|
|
#901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
ale czemu nie? pij i rzygaj,tyle że po zmroku- coby Cię straż miejska nie haltnęła za zanieczyszczanie miasta lub co gorsza nieobyczajność
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź mnie ze sobą, ja jeszcze taniego wina nie piłam
|
|
#904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukajcie a znajdziecie ( po czesku idealnie pasuje) Cytat:
![]() dziecków nie mam ale wszyscy znajomi z którymi się z knajpy wykulam to mają i nikt nie robi obciachu - trza umiejętnie kanjpę wybierać - w końcu krakowskie knajpy to wrecz synonim kultury zatem mamusia idzie na koncert i się źle poczuła Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-21 o 22:21 |
||
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiecie co z bleugirl ? |
|
|
|
#906 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja to tanie wino piłam chyba wszedzie, w krzakach,nad rzeką,na zamku, na plantach w krakowie,w kiblu,pod halą przed koncertem ( a gliny nie spisały-ale mialam pierdla) na lekcji angielskiego, pod oknami własnego ogólniaka -mam nawet zdjecia -ktoś zrobił jak sie okazało ![]() edit- i w kinie tez-jak poszlismy całą szkoła na jakis tam film ![]() Cytat:
Teraz staram sie utrzymac stare kontakty na ile sie da-a wiekszosc ludu mi sie porozjeżdzała po świecie , nowych nie mam skąd wziąc i nie mam jak ze względu na deficyt umiejetności zapoznawczych
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-21 o 22:26 |
||
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo generalnie widziałam kątem oka że ludzie ulegają tym emocjom publicznie ale nie wiedziałam ze policja moze ich za to zwinąć |
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to w liceum wzór cnót byłam Dopiero potem się poszalało, ale z moim żołądkiem, to ze 3-4 razy w życiu rzygałam ![]() Za to leżałam w rowie A jak nocowałam u kolezanki, to podczas zmywania makijażu rozwaliłam jej głową szufladę. Taką na samym spodzie szafy, tuż nad podłogą A reszta po szmapanie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-21 o 22:34 |
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a choćby z netu ich wziąć - w sensie stąd - pomyślmy kto by sie nadał na takie libacje - nie no ale kumam generalnei dead end - miałam podobnie ale się wszystko jakoś zreaktywowało - nie ejst to juz to samo - to se newrati ale baaaaaaardzo ciepło ![]() o mam ! zorganizuj zlot - wiadomo ze takie ekscesy to nei na codzień - zatem zlocik recydywistów, outsiderów itp by day - niuchamy by night pijemy - i wszystko legal zupki mi jeszcze zostały z gór Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-21 o 22:32 |
|
|
|
|
#910 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale ja ogólnie to byłam dobrym dzieckiem- zeby nie było
i miałam samych porządnych znajomych teraz wszyscy są prawnikami, programistami, głównymi księgowymi czy jakimis tam architektami , z tego wniosek wysnuc mozna taki ze tanie wino w młodości nie szkodzi pite z umiarem of kors ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- ja wzorem cnót stałam sie na studiach-miałam jiz dosc taniego wina mogłam sie spokojnie zająć nauką
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-21 o 22:35 |
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam zawsze byłam grzeczną, rozsądną dziewczynką. Odkąd poszłam do pracy zaczęło mi lekko odpieprzać. Nie wiem dokąd mnie to zaprowadzi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-21 o 22:37 |
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się nie stałąm - tańczyłam w knajpie przy enjoy the silence apotem zagryzałam piwa kabanosami - wszystko w trakcie gramatyki opisowej |
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
ale macie temat
|
|
#915 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że sączenie browara na okienkach, między ćwiczeniami na uczelni się nie liczy?
Pikuś, co nie?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#917 |
|
grozi wypollizowaniem
|
najgorzsze jest to ze zawsze po pijaku chce mi sie szanty śpiewac i zawsze sie wzruszałam jak my pieknie te szanty śpiewamy-do czasu az nas ktoś nagrał
|
|
#918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie? gdzieś Ty się chowała kobieto? ![]() Cytat:
(przerzuciłam się na wódkę ) Cytat:
|
|||
|
|
|
#919 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#921 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A swoją drogą tam jest tak ładnie, że nie sposób zepsuć zdjęcia przy dobrej pogodzie. Cytat:
Ja wszędzie to nie, ale z dziwniejszych miejsc: na bunkrach, na czołgach, na poligonie, na semaforze, na dachu fabryki, w kanałach burzowych, na moście, pod mostem, w zrujnowanej lokomotywowni, w starych wagonach, więcej grzechów nie pamiętam. To były czasy, człowiek jeszcze piękny i młody a i wątroba świeża... Wódka nigdy mi nie wchodziła. Dobra, lecę spać, papa. |
||
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie, że taniego wina też w życiu nie piłam? Na samą myśl mi żołądek skręca![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Ale że w liceum?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie - na okienku się nie liczy bo to okienko - wolno
ale przyjść na ostatni wykład a co gorsza ćwiczenia na studiach po takich kilku extra okienkach to jest wyzwanie - ale ja miąłm łatwiej na anglistyce po kilku kielichach jest wyjechany akcent i płynnośc wiec to w sumie pomagało - taki doping miałąm |
|
|
|
#924 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom w liceum
![]() przez rurkę of kors-inaczej to by raczej było widac ![]() byla tez raz szybka akcja na przerwie obiadowej
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#926 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale i tak najlepszy numer wykręciłam podczas matur ustnych-zdawałam strasznie późno a od rana siedziałam w budzie. Postanowiłam zapalic papierosa siedzącw szkole na parapecie na 3 piętrze-okno wychodzi na główny deptak miasta
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
O, mogę do tego alkoklubu dołączyć?
Się pochwalić chciałam, że mam dziś konkretną do picia okazję, bo po 4 długich latach złożyłam w dziekanacie doktorat ![]() ![]() ![]() ![]() I zaraz się dobiorę do flachy Kindzmarauli
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać
![]() Dobranoc wszystkim
|
|
|
#929 | ||||||
|
BAN stały
|
Ależ dzisiaj fajny panel dyskusyjny mamy!
![]() Cytat:
Trochę zmodyfikowałem, ale sens został ten sam ![]() Defetyzm to gorsza "przypadłość" ![]() Cytat:
Cytat:
O! To mniej więcej tak, jak i ja! Żal mi siebie na samo wspomnienie Cytat:
Blue jest chyba na odwyku, bo widzę ją na NK, ale do Baru nie wpada ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#930 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam inaczej, z kim wypić czystą by się znalazło ... nawet sporo, tylko ja mimo chęci niestety się do picia nie nadaję. Jestem z tych ekonomicznych, którym wystarczą dwa drinki/piwa/kieliszki .... no i witam się z porcelanowym przyjacielem w łazience. Kiedyś pobiłam rekord i udało mi się wlać w siebie 4 kieliszki czystej, dwa wściekłe psy i z 6 50-tek tequili .... łoj, ale się działo potem Cytat:
Kiedy? Gdzie ? Pijemy! Jak się "zeszmacić" to z kimś fajnym ![]() Pamiętam z "fajnych" czasów, że po tanim winie najlepiej się rzyga. Cytat:
Cytat:
Ja też jestem najbardziej walnięta ze wszystkich w pracy, ale nawet nie staram się tego ukrywać. To nie ma sensu i tak widać na pierwszy rzut oka Lisek - Gratulejszyn. Miłego picia
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-06-21 o 23:04 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

ehhhh

A reszta po szmapanie 

ani tequili ani ginu z tonikiem,ani metaxy z pięcioma gwiazdkami ani tez zadnego uza czy innego chuiza