![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: "Motylem byłam, ale utyłam" --> wspólnymi siłami osiągamy cel! ;)
29 czerwca ostatni egzamin a w sumie to tylko 2 już 3 za mną
![]()
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Witajcie, ja również do Was przyłączę się.
Wazę 80 kg przy wzroście 173 cm, więc mam 15 kg do przodu... Odchudzałam się już kilkakrotnie, jak widać z marnym efektem. Nie potrafię wypośrodkować, co wolno, a co nie. Zawsze bł to diety zbyt rygorystyczne. Ale od jutro KONIEC! Naprawdę zaczynam dbać o siebie, nie głodzić się, tylko dbać o siebie. Zdrowe odżywianie, ruch, stałe posiłki, deficyt kalorii.(ogólnie zasady, które wybyły w pierwszych postach). I będą efekty, prawda? Powiedzcie, że tak... Potrzebuję wsparcia! Motywacje już mam, wakacje też, więc czas też jest! Jednak w realu, nie mam nikogo, kto mógłby mi towarzyszyć w tych zmaganiach ( rozumiecie, sami szczupli..) Pomożecie...? Proszę ![]() A i mam na imię Joanna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
o jej jest nas coraz więcej super
![]() ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Czyli generalnie jak to mówią już z górki
![]() Joannabel - jesem przekonana, że z takimi postanowieniami i naszym wspólnym wsparciem tym razem uda Ci się osiągnąć cel ![]() ![]() ![]() Ja już w łóżeczku leżę, ale ejszcze troszkę powizażuje i muzyczki posłucham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Joannabel uda się napewno, niezłą już grupkę tu mamy, jak będziemy się wspierać to będzie dobrze
![]() ![]() Ja dzis dzień zaczęłam od owsianki z pestkami dyni i rodzynkami. Rodzynek tylko kilka wsypalam ![]()
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich z ranka,nowe koleżanki równiez
![]() ![]() śląska drobiowa gotowana ,1 pomidor i 3 rzodkiewki.do tego kawa z mlekiem bez cukru,jakos bez niej nie moge funkcjonowac.a y jakie plany na dzisiaj laseczki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() Powodzenia dziewczyny, milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Umm.. Ja dziś zjadłam dwa wieśniaki, bo jestem w szkole do 17:00( o zgrozo). Poza tym dziś dostałam @ i cholernie boli. ;(
Do tego czerwona herbatka... Trzymam kciuki za Br. Kom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
a mnie też przygarniecie??
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- znam ból @. miałam do tego stopnia, że mdlałam. a teraz tez mam tylko, że już końcówka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zaraz zamierzam owsiankę sobie przygotować na śniadanko. Bardzo wześnie musisz wstawac do tej pracy. Zawsze tak? czy na zmiany pracujesz? Fryttka - kiełbasa na dietce? ;> ja bym zaminiła ja na coś innego ![]() Toshii - ja też okres właśnie przechodzę ... masakra. Póki co na szczęście jest dobrze, ale wczoraj jak bolało ![]() Maleńka - witamy i 3mamy kciuki za to abyś zmobilizowała się do ćwiczeń ![]() Mi się dzisiaj troszkę dłużej pospało ![]() Miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Miłe panie pamiętajcie: FACET TO NIE PIES - NA KOŚCI NIE POLECI ! A więc wpierniczajcie steki, a nie jakieś tam kanapeczki. ' ![]() http://sentymentalno-maniakalny.blogspot.com/ próbuje. Edytowane przez anjjjia Czas edycji: 2010-06-21 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już chudnąc nie zamierzam, starczy mi. dziś na wadze 48 kg/ 167 cm. widzę, że pięknie Wam się wątek rozkręcił ![]() wiele tu kawomaniaczek, witajcie w klubie! ![]()
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2010-06-21 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
ja mam 168 cm wzrostu. Jak widac w podpisie wazyłam 69 kg
![]() kurcze niektóre tu takie chudzińki jak przy moim wzroście poniżej 50 kg... Podziwiam. Mi niestety podobno chudość nie pasu***o jak kiedys ważyłam 55 kg wszyscy mi mówili, żebym sie opamiętała i przytyła. no ale wtedy raczej sie roztyłam. Moja dieta to MŻ i na niej jestem od marca. Jem wszystko: szynki, kurczaki itd. Tylko poprostu nie podiadam między posiłkami staaram się pilnować godzin posiłków. tylko żeby jeszcze te ćwiczenia doszły.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Dzięki za wsparcie
![]() Dzisiejszy dzień jak na razie udany. Żadnych grzechów nie było (i nie będzie!), choć byłam kuszona kilkakrotnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
a ja się skusilam na drozdzowke, batona i 500 ml jogurtu. Wszystko z samego rana (oprócz śniadania) więc trochę za dużo tego, ale za to miałam dziś okolo 2godzinny spacer w tym trochę szybkiego marszu. Dojdzie do tego rower więc spali się kalorie
![]() Jakoś na początku kwietnia bardzo się zawzięłam i schudłam a teraz nie mogę. Już nie chodzi o to by dalej chudnąc, bo chyba nie chcę, ale sam fakt, że potrafię tyle na raz zjeść i w dodatku słodyczy mnie irytuje. Nie umiem się znowu tak zawzięcie się powstrzymywać. A ćwiczyć więcej mi się nie chce. Nie chcę się na nowo rozeżreć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
a ja dziś zjadłam bardzo ładny obiadek: pół pieczonego dorsza, 50g makaronu pszennego razowego, pół brokuła i pomidor
gorzej, że potem pochłonęłam jeszcze 44 truskawki ;/ ;/ aż brzuch mnie rozbolał... a miałam dążyć do zmniejszenia żołądka. nie wiecie jak długo trzeba czekać, aby żołądek zmniejszył objętość? bo spróbuję przez jakiś czas nie najadać się do syta i jeść tak, żeby zostawało jeszcze miejsce w brzuchu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Airish na zmiany pracuję. Dziś miałam piękny dzień, zero podjadania niedozwolonych rzeczy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
liczyłaś te truskawy ? ![]() Cytat:
![]() ![]()
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2010-06-21 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
DZiewczynki proszę wypowiedzcie się na temat moich dzisiejszych posiłków
![]() ![]() ŚNIADANIE owsianka na mleku z jabłkiem,truskawkami i otrębami, kawa z mleczkiem OBIAD rosoł z makaronem, pierś z kurczaka z warzywami gotowana na parze KOLACJA ryż na mleku z jagodami i połową banana nie mogłam się powstrzymać w międzyczasie 3 jabłka, kawa inka z mleczkiem i 2 filiżanki zielonej herbaty ![]() Marta leczo z papryczką ![]() ![]() ![]()
'Miłe panie pamiętajcie: FACET TO NIE PIES - NA KOŚCI NIE POLECI ! A więc wpierniczajcie steki, a nie jakieś tam kanapeczki. ' ![]() http://sentymentalno-maniakalny.blogspot.com/ próbuje. Edytowane przez anjjjia Czas edycji: 2010-06-21 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo ![]() ja dziś śniadanko: 2 kromki chleba Vitalia z szynką pomiodrkiem i ogórkiem z rzodkiewką. oczywiście kilka plasterków. obiad(jem po 12 w tym tyg bo mój tata musi jechać przed 13 do pracy ja na praktyki więc tez tak jem) jakieś 3 ziemniaczki troszke mięsa z nóżki z kurczaka mizeria. potem zjadłam jogurt i maluteńkie jabłuszko. czy na kolacje możeb byc kakao z kromką chleba?? ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
ja myśle, że jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
;(
a wiec weszłam dziś na wagę tak se przed dietą ocenić i załamka... 4 kg więcej niż myślałam że mam... ja już sama nie wiem... sobie myślę że po co takie życie .. te męczenie to wszystko.. przecież można tak łatwo wszystko zakończyć... może lepsze to niż swoje nędzne odbicie w lustrze? Albo po prostu nie wychodzić z domu, schować się za workiem i nie przeszkadzać innym... Śniadanie: owsianka Obiad: warzywa na patelnie Przekąska: Jogurt mało? mało. ale mam chyba to już nawet gdzieś . mam okres a dietę zaczne tylko jak mi się skończy..
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co to za załamka!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- dziewczyny, czy chleb wieloziarnisty jest dobry na odchudzanie??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() w sensie pełnoziarnisty ? ![]() wiesz , co dobre ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Agnlan nie załamuj się. Przede wszystkim przeczekaj okres. Ja też tyję podczas okresu i ogólnie czuję się fatalnie. Brzuch wydęty
![]() ![]() ![]() Anjjjia zapraszam zapraszam, jest papryczka czerwona i żółta ![]() ![]() Dziś się ważyłam, waga w miejscu, ale byłam na bieżni i ogólnie na siłowni poćwiczyłam to może coś spadnie. Jednak zjem serek wiejski, naszła mnie ochota ![]()
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
no a ja dzisiaj kiepsko. Za mało białka. Ale jutro postaram się bardziej.
Śniadanie: płatki owsiane z mlekiem i słonecznikiem II śniadanie: bułka ciemna z bieluchem i ogórkiem zielonym przedobiad :P (niestety obiad mam możliwość zrobienia dopiero po pracy czyli koło 18..): marchewka i nektaryna obiad: zupa cebulowo-czosnkowa (na oliwie) z grzankami (niewiele) i pietruszką kolacja: planuję serek wiejski z łyżeczką miodu (inaczej nie umiem:|) I oczywiście kusi mnie dzisiaj na jakieś winko..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnlan - lepiej zjeść więcej, zeby potem nie rzucić się na jedzonko Chlebek wieloziarnisty jest ok, ale wiadomo, że wszystko z umiarem Moje dzisiejsze jedzonko: Śniadanie - jogurt 150g, jabłko, 3 łyżki płatków owsianych, 2 łyżki otrębów II śniadanie - 6 dużych truskawek, duże jabłko Obiad - kotlet z miesa z indyka na grillu elektrycznym, 2 pomidory, mała cebula, ok. 50g jogurtu Podwieczorek - jablko, jogurt 150g, szkl. mleka Kolacja - wędzona nóżka z kurczaka Nie wiem czy nie za dużo .... mam okres i chce mi się jeść :P Co o tym myślicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
no o pełnoziarnisty mi chodziło. Ja na kolacje nie wytrzymałam. zjadłam parówke i kromkę chleba pełnoziarnistego i wyszło mi jakieś 220 kcal. wiem, że powinna byc białkowa:P:P ale ja jednak trzymam się tego mniej żreć:P zleciało mi to 9 kg musi jeszcze te 2... ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
mi sie wydaje, że oki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!!!
Super dziewczyny na tym watku i mila atmosfera, wiec mam nadzieje, ze moge jeszcze do was dolaczyc, bo od jutra chcialabym zaczac dietke... Mam 160 cm i waze teraz 59 kg... (Moim pocieszeniem jest tylko to, ze nie wygladam na tyle i kazdy daje mi zawsze pare kg mniej ![]() ![]() Moim problemem jest to, ze mam bardzo malo ruchu, taka leniwa sie zrobilam, ze ciezko mi sie do sportu jakiegos zmotywowac.. Kurde ja w sumie nie wiem wcale tak duzo, ale te kg trzymaja sie mnie strasznie uparcie.. Dzisiaj np. nie robilam zadnej diety i zjadlam : Sniadanie : 2 kawki z mleczkiem 2,5 %, kajzerka z maslem ziolowym, salata, serem, pomidorem, majonezem light i keczupem II sniadanie : kromka razowca z serem i ogorkiem kiszonym Obiad : 3 kromki razowca, serem, salata i lososiem (na uczelni i nie mialam czasu zjesc obiadu) Podw: 3x kinder riegel Kolacja: plaster sera i 2 desperadosy ze znajomymi Kurna to w sumie nie jest nawet duzo... ale za duzo sera zoltego (chyba jestem uzalezniona), chleba i zero ruchu... Od jutra czas do zmienic... Mam nadzieje, ze moge liczyc tu na wsparcie i silnej woli wszystkim zycze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.