|
|
#841 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVI
Zaczęłam się znienacka denerwować drugą turą wyborów. Kogo poprze Napieralski, ach, kogo poprze? :P
|
|
|
|
#842 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no w sumie racja a Sweet smoke pachnie dla mnie tak jak ludziska pisza ze pachnie burning leaves- lekko-wedzarniczo dymiącym listowiem, pootem nabiera lekko ziemistej nuty jakby ktos ognicho ziemią zasypał ![]() Cytat:
a ja sie całkiem wqur.....bo na drugiej trze mialam byc w Wiedniu-a mój TZ stwierdził ze jak tak sie sprawy mają to nie jedziemy bo trza do wyborów iść
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba go z lekka pogięło
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#846 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#847 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tylko zależy na kogo chcecie głosować, może lepiej jedźcie do Wiednia...
|
|
|
|
|
#848 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja twierdze oczywiście (wiem ze to nieporządana postawa) ze mój zakichany głos i tak niczego nie zmieni. Moj TZ zas twierzi ze jesli nie pójdzie do wyborów a wygra "nie ten co powinien" to bedzie sobie osobiscie to wyrzucał .No ale usiluje sie dobrzebac jakby tu w tym wiedniu głosowac-i przed pierwsża turą to było łatwe-wniosek do konsulatu i gotowe-a teraz to nie wiem , czy sie w ogóle da , albo jestem upośledzona,ale nie potrafie znaleźc info w necie na ten temat . A chyba duzo osób bedzie w takiej sytuacji-przeciez to pełnia sezonu urlopowego bedzie
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku, ale przeżywają ![]() Ja nawet nie poszłam - wstyd mówić, ale nie chciało mi sie po imprezie, a kandydaci dupni
|
|
#850 |
|
Wpisz tu zomzing
|
zaświadczenie od konsula
|
|
|
|
#851 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
(ach te poślubne lata indoktrynacji)Znalazłam takie cuś http://www.mmpoznan.pl/11738/2010/6/...?category=news że niby nie będą robić problemów i można tylko do II tury startować z wnioskiem. Cytat:
|
||
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
jak będą tam jacyś przystojni black metalowcy, to czemu nie...
|
#853 |
|
Nindżopesz
|
Przykro mi, same dresy
![]() A, i jeszcze gatunek "metalem byłem". (strasznie mnie to irytowało dawno temu na pewnym, khem, portalu randkowym. Miałam dość konkretny profil a zagadywali mnie goście, którzy już "wyrośli" z klimatu i pisali w te słowa "miałem kiedyś włosy i glany..." No kurna, aż się chciało odpisać "nie szkodzi, ja mam 30 kg na plusie w stosunku do fotek") Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-06-21 o 15:08 |
|
|
|
#854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet w domu, a publicznie to już w ogóle. ![]() Cytat:
A jaki jest jedyny i słuszny wybór ? Kogo wizaż popiera ? ![]() Ciekawa jestem czy tego samego co ja .... ![]() edit: Maju ... w piekle są tylko Ci, których nie lubimy przypomniał mi się kawał, nie wiem czy już go tu nie było: arkoman trafił do piekła. Otwierają się wrota, a tu całe łany marihuany. Narkoman napalony biegnie i rwie całe naręcza. Nagle słyszy głos diabła: - No i po co rwiesz, jak tam pełno narwane ! Patrzy, a tu faktycznie pełno świeżego ziela. Biegnie i zaczyna przerzucać żeby schło. A tu diabeł: - I po co suszysz, jak już tam ususzone ! I rzeczywiście. Narkoman podbiega i zaczyna skręcać skręty. Skręca, skręca, na co diabeł: - I czego skręcasz, jak tam tyle naskręcane ! Narkoman patrzy, a tu góry skrętów ! Wybiera największego i pyta diabła: - Masz może ogień ? A diabeł z uśmiechem: - Byłby ogień - byłby raj ! Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-06-21 o 15:10 |
||
|
|
|
#855 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale że jak to?
a gdzie ci wszyscy wyznawcy szatana? ![]() Cytat:
![]() no niemożliwe - nie zmiesci się tam większość ludzkości! Prztoczyłam dziś na forum słowa Sabb, te o pokrętnym myśleniu kobiet (z podaniem autorstwa): Cytat:
Jeśli tu wpdaniesz i to przeczytasz Sabbath, to dzięki Ci wielkie (po raz kolejny), wspaniale to ujęłas Aż sobie zapisałam i od czasu do czasu przypominam, szacun
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-21 o 15:28 |
||
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie byłoby aż tak źle
![]() W każdym razie ja mohera nie noszę na głowie |
|
|
|
#858 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A SZataniści siedzą na wysokich stołkach gdzie Ty biedny żuczek nigdy nawet nie zajrzysz ![]() Fav, o to tak jak ja TŻ mówi do mnie niedzielę "bierz swój dowód, i babci".
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak to gdzie ?
W niebie kiblują. Za karę ! Cytat:
|
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
|
#861 |
|
Nindżopesz
|
Artykuł w necie: "Student nie wyrzucał śmieci przez pół roku!" - http://www.uniface.pl/Student-nie-wy...-POL-ROKU-a242 Też mi coś, co oni, w akademiku nigdy nie byli?
|
|
|
|
#862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka mała różnica ...nie spodziewałam się szczerze mówiąc Cytat:
najwyżej wrócę przed zamknięciem lokali mogłyby być do 22 czynne tym razem ... Cytat:
przynajmniej o politykę się nie kłócimy, nawet z dziadkiem ![]() Cytat:
![]() coś mam dobry dzień jak na poniedziałek ciekawe kiedy się coś spiep**y
|
||||
|
|
|
#864 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i doczytaam tez ze jak mój TZ dopisał sie w kraku do listy wyborców to teraz zaswiadcznie o prawie do głosowania dostanie sz Krakowa i nie musi po to jechac do swojego miast haha!
|
|
|
#865 | |
|
BAN stały
|
Świntuch!
Już nawet kapeli w ciemno brać nie można ![]() Ale mi się nie chce ![]() Betty, przykra sprawa z tym cholerstwem Cytat:
![]() To pisałem ja - Gryx Defetysta ![]() No!
|
|
|
|
|
#866 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
u mnie to samo... No cóż, liczy się każdy głos, może na styk się uda, ale też bym zarekwirowała części rodzinki dowody
|
|
#867 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cichaj! Nie psuj mojej wizji dotarcia małymi kroczkami do państwa tolerancyjnego i liberalnego ![]() Zaczęłam szukać u siebie objawów ciąży. Z dziwnych przypadłości mam tylko ból gardła, czyżby pozamaciczna...?
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
SB mnie skrzywił psychicznie
Cytat:
A ja sobie zrobiłam przerwę w folkach i słucham Arcturusa - ale krejzole wokal mnie rozwala - nie ma to jak awangardowy metal!
|
|
#869 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Bar nadrobiłam ale nawiązywać do staroci z wczoraj już mi się nie chce
![]() Cytat:
Cytat:
Hexentanz na ten przykład? http://www.youtube.com/watch?v=iA9SgN53yKY Muzyka niesamowita, szumów tam nie ma ale mistycyzm, bębny i takie tam znajdziesz jak najbardziej. Albo Aghast (jednopłytowy projekt Andrei z Nebelhexe i Hagalaz' Runedance) http://www.youtube.com/watch?v=n1NXSe-dZqU Albo neofolki wszelkie, bardziej gitarowe (i z wokalem) jak np. Of the Wand and the Moon, Death in June, Tenhi.... Tyle że to już troszku co innego.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#870 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Aghast znam i lubię, Hexetanz wcześniej nie słyszałam, fajne, fajne Reszty też nie znam, zaraz przekopię yt. Dzięki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

A mnie się chce mistycznego nastroju, szumu wiatru i fal, szamańskich bębnów i innych takich pierdół (do Wardruny się w międzyczasie przekonałam
) 

Tylko zależy na kogo chcecie głosować, może lepiej jedźcie do Wiednia... 

, czy sie w ogóle da 

Aż sobie zapisałam i od czasu do czasu przypominam, szacun
mogłyby być do 22 czynne tym razem ...
Już nawet kapeli w ciemno brać nie można