|
|
#2611 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Że Ci sie chciało bawić w to wklejanie ;p Ale dziekuje
teraz mniej więcej widze jakby taki wygladał. Wsumie calkiem, całkiem tylko róże muszę mieć czerwone, albo bordowe ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- A jak tam dziewczyny u Was z pierwszym tańcem?? My wybieramy się na przyszły tydzień na lekcje indywidualne. Stwierdzilismy że takie będa najlepsze. Oczywiście Walc
|
|
#2612 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2613 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2616 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Wife
wódki to też 0,7na głowę liczyliśmy. Mam buty Suknię odbieram w sobotę mam nadzieję, że będzie ook wszystkoa teraz proszę trzymajcie kciuki ok 14 bo się będę bronić
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przedstawię to za pomocą obrazków ![]() Bierzesz to: Załącznik 3201498 Wbijasz to: Załącznik 3201499 I ma wyjść coś takiego ![]() Załącznik 3201500 Właśnie kończę robić winietki ślubne ![]() Cytat:
![]() Wracajac od krawcowej cała drogę powtarzałam przysięgę ślubną |
||
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny troche mnie nie bylo ale siedizalam w nowym mieszkanku i pilnowala temontu.
u mnie odmoilo ok 15 osob. poradnia zaliczona. obraczki kupione. sukienka na poprawiny też ![]() tylko butów brak. zamiowilam misiac temu i mialy byc w tamtym tyg. a tu dzwonie i cisza. buty nie doszły!! az mnie krew zalewa!!
|
#2620 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kciuki zaciskam o 13 49 ![]() Cytat:
![]() tez tak powyginane w rozne ksztalty bedziesz miec? ![]() co do sukienki wiem o czym mowisz - szyje mi sie pooprawinowa..... ![]() Cytat:
my tez mamy mieszkanie - no dobra, tż ma.... - ale jak na razie jest pomalowane i tyle musimy jakies lozko kupic najpierw heheheh no i kuchnia...........co do butow........... tylko spokoj moze cie uratowac, beda na czas!
|
|||
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Wife, szpilki będą proste, dokładnie te same co na obrazku nr2. Byłam wczoraj zobaczyć szpilki do cenówek w hurt. papierniczej ale były bardziej zawinięte
Jak zrobię winietki to pokaże, póki co czekam na te szpilki. |
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak trzymam kciuki
|
#2623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ciekawa jestem co ci wyjdzie ![]() my tez musimy wydrukowac winietki, prawdopodobnie beda na takich dluzszych kartonikach i wkomponowane w przystrojenie na talerzu (serce z takiego palucha wloskiego, i cos tam do tego)... cos takiego jak na zdjeciu
|
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak będzie dobrze,
masz jak w banku ![]() Fajne to serce, uroczo wygląda
|
|
|
|
#2625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzoonilam o buty okazalo sie ze nie ma tej ozdoby co zamoiwl. i mohge dostac inna!! ciekae co bedzie :/ mam w czrwtek dzwonic....
|
|
#2626 | |
|
Raczkowanie
|
można
i pyszne jest ;PCytat:
jaaaaa ale super u nas nie ma takiego remontu, bardzo żałuję :P hihi a wybraliście już kuchnie? mam na mysli meble?... edit dzisiejszy typ na piosenke do pierwsze tanca: frank sinatra i ... love and marriage Edytowane przez wife_to_be Czas edycji: 2010-06-22 o 14:19 |
|
|
|
|
#2627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
narazie malowanie przerabiane instalacji wodnej itd
|
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na 100 osob mamy 135 butelek 0,5l z tym, ze jakies 50 butelek pojdzie jako dodatek do ciasta dla gosci na dowidzenia ![]() Cytat:
![]() ale na razie czasu brak ![]() a moj TZ ma juz w przyszly piatek swoj kawalerski ciekawe co chlopcy wymysla ![]() a moj panienski tydzien pozniej i zaplacilismy juz calosc za podroz poslubna ![]() aa i chyba Wam nie pisalam, ze juz mialam probna fruzurke i make up bylo idealnie Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-06-22 o 17:20 |
||
|
|
|
#2629 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
oo widze, ze tez sie remontujecie
![]() ma adaptujemy do naszych potrzeb mieszkanie po babci. czasu brak, wiec troche sie to spowolnilo, ale w zasadzie juz mozna wstawic meble, bo za nami malowanie, cyklinowanie parkietu, zakladanie listewekprzypodlogowych, instalacja blatu w kuchni i takie tam choc jeszcze sporo jest tam do zrobienia ale mysle, ze do slubu zdazymy ze wszystkim
|
|
|
|
#2631 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eeee to luz macie my mamy pomalowane ściany i... tyle
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam pomalowane ściany tylko w kuchni, jak na razie. Sama sobie malowałam
|
#2633 |
|
Raczkowanie
|
ja bym chciala ale raczej sie nie wyrobimy... za duzo tego jest.. teraz beda wode i prd przerabiac. a gdzie tu ejszcze plytki, panele,itd. najpierw pozatym to ja je wybrac musze
|
#2634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my już byliśmy na pierwszej indywidualnej lekcji, ale że podstawy walca angielskiego znamy, to mamy mieć tylko 4 lekcje, no i niestety jeszcze nasza instruktorka 5 lipca wyjeżdza i przez 2 tygodnie przed ślubem będziemy musieli sami ćwiczyć... najwyżej nagramy sobie kamerką i będziemy ćwiczyć w domu my już też po remoncie, wszystko super wyszło, zostało przenieść rzeczy, komputer i dzisiaj zakładać mają rolety na okna |
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
My też po remoncie, razem zamieszkamy zaraz od niedzieli 18 lipca
Co do tańca to od zeszłego roku chodzimy na kurs tańca, w sumie wszystkie tance ćwiczymy wiec zatańczymy walca angielskiego. |
|
|
|
#2636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2637 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() tańczyć nie umiemy ![]() jak sie nie uda skontaktowac z moim kolega ktory jest trenerem tanca to zatanczymy po swojemu, jakos nam to wychodzi bo czesto imprezujemy i tance wtedy cwiczymy (w parach, co by nie bylo ;P )a w weekend mamy chyba sesje narzeczenska ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#2638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie można od pewnego momentu wyciszać muzykę ale myśmy chcieli coś od początku do końca. Nam przypasował Nat King Cole i jego "Fascination". Dla nas to klimatyczna piosenka, dobrze słychać takty, jest krótka, słowa piękne - czego chceć wiecej
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

teraz mniej więcej widze jakby taki wygladał. Wsumie calkiem, całkiem ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ciekae co bedzie :/ mam w czrwtek dzwonic....