|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
cześć Żbikii ;***
wiecie co ? Ola - to załatwiaj, załatwiaj wszystko .oo Martyna dobrze że wróciłaś .
|
|
|
|
#2942 |
|
Wtajemniczenie
|
On ma chyba Sidney, no nie ?
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jest jeszcze Cassie (<3) Tony, Michaele, Anwar, ta mudżinka, gejek i ten z wadą genetyczną, zapomniałam jak im tam.
|
|
|
|
#2944 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
Cassie i Maxxie najlepsi
Michele podobna do mojej koleżanki jest. Kto tam ma wadę genetyczną ? ![]() Jeszcze Chris jest i nauczycielka
|
#2947 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() każdy chce zrobić na złość i nie dać komuś wygrać, więc daje wszystkim 1 ![]() nie możesz brać tego do siebie. chris ma wadę! ![]() nie mam co cytować. pees: zauwazylyscie wczoraj wieczorem, że na jedynce Komorowski miał przewagę 5%, a wg tvn ponad 10? ![]() nieładnie tak manipulować ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- coś chciałam o tej hurtowni, Dominika, co Ci powiedzieli ?tylko, że sprawdzą i oddzwonią? |
|
|
|
|
#2949 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I know right podoba mi się, jak ona na początku mówi z tym udawanym hiszpańskim akcentem.Cytat:
Taaa... ![]() Trzymam! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlatego dorysuję trzecią kratkę i będę głosować na Jaysusa. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20139034]cześć Żbikii ;*** wiecie co ? Mi się zawsze Tony śni ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20139444]właśnie kto tam był z wadą ? bo już nie pamiętam .[/QUOTE]Chris ![]() Dzień dobry ;** Look at this: http://profile.ak.fbcdn.net/v228/926...09297_8817.jpg poprawiło mi humor z rana. Bo w domu bez zmian tylko ja się uczę mieć na to wyje.bane i robić swoje.Muszę iść do doradcy zawodowego, bo totalnie nie mam pojęcia, co z tymi studiami ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Dlaczego mi przerobili mój śmiech wielkimi literami na śmiech małymi literami? To już nie to samo. |
||||||
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Chris, umarł na końcu bo miał to samo co brat, czyli jakaś choroba genetyczna ![]() No właśnie, ma mi się dołożyć ![]() A o co chodzi w glee ? Fajne to ? |
|
|
|
#2951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Noo ![]() Z Tonyego fajny chłopak jest
|
|
#2952 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo w sumie to mieszkają w takim nowym bloku i jak przejdzie się przez ulicę to już jest Babilon i Olimp więc całkiem blisko
ale niestety, skoro większość z nich odpadła ze studiów, to tż będzie szukał innego mieszkania, pewnie gdzieś niedaleko mnie, a o ile mi wiadomo nasze mieszkanie ma być obok UP. Nie wyspałam się Za bardzo się stresowałam zaliczeniem z fizyki tżta. Na szczęście napisał je Oglądałam wczoraj Sok z Żuka, uwielbiam ten film
|
|
#2953 | ||
|
Zadomowienie
|
Glee jest super! Na początku średnio mi się podobało, teraz mój ukochany serial
![]() Cytat:
Noo, strasznie drogie, w Polsce też, za 1200 zł ostatnio widziałam ofertę dwóch biletów early entrance to już lepiej kupić sobie DVD i faktycznie coś widzieć i słyszeć...Ale on mi się znowu nie podobał TAK STRASZNIE, żeby mi się ciągle śnił! ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
spoko, dobre połączenia tramwajowe, i nocny jedzie Twój TŻ z tego co nieraz piszesz to jest chyba straszny fuksiarz, więc nie wiem, czemu się stresujesz
|
||
|
|
|
#2954 |
|
Wtajemniczenie
|
Olga, w Dublinie od 179€ do 219€.
No może jednak Ci się bardzo podoba, skoro Ci się śni cały czas ![]() ![]() Mi się często śni jeden kolega, nie wiem czemu. Chyba od dwóch lat z nim nie gadałam.
|
#2955 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No fakt jest, ale i tak sie boje i on sam też sie tym stresuje, w ogóle on chyba sam jeden się uczy bo reszta na mieszkaniu gra albo pije, to jest troche demotywujące
|
|
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
Śnił Ci się dziś ?
|
#2958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiedziała że sprawdzi co jest grane, na jakim etapie jest to zamówienie i mi oddzwoni. ale narazie cisza. a ja jestem wkurzona bo nie ma dwóch rzeczy na których zależało mi najbardziej ![]() a w piątek jeszcze były ;( |
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie grillują? ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Tony? Dziś albo wczoraj ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Btw czy tylko mnie wkurzała Michelle, kiedy Tony był po wypadku, a ona go olewała, a jak już przyszła to pierwsze co zrobiła to zaczęła się dobierać do jego majtek? Czy jej naprawdę TYLKO JEDNO w głowie? A tak się wkurzała, kiedy ją traktował przedmiotowo
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahaa, to szkoda. cześć. niedawno wstałam, ale strasznie ciężko było... idę kawę sobie zrobić.
|
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w sumie dopiero zaczęłam drugi sezon, ale przypadkiem obejrzałam odcinek ostatni z drugiego sezonu, tam chyba Cassie do NY uciekła ?
No Michele chodzi o jedno tylko ![]() Mi się też dzisiaj ten kolega śnił
|
#2962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama się nie odobraziła? ![]() łaski bez. co z tymi studiami też by mi się przydało ![]() wczoraj tata zdawał się usiłować mnie przekonać, że lepiej studiować coś, niekoniecznie wydającego się być TYM MOIM kierunkiem, niż nic ![]() wizaż wie lepiej ![]() właśnie wczoraj sobie przypomniałam, że mówiłyście o tym i zaczęłam oglądać, ale.. tylko do pierwszej reklamy potem przełączyłam się na Trinny i Sussanah Cytat:
![]() Cytat:
co za hurtownia.nic nie mów, bo ja nie sprawdzam nawet, czy jeszcze mi coś nie zniknęło. ile to już minelo od kiedy wybieralysmy te rzeczy, ponad tydzien!!! jak mozna tak traktowac klienta ![]() a co zrobimy, jak nam większośc poznika
|
|||
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
kochane, wygrałam depilator
dziękuje to również dzięki wam![]() ![]() ciesze się ze tu trafiłam
|
#2964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się, mózg wyciąga dziwne rzeczy. I lubi przypominać o różnych osobach, których już w naszym życiu nie ma. Mnie się często śni, że mój tata normalnie z nami mieszka, tak jakby nic się nie stało, nawet moje "snowe ja" nie uważa tego za nic dziwnego
|
|
|
|
|
#2965 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2966 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja nie wiem czy nie lepiej przez rok pracować... choć skąd gwarancja, że po roku się namyślę? nie, jednak Twój tata ma rację, bo dzięki temu można poznać życie studenckie od kuchni i zobaczyć, jak wyglądają niektóre przedmioty. Wtedy chyba łatwiej podjąć decyzje, bo już wiesz mniej więcej, co i jak.Na to wygląda ^^ ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
8803985 tylko na razie mnie nie ma, bo lecę do sklepu. Mama specjalnie napisała na kartce piwo, żeby brat nie mógł iść
|
||
|
|
|
#2967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2968 | |
|
Wtajemniczenie
|
O Ty znawco
Ehh niestety nie, oni nie mają pieniędzy na jedzenie, bo wszystko tracą na alkohol więc jedzą zupki te 'kubkowe' albo stołówka. Cytat:
Mój mnie namawia na Warszawę Ktoś mu powiedział, że tam jest dużo więcej ciekawych kierunków. Mi wydawało się, że jednak wszędzie kierunki są dość podobne? Ale jesteś
|
|
|
#2969 | |
|
Zadomowienie
|
No ja w sumie nie lepsza w tym momencie
ale wkurza mnie to co ona robi. Jak kupuje mi bluzki dwa rozmiary za duże i kpi sobie ze mnie, jak mówię, że są za duże. ("TY masz 36? JASSSSSSSNE"). Albo kiedy nie podoba mi się coś co jej się podoba to słyszę, że mam kiepski gust czy reakcja na jakikolwiek mój problem - "Phi, tym się przejmujesz?" albo przedrzeźnianie mnie o ile w ogóle dopuści mnie do głosu. No i dobijanie się do toalety kiedy ja do niej wejdę, bo wtedy nagle sobie przypomina, że cały dzień w niej nie była ![]() A w ogóle to przecież ona pracuje, a ja tylko siedzę w domu. Pewnie w wieku 19 lat też powinnam prowadzić szkolenia dla nauczycieli, spłacać kredyty i użerać się z biurokratami, którzy nie uznają zaginięcia, bo człowiek jest albo martwy, albo żywy, i nie może nie być z nim kontaktu, tylko to na pewno my chowamy go w szafie, żeby bez jego zgody założyć sobie Neostradę ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() No cóż...
|
|
|
|
|
#2970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz jej w końcu powiedzieć co o tym myslisz. ja bym na twoim miejscu nie kupiła tego piwa.no on miał na myśli raczej to, czy naprawdę chce zacząć sama życ, pracować i w ogóle jak to sobie wyobrażam? bo przeciez nie bede utrzymywana jesli nie pójdę na studia, to jasne. mam dwie ręce to moge pracować. tylko nie wiem czy on nie pomyślał, że ja już nigdy nie chce iść na studia, ja raczej w tym roku nie bardzo chce. ale masz rację, że może nawet po takim roku na nietrafionym kierunku łatwiej wybrać coś swojego ![]() Cytat:
ja bym nawet powiedziała, że poza Warszawa bywają ciekawsze ![]() no, ale na pewno większe miasto wiąże się z tym, że jest więcej kierunków, a więc większa szansa na coś ciekawego. o dziwo dla mnie nie wynaleźli jeszcze tu nic ![]() Cytat:
zrób coś z tym, bo zwariujesz. nie pozwalaj sobie na takie coś.
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

.
.

.

otwieram a tu na mnie fala ciemnego dymu wyleciała, kolega wziął paczkę z popcornem, otwiera, a tam połowa kompletnie zjarana i czarna 
ktoś chce ładnie zarobić. I teraz napisałam do jakiejś z lasta, 400 mi powiedziała, też dziękuję, mimo, że po 390 były, nie będą się na mnie bogacić.

spoko, dobre połączenia tramwajowe, i nocny jedzie
dziękuje to również dzięki wam