sex z wykładowcą :/ - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 16:31   #151
dbq
Raczkowanie

Dot.: sex z wykładowcą :/

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
a co moze powinna to zrobic jeszcze raz? i byloby po sprawie nie? to ty glupoty piszesz
A gdzie ja tak napisałem? Chodzi mi o to, że jeżeli się z nim faktycznie jeszcze raz prześpi to stracę wiarę w ludzi
dbq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 16:37   #152
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dbq Pokaż wiadomość
A gdzie ja tak napisałem? Chodzi mi o to, że jeżeli się z nim faktycznie jeszcze raz prześpi to stracę wiarę w ludzi
"no wiesz - najgorsze co moglabys zrobic to sie z nim przespac :/"

chyba sie zle zrozumielismy, bo powinnam napisac "najgorsze co moglabys zrobic to sie z nim jeszcze raz przespac "...

tez uwazam ze seks z tym typkiem po raz kolejny, to najglupsze rozwiazanie z mozliwych
popelnilas blad - zdarza sie kazdemu robic glupoty - wieksze badz mniejsze, ale takie rozwiazanie nie powinno byc wogole rozpatrywane w Twojej glowie arystokratko !
dilara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 16:38   #153
majasn
Zakorzenienie

ja ci radzę napisać do niego smsa albo maila wyraźnie podkreślając, że nie życzysz sobie takiego szantażu, że nie dasz sobą manipulować(przytocz jego słowa) i jesli odpisze to wydrukuj maila albo idź z telefonem na policję i zgłoś sprawę..jesli zadzwoni to nagraj tę rozmowę..nie masz wyjścia..tzn. masz...stać się jego prywatną panienką do towarzystwa..w wiadomym celu..jesli myslisz, że po zdaniu egzaminu za pomocą łóżka to się skończy to się mylisz...to będzie początek..zresztą nie myśl sobie, że zaczniesz pracowac na tej uczelni i nie będzie sprawy..on Cię tak urządzi, że zrobi z Ciebie zwykłą dzi*kę, która oceny dostawała w zamian za jedno..niestety..wpakował aś się w bagno..zacznij coś z tym robić, bo na razie mam wrażenie, że mimo tylu rad żadnej nie posłuchasz i skończysz znowu w jego samochodzie, bo tak będzie łatwiej..jak nie do dziekana to na policję!
majasn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 16:41   #154
arystokratka 24
Raczkowanie

Boję się właśnie, że gdybym nawet to zrobiła, to nie skończyło by się na jednym razie, bo cały kolejny rok mam z nim zajęcia, szukałam czy mogę zmienic wykładowcę w przyszłym roku.. ale z psychiatrii jest tylko jeden.. on ....
arystokratka 24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 16:45   #155
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arystokratka 24 Pokaż wiadomość
Boję się właśnie, że gdybym nawet to zrobiła, to nie skończyło by się na jednym razie, bo cały kolejny rok mam z nim zajęcia, szukałam czy mogę zmienic wykładowcę w przyszłym roku.. ale z psychiatrii jest tylko jeden.. on ....
a można wiedzieć gdzie studiujesz? ja w ekstremalnej sytuacji zdecydowałabym się chyba na zmianę uczelni..o ile się orientuję można się dogadać, że zdaje się egzaminy w sesji wrzesniowej na nowej uczelni jeśli nie masz zdanych na pierwotnej, ale tego pewna nie jestem..ratuj się dziewczyno, bo nie będziesz mogła na siebie w lustrze spojrzeć i psychicznie się wykończysz..
Stary 2010-06-21, 16:53   #156
dbq
Raczkowanie

Cytat:
ale z psychiatrii jest tylko jeden.. on ....
Dobre Koleś, który wykłada psychiatrię niszczy Cię psychicznie
Policja, nie ma innego wyjścia.
dbq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 16:53   #157
arystokratka 24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
a można wiedzieć gdzie studiujesz? ja w ekstremalnej sytuacji zdecydowałabym się chyba na zmianę uczelni..o ile się orientuję można się dogadać, że zdaje się egzaminy w sesji wrzesniowej na nowej uczelni jeśli nie masz zdanych na pierwotnej, ale tego pewna nie jestem..ratuj się dziewczyno, bo nie będziesz mogła na siebie w lustrze spojrzeć i psychicznie się wykończysz..
Dojeżdżam do krakowa na uczelnie, i lepszej nie znajdę jestem już w połowie pisania pracy , musiałabym zmieniać promotora, zaczynam od nowa? I tak żeby zmienić uczelnię musze mieć wszystko zdane, więc i ten egzamin
Stary 2010-06-21, 16:56   #158
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Dojeżdżam do krakowa na uczelnie, i lepszej nie znajdę jestem już w połowie pisania pracy , musiałabym zmieniać promotora, zaczynam od nowa? I tak żeby zmienić uczelnię musze mieć wszystko zdane, więc i ten egzamin
niezle sie wpakowalas. Zdobywaj dowody - NAGRYWAJ ROZMOWY i idz na policje. Moze sama do niego zadzwon albo napisz emaila, tak zeby dostac odzew.... nie wiem czy to dobry pomysl ale tylko to mi na razie do glowy przychodzi
Stary 2010-06-21, 16:57   #159
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
to musisz gdzieś tę sprawę zgłosić..często się zdarza, że raz popełniony błąd ciągnie się za nami całe życie...myślisz, że tym razem będzie inaczej? na pewno nie..więc przełam się i zacznij walczyć o swoją godność..kto wie ile dziewczyn przed Tobą miało z nim problem i ile może miec po Tobie jesli tego nie zgłosisz..
Stary 2010-06-21, 17:04   #160
Jaryshka20
Raczkowanie

Cytat:
to musisz gdzieś tę sprawę zgłosić..często się zdarza, że raz popełniony błąd ciągnie się za nami całe życie...myślisz, że tym razem będzie inaczej? na pewno nie..więc przełam się i zacznij walczyć o swoją godność..kto wie ile dziewczyn przed Tobą miało z nim problem i ile może miec po Tobie jesli tego nie zgłosisz..
.

Edytowane przez Jaryshka20
Czas edycji: 2012-10-24 o 19:16
Jaryshka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 17:13   #161
arystokratka 24
Raczkowanie

Przykro mi dziewczyny, ale ja na to nie mam siły;( pół nocy wczoraj przepłakałam
Stary 2010-06-21, 17:14   #162
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Przykro mi dziewczyny, ale ja na to nie mam siły;( pół nocy wczoraj przepłakałam
czyli co? przespisz sie z nim? no brawo......

brak mi slow...
Stary 2010-06-21, 17:19   #163
arystokratka 24
Raczkowanie

Nie wiem co zrobię, mam mętlik w głowie ciągle myslę że to jakiś zły sen , i że zaraz się obudzę ......
Stary 2010-06-21, 17:22   #164
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
no to co zamierzasz?
oczekiwałaś rad..dostałaś je..wydaje mi się, że nic innego niż to co zostało juz napisane nie usłyszysz..cokolwiek nie zrobisz zastanów się nad tym sto razy tak jak nad konsekwencjami Twojego wyboru...życzę Ci jednak żebyś znalazła w sobie siłę do walki z tym chamem..
Stary 2010-06-21, 17:24   #165
dilara
Raczkowanie

Cytat:
no to co zamierzasz?
oczekiwałaś rad..dostałaś je..wydaje mi się, że nic innego niż to co zostało juz napisane nie usłyszysz..cokolwiek nie zrobisz zastanów się nad tym sto razy tak jak nad konsekwencjami Twojego wyboru...życzę Ci jednak żebyś znalazła w sobie siłę do walki z tym chamem..
dokladnie, jak przespisz sie z nim jeszcze raz, to konsekwencje na pewno beda gorsze... ale zrobisz jak uwazasz, wiele osob probowalo ci tu doradzic
Stary 2010-06-21, 17:25   #166
Sumigra
Rozeznanie

a może mu pokażesz, że nie dasz się sobą manipulować? bo na razie to widzę, że wszystkiego się boisz, każe Ci zostawić telefon, to zostawiasz, dzwoni to z nim rozmawiasz? Ja bym te rozmowy po prostu odrzucała, ale kolesia olała, bo tak to jego gry będą ciągle takie, że ty będziesz ulegać, a on będzie robił to co chce.
Sumigra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 17:29   #167
arystokratka 24
Raczkowanie

Wiem, że próbowałyscie mi doradzić, dziękuję Wam, mimo wszystko ja nie mam sobie tyle siły, odwagi, by przyznać się przed wszystkimi, że zrobiłam coś takiego, bo wiem że nikt nie będzie się mnie starał zrozumieć, tylko każdy potępii tak czuję się jak zwykła dziwka i pewnie nic tego nie zmieni a kiedy się przyznam może być jeszcze gorzej
Stary 2010-06-21, 17:30   #168
Sumigra
Rozeznanie

Cytat:
Wiem, że próbowałyscie mi doradzić, dziękuję Wam, mimo wszystko ja nie mam sobie tyle siły, odwagi, by przyznać się przed wszystkimi, że zrobiłam coś takiego, bo wiem że nikt nie będzie się mnie starał zrozumieć, tylko każdy potępii tak czuję się jak zwykła dziwka i pewnie nic tego nie zmieni a kiedy się przyznam może być jeszcze gorzej
skoro nie chcesz nic robić, to zignoruj go....nic innego nie masz do wyboru, chyba że zmienisz uczelnie
Stary 2010-06-21, 17:34   #169
Neciak89
Zakorzenienie

Aj dziewczyny, strzępicie tylko palce. To jest kolejna wizażanka z tych, które nie potrafią podjąć sensownej decyzji po wysłuchaniu Was.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 17:38   #170
arystokratka 24
Raczkowanie

Boję się że jak mu się postawię, to powie że jego kumple z imprezy bedą mieli jedną wersję, że ja go upiłam wykorzystałam cokolwiek, i że prawda obróci się przeciw mnie...a zresztą wiecie jak to jest na uczelni, nie raz z laskami rozmawiałyśmy że fajne z niego ciacho, więc jednoznacznie mogę być że uważana za tą ktora miała na niego ochotę i go uwiodłam.... już przypominam sobie najmniejsze szczególy które mogłyby zaważyć o tym że mógłby przekręcić fakty i prawda byłaby po jego stronie

Edytowane przez arystokratka 24
Czas edycji: 2010-06-21 o 17:39
Stary 2010-06-21, 17:49   #171
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Boję się że jak mu się postawię, to powie że jego kumple z imprezy bedą mieli jedną wersję, że ja go upiłam wykorzystałam cokolwiek, i że prawda obróci się przeciw mnie...a zresztą wiecie jak to jest na uczelni, nie raz z laskami rozmawiałyśmy że fajne z niego ciacho, więc jednoznacznie mogę być że uważana za tą ktora miała na niego ochotę i go uwiodłam.... już przypominam sobie najmniejsze szczególy które mogłyby zaważyć o tym że mógłby przekręcić fakty i prawda byłaby po jego stronie
no i jaki moral z tego? ze wyjdzie, iz niby to Ty go wykorzystalas tak? Mysle ze w te strone to przesadzasz... nawet jak komentowalas go ze jest fajny itp itd, i sie z nim przespalas - to ewidentnie teraz tego nie chcesz a on cie szantazuje..Nie, znaczy NIE. Nie wazne ze juz uprawialas z nim seks, liczy sie to ze teraz tego nie chcesz, nie chcesz tego powtorzyc. Jak do czuba nie dociera, to albo go olej i sie wykuj na egzamin - choc jak bedzie chcial to i tak ci zada kosmiczne pytania, albo zbieraj dowody i idz na policje albo do rektora. I pamietaj nastepnym razem ze jak do ciebie zadzwoni to masz nagrywac rozmowe... wydaje mi sie ze mozna taka opcje wlaczyc w kazdym momencie rozmowy, a nie tylko na poczatku - choc nie jestem pewna jak to jest do konca... (?)

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

i poprowadz te rozmowe tak, aby jeszcze raz odpowiedzial jednoznacznie czego chce, a ty jednoznacznie powiedz ze nie chcesz sie na to zgodzic... troche z nim "podyskutuj" o ile moznaby to tak nazwac.... badz bardziej cwana od niego.
Stary 2010-06-21, 17:49   #172
arystokratka 24
Raczkowanie

Nie mam pojęcia właśnie jak nagrywać go w trakcie rozmowy:/musiałabym za każdym razem jak zadzwoni ktoś z numeru którego nie znam, czekać z dyktafonem przy telefonie...
Stary 2010-06-21, 17:54   #173
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam pojęcia właśnie jak nagrywać go w trakcie rozmowy:/musiałabym za każdym razem jak zadzwoni ktoś z numeru którego nie znam, czekać z dyktafonem przy telefonie...
a nie masz takiej opcji w telefonie? pamietaj zeby miec pusta pamiec w telefonie zeby ci nagle nie przestalo nagrywac... jak slyszysz ze to on to klikasz na "nagraj rozmowe" i tyle - samo sie nagrywa... najwyzej zeby nie przegapic najwazniejszych momentow powiedz mu ze musisz odejsc w jakies ustronne miejsce do rozmowy z nim, i to da ci czas na pogrzebanie w telefonie w celu wlaczenia dyktafonu.
nie zalamuj rak dziewczyno....zrob cos z tym
Stary 2010-06-21, 17:59   #174
arystokratka 24
Raczkowanie

To się robi chore, boję się zerkać na telefon, otworzyć pocztę....
Stary 2010-06-21, 18:00   #175
Sumigra
Rozeznanie

jaki masz telefon?
A przyszło mi na myśl, może jak zadzwoni kolejny raz powiedz mu, że masz nagraną ostatnią rozmowę i że jeszcze raz coś zrobi w tą strone idziesz z tym do rektora i na policje, więc niech nie będzie cwany, bo masz dowody

Edytowane przez Sumigra
Czas edycji: 2010-06-21 o 18:02
Stary 2010-06-21, 18:02   #176
arystokratka 24
Raczkowanie

motorolla v8
Stary 2010-06-21, 18:05   #177
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
tak a wszyscy uwierzą w to, że Ty go upiłas, zaciągnęłaś faceta do samochodu i wykorzystałaś.
Naprawde najgorszą rzeczą, to przespanie sie z nim jeszcze raz bo będzie jeszcze gorzej, on też może zdobyc dowody, że z własnej woli sie z nim przespałas a wtedy nic nie zrobisz. Musisz miec dowód, że on Cie szantażuje. Czyli napisz mu maila bądz smsa skoro nie potrafisz go nagrać. Weż sie w garść bo tu chodzi o Twoje życie!
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 18:10   #178
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dochodzę do wniosku, że bez sensu jest tu dawać rady... Autorka i tak nie chce albo nie umie podjąć sensownej decyzji, zamiast wziąć się w garść histeryzuje i widać, że jest słaba. Ten facet widać też to zauważył, skoro pozwala sobie na szantaże. Nie szantażuje się silnych jednostek bo to za wielkie ryzyko, szantażuje się słabsze, które nie będą umiały sobie poradzić.

Skoro autorce jest tak wstyd, że nie chce się nikomu przyznać do tego, że przespała się z tym facetem, to jak tu cokolwiek rozwiązać? Nie ma dobrego rozwiązania, które by zachowało tę sprawę w sekrecie, jeśli będą dowody to i tak trzeba będzie powiedzieć władzom uczelni albo i policji.

Arystokratko, przestań histeryzować i płakać przez pół nocy. I opanuj się z tym wstydem, ja świetnie rozumiem że nie masz wielkiej ochoty się przyznawać, ja też bym nie miała, ale tu na szali masz prawdopodobnie swoją przyszłość na uczelni, a być może też pracę tam. Więc zachowuj się jak dorosła, a nie jak zastraszona mała dziewczynka.

Bodajże cava Ci tu pisała, żebyś nagrywała WSZYSTKIE rozmowy, szczególnie takie z obcych numerów, a Ty beztrosko odebrałaś nieznane połączenie i nawet pewnie nie sprawdziłaś czy Twój telefon ma opcję nagrywania czy też nie ma. (choć osobiście nie uważam tego za taki genialny pomysł, bo telefony podczas nagrywania zwykle wysyłają sygnał dźwiękowy do rozmówcy by wiedział, że jest nagrywany - no ale przynajmniej miałabyś dowód że to ON dzwonił z obcego numeru, gdyby się nagrał kawałek jego głosu)

Ogarnij się, weź się w garść i zdecyduj co chcesz zrobić, bo na razie miotasz się bez sensu, to donikąd nie prowadzi.

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
motorolla v8
http://matrax.net/forum/showthread.php?p=592423
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 18:23   #179
arystokratka 24
Raczkowanie

macie rację jestem słaba, i tyle, i nikt nie przekona mnie że powinnam się mu postawić, zrobiłam coś złego teraz poniosę konsekwencje nie każdy ma tyle odwagi żeby całemu światu oznajmić takie rzeczy ja niestety taka nie jestem
Stary 2010-06-21, 18:23   #180
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Dochodzę do wniosku, że bez sensu jest tu dawać rady... Autorka i tak nie chce albo nie umie podjąć sensownej decyzji, zamiast wziąć się w garść histeryzuje i widać, że jest słaba. Ten facet widać też to zauważył, skoro pozwala sobie na szantaże. Nie szantażuje się silnych jednostek bo to za wielkie ryzyko, szantażuje się słabsze, które nie będą umiały sobie poradzić.

Skoro autorce jest tak wstyd, że nie chce się nikomu przyznać do tego, że przespała się z tym facetem, to jak tu cokolwiek rozwiązać? Nie ma dobrego rozwiązania, które by zachowało tę sprawę w sekrecie, jeśli będą dowody to i tak trzeba będzie powiedzieć władzom uczelni albo i policji.

Arystokratko, przestań histeryzować i płakać przez pół nocy. I opanuj się z tym wstydem, ja świetnie rozumiem że nie masz wielkiej ochoty się przyznawać, ja też bym nie miała, ale tu na szali masz prawdopodobnie swoją przyszłość na uczelni, a być może też pracę tam. Więc zachowuj się jak dorosła, a nie jak zastraszona mała dziewczynka.

Bodajże cava Ci tu pisała, żebyś nagrywała WSZYSTKIE rozmowy, szczególnie takie z obcych numerów, a Ty beztrosko odebrałaś nieznane połączenie i nawet pewnie nie sprawdziłaś czy Twój telefon ma opcję nagrywania czy też nie ma. (choć osobiście nie uważam tego za taki genialny pomysł, bo telefony podczas nagrywania zwykle wysyłają sygnał dźwiękowy do rozmówcy by wiedział, że jest nagrywany - no ale przynajmniej miałabyś dowód że to ON dzwonił z obcego numeru, gdyby się nagrał kawałek jego głosu)

Ogarnij się, weź się w garść i zdecyduj co chcesz zrobić, bo na razie miotasz się bez sensu, to donikąd nie prowadzi.

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

http://matrax.net/forum/showthread.php?p=592423
Dokładnie tak.

Ja chyba straciłam cierpliwosc, wyłączam subskrypcję, bo nie mogę tego już czytac, jaka jesteś biedna, słaba, niezdecydowana i zapłakana. Sytuacja miła i prosta nie jest, ale użalanie sie nad sobą nic tu nie pomoże. I powtarzam- jesli nie chcesz nic z tym robic (/boisz się/jesteś za słaba/wstaw sobie co chcesz) to po prostu idź z nim do łózka, zgódź się na bycie jego osobistą dziwką i będzie po problemie.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości