|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Cytat:
A dziekuje, wlasnie skonczylam jesc Troche sie objadlam, bo przez ten stres zeszlotygodniowy niebardzo moglam jesc i zmniejszyl mi sie zoladek Ale takie dobre bylo mniam mniam![]() Zrobilam juz nawet pieczen i ja upieklam. Stwierdzilam, ze nie bede robic takiej mojej klastycznej tylko zrobie marynate z tego knorrowskiego kebaba i upieke normalnie. Jutro podgrzeje, pokroje i zrobie z jakas fajna salatka w tortillach Ciekawe jak wyjdzie.Masaze kamieniami sa rewelacyjne ) Super odprezaja i odczucia sa niesamowite, i jeszcze w takiej fajnej otoczce...polmrok, swiece, cieply olej, fajne zapachy i relaksacyjna muzyka...kocham takie klimaty![]() Czekoladki musze przyznac, ze sa takie sobie jak zawsze przy takich bajerach stawiaja na ksztal zamiast na jakosc co moim zdaniem jest bez sensu bo chyba lepiej byloby zaplacic te pare zlotych wiecej ale miec pyszne czekoladki w fajnym ksztalcie. I jak moznaby sie delaktowac takim czekoladowym peniskiem hyhy![]() Teraz zabieram sie za rozki na platki roz, w koncu slub coraz blizej a ja musze je posklejac
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak dzisiaj do Was zajrzałam
Piotrek się zajął telewizorem, a ja mam czas przy kompie Zaraz będziemy wybierać fotki, bo dzisiaj chcę już wysłać do fotografa 100 wybranych do wydrukowania. Troszkę mnie kamerzysta zmartwił, bo najpierw nie było czasu żeby się do niego odezwać, a dzisiaj jak napisałam do niego maila to odpisał, że film już jest gotowy i sam sobie wybrał muzykę Kurde załamana jestem, bo chcieliśmy cosik rockowego, a nie Piotra Rubika na czołówkę filmu ![]() Esti, na jutro miałam zamiar zrobić ten makaronik z truskawami, ale Piotrek stwierdził, że chyba na głowę upadłam Jeszcze zobaczymy Madziulka, mi te grzanki też starością zalatywały. Myślałam, że już jakaś przewrażliwiona jestem, ale skoro też masz takie odczucia to znaczy, że wszystko ze mną w porządku ![]() Z Twojego przepisu na grzanki muszę koniecznie skorzystać, brzmi to apetycznie A rożki rób, rób Ja czekałam z tym do ostatniej chwili i kleiłam je w piątek o 22:00 Jeszcze w sobotę moja siora dokańczała pracę nad nimi, bo kupiłam takie kwiatki do naklejenia, ale okazało się, że są za ciężkie i trzeba je było doszywać
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jejku ale to cudnie brzmi taki zabieg rewelka Oj to szkoda, ze peniski nie dobre ale pomysl udany i efektownyTo milego sklejania, mam nadzieje ze nam je pokazesz albo zobaczymy na fotkach ![]()
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz nie moge sie doczekac kiedy nam pokazesz te fotki ![]() Powiem Ci, ze nie wiem jak to jest z ta muzyka ale moze skoro to jest profesjonalista to zrobi wam tak ze bedzie dobrze w koncu sie zna i wie kiedy jaka muzyka pasuje no ale moze sie myle ![]() Co do makaronu to przeciez mozesz zrobic dla Ciebie i mamusi a jak Piotrek nie chce to jego strata
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-06-21 o 20:31 |
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pogadaj z kamerzysta, powiedz ze to jest Wasza pamietka na cale zycie i wolelibyscie miec jako podklad kawalek ktory lubicie i ktory sie Wam dobrze kojarzy. Napewno to nie jest jakis super wielki problem to zmienic![]() A co, Twoj Piotrus taki miesny jest ze makaronu z truskawkami nie chce sie jest czy po prostu nie lubi takiego jedzenia? To jest naprawde pycha, jak sprobuje sam sie przekona. Moj Sebas tez najpierw taki miesny strasznie byl jak zaczynaismy mieszka razem, a teraz lubi salatki i wcale duzo miecha nie je. Nawet spaghetii teraz woli moje z sosem pomidorowym bez miesa, a lasagne polubil bardziej moja szpinakowa niz tradycyjna ![]() Aniu to nie tylko Twoje wrazenie, ja sie nawet zatrulam ta salatka jak jadlam (albo sosem albo grzankami wlasnie). Akurat ta salatka jak dla mnie Knorrowi nie wyszla. Ale musze powiedziec, ze ten kebab jest super. Dzisiaj pieklam pieczen i zrobilam ja w marynacie z tego kebaba (pieklam indyka) przed chwilka sprobowalam troszke i jest pyszny. Zobaczymy jak jutro ten sosik czosnkowy, ale mysle ze calosc tez bedzie super A rozki juz prawie skonczylam. Zostaje tylko je skleic ![]() Esti pieczen jest rewelacyjna, wlasnie probowalam mysle, ze w polaczeniu z tortilla i surowa bedzie super obiadek.Tak naprawde w Wawie zostaly mi 3 dni przed slubem z czego tylko jutro troche wolniejszy dzien, bo od srody mam wszystko dokladnie zaplanowane takze masaz bedzie musial poczekac na po slubie A rozki napewno zobaczycie, tylko mysle ze juz po slubie. Napewno zrobie zdjecia juz z zawartoscia tymbardziej, ze powoli zaczynam kompletowac sobie zdjecia moich dekoracji, bo moze niedlugo wypali cos i troche powazniej uda sie zajac branza slubna ale narazie ciiii
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wogole to skad taki pomysl zeby tam byl slub bo powiem szczerze, ze nie pamieta czy kiedys opowiadalas? czy ktores z was jest z tamtych stron To trzymam za slowo, ze zobaczymy ja poprosze wszystkie fotki dekoracji jakie bedziesz miec O to super czyli co bedziesz moze Polska Wedding Plannerka?
|
|
#2017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dobrze pojdzie to moze mam nadzieje, bo strasznie bym chciala. Fotki napewno bede miala, bo juz nawet moj Sebus zapowiedzial, ze w piatek (wtedy robimy dekoracje) bierze aparat i porobi foty wszystkich dekoracji Obiecuje, ze pokaze wszystko.Ze slubem w Zakopcu to ja chyba rzeczywiscie opowiadalam na Czerwcokach, a Wam nie. Sebas jest z Zako i miedzy innymi dlatego tam, ja nigdy nie chcialam slubu w wawie bo szczerze jej nieznosze. Marzyl mi sie slub nad morzem, potem wlasnie w gorach i w koncu marzenie sie realizuje A tak serio to najpierw niby mial byc w wawie, ale jak szukalimy jakiegos fajnego miesca to terminy na 2010 byly pozajmowane na czerwiec. Zalezalo nam na czerwcu wiec pomyslelismy moze Zakopiec...pojechalismy przeszlismy sie po hotelach, karczmach i wybralismy
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha czyli Seba jest z Zakopca super czyli macie gdzie spedzac czasem wakacje za darmoche Ja mam rodzinke blisko Zakopanego a dokladnie z Chabowki nie wiem czy cos Ci to mowi? Takze czesem tez mi sie zdarza byc w Zakopcu Na pewno nie bedziecie zalowac bedzie SUPER nie moze byc inaczej
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że dzisiaj jestem pierwsza
Jakaś dzisiaj wypompowana jestem. Głowa mnie od rana boli i najchętniej to bym cały dzień przespała Zaraz machnę sobie kawę i mam nadzieję, że mi troszkę przejdzie.Wczoraj napisałam do kamerzysty i wiecie co? Kochany człowiek, odpisał, że mamy dosłać swoją muzykę Zdjęcia wczoraj wybraliśmy, wysłaliśmy maila do fotografa i już wpłaciliśmy kasę na jego konto Mam nadzieję, ze dojdą do nas niedługo Oczywiście liczę na to, że będą już w tym tygodniu bo się ich doczekać nie mogę Esti, może sama się odezwij do fotografa i zapytaj, jak mu idą prace? Widzisz, my do kamerzysty się nie odezwaliśmy w czas i sobie sam muzykę wybrał Wczoraj z mamą zadecydowałam, że jednak będzie makaron w truskawkami Piotrek kręcił nosem, więc dla niego będzie jeszcze jakaś zupa, ale obiecał, że spróbuje Koktajle uwielbia, więc makaron z takim koktajlem też lubić powinien ![]() Madziu, cudownie, jak będziesz mogła zająć się zawodowo przygotowaniem ślubów Sama też bym się chętnie zajęła czymś takim, tak mnie zaabsorbowały nasze przygotowania, że teraz mi czegoś brakuje Niby jeszcze zostało parę rzeczy, tak jak ta muzyka na film, ale jednak to już nie to samo co pełna organizacja wesela Musisz nam koniecznie pokazać swoje dekoracje, bo jesteśmy bardzo ciekawe, jak to wszystko Wam wyszło Ja w chwili wolnej też muszę pstryknąć fotki aniołkom, na szczęście kilka ich mam w domu bo nakleiłam za dużo No i potem jak już dostaniemy fotki od fotografa to wrzucę też fotki Raffaello bo nawet to nam ujął na zdjęciu ![]() Zazdroszczę Wam tego ślubu w Zakopanym Kocham Zakopane i gdybym miała tam bliżej to na bank jeździłabym tam co roku na wakacje Będziecie mieli super klimaciarskie weselisko
|
#2020 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki
u mnie dzisiaj ostatni bardziej wolny dzien. Od jutra mam juz duzo wiecej na glowie, ale glownie pielegnacja no i odbior sukniNiestety pogoda dzisiaj kiepaska, ale podobno ma byc lepsza i tego sie trzymajmy ![]() Cytat:
Esti pewnie, ze kojarze Chabowke Ale samo Zakopane kocham strasznie i mam nadzieje, ze kiedys sie tam przeniesiemy. Przynajmniej taki jest paln![]() Widze, ze masz podobne zainteresowania do mnie Ja tez kocham urzadzac wnetrza. Seba w ogole sie ze mnie smieje, ze ja to moglam wykonywac duzo roznych zawodow. Uwielbiam tez ukladac kwiaty, organizowac sluby, malowac ludzi. No ale generalnie to sie wiaze troche wiec fajnie byloby to polaczycZ tym organizatorem slubow to bylo tak, ze odpowiedzialam na ogloszenie bo poszukiwali kogos. Wyslalam CV, lm no i zapomnialam o tym. Niedawno dostalam odpowiedz, ze pozytywnie przeszlam dalej i teraz pod koniec czerwca ma byc szkolenie na woj. mazowieckie na ktore chca mnie wyslac
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz to super jak sie udalo bedziecie miec to co sobie sami wybierzecie A ogolem jak Ci sie fotki podobaja bo nic nam nie pisalas a przeciez juz je przejzalas Wiesz co on chyba cos wspominal na weselu jak juz wychodzil ze to moze potrwac maksymalnie do 2 miesiecy ale postara sie do konca czerwca tak mi sie wydaje ale nie jestem pewna czy dobrze pamietam . On ma b.duzo zlecen i mowi zeby zdjecia byly fajnie obrobione to musi poswiecic im czas i nie da sie tak szybko. I tak sie cieszcze, ze przyslal nam tamte na meila wogole sie tego nie spodziewalam bo o tym nie wspominal wiec poczekam cierpliwie ale wiadomo, ze juz bym chciala je miec To super, ze jednak sie decydujesz na makaronik bedzie pyszny zobaczysz No wlasnie do tej pory aniolkow nam nie pokazalas a tak obiecywalas jeszcze przed slubem ![]() Ja dziewczyny bede za jakis czas bo mezus teraz chce sobie cos sprawdzic wiec go puszcze ale ze mnie dobra ZONKA co nie
|
|
#2022 |
|
Zadomowienie
|
Hej Anulka
bedziecie mieli taki film jaki chcecie a nie jakis z Piotrem RubikiemBardzo jestem ciekawa czy Piotrkowi zasmakuje ten makaron z truskawkami. Koniecznie musisz nam potem powiedziec jak wyszlo i jak Wam smakowalo No wlasnie Kochana, bo my sie jeszcze nie doczekalysmy na zdjecia anilolkow i Raffaello..nieladnie nieladnie Obowiazkow o musisz to nadrobicZ tym organiowaniem slubow to kurde ja bym strasznie chciala ![]() Ciesze sie, za podoba Ci sie pomysl naszego wesela. Mam nadzieje, ze bedzie takie jak mowisz i wszystkim bedzie sie podobalo hehe
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Madziu Też od środy ruszyłam z kopyta z przygotowaniami Całe dnie miałam zawalone, a wieczorami w domu nie marzyłam o niczym innym, jak tylko o łóżku ![]() U mnie dzisiaj pogoda znowu piękna Teraz w sobotę musi być pięknie!!! Nie ma innej opcji Mieszkanie w Zakopanym Zaraz po ślubie jakoś zamierzacie się wyprowadzać, czy dajecie sobie na to troszkę czasu?Gratulacje Madziu z powodu tego szkolenia!!! Jeśli już Cię wysyłają na szkolenie to jest bardzo duża szansa, że dostaniesz tą pracę Będziesz mogła zdobyć doświadczenie, które przyda Ci się później, tym bardziej, że chcesz otwierać własną firmę
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Esti Rzeczywiście super dobra z Ciebie żonka Ale przecież Łuki i tak zaraz do pracy maszeruje więc sobie odbijesz ![]() Filmiku z wesela jeszcze nie widzieliśmy, jak podeślemy muzykę i facet to skomponuje wszystko to wtedy dostaniemy do oceny. Przypuszczam, że troszkę jeszcze czasu minie, nim zobaczymy nasze wesele oczami kamerzysty, tym bardziej, że poprosił o zdjęcia na płytę i opakowanie płytki. Stwierdziliśmy, że nie będziemy mu dawać jakiś przypadkowych zdjęć, tylko takie profesjonalne od fotografa A za tymi jeszcze czekamy. Mam nadzieję, że już w tym tygodniu będą i będzie można wysłać kamerzyście cosik odpowiedniego ![]() Ze zdjęciami to było tak, że w umowie mieliśmy 200 fotek, które dostaniemy bankowo, ale fotograf kazał nam z tych 200 wybrać 100, które chcemy mieć wywołane Dlatego też wczoraj siedzieliśmy i wybieraliśmy to 100 zdjęć Teraz czekamy tylko, aż je wywoła i zaczynamy wypatrywać listonosza ![]() A zdjęcia wyszły na prawdę boskie, cudowne, fantastyczne, rewelacyjne Zdjęcia w dużej mierze są spontaniczne, nie pozowane, naturalne. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego fotografa, nie tylko, że super sympatyczny to jeszcze taki profesjonalny Z naszym fotografem było tak, jak z Waszym Też zastrzegał sobie termin do 45 dni na realizację zdjęć, ale już podczas wesela powiedział nam, że zdjęcia dostaniemy szybciej Jakoś na tydzień po ślubie wysłał nam trzy fotki tak do zobaczenia efektu pracy, a teraz w sobotę napisał, ze prace zostały zakończone ![]() Aniołki pokażę, obiecuję Przed ślubem nie było kiedy, codziennie miałam zrobić foto, ale wiecznie zapominałam Może wieczorkiem uda mi się przysiąść i machnąć jakieś foto
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Madziu, nawet sobie nie wyobrażasz, jak się strasznie cieszę, że nie będzie Piotra Rubika Ale na szczęście kamerzysta okazał się super i zmieni nam muzykę ![]() Też bym się chętnie zajęła taką ślubną organizacją Bardzo mnie wciągnęły te wszystkie przygotowania, teraz mi ich nawet brakuje
|
|
#2026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie teraz tez sie rozpogodzilo i pogoda na dzisiaj zapowiada sie fajnie Wiesz co z tym mieszkaniem to wszystko zalezy, bo mamy mieszkanie tutaj i planowalismy pomieszkac tutaja pare lat i dopiero potem zaczac sie budowac tam i przeniesc. Niedawno wymyslilismy, ze moze ja bym otworzyla cos swojego (jakis gabinet kosmetyczny) ale wlasnie tam. Chcielismy wizac dotacje, a one sa tylko do 2013 roku wiec musielibysmy sie tam przeniesc tak na rok zeby rozkrecic to, a potem znowu tutaj moze... w kazdym razie nie wiem jak to bedzie, bo oczywiscie tesc zjechal nasz pomysl ze bez senus, ze tam nikt nie bedzie przychodzil bla bla bla. No i przez ten rok teraz musilibysmy mieszkac u nich teraz tez nie wiadomo, bo dowiedzielismy sie ze chca sprzedac dom i przeniesc sie gdzies pod zielona gore czy do limanowej (to wersja taty) pod krakow (mamy) tam z tym domem jest dosc skompliowane sytaycja, ale jak dla mnie to oni wymyslaja. Tylko potem jak sie wyniosa nie wiadomo gdzie to niech nie oczekuja, ze bedziemy latac do nich co miesiac do zielonej gory gdzie w dodatku nie ma co robic W kazdym razie my i tak mamy w planach przeniesc sie do Zakopca a czy to bedzie jakos niedlugo czy za pare sie zobaczy jak wyjdzie![]() Ja o tej organizacji to myslalam juz tak z rok w sumie, nawet troche wiecej od przygotowan do wesela siory gdzie duzo rzeczy bylo na mnie i jakos tak spodobalo mi sie. Teraz po naszym jeszcze bardziej A co bedzie dalej zobaczymy![]() Aniu ja sie tych Waszych fotek doczekac nie moge. Jeszcze teraz jak juz niedlugo je dostaniecie narobilas mi takiego smaka na nie Mam nadzieje, ze fotograf szybko sie wyrobi i niedlugo pochwalisz sie nam jak pieknie wygladaliscie
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja, jak już rozkręcać cosik to w stałym miejscu zamieszkania, a nie rozpocząć we Warszawie, a potem się przenosić do Zakopanego i tam znowu zaczynać od zera. Tylko to mieszkanie z teściem to jakaś masakra On mi tak strasznie przypomina moją teściową, że wcale się nie dziwię, że nie chcesz z nim mieszkać My wczoraj pojechaliśmy do teściów pokazać im fotki i oczywiście teściowa słowa na ich temat nie powiedziała!!! Obejrzała, wstała i sobie poszła zapalić papierosa ![]() Wczoraj w ogóle mnie wkurzyła, bo ja na ślub nie zapraszałam mojego ojca, ponieważ nie mieszkamy razem, on się nami w ogóle nie interesuje, poza tym moi rodzice są już ładnych kilka lat w separacji. No a moją teściową bardzo interesuje, dlaczego moi rodzice nie są razem. Piotrek jej słowa na ten temat nie powiedział, więc skoro już jesteśmy rodzinom wydaje się jej, że dostała zielone światło na wszelkie wścibskie pytania Wczoraj zaczęła, dlaczego ojca nie było na ślubie, a potem wystrzeliła, dlaczego mnie nikt nie prowadził do ołtarza Teraz już w ogóle coraz częściej zaczyna gadać, że musi nas kiedyś odwiedzić, tylko że my nic na to nie odpowiadamy. W końcu na razie mieszkamy u mojej mamy więc można się zasłonić tym, że nie chcemy mamie spraszać do domu gości Jednak teściowa nie daje za wygraną i kto wie, czy niedługo sama się nie zaprosi ![]() Nie chcę nawet myśleć, co będzie robić, jak wybudujemy już nasz domek Chyba na głowę z nią dostanę
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super z tym waszym planem na przyszlosc mieszkac w Zakopcu rewelka A z tym kursem to super sprawa jeszcze jak oni placa to bede trzymac kciuki zeby Ci sie wszystko udalo
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale liczy sie to, ze go puscilam bez gadania i mogl sobie porobic co chcialU mnie z filmikiem to jest tak, ze my mielismy swoja kamerke i moj kuzyn nam filmowal najwazniejsze momenty Chcemy tez na wstepie zrobic taki krotki opis naszego zwiazku jakby w formie opowiadania z fotkami od poczatku naszej znajomosci, ale zobaczymy jak to wyjdzie a po nim zaprosic do milego ogladania i juz bedzie wtedy szedl filmik no ale zobaczymy To fajnie, ze wasz wyrobil sie wczesniej ja tak po cichu licze ze nasz tez zadzwoni szybciej no ale zobaczymy
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poszukuję jakiś fajnych utworków cały czas i jak Piotrek wróci z pracy mam zamiar od razu przedstawić mu przygotowaną listę Dzisiaj musimy wysłać te utworki do kamerzysty, w końcu bardzo nam poszedł na rękę z tym przesłaniem swoich utworów i dlatego nie chciałabym aby musiał za nimi jakoś długo czekać ![]() Więc Wy już swój filmik zobaczyliście Fajnie macie, też bym chciała zobaczyć jak to wszystko wyglądało z boku Nie wiem, jak będzie wyglądała sprawa zdjęć, w razie co podeślemy jakieś z sesji plenerowej, może je gdzieś kamerzysta dorzuci, ale szczerze to wątpię bo film niby już jest zmontowany.Nie przypuszczałam, że tak szybko sie z nim uwinie
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moj MEZUS mnie rozwalil dzwoni wlasnie przerazony i prosi zebym sprawdzila czy jest obraczka na lusterku bo chyba zapomnial, ale tez sie bal ze zgubil
a ja mu mowie no kochany jak juz zapomniales o obraczce to konic z nami masz u mnie przechlapane :hahaha :Anula a powiedz mi wlasnie jak Ci sie nosi obraczke? bo mnie bardzo dobrze tylko jak zdejmuje w domku to mam takie dziwne uczucie ze brakuje czegos czuc taka roznice na palcu jak sie nosi przez caly dzienA wogole ogladali wasze obraczki? bo do mnie to prawie wszyscy podchodzili co chwilke i brali mnie za reke i sobie ogladali no i oczywiscie zachwalali
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obrączka rewelacja Mimo, że mam ją zaledwie dwa tygodnie to już się bardzo zrosła z moim palcem Piotrek o dziwo też nosi, choć teściowa mówiła mi, że zakładać jej na pewno nie będzie, a jednak się myliła Nosi codziennie i to bardziej ambitnie ode mnie, bo nawet w domu jak już siedzimy to ma ją cały czas na palcu U nas na ślubie każdy też chciał zobaczyć obrączki Najlepiej jeszcze żeby wziąć do ręki i zobaczyć grawer ![]() Moja kuzynka na poprawinach przyleciała oglądać obrączki bo niby w kościele jak nam je ksiądz podawał to strasznie świeciły i wyglądały jak z białego złota Oczywiście każdy zachwalał
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widac spodobalo sie im skoro nie moga sie z nimi rozstacA jaki macie grawer bo nie pamietam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mojej obrączce jest grawer: "Ty jesteś wszystkim", a na Piotrka: "Wszystko jest Tobą"
|
|
#2035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu jak czytam o Twojej tesciowej to zaczynam myslec, ze moj tesc nie jest az taki znowu najgorszy Ta Twoja to istna czerownica brrr tak sobie mysle, ze moglaby chociaz z grzecznosci powiedziec cos ze ladne, a nie tak...czy ona nie widzie, ze to co robi swiadczy o tym jaka to ona jest niekulturalna i chamska Aniu ja Cie naprawde podziwiam, ze to wyrzymujesz jeszcze jakby mi sie taka do domu wpraszala to bym juz w ogole nie wytrzymala i jej cos powiedziala. U nas na szczescie, chociaz moze to nie jest takie szczescie tesciowie nie ruszaja sie nigdzie z domu, bo maja dwa psy i jak zapraszalismy ich do wawy oczywiscie bylo, ze nie przyjada bo nie maja co zrobic z psami a razem w samochodzie ich nie zabiora tak sie zastanawiam co to bedzie jak bedziemy mieli dziecko i bedziemy chrzciny robic bo wczesniej na wizyte tesciow nie mam co liczycEsti dziekuje ![]() A rodzinke w takich roznych fajnych miejsacach super miec. Kiedys moja ciocia mieszkala we Wloszech i to taka bliska ciocia wiec tez bardzo czesto mialam okazje bywac. Teraz mieszka juz w Polsce, ale za to teraz mozemy do Zakopca czesto wybywac
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i super, ze nosi i ze wredna tesciowa nie ma satysfakcji iz jest tak jak mowila tylko Ty mozesz chodzic dumna jak paw i jej kiedys walnac tekst "no i widzi mama jakos Piotrek nosi obraczek nawet nie chce jej sciagac jak jest w domu a tak mowilas ze nie bedzie jej nawet nosil"
|
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe wiem wiem, moja teściowa to egzemplarz jaki trafia się raz na milion ![]() Jutro bankowo się obrazi bo na dzień matki dostała tylko kwiatki, a na dzień ojca jutro idziemy z prezencikiem i postanowiliśmy jeszcze ciacho jakieś kupić i zabrać ze sobą butelkę weselnej wódki Więc teściowa zajdzie żółcią Jak zobaczy, że teść dostał od nas prezent to zapewne zamilknie i się nie będzie do nas odzywać Bo niby do 19:00 ma już wrócić, szkoda bo byśmy chociaż raz posiedzieli bez dokuczania w miłej atmosferze Madziu, moja teściowa na początku wbrew pozorom była nawet miła, dopiero z czasem się tak rozkręciła ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Do teścia sie przełamuję i czasami mu walnę "pan", ale staram się mówić "tato" Do tego babska mi jednak nie przechodzi to przez gardło
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie znam ogolem miasta ale podam Ci ulice gdzie mieszkaja i powiesz mi czy to gdzies blisko Ciebie czy raczej wogole nie ten kierunek oki ul. Bellottiego, ul. Aluzyjna i ul. Orzycka ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Mnie tez sie czasem zapomni i walne Pani albo Pan ale oni od razu robia miny i juz sobie przypominam ze mialo byc inaczej i sie poprawiam ja na szczescie nie mam z nimi problemow takze mnie latwo przechodzi to przez gardlo
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie to jest dziwne, bo nic nie mówi, nie wali głupich min, ani nic takiego Może jak ona by cosik powiedziała, żebym do niej mówiła "mamo" to też by mi jakoś łatwiej się szło przełamać, a że ona nic nie mówi, ba nawet mam wrażenie, że raczej nie chce bym tak się do niej zwracała, to mówię sobie dalej przez "pani". Z teściem problemów nie miałam jakiś większych, bo on na prawdę jest cudownym człowiekiem!!! I sam na ślubie mi powiedział, że mam się do niego zwracać "tato" ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Dobra dziewczynki, fajnie się gaduli, ale muszę jechać po mamę ![]() Głowa mnie jeszcze dzisiaj boli, przed chwilką wzięłam tabletkę bo momentami wytrzymać nie mogę ![]() Wskoczę może jeszcze wieczorkiem zobaczyć co popisałyście ![]() Buziaki
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zycze, zeby bol glowy przeszedl
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

dlatego wolalam powtorzyc pytanie bo tak wlasnie sadzilam, ze pewnie ci umknelo
Ale takie dobre bylo mniam mniam
jak zawsze przy takich bajerach stawiaja na ksztal zamiast na jakosc co moim zdaniem jest bez sensu bo chyba lepiej byloby zaplacic te pare zlotych wiecej ale miec pyszne czekoladki w fajnym ksztalcie. I jak moznaby sie delaktowac takim czekoladowym peniskiem

mysle, ze w polaczeniu z tortilla i surowa bedzie super obiadek.

hehe
teraz tez nie wiadomo, bo dowiedzielismy sie ze chca sprzedac dom i przeniesc sie gdzies pod zielona gore czy do limanowej (to wersja taty) pod krakow (mamy)
tam z tym domem jest dosc skompliowane sytaycja, ale jak dla mnie to oni wymyslaja. Tylko potem jak sie wyniosa nie wiadomo gdzie to niech nie oczekuja, ze bedziemy latac do nich co miesiac do zielonej gory gdzie w dodatku nie ma co robic
jeszcze jak oni placa to bede trzymac kciuki zeby Ci sie wszystko udalo