Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 16:12   #2071
blackrose4u
Wtajemniczenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V

ale Biedronka zrobiła fajną stronę internetową

idę zobaczyć te patelnie i obrus jak jeszcze coś będzie

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 16:22   #2072
201608080935
Konto usunięte

O rzeczywiscie, zmienili stronę Rano zagladalam i byla jeszcze ta stara.
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 16:48   #2073
Sunday Rose
Zakorzenienie

No, kupiłam tę patelnię, a nawet dwie, jedną dam mojej mamuś ciekawe, jak będzie się sprawować, jutro rzucę ją na głęboką wodę i spróbuję wyczarować na niej omlet a ja nawet nie pomyślałam o tym, żeby sprawdzić to na stronie Biedronki, tylko pierwsze co, to do was widzicie, jak Wam ufam ?:P kupiłam też serek Fresek (od czasu, kiedy poleciłyście go jako zamiennik Bielucha jest baardzo częstym gościem w moim domu ), ryż brązowy, batoniki Fitness 5+1 gratis (ale to tak na najczarniejszą z czarnych godzin, bo fitness to one tylko z nazwy :P) i w końcu pojawiły się u mnie orzeszki arkado niesolone
Stary 2010-06-21, 16:57   #2074
Rena
Zakorzenienie

Nie polecam mrozonych sardynek z biedronki. Nie byly drogie, a bylam ciekawa to kupilam i upieklam z przyprawa do ryb kamisa, spodziewalam sie czegos naprawde dobrego zwlaszcza, ze lubie ryby, ale no niezbyt. Czesc wyrzucilam.

A i mam plyn do mycia naczyn kraft. kupilam ten niebieski, bo najladniej pachnie. Myje dobrze i jest gesty, ale niestety wysusza mi dlonie. Takze mam mieszane uczucia.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 17:37   #2075
Galilea
Rozeznanie

Mam do Was pytanie: czy ja dobrze pamiętam, że ma być w Biedronce cerata (takie prostokąty ok. 1 m) i od kiedy, czy ja to sobie wymyśliłam? Czytałam Was w ub. tygodniu i teraz już nie wiem, czy to gdzieś ktoś pisał w zapowiedziach, czy to sobie wymyśliłam. Na stronie Biedronki nic nie znalazłam. A potrzebowałabym taki kawałek do wyprawki dla synka do szkoły. Byłam dziś, obkupiłam się na prawie 100 zł, ale ceraty nie ma
Ktoś mi powie? Będę wdzięczna!
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 17:40   #2076
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie: czy ja dobrze pamiętam, że ma być w Biedronce cerata (takie prostokąty ok. 1 m) i od kiedy, czy ja to sobie wymyśliłam? Czytałam Was w ub. tygodniu i teraz już nie wiem, czy to gdzieś ktoś pisał w zapowiedziach, czy to sobie wymyśliłam. Na stronie Biedronki nic nie znalazłam. A potrzebowałabym taki kawałek do wyprawki dla synka do szkoły. Byłam dziś, obkupiłam się na prawie 100 zł, ale ceraty nie ma
One w gazetce Dom od nowa są będą w ofercie od 1 lipca
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 17:44   #2077
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
One w gazetce Dom od nowa są będą w ofercie od 1 lipca
Dzięki za tak szybką odpowiedź! Ja tę gazetkę oglądałam teraz na ich stronie, ale na tych małych stroniczkach to ja to przegapiłam (nie mogłam sobie powiększyć). Zaraz obejrzę jeszcze raz. Dzięki!
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 17:53   #2078
blackrose4u
Wtajemniczenie

obrus wg mnie z dość dziwnego materiału więc się nie zdecydowałam. Patelnia też mnie nie zachwyciła

za to kupiłam:
*wafle ryżowe z bananem, kokosem i czymś jeszcze - próbowałyście? jakie są? bo ja ogólnie za takimi wflami nie przepadam ale te jakoś mnie skusiły.
* polędwica sopocka ta plastrowana i z kurczaka taka w okrągłych plastrach - pierwszy raz je kupiłam. Jak z jakością tych wędlin? Kupujecie?
*jabłka
*banan
*sezamki jakoś mnie naszło

oczekujemy
Stary 2010-06-21, 18:11   #2079
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
o
*sezamki jakoś mnie naszło
Mnie też ostatnio naszło.. błyskawicznie zniknęły

Galilea - na ostatniej stronie jest
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 18:30   #2080
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marihei Pokaż wiadomość
Dzięki

taki regał "krata" mi się podoba, potrzebuję taki właśnie, tylko na studencką kieszeń
ma ktoś meble z B.? Jakościowo to jak one dają radę? Cudów i super jakości się nie spodziewam, ale żeby chociaż trochę postało
My przed tym Bożym Narodzeniem kupiliśmy ławę, widzę że znowu będzie taka sama w Biedronie. Sprawdza się rewelacja, chociaz co w ławie własciwie mogłoby szwankować? Aha, mamy też taką półeczkę 2-poziomową na buty, też ok, ale wysłałam po nią mojego TŻta i przywlókł taką we wtrętnym kolorze (ciemny, tak jakby poprzecierany brąz, a ja chciałam jasny "drewniany" kolor, no ale twierdził że już nie było więc została ta)
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 18:47   #2081
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Queen Of The Damned Pokaż wiadomość
Blender pracuje cicho. Dzisiaj rano miksowałam twarożek ze szczypiorkiem i siostra się nie zbudziła.
Dzięki za odpowiedź
Schodzą u Was te blendery? Myślicie, że w środę mam jeszcze szansę, żeby go dostać?
Stary 2010-06-21, 18:57   #2082
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nieprzytomna Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź
Schodzą u Was te blendery? Myślicie, że w środę mam jeszcze szansę, żeby go dostać?
U mnie jeszcze są. Pewnie zalezy od Biedronki, w jednej moze jeszcze w srode dostaniesz, w drugiej nie bo wykupią. Cięzko powiedziec.
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:09   #2083
aniaexplode
Zadomowienie

O ja ciee... w przyszlym tygodniu klapki beda znow za 5 zl chyba sie zakochalam w klapkach bo kupuje je co chwile a jade za granice to w sam raz takie "byle co" na stopy zalozyc oj w poniedzialekk ruszam do stonki

I forgot that all might see
So many beautiful things...

Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461
kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683
aniaexplode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:58   #2084
Spoora
Zakorzenienie

Kupiłam dziś jeszcze te żółte pudełka rattanowe (bardzo fajne, polecam ) i narzędzia bambusowe (również polecam, szczególnie fajne te szczypce ). Niestety u mnie nie dowieźli (jeszcze) 8-paków Monte
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:05   #2085
2016070150903
Konto usunięte

te wafle ryżowe z bananem i kokosem nie mają banana i kokosa. ale i tak są smaczne.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:34   #2086
kavvka
Rozeznanie

kurcze chciałam zakupić piłkarski papier toaletowy i nie było...albo był i się sprzedał....
Stary 2010-06-21, 20:36   #2087
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kavvka Pokaż wiadomość
kurcze chciałam zakupić piłkarski papier toaletowy i nie było...albo był i się sprzedał....
U mnie tego papieru był dziś popołudniu wielki stos - chyba nie cieszy się zainteresowaniem, bo na szczycie brakowało jedynie 3-4 opakowań

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:37   #2088
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:

za to kupiłam:
*wafle ryżowe z bananem, kokosem i czymś jeszcze - próbowałyście? jakie są? bo ja ogólnie za takimi wflami nie przepadam ale te jakoś mnie skusiły.
[...]
To są najzwyklejsze pod słońcem wafle ryżowe, nie czuć w smaku ani kokosa ani banana
Stary 2010-06-21, 20:45   #2089
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś jeszcze te żółte pudełka rattanowe (bardzo fajne, polecam ) i narzędzia bambusowe (również polecam, szczególnie fajne te szczypce ). Niestety u mnie nie dowieźli (jeszcze) 8-paków Monte
Wreszcie znalazłam dzisiaj Biedronkę w swoich okolicach. Oprócz typowej spożywki kupiłam koszyczki rattanowe czerwone śliczne są!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:54   #2090
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaexplode Pokaż wiadomość
O ja ciee... w przyszlym tygodniu klapki beda znow za 5 zl chyba sie zakochalam w klapkach bo kupuje je co chwile a jade za granice to w sam raz takie "byle co" na stopy zalozyc oj w poniedzialekk ruszam do stonki
jakie klapki??

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:05   #2091
kavvka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
U mnie tego papieru był dziś popołudniu wielki stos - chyba nie cieszy się zainteresowaniem, bo na szczycie brakowało jedynie 3-4 opakowań
no właśnie dziwne mi sie wydało żeby w jeden dzien wykupili papier moze nie zauważyłam gojutro poszukam w innej biedronce
Stary 2010-06-21, 21:13   #2092
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
za to kupiłam:

* polędwica sopocka ta plastrowana i z kurczaka taka w okrągłych plastrach - pierwszy raz je kupiłam. Jak z jakością tych wędlin? Kupujecie?

ja sobie bardzo chwalę wędliny z Biedry, najczesciej kupiuję albo szynkę konserwową- jest zawsze świeżutka i pyszna lub polędwice właśnie. Oczywiscie zależy co kto lubi, zawsze można trafić na coś średnio świeżego, jak to w duzych sklepach, ale ja do tej pory nie mialam takiej niespodzianki.

Kobietki- czy u Was też nie ma lodów o smaku cytrynowego sernika??? Błagam napiszecie ze też nie ma to sie nie bede przynajmniej załamywac ze tylko u mnie Tak chodzą za mną odkąd je spróbowałam... nie mogę przeboleć tego jednego razu... :-(
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:15   #2093
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też nie było

wróciłam z zakupów w Biedronce i zapomniałam o tym Monte a przecież głównie po to szłam
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:20   #2094
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej się nie sprzedał, bo...

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
.... u mnie też brakowało kilku na szczycie wielkiego stosu papierów

Cytat:
no właśnie dziwne mi sie wydało żeby w jeden dzien wykupili papier moze nie zauważyłam gojutro poszukam w innej biedronce
U mnie on nie leży tam gdzie inne papiery Tylko z drugiej strony tego regału z kosmetykami, tam bliżej lodówek

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
Kobietki- czy u Was też nie ma lodów o smaku cytrynowego sernika??? Błagam napiszecie ze też nie ma to sie nie bede przynajmniej załamywac ze tylko u mnie Tak chodzą za mną odkąd je spróbowałam... nie mogę przeboleć tego jednego razu... :-(
Nie ma
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:25   #2095
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie nie ma już od jakiegoś czasu i pani powiedziała, że już raczej nie będzie skoro nie przychodzą w dostawach
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:40   #2096
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
te wafle ryżowe z bananem i kokosem nie mają banana i kokosa. ale i tak są smaczne.
Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
To są najzwyklejsze pod słońcem wafle ryżowe, nie czuć w smaku ani kokosa ani banana
kurcza a tak się łudziłam że właśnie będzie czuć to co napisali na opakowaniu, dlatego je wzięłam. no ale zobaczymy czy mi zasmakują

Cytat:
ja sobie bardzo chwalę wędliny z Biedry, najczesciej kupiuję albo szynkę konserwową- jest zawsze świeżutka i pyszna lub polędwice właśnie. Oczywiscie zależy co kto lubi, zawsze można trafić na coś średnio świeżego, jak to w duzych sklepach, ale ja do tej pory nie mialam takiej niespodzianki.

ja z wędlin na razie tylko kupowałam Szynke Babuni i bardzo mi smakowała i dlatego stwierdziłam że wypróbuje coś nowego. Zastanawiało mnie tylko dlaczego jedna polędwica jest ładnie w plasterkach poukładana a jedna tak dość chaotycznie w opakowaniu ułożona i w końcu po staniu przy półce i przyglądaniu się okazało się że mają inne opakowania i dlatego tak się dzieje

tych lodów to ja nawet na oczy nie widziałam nawet nie miałam okazji wypróbować

tak samo chwalicie zupy mrożone np ogórkowa a ja do tej pory (!!) ich nie spotkałam tylko zupa jarzynowa

oczekujemy
Stary 2010-06-21, 23:26   #2097
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
No, kupiłam tę patelnię, a nawet dwie, jedną dam mojej mamuś ciekawe, jak będzie się sprawować, jutro rzucę ją na głęboką wodę i spróbuję wyczarować na niej omlet a ja nawet nie pomyślałam o tym, żeby sprawdzić to na stronie Biedronki, tylko pierwsze co, to do was widzicie, jak Wam ufam ?:P kupiłam też serek Fresek (od czasu, kiedy poleciłyście go jako zamiennik Bielucha jest baardzo częstym gościem w moim domu ), ryż brązowy, batoniki Fitness 5+1 gratis (ale to tak na najczarniejszą z czarnych godzin, bo fitness to one tylko z nazwy :P) i w końcu pojawiły się u mnie orzeszki arkado niesolone
Omlet to gleboka woda dla patelni? Nie slyszalam by produkowano modele specjalnie pod ta potrawe.
Ja fresek tez czesto kupuje odkad jestem na diecie i uzywam go do kanapek z razowego pieczywa, zazwyczaj daje tez jakas wedline na ten serek, bo sam jakos tak za malo Najbardziej lubie ten z papryka i pieprzem.
Batoniki fitnes jak slusznie zauwazylas nie sa wcale fitnes.
Ja szukalam tych niesolonych dzisiaj chyba z 15 min i nie moglam znalesc.

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
U mnie byla. Mi sie podobala, ale kompletnie nie jest mi potrzebna, poza tym w kuchni mam tak duzy stol, ze by raczej nie zakryla, a i nie pasowalaby stylistycznie.

Cytat:
obrus wg mnie z dość dziwnego materiału więc się nie zdecydowałam. Patelnia też mnie nie zachwyciła
Patelnia tez mi sie wydala ok, ale mam, wiec nie kupilam, a nie potrzebuje 100 garnkow, bo restauracji w domu nie prowadze.
Cytat:
Napisane przez aniaexplode Pokaż wiadomość
No wlasnie czytam o tych Waszych zapasach klapek i mnie to zaskakuje. Wy naprawde jestescie w stanie to wszystko nosic i nie irytuje Was jak iles par lezy bezuzytecznie i zajmuje miejsce w szafie? Ja lubie miec dokladnie tyle rzeczy ile potrzebuje, wszelkie marnotrastwo i nadmiar mnie razi. Poza tym duzo podrozuje i musialam sie nauczyc kondesowac w walizce.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 00:39   #2098
laisla
Zakorzenienie

Rena, niektórzy nie potrafią sobie odmowić gdy widzą coś, co im się podoba, nawet jeśli jest to piąta para japonek Reklama robi swoje, poza tym lata kryzysu gdy nie było nic w sklepach tez mają swój udział (nawet jeśli dziewczyny nie pamiętają, to słyszały co mówią rodzice..) a jeszcze jeden powód (psychologiczny, ostatnio usłyszałam profesjonalną nazwę) to kompulsywne kupowanie..wymaga pomocy specjalistycznej oczywiście mowię to z przymróżeniem oka. A może nie?
Pisałaś, że płyn z B. wysusza Ci skórę dłoni, wiesz ja eksperymentowałam z droższymi, markowymi, z dodatkami balsamów, olejków i innych cudów i nie było takiego, który by nie wysuszał więc kupuję marketowe i po każdym myciu krem do rąk obowiązkowo.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 00:55   #2099
2016070150903
Konto usunięte

takie tanie klapki szybko się 'zużywają', nie dziwię się, że dziewczyny kupują, tym bardziej, jeśli niektóre z nich wybierają się na wakacje (baseny, plaża). nie doszukujmy się w tym od razu kompulsywnego kupowania.. (chyba, że żartujecie, to sorry, nie zrozumiałam żartu )
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 03:19   #2100
laisla
Zakorzenienie

tak to było pół żartem pół serio. Chciałam się popisać nowo poznanym terminem jak dotąd słyszałam tylko o kompulsywnym jedzeniu, a że odkrywam tę skłonność czasami w swoim sposobie żywienia to spodobało mi się to kompulsywne przy kupowaniu.

---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Tak zachwalałam awokado a tymczasem ostatnio ciągle trafiam na niedojrzałe i trzeba kilka dni z nim poczekać aby było dobre
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości