|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Siarko
(no może prócz klasycznej Trutki ). Kolekcja kup, jak to brzmi , super freekate Przyznaj się, kolekcja zbierana miesiącami, latami, czy odkąd trafiłaś na wizażowe Perfumy U Ciebie podoba mi się bardzo: Tulmuciak, MDC, HP, L, Amor Amor w mojej ukochanej wersji, Euphoria, Baby doll. Na prawdę super kolekcja
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2010-06-21 o 07:08 |
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
freekate77 Gratulacje
pięknej kolekcji. Łączy nas Euphoria, LL i HP.dottoressa Gratulacje cudownych zapaszków.
|
#1954 |
|
BAN stały
|
freekate - bardzo ładna kolekcja
![]() Trochę nas łączy i bardzo zazdroszczę Sensi, Boudoir i Tumulte - miałam, ale wydałam a teraz tęsknię za nimi ![]() Gratulacje ![]() dottoresso - podoba mi się Twoja kolekcja, większość Twoich flaszek nas łączy ![]()
|
|
|
|
#1955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pogrubiłam to nas łączy/ło, całkiem tego dużo .Cytat:
. Czekam na fotki . No cóż, nie łączy nas tylko Noa Perle .
|
||
|
|
|
#1956 |
|
BAN stały
|
Wreszcie obfociłam moją kolekcję
od poprzedniego razu rozrosła się prawie dwukrotnie aż strach się bać co będzie dalej ![]() Oto moje skarby |
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo, czekałam na Twoją kolekcję Kasiu
. Niezłe tempo .Piękna . Nie znam Indian Holi, złotego Kenzo i Insolence w wersji edp (ale Kenzo złote i Insolence edp niedługo poznam ).Nie podoba mi się tylko jeden zapach - Issey Miyake , reszta jak najbardziej moja .Gratuluję bardzo .
Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-06-21 o 17:08 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
niezłe skarby |
|
|
|
|
#1959 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Po kolei: Elle, Indian Holi, Nina, Alien, Insolence, Kashmina, Theorema, Słoń, Addict2, DKNY BD, Flowerbomb, She Wood, Lolka, Chance, Żółta Kupa , Diamonds, Coco M., DV... Nieźle Zazdroszczę ZEN, chętnie bym ponosiła.
|
|
|
|
|
#1960 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja Issey lubię właśnie tylko Tutti Kiwi na wylocie ![]() W ogóle myślałam, że mam mniej flaszek, dopiero teraz policzyłam na zdjęciach i ... ![]() Dzięki Cytat:
![]() Zen dla mnie jest bardzo podobne do Coco M. EDP, tylko bardziej 'kwaśne'
|
||
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaa91-rzeczywiście prawdziwe skarby
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc tak... chciałabym mieć: Narciso Rodrigueza, Kate Moss, żółtą kupą też bym nie pogardziła i koniecznie Coco ![]() Naprawdę zachwycający zbiór
|
|
#1963 |
|
spin doctor
|
kasiaa91-cudowna kolekcja
|
#1964 | |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1965 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nadrobiłam zaległości w podziwianiu przepięknych kolekcji zapachowych, a przybyło ich trochę
Wprost uwielbiam je oglądać, podziwiać i… hmmm… czasami pozazdrościć ![]() Korneczka, gratuluję pięknej kolekcji. Łączy nas kilka zapachów (naliczyłaam 9), ale najbardziej nęci mnie Twoje Nu edp, tak chciałabym je wreszcie poznać ![]() Anes119, aktualizacja czerwcowa jest niezwykle okazała, życzę co miesiąc takich aktualizacji, z chęcią będę je oglądać ![]() Zielona30, Twoje OI – ki są niezwykle fotogeniczne, jednak mój wzrok ciągle zmierza w kierunku flakonika L'artisan Premier Figue, urzekł mnie po prostu ![]() Magdalenka, piękna kolekcja. Od Ciebie z chęcią bym przygarnęła Alien’a edt, który czeka w kolejce na mojej zapachowej liście marzeń i poznała Wish Magical Night, znam jedynie wersję klasyczną ![]() Myszka__77, gratuluję wzbogacenia zapachowej kolekcji o Code i Hypnotic Poison ![]() StudentkaAM, miła i bogata aktualizacja Lux perpetua, Twoja kolekcja robi wrażenie, oj robi a odlewki, to istny zawrót głowy Nic, tylko gratulować tylu wspaniałości Pawel8, spośród jedenastu zapachów z Twojej kolekcji, najbardziej ulubione to: Givenchy PI, Thierry Mugler A*Men i B*Men oraz Dior Fahrenheit 32. Mój ukochany mężczyzna ma je również w swojej kolekcji, więc jak ich nie lubić Gratuluję dobrego gustu zapachowego ![]() Moniuleczka, gratuluję zapachów, Code zagościł u mnie niestety na krótko ![]() CatchyKathy, ładnie pachniesz w tym swoim domu rodzinnym KasiaxQ, cudne te Twoje najnowsze cudeńka freekate77, następna, przepiękna kolekcja, już nawet nie będę wymieniać, co mnie się podoba i co nas łączy, po prostu gratuluję, serdecznie gratuluję ![]() i jeszcze Dottoressa – gratuluję słownej aktualizacj, zdjęcia również chętnie zobaczę kasiaa91, śliczna kolekcja Siarka40, tych oto zapachów a mianowicie: ![]() Midnight Poison Elixir Hypnotic Poison Elixir Pure Poison Elixir Pure Poison (u mnie x 2) Black Cashmere Organza Organza Indecence Boudoir Alien Chanel Coco Mademoiselle Lolita … (nie, no dalej nawet nie będę wymieniać… nie mogłaś dołączyć listy??? bym tak sobie tylko Ctrl + C i Ctrl + V itd. ![]() ... nie zamierzam Ci zazdrościć w ogóle, ale to w ogóle ani nawet trochę bo wszystkie je mam w swojej kolekcji za to będę Ci po stokroć gratulować Piękne są i kochane i wielbione przeze mnie i nie będę więcej się rozwodzić Szkoda, że nie umieściłaś ich na jednym zdjęciu, bo jak będę prezentować swoje flakony, to bym zalinkowała sobie tylko albo przekopiowała fotkę … ech, jaka oszczędność czasu dorzuciła jeszcze jedną swoją z resztą flakonów i gotowe ![]() Swoją drogą po raz pierwszy widzę tutaj kolekcję tak mi bliską tak bardzo, że mogłabym powiedzieć: Oddawaj, to moje!!! ![]() Jeszcze raz gratuluję wszystkim pięknych zapachów, bogatych aktualizacji. Oglądanie zdjęć zapachowych kolekcji jest dla mnie niezwykle miłe i mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam w swoich gratulacjach
Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2010-06-22 o 17:47 |
|
|
|
#1967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspaniała... kolekcja. Piękne focie ![]() Łączy nas HP, LL i Diamencik. Cytat:
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Mała aktualizacja - łupy czerwcowe :
Mgiełka do ciała Czereśnia i Gałka Muszkatołowa (Avon) 125 ml Mgiełka do ciała Róza i Brzoskwinia (Avon) 125 ml Miss Dior Cheria Parfum (Dior) 50 ml Margaretha Ley EDP (Escada) 100 ml Nature Millenaire EDT (Yves Rocher) 60 ml Island Kiss EDT (Escada) 100 ml Aqua Allegoria Lemon Fresca EDT (Guerlain) 125 ml
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nature Millenaire sama ostatnio nabyłam i się w niej zakochałam |
|
|
|
|
#1970 |
|
Zadomowienie
|
kasia91
Kasienko czy ja dovbrze naliczyłam? 50 fantastycznych zapachów. Coś pięknego!! Cudowna kolekcja. Jestem pod wielkim wrażeniem. Całkowicie moje zapachy.. |
|
|
|
#1971 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezłe tempo gratuluję
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Konto usunięte
|
Moja kolekcja jest bardzo skromna, ale co tam.
Acqua di Gio 100ml Attitude Armaniego 50ml XY Bossa 60ml Dark Blue Bossa 75ml (pozostały tylko opary). |
|
|
|
#1974 | ||
|
Konto usunięte
|
Nadrabiam zaległości
![]() Cytat:
Ładnie, choć nie w moim guście Cytat:
Ładna aktualizacja [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;20266267]Moja kolekcja jest bardzo skromna, ale co tam.[/QUOTE] Ładnie Dziewczyny, mam dla was miłe wieści... mój gust się ustabilizował - obecnie zostanie mi jedna flaszka - Gucio, ale trochę dojdzie |
||
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1976 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze co prawda nie wszystko do mnie doleciało ale dziś korzystając z wolnej chwili obfociłam flaszki, oto mój zbiorek
.Odlewki: JPG Classique edp Amour de Cacao L'Artisan Safran Troublant Note Vanille Hermessence Ambre Narguille L'Artisan Tea for Two Omnia Madera Botrytis Ginestet Un Bois Vanille Lutens Angel Liqueur Gaiac Saffron Amber Agarwood Cardamom Tom Ford Tobaco Vanille Payard Lychee Mousse Addict 2 Ange ou Demon Le Secret Lalique Encre Noire Demeter Cinnamon Toast VC&A First Love L'occitiane Ambree Very Irresistible Sensual Alien edp Demeter Egg Nog Etro Etra Gues by Marciano Chanel No 5 eau Premiere Demeter wiśnie w czekoladzie Theorema Próbki: Daim Blond Lutens L'Artisan Havana Vanille Lacroix Bazar Prada Infusion d'Iris Sephora Brown Sephora czekoladowanilia Escada Que Viva Escada Collection Sephora paczulowanilia Wish Magical Night Chopard Demeter wiśnia w czekoladzie Arden Red Door Revealed Wish Tuquise Chopard Ginestet Le Boise JPG Classique edp Czarna Mamba Paso Doble Tango Free Style Gucci by Gucci edp Halle Berry Demeter Peony Demeter Vanilla Cake Butter Emotion Laura Biagiotti Halowween Pozo Tutti Kiwi Boudoir Hot Couture Givenchy |
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbiątko, nie chce się wszystko załadować...
![]() i cd. .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

(no może prócz klasycznej Trutki
). Kolekcja kup, jak to brzmi
, super
Przyznaj się, kolekcja zbierana miesiącami, latami, czy odkąd trafiłaś na wizażowe Perfumy
U Ciebie podoba mi się bardzo: Tulmuciak, MDC, HP, L, Amor Amor w mojej ukochanej wersji, Euphoria, Baby doll. Na prawdę super kolekcja 
pięknej kolekcji. Łączy nas Euphoria, LL i HP.

a mianowicie: 
w ogóle, ale to w ogóle