![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Zdjęcia dwóch kreseczek!
Owszem jesli chodzi o ciaze moge zazdroscic- ale nie zazdrosc mna przemawia. Nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz wiec po prostu sie zamknij.
Dziekuje, zegnam. PS mam gdzies czy sie denerwujesz czy nie, skoro nie wolno Ci sie denerwowac to sama nie wchodz i nie wlaczaj sie do dyskusji. Twoje dobre samopoczucie nie lezy w moim interesie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Fridka potwierdzam
![]() Dwie kreseczki zobaczyłam prawie rok temu 4.07.2009 (czyli rok temu byłam nieświadomie JUŻ w ciąży) Dwa tygodnie po terminie przyszła Wiktoria na świat ( w pierwszy dzień wiosny 21.03.2010) Dzisiaj kończy 3 miesiące ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Marysiu ale śliczne zdjątko małej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Mariiinaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mysia dwie kreski zobaczyłaś w dniu moich urodzin kiedy ja już świadomie nosiłam w sobie maluszka ![]() Mi się wątek podoba... odżyły wspomnienia i niejedną z Was znam z innych wątków i kreseczki nie sa mi obojętne ![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-06-21 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
co za war
![]() Cosma miała rację zadając pytanie "po co" wątek stworzony. A dlaczego? Bo wstęp do wątku wiele nie mówi, tylko tyle= wklejmy sobie zdjecia! juhuu bedzie fajnie. Ale po co te zdjęcia? może coś więcej? W sensie "żeby inne dziewczyny wiedziały, że nie zawsze II kreski muszą dobrze widoczne" jakiś sens, jakieś przekazanie... co gdzie po co i jak. krótkie było pytanie- a irytujecie się mimo wszystko.
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kosmetycznym np.. są wątki w typie pokażmy swoje zbiory kosmetyczne albo nasze zdobycze truskawkowe - niektórzy lubią sobie popatrzeć są przecież wątki np czym dziś pachniesz, co teraz jesz, albo jakieś odliczania moim zdaniem ten wątek ma rację bytu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
kazdy moze ogladac to co chce. niektore chca ogladac kreseczki inne nie i po co zaraz awanture robic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Autorka wątku niech się nei obraża, tylko zrobi edycję i jakieś wprowadzenie. Wtedy też i wątek będzie wyglądał interesujące i będzie jak najbardziej potrzebny. Może coś o dążeniach do II kresek, o staraniach. Podzielmy się objawami, obawami [jak juz ktoras wspomniala] Cytat:
Wydaje mi się, że niepotrzebnie podkreslasz różnice między ciężarną a planującą starania. myślę, że to było chamskie. Koniec. i podtrzymuje: PIERWSZY POST WĄTKU BRZMI JAK TYTUŁ GALERII. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Ja i reszta dziewczyn jakoś nie miała problemów ze zrozumieniem i przesłaniem wątku heh
![]() LadyMK mogłabyś założyc taki wątek jak napisałaś :"żeby inne dziewczyny wiedziały, że nie zawsze II kreski muszą dobrze widoczne" żadna z nas by nie miała nic przeciwko i napewno by sie nikt nie czepiał po co ten wątek heh ![]() A teraz dziewczynki ide sie połóżyć i pogadać z brzuszkiem bo mały chce sie wydostać chyba przez pempol heh ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2010-06-21 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
skoro kolezanka nowa... to musi sie jeszcze troche nauczyc o społeczności internetowej
![]() ![]() wiadomo, że istoty myślące jesteśmy, ale... myślmy o wszystkich. Jeśli inne nowe koleżanki by wchodziły, to chciałyby pewnie wiedzieć co mogą znaleźć w wątku, bo jak wiadomo otwiera się najpierw pierwsza strona. więc nawołuję do nowej koleżanki: nie obrażaj się... my tylko prosimy o wstęp! [wystarczy edycja pierwszego postu i objaśnienie delikatne]. pozdrawiam dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mogłabym napisać to samo... a jednak Ty potrafiłaś mnie ocenić i przy okazji obrazić i to dość mocno, pomimo że na innym wątku. to dowodzi jedynie tego, że niemal każdy wątek w którym się pojawiasz prędzej czy później staje się "czepialski" a co gorsza obraźliwy, tylko i wyłącznie dlatego że w nim uczestniczysz. jak widać nie tylko ja stwierdzam ten fakt... sorry za offtop ale musiałam, bo niestety też padłam "ofiarą" Cosmy, a co do wątku to mnie się on podoba i pomimo że nie jestem mamą, to bardzo się staram nią zostać już prawie 3lata i ujrzenie takie testu byłoby najpiękniejszym dniem w moim życiu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
Szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia testu
![]() ![]() ![]() Bardzo fajny wątek, najlepszy dla "nowozaciążonych" , np. "dziś rano zrobiłam test " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Myślałam, że popatrzę na wyniki testów etc... a tu taka afera a zdjęcia testów, brzuszków czy dzieci to jest dodatek do wątku... a szkoda
![]() niestety nie mam zdjęcia, ale nam się udało za pierwszym razem ![]() Jak znajdę test to wkleję fotkę, póki co w opisie można oglądać moje 2 kreski na YouTube ![]()
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie moja wina ze jak ktos sie ze mna nie zgadza to wychodzi zaraz afera.... Po prostu ludzie nie sa przyzwyczajenie ze ktos nie robi, nie mysli tak jak oni i kazdy kto jest troche odmienny, obojetnie czy w postepowaniu czy w dyskusji- nie jest tolerowany....A ja mam dosyc byc kozlem ofiarnym osob, ktore nie radza sobie ze swoim zyciem i szukaja worka treningowego na forum. Bo ja zawsze bede inna czy to sie podoba czy nie. Edytowane przez Cosmaaaaaaa Czas edycji: 2010-06-22 o 07:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
ale czad! jest forum dla mam, które się cieszą i swoim pierwszym testem i pierwszym usg.. ale zawsze znajdzie się ktoś, kogo albo irytują ludzie, albo nie lubi brzuchów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Mój teścik zrobiony chwilkę ponad dziewięć miesięcy temu i mój synek Oliver (wczoraj skończył tydzień)
![]() P.S. Fajny wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() mialam taki sam tescik ale mi sie zdjecia gdzies zapodzialy,dzidziulka masz przeslodkiego i taka kruszynke ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mariiinko....z pewnymi osobami na tym wątku się nie DYSKUTUJE !!! Kolejne raz widze musi komuś życie uprzykrzyć,skrytykować i wcisnć swoje 5gr.Tylko ja jestem bardzo ciekwa czy ten wątek Ciebie COSMA dotyczy??????????????? Domyślm się,że nie więc......nie będę się wyrażała,bo pewnie złoś już tu patrzy ![]() Moja rada do tych co nie chcą być zbanowani!!!! Nie dyskutujcie z osobami,które Was próbują prowokować i omijajcie je szerokim łukiem ![]() Alexa...kochanie odpuść sobie,to jest walka z wiatrakami. To na tyle....
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2010-06-22 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
BAN stały
|
Cytat:
A sprawa z Rinoa to nie Twj problem i juz same to sobie wyjsnimy. Nie wiesz co Twoj robi, wiec nie badz taka hej do przodu- facet to facet, zaden nie jest idealny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() najlepiej robic z siebie ofiare po wywolanej burzy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Jak ja nie lubię jak fajne wątki zamieniają się w takie kłótnie...
Cosmaaaa nikt sobie z Ciebie kozła ofiarnego nie zrobił. to Ty chciałaś zrobić przykrość i powyśmiewać się z autorki wątku ,a że nie poszło po Twojej myśli to teraz atakujesz wszystkich . Twoje niektóre wypowiedzi aż ociekają jadem i arogancją. jak ty możesz pisać takie rzeczy to mi się normalnie w głowie nie mieści?! najśmieszniejsze jest to ,że sama atakujesz,a jak ktoś w obronie zaatakuje Ciebie to Ty się użalasz i próbujesz wybielać. twoje pytanie PO CO wcale nie było takie niewinne. chciałaś zaczepić autorkę ,rzucasz się i inne ciebie broniace ,że autorka powinna rozwinac wątek ,wytłumaczyć jego sens... a po co? ![]() Kazda z nas ,wiedziała po co ten wątek ![]() poza tym jak już tak bardzo chciałaś aby autorka ci wyjasnila sens wątku to trzeba było po swoim pytaniu "PO CO" zadac kolejne pytania ![]() ehhhhh ciągle piszesz ,żeby Ciebie nie atakowano bo nikt Cie nie zna i nie wie jaka jestes... można ciebie poznać po Twoich wypowiedziach. nie sądzę,że na forum jesteś zgryźliwa i nieczuła a w życiu realnym jesteś milutka i empatyczna. można cie też troszkę poznać wchodząc na twoje wątki ... widzę,że starasz sie o dziecko i mimo Twego jadu i tonu wypowiedzi ,zapewne wszystkie jak tu jesteśmy życzymy ci wszystkiego dobrego ,bo wiemy jak to jest pragnąć dziecka,zobaczyć II kreseczki i po 9 mcach tulić maleństwa w ramionach. miałam nic nie pisać ale jak tak czytam ci tu się dzieje ,to nie mogłam;/ cieszę się ,że wątek jednak żyje i mimo niektórych jest tu coraz fajniej ![]() dzidzie prześliczne i kreseczki też ![]() pozdrawiam cieplutko i już spieszę pisac ,że na żadne zaczepki ani negatywne wpisy już nie będę reagować,bo potem tak właśnie zaśmieca sie wątek niepotrzebną i nie na temat dyskusją ![]() SUPER WĄTEK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja postaram sie znalezc swoje 2 kreseczki i z mila checia tez je wkleje bo mimo,ze moj maluchjest juz ze mna to te 2 kreski bede wspominala zawsze i milo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.