętności "lekkiego" pisania mają się nijak do wymagań jakie stawiane są redaktorom w gazetach. Czy to w JAKIKOLWIEK sposób jest najeżdżanie?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-06-21 o 11:17 |
|
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
Uważmam, że dalsza dysusja na ten temat nie ma sensu.. szkoda słów.
To zycie Pauliny, więc przeżyje je po swojemu.. ja ze swojej strony życzę jej dużo szczęścia! Ps. co to totolotka to pojechałaś po bandzie.. |
|
|
|
#4311 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeszcze wczesniej pisal, ze nie chce mnie widziec bez usmiechu, ze mam byc przy nim zawsze wesola! No ja rozumiem, ze nikt ponurakow nie lubi ale kazdemu sie zdarza miec np gorszy dzien prawda? Cytat:
pomyślałam że spotkam się z nim mimo tych dziwnych sms ale co ma byc to będzie Napsal do mnie jakis nowy na interii... Ma opis o sobie, ale fotki nie (ja tez nie). Pytal czy bywam w Lodzi bo fajnie byloby sie poznac...Zobaczymy...popi sze z nim troche i jak mi fotke wysle to czemu nie? ![]() A na sympatii...tez probuje nawiazac znajomosc tzn tego chlopaka juz kiedys "poznalam"-w tym samym czasie co desperata...I jakos tamtego wybralam a ten chyba sobie odpuscil, bo pomyslal że pewnie nie spodobal mi sie czy cos... Potem żałowałam, że tak wyszlo...Teraz widzialam, że bym na moim profilu to stwierdzilam, ze zaryzykuje i zadam mu pytanie...on zrobil to samo Zobaczymy jak dalej bedzie...
|
|
#4312 |
|
BAN stały
|
i super OLC koniec tematu i juz...
|
|
|
|
#4313 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
To mi wytłumacz co wg Ciebie to oznacza, bo widzę, że moi wykładowcy na studiach po prostu się na tym nie znają.
Karolinko, to tak wyglądało - tego kwiatu jest pół światu
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Serio nie robiłam sobie nadziei co do niego... Pomyślałam że spotkac sie mogę co tam, ale nie licze na nic po jego dziwnych gadkach
Ale ok nie będe się kłócić Dziwny on jest naprawdę... Ciekawe czy znów coś napisze...po kilku tygodniach milczenia
Edytowane przez karolinka86 Czas edycji: 2010-06-22 o 11:18 |
|
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
polecam książkę "Potęga podśwadomości" Josepha Murphy, tam znajdziesz odpowiedź na wszystkie pytania dotyczące tego tematu.. na wykładzie temat taki omawia się dość ogólnikowo, więc nawet jeśli są znawcami tematu, napewno nie poświęcają mu kilku wykładów.. a conajmniej tyle byłoby potrzebnych na poznanie (dogłębne) tej kwestii, a nie tylko ogólnikowe..
Edytowane przez olc Czas edycji: 2010-06-21 o 11:47 |
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie sprzeczajcie olc daj juz spokój karoo nic takie złego nie powiedziała paulinie więc nie czepiaj się, troszkę lepiej znamy sytuację pauliny
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
|
#4318 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Oj już nic się nie stało
![]() Kwestia dogadania się ![]() Nvm - czekam do przyszłego tygodnia i się dowiem czy czeka mnie rozłąka z tżetem... szkoda trochę, że w wakacje bo mamy rocznicę ślubu w sierpniu... Och, zapomniałam dopisać : Karolinko, olej go. Naprawdę, po prostu tak to zrozumiałam Już dobrze oj ;*
おはよう! anna mun kaikki kestää! ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2010-06-21 o 16:12 |
|
|
|
#4320 |
|
BAN stały
|
Ja bylam u lekarza i mialam Rendgena i Nasz pan Doktor powiedzila ze jest super
![]() ![]() a 2 dobra nowinka Mamy Zrebaczka!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

:rolleye s:

tylko do pracy.
Tak czy siak i tak będzie źle
Nie dość że pracy nie umiem znaleźć na wakacje nigdzie to jeszcze się okazało że muszę szukać nowego mieszkania
co za porażka !
psuł mi się ostatnio mój mp3 player i ten świrusek mój kochany mi zrobił taką niespodziankę 

おはよう!

... nie lubię tylko jak jedna osoba próbuje odebrać drugiej prawo do szczęścia.. jeszcze sądząc po twojej wypowiedzi.. w dobrej wierze :|