|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
ale Biedronka zrobiła fajną stronę internetową
![]() idę zobaczyć te patelnie i obrus jak jeszcze coś będzie
|
|
|
|
#2072 |
|
Konto usunięte
|
O rzeczywiscie, zmienili stronę
Rano zagladalam i byla jeszcze ta stara.
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
No, kupiłam tę patelnię, a nawet dwie, jedną dam mojej mamuś
ciekawe, jak będzie się sprawować, jutro rzucę ją na głęboką wodę i spróbuję wyczarować na niej omlet a ja nawet nie pomyślałam o tym, żeby sprawdzić to na stronie Biedronki, tylko pierwsze co, to do was widzicie, jak Wam ufam ?:P kupiłam też serek Fresek (od czasu, kiedy poleciłyście go jako zamiennik Bielucha jest baardzo częstym gościem w moim domu ), ryż brązowy, batoniki Fitness 5+1 gratis (ale to tak na najczarniejszą z czarnych godzin, bo fitness to one tylko z nazwy :P) i w końcu pojawiły się u mnie orzeszki arkado niesolone
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Nie polecam mrozonych sardynek z biedronki. Nie byly drogie, a bylam ciekawa to kupilam i upieklam z przyprawa do ryb kamisa, spodziewalam sie czegos naprawde dobrego zwlaszcza, ze lubie ryby, ale no niezbyt. Czesc wyrzucilam.
A i mam plyn do mycia naczyn kraft. kupilam ten niebieski, bo najladniej pachnie. Myje dobrze i jest gesty, ale niestety wysusza mi dlonie. Takze mam mieszane uczucia. |
|
|
|
#2075 |
|
Rozeznanie
|
Mam do Was pytanie: czy ja dobrze pamiętam, że ma być w Biedronce cerata (takie prostokąty ok. 1 m) i od kiedy, czy ja to sobie wymyśliłam? Czytałam Was w ub. tygodniu i teraz już nie wiem, czy to gdzieś ktoś pisał w zapowiedziach, czy to sobie wymyśliłam. Na stronie Biedronki nic nie znalazłam. A potrzebowałabym taki kawałek do wyprawki dla synka do szkoły. Byłam dziś, obkupiłam się na prawie 100 zł, ale ceraty nie ma
![]() Ktoś mi powie? Będę wdzięczna! |
|
|
|
#2076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będą w ofercie od 1 lipca
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Wtajemniczenie
|
obrus wg mnie z dość dziwnego materiału więc się nie zdecydowałam. Patelnia też mnie nie zachwyciła
za to kupiłam: *wafle ryżowe z bananem, kokosem i czymś jeszcze - próbowałyście? jakie są? bo ja ogólnie za takimi wflami nie przepadam ale te jakoś mnie skusiły. * polędwica sopocka ta plastrowana i z kurczaka taka w okrągłych plastrach - pierwszy raz je kupiłam. Jak z jakością tych wędlin? Kupujecie? *jabłka *banan *sezamki jakoś mnie naszło
|
|
|
|
#2079 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha, mamy też taką półeczkę 2-poziomową na buty, też ok, ale wysłałam po nią mojego TŻta i przywlókł taką we wtrętnym kolorze (ciemny, tak jakby poprzecierany brąz, a ja chciałam jasny "drewniany" kolor, no ale twierdził że już nie było więc została ta)
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Schodzą u Was te blendery? Myślicie, że w środę mam jeszcze szansę, żeby go dostać?
|
|
#2082 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
O ja ciee... w przyszlym tygodniu klapki beda znow za 5 zl
chyba sie zakochalam w klapkach bo kupuje je co chwile a jade za granice to w sam raz takie "byle co" na stopy zalozyc oj w poniedzialekk ruszam do stonki
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś jeszcze te żółte pudełka rattanowe (bardzo fajne, polecam
). Niestety u mnie nie dowieźli (jeszcze) 8-paków Monte
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2085 |
|
Konto usunięte
|
te wafle ryżowe z bananem i kokosem nie mają banana i kokosa.
ale i tak są smaczne.
|
|
|
|
#2086 |
|
Rozeznanie
|
kurcze chciałam zakupić piłkarski papier toaletowy i nie było...albo był i się sprzedał....
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2089 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Oprócz typowej spożywki kupiłam koszyczki rattanowe czerwone
|
|
|
#2090 |
|
Wtajemniczenie
|
jakie klapki??
|
#2091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze nie zauważyłam go jutro poszukam w innej biedronce
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie bardzo chwalę wędliny z Biedry, najczesciej kupiuję albo szynkę konserwową- jest zawsze świeżutka i pyszna lub polędwice właśnie. Oczywiscie zależy co kto lubi, zawsze można trafić na coś średnio świeżego, jak to w duzych sklepach, ale ja do tej pory nie mialam takiej niespodzianki. Kobietki- czy u Was też nie ma lodów o smaku cytrynowego sernika??? Błagam napiszecie ze też nie ma to sie nie bede przynajmniej załamywac ze tylko u mnie Tak chodzą za mną odkąd je spróbowałam... nie mogę przeboleć tego jednego razu... :-(
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wróciłam z zakupów w Biedronce i zapomniałam o tym Monte a przecież głównie po to szłam
|
|
|
|
|
#2094 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko z drugiej strony tego regału z kosmetykami, tam bliżej lodówek ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie ma już od jakiegoś czasu i pani powiedziała, że już raczej nie będzie skoro nie przychodzą w dostawach
|
|
|
|
#2096 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tych lodów to ja nawet na oczy nie widziałam ![]() tak samo chwalicie zupy mrożone np ogórkowa a ja do tej pory (!!) ich nie spotkałam tylko zupa jarzynowa
|
|||
|
|
|
#2097 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja fresek tez czesto kupuje odkad jestem na diecie i uzywam go do kanapek z razowego pieczywa, zazwyczaj daje tez jakas wedline na ten serek, bo sam jakos tak za malo Najbardziej lubie ten z papryka i pieprzem. Batoniki fitnes jak slusznie zauwazylas nie sa wcale fitnes. Ja szukalam tych niesolonych dzisiaj chyba z 15 min i nie moglam znalesc. Cytat:
Cytat:
![]() No wlasnie czytam o tych Waszych zapasach klapek i mnie to zaskakuje. Wy naprawde jestescie w stanie to wszystko nosic i nie irytuje Was jak iles par lezy bezuzytecznie i zajmuje miejsce w szafie? Ja lubie miec dokladnie tyle rzeczy ile potrzebuje, wszelkie marnotrastwo i nadmiar mnie razi. Poza tym duzo podrozuje i musialam sie nauczyc kondesowac w walizce. |
|||
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Rena, niektórzy nie potrafią sobie odmowić gdy widzą coś, co im się podoba, nawet jeśli jest to piąta para japonek
Reklama robi swoje, poza tym lata kryzysu gdy nie było nic w sklepach tez mają swój udział (nawet jeśli dziewczyny nie pamiętają, to słyszały co mówią rodzice..) a jeszcze jeden powód (psychologiczny, ostatnio usłyszałam profesjonalną nazwę) to kompulsywne kupowanie..wymaga pomocy specjalistycznej oczywiście mowię to z przymróżeniem oka. A może nie?Pisałaś, że płyn z B. wysusza Ci skórę dłoni, wiesz ja eksperymentowałam z droższymi, markowymi, z dodatkami balsamów, olejków i innych cudów i nie było takiego, który by nie wysuszał więc kupuję marketowe i po każdym myciu krem do rąk obowiązkowo. |
|
|
|
#2099 |
|
Konto usunięte
|
takie tanie klapki szybko się 'zużywają', nie dziwię się, że dziewczyny kupują, tym bardziej, jeśli niektóre z nich wybierają się na wakacje (baseny, plaża). nie doszukujmy się w tym od razu kompulsywnego kupowania.. (chyba, że żartujecie, to sorry, nie zrozumiałam żartu
)
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
tak to było pół żartem pół serio. Chciałam się popisać nowo poznanym terminem
jak dotąd słyszałam tylko o kompulsywnym jedzeniu, a że odkrywam tę skłonność czasami w swoim sposobie żywienia to spodobało mi się to kompulsywne przy kupowaniu.---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Tak zachwalałam awokado a tymczasem ostatnio ciągle trafiam na niedojrzałe i trzeba kilka dni z nim poczekać aby było dobre
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Rano zagladalam i byla jeszcze ta stara.

będą w ofercie od 1 lipca

ale i tak są smaczne.
moze nie zauważyłam go
Tak chodzą za mną odkąd je spróbowałam... nie mogę przeboleć tego jednego razu... :-(

Tylko z drugiej strony tego regału z kosmetykami, tam bliżej lodówek