My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 23:04   #1441
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
mi tez przesli jak Ci Anastazja zaakceptuje zabaczymy czy moje chociaż trochę podobne

no włąsnie! to powiem tak -chyba schudłam ale nie chce za[peszac w piatek sie zważe,jak bedzie mniej to sie tak od*******e na impreze ze wszytskim pały beda stawac
Na pewno schudłaś, przecież Ty na samych truskawkach jedziesz
Bardzo się cieszę A z tymi pałami to doje*ałaś strasznie

Ja na siłowni nie byłam już dwa tygodnie i ani nie schudłam , ani nie przytyłam
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 23:10   #1442
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Na pewno schudłaś, przecież Ty na samych truskawkach jedziesz
Bardzo się cieszę A z tymi pałami to doje*ałaś strasznie

Ja na siłowni nie byłam już dwa tygodnie i ani nie schudłam , ani nie przytyłam
a gdzie tam,lody wpierdalam jak najęta! no ale brzuchol mam dość płaski,żebera wychodzą, kosci biodrowe odstają więc chyba cos ubyło

no co?! jestem mega najarana,jeszcze te czaty to w ogóle Romek do mnie,czy nie przyjdę do niego wieczorem jutro,a ja rachunek w głowie-koniec okresu-niebezpieczeństwo! To powiedziałam ze jestem zajęta!

eee a może,wazyłaś się?

eee coś sie ruszyło bo naraz 3 wlazło oczywiscie wyszli zaraz ale nie jest zle,jakis ruch jest
Stary 2010-06-21, 23:14   #1443
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie tam,lody wpierdalam jak najęta! no ale brzuchol mam dość płaski,żebera wychodzą, kosci biodrowe odstają więc chyba cos ubyło

no co?! jestem mega najarana,jeszcze te czaty to w ogóle Romek do mnie,czy nie przyjdę do niego wieczorem jutro,a ja rachunek w głowie-koniec okresu-niebezpieczeństwo! To powiedziałam ze jestem zajęta!

eee a może,wazyłaś się?

eee coś sie ruszyło bo naraz 3 wlazło oczywiscie wyszli zaraz ale nie jest zle,jakis ruch jest
No to w takim razie pora roku musi Ci służyć I dobrze, oby tak dalej

Oj głupia, trzeba było iść

Tak ważyłam się

A jakie masz zdjęcia ? Podeślij mi , ja też wyślę Ci te moje na tego maila zaczynającego się od ga
Stary 2010-06-21, 23:17   #1444
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No to w takim razie pora roku musi Ci służyć I dobrze, oby tak dalej

Oj głupia, trzeba było iść

Tak ważyłam się

A jakie masz zdjęcia ? Podeślij mi , ja też wyślę Ci te moje na tego maila zaczynającego się od ga
zobaczymy w piatek!

daj spokój na pewno bym go tam zgwałciła! to jest pewne i nieuniknione więc wole uważac i nie stwarzać sobie okazji

eee na pewno cos zleci

ok zaraz Ci przesle,a u Ciebie jaki ruch?
Stary 2010-06-21, 23:23   #1445
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczymy w piatek!

daj spokój na pewno bym go tam zgwałciła! to jest pewne i nieuniknione więc wole uważac i nie stwarzać sobie okazji

eee na pewno cos zleci

ok zaraz Ci przesle,a u Ciebie jaki ruch?
No aż ciekawa jestem , ile Ci zleciało

Haha a co Ci zależy, czemu nie chcesz stwarzać sobie okazji ? WOlisz zarosnąć ?

Fotki masz zaje*iste ! moje są chyba trochę za grzeczne Gdzie takie fajne znalazłaś ?
Nie ma ruchu w ogóle, tzn teraz wlazł jakiś podglądacz i właśnie wyszedł ;p a u Ciebie coś ruszyło ?

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-06-21 o 23:24
Stary 2010-06-21, 23:27   #1446
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No aż ciekawa jestem , ile Ci zleciało

Haha a co Ci zależy, czemu nie chcesz stwarzać sobie okazji ? WOlisz zarosnąć ?

Fotki masz zaje*iste ! moje są chyba trochę za grzeczne Gdzie takie fajne znalazłaś ?
Nie ma ruchu w ogóle, tzn teraz wlazł jakiś podglądacz i właśnie wyszedł ;p a u Ciebie coś ruszyło ?
ja sama jestem ciekawa,chociaz niech bedzie kilo

nie,no jak sex to albo z chłopakiem albo z jakimś anonimowym gosciem,Romek to za blisko a jednoczesnie za daleko mnie

poprzesyłam Ci strony na jakich szukałam,na gg a swoje wysłąłaś?

tzn podglądają ale nie rozmawiałam jeszcze z nimkim
Stary 2010-06-21, 23:33   #1447
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ja sama jestem ciekawa,chociaz niech bedzie kilo

nie,no jak sex to albo z chłopakiem albo z jakimś anonimowym gosciem,Romek to za blisko a jednoczesnie za daleko mnie

poprzesyłam Ci strony na jakich szukałam,na gg a swoje wysłąłaś?

tzn podglądają ale nie rozmawiałam jeszcze z nimkim
Mi się wydaje, że będzie więcej niż kilo

Kurna nie dogodzi Jest facet , chętny - źle . Nie ma faceta - też źle

No wysłałam , nie doszły Ci ?

Mnie jeden podglądnął i tyle Kurna pół dnia zmarnowane i ani € nie zarobiłam Ale JESTEM CIERPLIWA !

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 23:39   #1448
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się wydaje, że będzie więcej niż kilo

Kurna nie dogodzi Jest facet , chętny - źle . Nie ma faceta - też źle

No wysłałam , nie doszły Ci ?

Mnie jeden podglądnął i tyle Kurna pół dnia zmarnowane i ani € nie zarobiłam Ale JESTEM CIERPLIWA !
oj nie,wątpie

no co ja nie chce go wykporzystywać,za fajny chłopak na takie rzeczy no chybva ze sie spije

doszły,faaajne,mi sie wydają ok,ale kurde ja juz sama nie wiem co oni lubią,tzn Ci z czatów

ja kurna pół jerło zarobiłam

ggg mi wywalił;/
Stary 2010-06-21, 23:42   #1449
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
oj nie,wątpie

no co ja nie chce go wykporzystywać,za fajny chłopak na takie rzeczy no chybva ze sie spije

doszły,faaajne,mi sie wydają ok,ale kurde ja juz sama nie wiem co oni lubią,tzn Ci z czatów

ja kurna pół jerło zarobiłam

ggg mi wywalił;/
No nie ma co gdybać, zobaczymy w piątek

A tam za fajny Nas też wykorzystują, to my nie możemy ? Pff Jak będziesz miała ochotę, to nie ma się co szczypać

Eno to też w pi*du zarobiłaś Na mercedesa będzie

Mi też wywaliło

Ale chyba trochę za grzeczne , co ? No ja już sama nie wiem
Stary 2010-06-21, 23:45   #1450
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No nie ma co gdybać, zobaczymy w piątek

A tam za fajny Nas też wykorzystują, to my nie możemy ? Pff Jak będziesz miała ochotę, to nie ma się co szczypać

Eno to też w pi*du zarobiłaś Na mercedesa będzie

Mi też wywaliło

Ale chyba trochę za grzeczne , co ? No ja już sama nie wiem
no cwila grozy w piatek bedzie

mowisz? isc jutro?

taaa chyba sprzed 100 lat

no moze własnei za grzeczne wez jakies co cyce widac i wal
Stary 2010-06-21, 23:52   #1451
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no cwila grozy w piatek bedzie

mowisz? isc jutro?

taaa chyba sprzed 100 lat

no moze własnei za grzeczne wez jakies co cyce widac i wal
Co masz do stracenia ? Umów się z nim , ale nie planuj niczego , zdaj się na los Wolna jesteś i młoda, szalej póki możesz

Haha nie, takiego wyciętego z gazety

No szukam cały czas Już mi się rzygać chce tymi cyckami , tyle ich dzisiaj widziałam
Stary 2010-06-21, 23:55   #1452
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Co masz do stracenia ? Umów się z nim , ale nie planuj niczego , zdaj się na los Wolna jesteś i młoda, szalej póki możesz

Haha nie, takiego wyciętego z gazety

No szukam cały czas Już mi się rzygać chce tymi cyckami , tyle ich dzisiaj widziałam
no nie wiem nie wiem na razie nie mogę wejść na gg bo mi nie załącza;/,ale sie jeszcze musze zastanowić,bo ja na bank nie będę się opierała jakby co

oo jeszcze lepszy

to ja tez poszukam i jak cos to Ci na maila podesle,hmm?
Stary 2010-06-22, 00:02   #1453
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wiem nie wiem na razie nie mogę wejść na gg bo mi nie załącza;/,ale sie jeszcze musze zastanowić,bo ja na bank nie będę się opierała jakby co

oo jeszcze lepszy

to ja tez poszukam i jak cos to Ci na maila podesle,hmm?
No to zastanów się Ajajaj ,ale by się działo Mi też gg się nie załącza, pewnie jakaś ogólna awaria jest . Zaczęłyśmy o cyckach gadać i popatrz, gg wy.ebało

No ok , jeśli Ci się chce jeszcze oglądać cycki to byłabym wdzięczna Za ciemnowłose Ja coś tam znalazłam, ale już naprawdę rzygam tymi ci.kami i cyckami na dzisiaj
Stary 2010-06-22, 00:04   #1454
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No to zastanów się Ajajaj ,ale by się działo Mi też gg się nie załącza, pewnie jakaś ogólna awaria jest . Zaczęłyśmy o cyckach gadać i popatrz, gg wy.ebało

No ok , jeśli Ci się chce jeszcze oglądać cycki to byłabym wdzięczna Za ciemnowłose Ja coś tam znalazłam, ale już naprawdę rzygam tymi ci.kami i cyckami na dzisiaj
no kurde robisz mi ochotę!bubo wstrętna
no własnie,taka faja rozmowa sie zaczeła

zaraz Ci na prv wysle adresy albumów z picase co teraz znalazłam moze cos wybierzesz
Stary 2010-06-22, 00:12   #1455
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no kurde robisz mi ochotę!bubo wstrętna
no własnie,taka faja rozmowa sie zaczeła

zaraz Ci na prv wysle adresy albumów z picase co teraz znalazłam moze cos wybierzesz
Ja robię ? Przecież Ty już od paru miesięcy napalona chodzisz

Ok dziękuję Ci bardzo kochana Odebrałam wszystko, ale jutro na spokojnie poprzeglądam i coś wybiorę, bo dzisiaj, po tylu godzinach spędzonych przed kompem , nie mam do tego głowy

Ogólnie to dzisiejszy dzień porażka, zarobiłam ... uwaga uwaga ... 0,81 € To już więcej ustukałam w pierwszy dzień, ze zje.anymi zdjęciami i bez pojęcia co do czego No ale trudno , nikt nie mówił ,że będzie łatwo Nie poddaję się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 00:15   #1456
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robię ? Przecież Ty już od paru miesięcy napalona chodzisz

Ok dziękuję Ci bardzo kochana Odebrałam wszystko, ale jutro na spokojnie poprzeglądam i coś wybiorę, bo dzisiaj, po tylu godzinach spędzonych przed kompem , nie mam do tego głowy

Ogólnie to dzisiejszy dzień porażka, zarobiłam ... uwaga uwaga ... 0,81 € To już więcej ustukałam w pierwszy dzień, ze zje.anymi zdjęciami i bez pojęcia co do czego No ale trudno , nikt nie mówił ,że będzie łatwo Nie poddaję się
ale Ty mnie podjudzasz ale trza by było wypróbowac nową bielizne

spoko loko

ja chyba nawet mniej musz zobaczyc oj oby te 30 a pozniej bedziemy kombinowac
Stary 2010-06-22, 00:21   #1457
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ty mnie podjudzasz ale trza by było wypróbowac nową bielizne

spoko loko

ja chyba nawet mniej musz zobaczyc oj oby te 30 a pozniej bedziemy kombinowac
O widzisz, zapomniałam, że Ty dzisiaj zakupy bieliźniane zrobiłaś No to tym bardziej powinnaś sprawdzić nową bieliznę, tzn poddać męskiej ocenie

No właśnie, na razie się martwię, aby to 30 ustukać A później to już jakoś pójdzie
Stary 2010-06-22, 00:25   #1458
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz, zapomniałam, że Ty dzisiaj zakupy bieliźniane zrobiłaś No to tym bardziej powinnaś sprawdzić nową bieliznę, tzn poddać męskiej ocenie

No właśnie, na razie się martwię, aby to 30 ustukać A później to już jakoś pójdzie
przestań przestań~! zobaczymy czy rano bede chiała,jak tak to pojde

no 30 to nasz cel! a jak to jest jak oni na kont wpłacają ta kaskę to trzeba ją wynieniac czy automatycznie na koncie się wymienia?
Stary 2010-06-22, 00:28   #1459
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
przestań przestań~! zobaczymy czy rano bede chiała,jak tak to pojde

no 30 to nasz cel! a jak to jest jak oni na kont wpłacają ta kaskę to trzeba ją wynieniac czy automatycznie na koncie się wymienia?
A rozmawiasz z nim ? Bo już się gg odwiesiło Ulżyj sobie i idź ! Mówię Ci

Nie no , bank automatycznie przelicza to na złotówki i kasę już masz w złotówkach ,tzn tak mi się wydaje Rano wstanie nasze guru i nam powie, ale na 99,9 % w złotówkach
Stary 2010-06-22, 00:32   #1460
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
A rozmawiasz z nim ? Bo już się gg odwiesiło Ulżyj sobie i idź ! Mówię Ci

Nie no , bank automatycznie przelicza to na złotówki i kasę już masz w złotówkach ,tzn tak mi się wydaje Rano wstanie nasze guru i nam powie, ale na 99,9 % w złotówkach
no rozmawiam i Ty mnei kusisz i on mnie kusi,powiedział,że ma rózowe martini w lodówce ja nie wiem co mam zrobić!!!

no tez tak myslaąłm,ale wiesz ja tu cienki bolek w sparwach bankowych na razie więc się pytam na razie jedynie umię sie zalogować do systemu,bio założyalm sobie konto internetowe bo i tak wiekszosc przez netabede załatiac dostała jakis token i bez tego nei zaloguje się,a to wygląda jak mp3
Stary 2010-06-22, 00:39   #1461
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no rozmawiam i Ty mnei kusisz i on mnie kusi,powiedział,że ma rózowe martini w lodówce ja nie wiem co mam zrobić!!!

no tez tak myslaąłm,ale wiesz ja tu cienki bolek w sparwach bankowych na razie więc się pytam na razie jedynie umię sie zalogować do systemu,bio założyalm sobie konto internetowe bo i tak wiekszosc przez netabede załatiac dostała jakis token i bez tego nei zaloguje się,a to wygląda jak mp3
Różowe Martini To jak się nie zdecydujesz, to ja pójdę za Ciebie Ok ?

Token ? A co to takiego ? To jakaś wyższa szkoła jazdy U mnie nie ma takich rzeczy A miałaś do wyboru jakiś konkretny wzór karty kredytowej ?
U mnie są tylko pomarańczowe Następnym razem jak będę w banku to zapytam, czy można sobie jakiś wzór wybrać za dopłatą na przykład
Stary 2010-06-22, 00:43   #1462
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Różowe Martini To jak się nie zdecydujesz, to ja pójdę za Ciebie Ok ?

Token ? A co to takiego ? To jakaś wyższa szkoła jazdy U mnie nie ma takich rzeczy A miałaś do wyboru jakiś konkretny wzór karty kredytowej ?
U mnie są tylko pomarańczowe Następnym razem jak będę w banku to zapytam, czy można sobie jakiś wzór wybrać za dopłatą na przykład
eee nie za pozno powiedziałam ze przyjdę

http://www.pressebox.de/uploads/get/...3%25BCssel.jpg
o takie cos na tym jest kod ktory musze wprowadzic razem z hasłem zeby sie do konta internetowego zalogowac
nie nie dostałam standardowa ale jeszcze nie wiem jak wygląda musze na stronie sobie znalezc ale bede na nia czekac do 21 dni

strasznie podobają mi się z wbk z mm lub audrey hepburn
Stary 2010-06-22, 00:52   #1463
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
eee nie za pozno powiedziałam ze przyjdę

http://www.pressebox.de/uploads/get/...3%25BCssel.jpg
o takie cos na tym jest kod ktory musze wprowadzic razem z hasłem zeby sie do konta internetowego zalogowac
nie nie dostałam standardowa ale jeszcze nie wiem jak wygląda musze na stronie sobie znalezc ale bede na nia czekac do 21 dni

strasznie podobają mi się z wbk z mm lub audrey hepburn
O proszę, no to ładnie się jutro będzie działo Słuszna decyzja ! O której idziesZ?

A widzisz, to ja takiego nie dostałam

A to prawie Ci kaska wpłynie za czaty, bo mniej więcej w połowie miesiąca przychodzi, tzn Anastazja pisała, że w okolicach 14go Więc spoko

Koniec czatów na dzisiaj , c.pki, cycki i fiutki będą mi się śnić dzisiaj na stówę idę spać, bo jestem nieprzytomna Do jutra, dobranoczzz

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 00:55   #1464
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
O proszę, no to ładnie się jutro będzie działo Słuszna decyzja ! O której idziesZ?

A widzisz, to ja takiego nie dostałam

A to prawie Ci kaska wpłynie za czaty, bo mniej więcej w połowie miesiąca przychodzi, tzn Anastazja pisała, że w okolicach 14go Więc spoko

Koniec czatów na dzisiaj , c.pki, cycki i fiutki będą mi się śnić dzisiaj na stówę idę spać, bo jestem nieprzytomna Do jutra, dobranoczzz
o 18

o to zle [powiedziałam pani w banku ale to nic to sie zmieni bo mam dodatkowo na tym rachunek oszczednosciowy i 100 zl wpływa mi co miesiac na niego i powiedzizłam zeby 12 zabierali z konta ale to nic się nei stanie

ja jeszcze chwilkę posiedze,dokładnie do 1 a pozniej ide sie okapac i idę spac
Stary 2010-06-22, 08:33   #1465
caaalajaa
Zadomowienie

Ale mi głupio.. nie miałam czasu wogóle tu pisać.. a jak już znalazłam chwile to byłam taka zmęczoan że siadałam na nk i wypad (
Laptop mi nie działa i pewnie nie zadziała, a nowy dostanę dopiero pod koniec września. Więc raz na jakiś czas uda mi się dorwać do kompa siostry. Został mi już jeden egzamin więc może czasu będzie więcej..
Jeżeli chodzi o dietę to przez tą sesję zapomniałam co to w ogóle jest dieta.. ale może się coś wezmę za siebie.
Dziś już śniadanko ładne było - 2 kromki orkiszowego z szynką i herbatka owocowa.

Widzę dziewczynki ostro czatują ;D no no no.. zarabiajcie D hehe ;D zobaczycie jeszcze trochę i się panowie rozkręcą i zarobicie miliony

mam nadzieję że mi wybaczycie i przyjmiecie mnie z powrotem?

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 08:40   #1466
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
u mmnie na śniadanie były płatki
o 6 jechałam do szkoły, spać mi się chce okutnie
już jeden zdałam na 5 czekam teraz na drugi, babka ma być za godzinę

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
Ale mi głupio.. nie miałam czasu wogóle tu pisać.. a jak już znalazłam chwile to byłam taka zmęczoan że siadałam na nk i wypad (
Laptop mi nie działa i pewnie nie zadziała, a nowy dostanę dopiero pod koniec września. Więc raz na jakiś czas uda mi się dorwać do kompa siostry. Został mi już jeden egzamin więc może czasu będzie więcej..
Jeżeli chodzi o dietę to przez tą sesję zapomniałam co to w ogóle jest dieta.. ale może się coś wezmę za siebie.
Dziś już śniadanko ładne było - 2 kromki orkiszowego z szynką i herbatka owocowa.

Widzę dziewczynki ostro czatują ;D no no no.. zarabiajcie D hehe ;D zobaczycie jeszcze trochę i się panowie rozkręcą i zarobicie miliony

mam nadzieję że mi wybaczycie i przyjmiecie mnie z powrotem?
witaj
właśnie ostatnio zastanawiajłam się co się z Tobą dzieje..wiem co to jest przeklęta sesja więc Cię rozumiem miejmy tylko nadzieję że będziesz do nas częściej zaglądać pewnie że wybaczymy
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 08:48   #1467
caaalajaa
Zadomowienie

ulalalaa gratuluję piąteczki )

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 10:18   #1468
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
ulalalaa gratuluję piąteczki )
dziękuję

ja już podrugim egzamie, zdane na 4
jestem już w domu bo zabrałam się z koleżanką autem
teraz poszukam sobie nowych zdjęć na czata i pouczę się trochę
Stary 2010-06-22, 10:35   #1469
Sunsett
Zakorzenienie

Hello

Nadziejko nooo to będzie się działo dzisiaj Już się nie mogę doczekać relacji

Ewelinka witaj Tak myślałam, że znowu masz problemy z komputerem... Zaglądaj do nas tak często, jak to możliwe 3maj się

Anastazja gratuluję zdanych egzaminów I to jak ładnie zdałaś , 5 i 4 , no no

A ja się niedawno obudziłam Załączyłam czata , ale nic się nie dzieje na razie.
Zjadłam sobie na śniadanie galaretkę drobiową z dwoma kromkami chlebka
Na dworze pełne zachmurzenie, pewnie znowu będzie lać...

Miłego dnia
Stary 2010-06-22, 10:46   #1470
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

Nadziejko nooo to będzie się działo dzisiaj Już się nie mogę doczekać relacji

Ewelinka witaj Tak myślałam, że znowu masz problemy z komputerem... Zaglądaj do nas tak często, jak to możliwe 3maj się

Anastazja gratuluję zdanych egzaminów I to jak ładnie zdałaś , 5 i 4 , no no

A ja się niedawno obudziłam Załączyłam czata , ale nic się nie dzieje na razie.
Zjadłam sobie na śniadanie galaretkę drobiową z dwoma kromkami chlebka
Na dworze pełne zachmurzenie, pewnie znowu będzie lać...

Miłego dnia
no to ładnie pospałaś ja jestem strasznie śpiąca bo wstałam o 5 ale nie umiem spać w dzień
u mnie chłodno ale słońce nieśmiało przebija się przez chmury
oby jutro nie padało bo jedziemy motorem do rodziców Tż na rocznicę ślubu
a co do czatów spokojnie co jakiś czas spróbuj sobie zwiększyć stawkę może akurat ktoś wejdzie ale jakby już w ogóle nie było ruchu to wtedy miej najniższą stawkę

ku.wa jak mi się nie chce uczyćmasakra
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości