|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy polecasz e-papierosa? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
66 | 65,35% |
Nie |
26 | 25,74% |
Nie wiem |
9 | 8,91% |
Głosujący: 101. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: czy e papierosy działają?
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Mój znajomy pali e-papierosa. Niestety, po pierwszym zachwycie, zaczyna już wracać do zwykłych papierosów.
Dlatego moim zdaniem - szkoda kasy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Ciocia kupiła za 200 zł(?) i jechała do sklepu po zwrot pieniędzy.
Natomiast mama przyjaciółki paliła e-papierosy i nie ciągnęło jej do papierosów, do momentu, gdy ktoś przy niej go nie zapalił. Gdy zapalil - zapaliła i ona.
Edytowane przez znikajac Czas edycji: 2010-04-14 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
nie działają
![]() słyszałaś o książce 'prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie' Allen Carr jest autorem ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
To jest tak samo jak z plastrami, gumami do żucia z nikotyną, i tym podobnymi wynalazkami. Trzeba chcieć rzucić- samo sie nie zrobi
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Mi tabex nie pomogl wogole, 1 i 2 dnia czulam sie tak jakbym wypalila paczke pod rzad,, pozniej nic, jadlam tabletki i palilam... Moze kiedys sprobuje jeszcze raz...
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
![]()
Moj Kolega oraz Wujo pali e- papierosy. Oboje twierdzą, ze działają. Podtrzymują nawyk, i nie trują sie. Jak na razie dobrze im idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że skoro ona dała radę - a nałóg w jej przypadku był bardzo silny i nie wierzyłam, że jej się uda - to uda się każdemu, bez tabletek, gum i innych kasożernych środków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Dzialaja o ile rzucic palenia nie chcesz, tylko wybrac mniejsze zlo.
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Ja pale e-papierosy. Super sprawa.
Tabex mi w ogóle nie pomogl, nicorette i inne takie tez nie. Kupilam e-papierosa, jest wielki wybor, mozna naprawde cos nie drogo wybrac. Ja z TZ wydawalismy 30PLN dziennie na zwykle fajki. Tygodniowo wychodzilo ok 200. A teraz zaplacilismy 200 za caly zestaw, plus plyn za 30 zlotych wystarcza na tydzien. Dla nas to wielka oszczednosc, nie smierdzi fajkami w domu, mozna palic w wielu miejscach itp. Jja osobiscie polecam. Nie ciagnie mnie do zwyklych fajek, w ogóle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Dot.: E-papierosy :)
Witam
Jeżeli chodzi o te fora o e-papierosach które zostały opisane to powstało jeszcze jedno, z tą jednak różnicą że nazwali się niezależne forum. Jak już sie dowiedziałem chodzi o wolność słowa na forum, niezależność od dostawców, czyli to czego brakuje na w/w. Gdyby ktoś chciał się czegoś dowiedzieć to http://swiatpapierosow.pl Kompendium wiedzy dla początkującego w sam raz i może jakoś łatwiej będzie uzyskać informacje rzetelne. marian987 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Trafiłam na to forum , gdyż chciałam się dowiedzieć coś o e-papierosach.Jako że nie mogę zerwać z nałogiem a pracuję w zawodzie gdzie mam stały kontakt z ludźmi i nie mogę im smrodzić w nos,ciągłe wychodzenie do toalety czy na dwór też nie wchodzi w grę.Najpierw kupiłam na allegro coś tam za 39 zł,wywalone pieniądze,firma zniknęła i nawet niema u kogo zareklamować tego bubla Za namową koleżanki kjupiłam Colinss'a, i to zupełnie coś innego.Drugi miesiąc działa idealnie,owszem trzeba ładować baterie ale w pracy to nie problem, sprzedawca Colinssów z firmy Maber czy jakoś tam doradził mi kupienie ładowarki samochodowej, doskonale się sprawdza.Jak mi się nie chce bawić to wymieniam wkłady, jak mam czas to je uzupełniam liquidem.Nowe kartridże zamawiam przez telefon, dowożą mi do domu w Lublinie.To jest firma.Nie chcę uprawiać reklamy ale chętnym służę telefonem.Jestem zachwycona e-paleniem,żadnego smrodu ,dymu i straszenia rakiem. .Planuję kupić drugi zestaw do domu,może przestaną śmierdzieć meble.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
ja najwięcej informacji o e-papierosach zdobyłem na forum http://e-papierosy24.com/
polecam ciekawe konkursy, w których można wygrać całe zestawy e-papierosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
To ustrojstwo się ładuje :p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Ja też do kupna się przymierzam i faktycznie taniutko na tym wassermanie, ale czy to w ogóle warto kupić, skoro takie tanie? No bo wszystko jedno i to samo, to skąd taka rozbieżność cen?
No ładuje, ładuje, śmieszne palenie na akumulatory;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie da się zmniejszac dawek,to nie działa. ja rzuciłam 3 miesiące temu i nie ciągnie mnie.nie wolno jednak probować. pozdrawiam palaczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Akurat w tym przypadku cena rzutuje na jakość. Poczytaj różne fora o e-papierosach- tam dowiesz się co warto kupić, czego nie i dlaczego. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
bardzo rzadko piszę ale duużo czytam ![]() o e-fajkach jednak muszę skrobnąć. E-palę od maja 2009 roku ![]() Nie zamierzam rzucić e- palenia, przynajmniej na razie (za bardzo to lubię) Jest to o wiele mniejsze zło. Nie śmierdzi mieszkanie, samochód, włosy, ubrania... nie ma odpadków w postaci petów, popiołu. Już po miesiącu potrafiłam wyczuć czy ktoś pali, wyczuwałam ubrania śmierdzące dymem papierosowym. Oo i co warto napisać - wydatki, o wiele mniejsze ![]() Jeśli ktoś się dowiedzieć więcej na temat e fajek, to podam linka do sensownego forum (nie wiem czy mogę tu pisać, jak coś to PW) Pozdrawiam wszystkich ![]()
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Przymierzam się do zakupu mojego 1 e-papierosa. Oczywiście mam mętlik w głowie
![]() Pomóżcie mi wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
.............
DO ZApamiętania : Dry skin is a lack of oil, dehydrated skin is a lack of water. wizażowo&pazurkowo Edytowane przez dark01 Czas edycji: 2010-12-28 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Masz ponad 1000 postów i jeszcze nie wiesz, że nie wolno się reklamować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Ja dziś kupiłam e-papierosa mojemu chłopakowi na gwiazdkę. Już wcześniej mówił mi że chciałby sobie kupić takie ustrojstwo, więc wyprzedziłam jego zamiary i wcieliłam je w czym.
Czytałam na forach o e-paleniu, że najlepiej kupować takie fajki z dużą pojemnością baterii, więc wybrałam model eGo Riva o pojemności 900 mah. Czy któraś z Was pali te e-papieroski? Wiecie, czy faktycznie baterie są wydajne i wystarczają na cały dzień e-palenia (20 szt. normalnych petów dziennie)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej...w związku z tym zdaniem u góry...pytanie do Moderatora....czy istnieje hipotetyczna mozliwość ,żeby ktoś ''podpiął'' się pode mnie? czy w jakis sposób dostał do profilu i wpisał jakąs treść w wątku????? Zaświadczam,że ABSOLUTNIE NIE MAM NIC WSPÓLNEGO z tym wpisem na górze !Nie mam też pojęcia co to za strona i co reklamują. Mam spory staż na wizażu i poraz pierwszy coś takiego mi się przytrafia!!! ........ sprawa zgłoszona do Moderatora.
DO ZApamiętania : Dry skin is a lack of oil, dehydrated skin is a lack of water. wizażowo&pazurkowo Edytowane przez dark01 Czas edycji: 2010-12-21 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
e - papieros
Witam. Proszę o radę osoby mające e-papierosa i doswiadczenie w jego używaniu. Kupiłam płyn liqid do napełniania, ale ile kropelek mniej więcej trzeba tego wkroplić? Nie ma tej informacji w instrukcji obsługi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Dot.: e - papieros
A jaki masz model?
Ja np mam Milda, poinformowano mnie przy zakupie zeby dawac 5-10. Ja daje 20. W Collinsie (TZ ma) jest inaczej, wystarczy 10. Jest slodszy, gestszy, mocniejszy, i na dluzej mi wystarcza. Zalezy tez jaki stopien zuzycia kartomizera. Na poczatku wystarczy mniej, pozniej - gdy kartek sie wysusza, polecam dodawac wiecej. Potem odstaw na bok na chusteczce, aby nadmiar wyciekł. Uwazaj, zeby plyn nie dostal sie do baterii. Ja np robie tak: biore 4 kartomizery, zakrapiam kazdy - odstawiam zeby nasaczyly sie dobrze. I wtedy po kolei z nich korzystam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
Mam papierosa mild. Dzięki za radę. Udaje ci się dzięki temu odstawić 'analogi"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
moj kolega zpracy kupił i po 2 tyg.przestał mu smakować.wrócił do normalnych papierosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.