|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sex z wykładowcą :/
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba sie zle zrozumielismy, bo powinnam napisac "najgorsze co moglabys zrobic to sie z nim jeszcze raz przespac "... tez uwazam ze seks z tym typkiem po raz kolejny, to najglupsze rozwiazanie z mozliwych ![]() popelnilas blad - zdarza sie kazdemu robic glupoty - wieksze badz mniejsze, ale takie rozwiazanie nie powinno byc wogole rozpatrywane w Twojej glowie arystokratko ! |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
ja ci radzę napisać do niego smsa albo maila wyraźnie podkreślając, że nie życzysz sobie takiego szantażu, że nie dasz sobą manipulować(przytocz jego słowa) i jesli odpisze to wydrukuj maila albo idź z telefonem na policję i zgłoś sprawę..jesli zadzwoni to nagraj tę rozmowę..nie masz wyjścia..tzn. masz...stać się jego prywatną panienką do towarzystwa..w wiadomym celu..jesli myslisz, że po zdaniu egzaminu za pomocą łóżka to się skończy to się mylisz...to będzie początek..zresztą nie myśl sobie, że zaczniesz pracowac na tej uczelni i nie będzie sprawy..on Cię tak urządzi, że zrobi z Ciebie zwykłą dzi*kę, która oceny dostawała w zamian za jedno..niestety..wpakował aś się w bagno..zacznij coś z tym robić, bo na razie mam wrażenie, że mimo tylu rad żadnej nie posłuchasz i skończysz znowu w jego samochodzie, bo tak będzie łatwiej..jak nie do dziekana to na policję!
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Boję się właśnie, że gdybym nawet to zrobiła, to nie skończyło by się na jednym razie, bo cały kolejny rok mam z nim zajęcia, szukałam czy mogę zmienic wykładowcę w przyszłym roku.. ale z psychiatrii jest tylko jeden.. on ....
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
a można wiedzieć gdzie studiujesz? ja w ekstremalnej sytuacji zdecydowałabym się chyba na zmianę uczelni..o ile się orientuję można się dogadać, że zdaje się egzaminy w sesji wrzesniowej na nowej uczelni jeśli nie masz zdanych na pierwotnej, ale tego pewna nie jestem..ratuj się dziewczyno, bo nie będziesz mogła na siebie w lustrze spojrzeć i psychicznie się wykończysz..
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem już w połowie pisania pracy , musiałabym zmieniać promotora, zaczynam od nowa? I tak żeby zmienić uczelnię musze mieć wszystko zdane, więc i ten egzamin![]()
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
to musisz gdzieś tę sprawę zgłosić..często się zdarza, że raz popełniony błąd ciągnie się za nami całe życie...myślisz, że tym razem będzie inaczej? na pewno nie..więc przełam się i zacznij walczyć o swoją godność..kto wie ile dziewczyn przed Tobą miało z nim problem i ile może miec po Tobie jesli tego nie zgłosisz..
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Jaryshka20 Czas edycji: 2012-10-24 o 19:16 |
|
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Przykro mi dziewczyny, ale ja na to nie mam siły;( pół nocy wczoraj przepłakałam
|
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co zrobię, mam mętlik w głowie
ciągle myslę że to jakiś zły sen , i że zaraz się obudzę ......
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczekiwałaś rad..dostałaś je..wydaje mi się, że nic innego niż to co zostało juz napisane nie usłyszysz..cokolwiek nie zrobisz zastanów się nad tym sto razy tak jak nad konsekwencjami Twojego wyboru...życzę Ci jednak żebyś znalazła w sobie siłę do walki z tym chamem.. |
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
a może mu pokażesz, że nie dasz się sobą manipulować? bo na razie to widzę, że wszystkiego się boisz, każe Ci zostawić telefon, to zostawiasz, dzwoni to z nim rozmawiasz? Ja bym te rozmowy po prostu odrzucała, ale kolesia olała, bo tak to jego gry będą ciągle takie, że ty będziesz ulegać, a on będzie robił to co chce.
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że próbowałyscie mi doradzić, dziękuję Wam, mimo wszystko ja nie mam sobie tyle siły, odwagi, by przyznać się przed wszystkimi, że zrobiłam coś takiego, bo wiem że nikt nie będzie się mnie starał zrozumieć, tylko każdy potępi
i tak czuję się jak zwykła dziwka i pewnie nic tego nie zmieni a kiedy się przyznam może być jeszcze gorzej
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Aj dziewczyny, strzępicie tylko palce. To jest kolejna wizażanka z tych, które nie potrafią podjąć sensownej decyzji po wysłuchaniu Was.
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Boję się że jak mu się postawię, to powie że jego kumple z imprezy bedą mieli jedną wersję, że ja go upiłam wykorzystałam cokolwiek, i że prawda obróci się przeciw mnie...a zresztą wiecie jak to jest na uczelni, nie raz z laskami rozmawiałyśmy że fajne z niego ciacho, więc jednoznacznie mogę być że uważana za tą ktora miała na niego ochotę i go uwiodłam.... już przypominam sobie najmniejsze szczególy które mogłyby zaważyć o tym że mógłby przekręcić fakty i prawda byłaby po jego stronie
Edytowane przez arystokratka 24 Czas edycji: 2010-06-21 o 17:39 |
|
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- i poprowadz te rozmowe tak, aby jeszcze raz odpowiedzial jednoznacznie czego chce, a ty jednoznacznie powiedz ze nie chcesz sie na to zgodzic... troche z nim "podyskutuj" o ile moznaby to tak nazwac.... badz bardziej cwana od niego. |
|
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam pojęcia właśnie jak nagrywać go w trakcie rozmowy:/musiałabym za każdym razem jak zadzwoni ktoś z numeru którego nie znam, czekać z dyktafonem przy telefonie...
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie zalamuj rak dziewczyno....zrob cos z tym |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
To się robi chore, boję się zerkać na telefon, otworzyć pocztę....
|
|
|
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
jaki masz telefon?
A przyszło mi na myśl, może jak zadzwoni kolejny raz powiedz mu, że masz nagraną ostatnią rozmowę i że jeszcze raz coś zrobi w tą strone idziesz z tym do rektora i na policje, więc niech nie będzie cwany, bo masz dowody Edytowane przez Sumigra Czas edycji: 2010-06-21 o 18:02 |
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
motorolla v8
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Naprawde najgorszą rzeczą, to przespanie sie z nim jeszcze raz bo będzie jeszcze gorzej, on też może zdobyc dowody, że z własnej woli sie z nim przespałas a wtedy nic nie zrobisz. Musisz miec dowód, że on Cie szantażuje. Czyli napisz mu maila bądz smsa skoro nie potrafisz go nagrać. Weż sie w garść bo tu chodzi o Twoje życie! |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dochodzę do wniosku, że bez sensu jest tu dawać rady... Autorka i tak nie chce albo nie umie podjąć sensownej decyzji, zamiast wziąć się w garść histeryzuje i widać, że jest słaba. Ten facet widać też to zauważył, skoro pozwala sobie na szantaże. Nie szantażuje się silnych jednostek bo to za wielkie ryzyko, szantażuje się słabsze, które nie będą umiały sobie poradzić.
Skoro autorce jest tak wstyd, że nie chce się nikomu przyznać do tego, że przespała się z tym facetem, to jak tu cokolwiek rozwiązać? Nie ma dobrego rozwiązania, które by zachowało tę sprawę w sekrecie, jeśli będą dowody to i tak trzeba będzie powiedzieć władzom uczelni albo i policji. Arystokratko, przestań histeryzować i płakać przez pół nocy. I opanuj się z tym wstydem, ja świetnie rozumiem że nie masz wielkiej ochoty się przyznawać, ja też bym nie miała, ale tu na szali masz prawdopodobnie swoją przyszłość na uczelni, a być może też pracę tam. Więc zachowuj się jak dorosła, a nie jak zastraszona mała dziewczynka. Bodajże cava Ci tu pisała, żebyś nagrywała WSZYSTKIE rozmowy, szczególnie takie z obcych numerów, a Ty beztrosko odebrałaś nieznane połączenie i nawet pewnie nie sprawdziłaś czy Twój telefon ma opcję nagrywania czy też nie ma. (choć osobiście nie uważam tego za taki genialny pomysł, bo telefony podczas nagrywania zwykle wysyłają sygnał dźwiękowy do rozmówcy by wiedział, że jest nagrywany - no ale przynajmniej miałabyś dowód że to ON dzwonił z obcego numeru, gdyby się nagrał kawałek jego głosu) Ogarnij się, weź się w garść i zdecyduj co chcesz zrobić, bo na razie miotasz się bez sensu, to donikąd nie prowadzi. ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- http://matrax.net/forum/showthread.php?p=592423 |
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
macie rację jestem słaba, i tyle, i nikt nie przekona mnie że powinnam się mu postawić, zrobiłam coś złego teraz poniosę konsekwencje
nie każdy ma tyle odwagi żeby całemu światu oznajmić takie rzeczy ja niestety taka nie jestem
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba straciłam cierpliwosc, wyłączam subskrypcję, bo nie mogę tego już czytac, jaka jesteś biedna, słaba, niezdecydowana i zapłakana. Sytuacja miła i prosta nie jest, ale użalanie sie nad sobą nic tu nie pomoże. I powtarzam- jesli nie chcesz nic z tym robic (/boisz się/jesteś za słaba/wstaw sobie co chcesz) to po prostu idź z nim do łózka, zgódź się na bycie jego osobistą dziwką i będzie po problemie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

01.08.2013
15.08.2014
jestem już w połowie pisania pracy , musiałabym zmieniać promotora, zaczynam od nowa? I tak żeby zmienić uczelnię musze mieć wszystko zdane, więc i ten egzamin