|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)
Cytat:
Facet, który przez ponad 10 lat unikał skutecznie odpowiedzialności, nie płacił, nie odwiedzał, wywijał różne numery (jeszcze w małżeństwie) nie znaczy dla mnie nic. Jego rola skończyła się w tym przypadku na poczęciu, mimo szczerych chęci mojej mamy, która dała mu możliwość widywania się ze mną. Niestety, nie skorzystał z tego, a w sądzie powiedział mi prosto w oczy, że ja, jako małe dziecko się go wyparłam... śmieszny gość. Może ktoś obiektywniej na to rzuci okiem, bo jak widać jedziemy na tym samym wózku. |
|
|
|
|
#1322 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#1323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tyle, że w moim przypadku nie mam poczucia winy, bo zbyt wiele złego od niego doświadczyłam... doświadczyłyśmy z mamą. Wierzę, że sprawiedliwości stanie się zadość i za kilka lat obudzi się z ręką w nocniku, zupełnie sam i gorzko zapłacze, bo mógł mieć wspaniałą rodzinę, a rozwalił ja na własne życzenie. Czasem tylko mi szkoda, że nie ma tego męskiego ramienia, tej ojcowskiej ręki... że po prostu nie miałam ojca, bo istnieje on tylko na papierze. Szkoda, że mama musiała się ze wszystkim użerać sama, że nie miała wsparcia w postaci mężczyzny, ale jak na samotną walkę to radzi sobie doskonale i w sumie dobrze, że nie mamy takiego strupa na karku jakim jest mój ojciec. |
|
|
|
|
#1325 |
|
Winter is coming
|
W ramach rozgrzewki przed meczem-Cesc
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
liquefy ja myślę, że to bez sensu. On pił z 15 lat, no i to go zmieniło. To nie jest człowiek, z którym da się porozmawiać. Jak zachorował to pisał do mnie ciągle i wydzwaniał co pół godziny. Potrafił zadzwonić o 3 w nocy bo mu się nudziło w szpitalu :| W końcu nie wytrzymałam i powiedziałam mu, że przepraszam ale ja nie chcę żeby on do mnie dzwonił bez przerwy... Prawie 20 lat miał mnie gdzieś a jak zachorował to sobie o mnie przypomniał, jaasne... Jak mu to powiedziałam (delikatnie) to zaczął mnie wyzywać, że mnie nienawidzi i że mam się wynosić. Więc z możliwości poznania go chyba nie chcę korzystać...
![]() Dziękuję za wsparcie ![]() pannafu mogłabym się podpisać pod wszystkim co piszesz! Żałuję, że nie znam Cię w rl ![]() Cesc
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2010-06-21 o 18:13 |
|
|
|
#1327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeżeli tak, to rozumiem ach Cesc
|
|
|
#1328 |
|
Winter is coming
|
Heheh, ja w tym roku skończyłam studia i jak sobie pomyślę, że niektóre ciacha są młodsze ode mnie, to czuję się bardzo staro
![]() Edit: nie szukając daleko- Cesc jest ode mnie młodszy o rok Ale ja lubię młodszych:P
Edytowane przez velika Czas edycji: 2010-06-21 o 18:20 |
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Jak miałam 12 lat to prowadziłam album z piłkarzami
Prym wtedy wiódł Luis Figo ![]() Niektóre ciacha są w moim wieku i ja się wtedy czuję tak głupio, że oni mają 21 lat i są na mundialu a ja nie mam żadnych specjalnych osiągnięć :f
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2010-06-21 o 18:19 |
|
|
|
#1330 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Iniesta jest szklany, ma jakieś problemy z mięśniami chyba, zresztą na Honduras raczej nie będzie im tak potrzebny, bardziej się przyda na Honduras i ewentualnie fazę pucharową ![]() Cytat:
Cytat:
Nie myśl, że Cię potępiam, co to to nie. Rozumiem Cię, moi rodzice nie rozstali się w pokojowej atmosferze, mój ojciec nie skorzystał z okazji bliższego poznania mnie i mojego brata. To Twój wybór, myślę, że na Twoim miejscu zrobiłabym to samo, nie masz sobie naprawdę nic do zarzucenia
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2010-06-21 o 18:22 |
||||
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-21 o 18:24 |
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pracy to być może wyjedziemy z TŻ za granicę, jeśli nie dostanie się tam do pracy, gdzie chce. A jak się dostanie to będę szukać tutaj... Upały mnie nie przerażają, wręcz bardzo dobrze, bo dni miasta mam w weekend ![]() A żeby nie było offtopu to bardzo współczuję Koreańczykom - i pomyśleć, że jest XXI wiek Teraz czekam na Hiszpanię. Mam nadzieję, że nas mile zaskoczą. Mecz Chile vs. Szwajcaria dobry, fajnie mi się go oglądało, ale po raz kolejny sędzia nie potrafił chwilami zapanować nad sytuacją na boisku chociaż i tak lepiej sobie poradził niż Francuz we wczorajszym meczu
|
|
#1334 |
|
Zadomowienie
|
Portugalia - Korea Północna - dla mnie piękny mecz, piękne bramki. Cieszę się, bo w końcu jakiś mój faworyt wygrał i jestem mimo wszystko z tego powodu szcześliwa. A ilość goli jest ważna dla Portugalii w przypadku gdy decydować będzie bilans bramek. W końcu ostatni mecz czeka ich z niezniszczalną Brazylią.
Co do Koreańczyków - oczywiście żal, bo ich los prawdopodobnie po powrocie do kraju będzie tragiczny. Ale nie można zwalać winy na Portugalię. Wina leży po stronie FIFY, która dopuściła Koreę do mistrzostw. Niejednokrotnie były głosy, żeby ten kraj wykluczyć. FIFA wołała mieć dobre szoł. A nie oszukujmy się, że nie zdawali sobie sprawy, jakie będą konsekwencje. Zwłaszcza, że Korea Północna w piłce silna nie jest, a trafiła do grupy śmierci. Wg. mnie powinna być wykluczona z mistrzostw na samym początku, aby dać do zrozumienia, że tak karygodne łamanie praw człowieka musi mieć swoje konsekwencje. PS. W przeciwieństwie do większości, bardzo lubię Ronaldo jak dla mnie jest znakomitym piłkarzem, chociaż zdecydowanie używa za dużo żelu do włosów. Ale ja cenię go za kunszt piłkarski i wielokrotnie zbierałam szczękę z podłogi oglądając zagrania Ronaldo w wielu meczach piłkarskich. Cieszę się, że w końcu strzelił bramkę i media się od niego odczepią - bo to właśnie one budują największą presję na piłkarzach. Swoją drogą fajnie było patrzeć, jak Ronaldo śmieje się z samego siebie po strzeleniu w słupek. Uśmiech ma naprawdę bardzo ładny
Edytowane przez azure Czas edycji: 2010-06-21 o 18:28 |
|
|
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1339 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez musze przyznać że lubię Ronaldo
Niesamowite jest co on potrafi z tą piłką wyczyniać... Nie dość, że skuteczne, to jakie efektowne są jego zagrania
|
#1341 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dziękuję za miłe słowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chciałabyś wyjechać z kraju? Cytat:
Ja się tylko zastanawiam dlaczego wzięli Ronaldo do reklamy szamponu do włosów xD Może liczą na to, że wszyscy żelmeni się rzucą na ich produkt XD Cytat:
![]() I chciałam powiedzieć, że już mi się humor poprawił, pocieszyłyście mnie! Jeszcze strzelę jedną kawę i mogę oglądać mecz
|
|
|
#1342 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Ja jeszcze miałam zeszyty z powklejanymi wyciętymi z gazet wynikami meczy ligowych i wszelakich innych i dużo innych rzeczy. ale żem durna i wyrzuciłam wszystko podczas przeprowadzki;(I też uważam dopuszczenie Korei Płn za poroniony pomysł, ale to i tak nie przebije organizacji olimpiady w Chinach Z drugiej strony, żal tych sportowców, którzy poświęcają życie dla swojej ukochanej dyscypliny, a przez to, że urodzili się w złym miejscu, mają przechlapane I stoją tu na szali dwie wartości- czy dopuszczać ich ze względu na ich ciężką pracę, czy też bojkotować, bo ich kraj ma gdzieś prawa człowieka. Smutne, że w dzisiejszych czasach ciągle są takie dylematy.
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale w końcu to nie konkurs piękności.Odblokował się po dwóch latach strzeleckiej niemocy w kadrze - w końcu kiedyś trzeba, a MŚ są ku temu b.dobrą okazją... i on to wykorzystał. |
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ah jaka ja byłam załamana jak się dowiedziałam, o jego pięknej Helen, aż jeden plakat podarłam I się przerzuciłam na Alexa Del Piero
|
|
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, moja mama dziś kupiła (w Biedronce) papier toaletowy, w piłkarzy
Przypomniało mi się właśnie, że miałam taki album, chyba jak był mundial w Korei i Japonii, codziennie biegałam do sklepu po nowe naklejki Chyba gdzieś to mam jeszcze :d
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2010-06-21 o 18:48 |
|
|
|
#1347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niech już będzie ten mecz, tak strasznie mi sie nuuuudzi, już nie wiem co ze sobą zrobić
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie kupiłabym taki z Luisem Figo, nienawidzę go
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Noo ja w tym roku poprawiałam maturę więc moim największym osiągnięciem będzie jak się dostanę na studia
Callitus haha, niestety na tym papierze są tylko sylwetki, bez nazwisk i twarzy xD Ja też leciałam na kilka frontów ale z każdej dyscypliny sportu miałam tylko jednego wybranka Pamiętam Pedro Paulete
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2010-06-21 o 18:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

. Tyle, że w moim przypadku nie mam poczucia winy, bo zbyt wiele złego od niego doświadczyłam... doświadczyłyśmy z mamą. 

Strasznie mi ich żal... I przy okazji WKS bo w sumie też już się żegnają z mundialem...

chociaż i tak lepiej sobie poradził niż Francuz we wczorajszym meczu 

Ah jaka ja byłam załamana jak się dowiedziałam, o jego pięknej Helen, aż jeden plakat podarłam