|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Dziewczyny może pomożecie: chcąc dokonać przelewu na konto AGH przez neta muszę po prostu przepisać te dane z 'wydruku' i tyle? boje się, że coś sknocę
|
#3062 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fuck yeah ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20147189]ale Portugalia rozgromiła Koreę . ja tu obstawiłam skromne 2:1 a tu 7:0. nieźle. w ogóle w Korei pierwszy raz puścili transmisję na żywo a tu taki pogrom. szkoda mi troszkę ich.[/QUOTE]Myślałam, że się poryczę, jak się dowiedziałam. Cytat:
Na to wygląda ![]() ![]() Cytat:
przyda się. Chyba że bierzesz kredyt studencki, to dostaniesz razem z nim... chyba ![]() Cytat:
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20158223]widocznie praca w call center to nie jest to . . kurcze,też tak mam że już się nakręcam , wyobrażam jak jest fajnie a tu przychodzi rozczarowanie. ;/to było po maturach ustnych. nie tyle obiecałam,co powiedziałam że pojedziemy razem na imprezę, ale nie powiedziałam kiedy dokładnie. to było tydzień przed naszym spotkaniem,powiedziałam spokojnie ,że nie tym razem, bo muszę zaoszczędzić troszkę. to się zaczęło laboga: . cytuję:'to sobie jedź ku.rwa nawet do Warszawy w du.pie to mam ' . itp ,itd. i po tygodniu te teksty że światowa jestem;]. taa, już na początku miała skierowane opisy do mnie ,ale nie reagowałam na to. tylko coraz bardziej robiło mi się przykro. myślałam że wiecie ,to jest ta osoba, prawdziwa przyjaciółka. a dopiero widzę,że tak naprawdę to tylko mnie 'wykorzystała ' . gdy miałam zły humor i miałam zwyczajną ochotę się wyżalić i ponarzekać na świat ! to leciały teksty : inni mają gorzej, doceń to co masz. tłumaczyłam sobie to ,że ma taki charakter , ale teraz już widzę jak było naprawdę. eh szkoda gadać.[/QUOTE]A żeby ją grzybica dopadła! Cytat:
Dzień dobry ;* Jakiś facet dzwonił mi teraz do drzwi, a ja w szlafroku, to niech się buja. Nie mam obowiązku być w domu. |
||||||
|
|
|
#3063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam niesprawną drukarkę dlatego przepisuję te dane z wydruku i tyle
|
|
#3064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam podobną sytuację tylko z Uniwersytetem Medycznym w Łodzi, też dają gotowy wydruk do płacenia na poczcie a ja chce przez internet zapłacić ![]() też będę maila pisała. Cytat:
ja otwieram teraz nawet w piżamach, szlafroczkach i nieumytych włosach. takim sposobem odebralam dzis NIP po 27 dniach ![]() i dla taty zwrot podatku. |
||
|
|
|
#3066 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
idź, a może będzie lepiej
Ja też na PŁ takie z dupy wpisałam, a teraz strona nie działa Cytat:
co to, co to
|
|
|
|
|
#3068 |
|
Zadomowienie
|
Coś jak facebook, tylko nastawiony na poznawanie ludzi, którzy mają pomagać w robieniu kariery
OMG, zobaczcie to: http://www.youtube.com/watch?v=PBQpYiRmn2c zresztą na fb też dałam, ale po tytule niektórzy mogą sądzić, że to prawdziwy trailer New Moon. A to parodia, zatytułowana tak, żeby fani zobaczyli i się zastanowili
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
cześć;*
ja też otwieram niezależnie od tego jak wyglądam, a rano to wyglądam tak . Listonosz dzwoni do drzwi na własne ryzyko. Karolina ale z tym biletem to go pogięło. Napisz do kogoś z all, bo to naruszenie regulaminu. papiery nie przyszły
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bardzo proszę, akceptujcie czekoladki ode mnie na fb
tylko trzeba kliknąć na Zaakceptuj, i potem w tym co się otworzy że się zjadło ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Na razie się bawimy, kto by się kontaktował z kelnerką bez studiów
Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-06-22 o 13:38 |
|
|
|
#3072 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Wróciłam dziś z drugiej części egzaminu zawodowego jakoś dziś pewniejsza jestem napisałam pracę na 6 stron U mnie jakiś wirus przywędrował do domu wszyscy jacyś chorzy chodzą, ja mam tego farta że zawsze pierwsza zachoruję więc ja już od tygodnia zdrowa chodzę a reszta leży
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Pamposze
![]() Cytat:
po tym, jak mnie raz listonosz zobaczył w 'piżamie', tzn. górze od jednej piżamy, dole od drugiej, rozczochraną, z rozmazanym lakierem na palcach stopy (wieczorem pomalowałam, nie mogłam znaleźć zmywacza), czerwonym!, co wyglądało, jakby mnie jakiś pyton ukąsił, nic mi już nie straszne myślę, że nawet swojej żony w tak opłakanym stanie nie widział uwaga, uwaga! tata maluje ściany w salonie, oł maj gad. to znaczy,że cały dzień jestem skazana na samotność, bo kiepsko mu wychodzi robienie dwóch rzeczy naraz (czyt.malowanie + rozmawianie, niewykonalne)a ja będę malować sypialnię, ale to nie dzisiaj, farba już zakupiona. ![]() to idę, umyć kapelusz tzn.włosy (święto narodowe, namówiłam Tżta na wycieczkę rowerową, po obietnicach, prośbach, groźbach i gryzieniu palców do krwi, udało się, pod warunkiem, że będzie niedaleko
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-22 o 14:12 |
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
bosz, ale mi się nudzi, już nie mam co robić i wpisuje idiotyczne teksty w translator google i każe mu czytać.
i sikam ze śmiechu |
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 'jam kołpa boł jest dobrał'
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że napisałyście coś ciekawego, a tu cisza.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza ?
Martyna, o co chodzi z tą muszką w grochy w podpisie ? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Ma32c632N_w Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-06-22 o 18:38 |
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Brałam taką opcję pod uwagę, ale wolałam się zapytać
![]() http://img29.imageshack.us/img29/6382/kotekeo0lq3.jpg Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-06-22 o 19:11 |
|
|
|
#3081 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dlatego takich motorów nie widać ![]() Cytat:
![]() Łaj? ![]() Cytat:
![]() Już działa na szczęście. To pokażę to, co wczoraj miałam o wfie. KLIK i tam Specjalizacje ![]() Cytat:
albo nie, bo jestem u Tżta, ściąga tysiącpincet rzeczy i internet muli ![]() Też tak mi się zdaje ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3082 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNYYYYYYY, odebrałam dzisiaj oficjalnie klucze
ps. wpadnę wieczorkiem na cytować ;*
|
#3083 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cała rodzina ma tam konta Cytat:
Heh ja też zawsze otwieram w piżamie, niedawno otworzyłam kurierowi i taka jeszcze nieobecna byłam. -Obudziłem panią? -Nieee.. ale ja tak w piżamie tu stoje. -Ale mi to nie przeszkadza ![]() Cytat:
![]() Jakoś tu dzisiaj pustawo Jeeej, mam pare fajnych książek, ale jedna ma po prostu litery ogroooomne, z resztą jest ostrzeżenie na okładce że są duże litery ale one są tak typowo duże. Coraz bliżej 30 czerwca a ja się coraz bardziej stresuje. Aaa, pisałyście o tych zaczepiaczach perfumowych chyba i mnie to dziś spotkało. Tyle że ja głupia sobie pogadałam z facetem
|
|
|
#3084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------- Byłam sobie z Martą, poszłyśmy do Biedry i zjadłyśmy warzywka. I Marta mnie zaprowadziła do biblioteki. [fak yeah] będę teraz czytać książki, tym bardziej, że od jutra lub pojutrza nie będę miała internetu.
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już Ci te foty ładuje
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
ja wydrukowałam ten druczek ze str AGH, ale i tak ojciec mi zrobi przelew przez internet, także nie musiałam drukować.
tam jest na dole napisane Cytat:
także przepisujesz te dane z druczku ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- ja miałam po tygodniu dokładnie
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
no i co?
no i nie poszliśmy na ten rower Jeżu, namówić Tżta na wycieczkę rowerową to jak przejechać rowerem hipopotama. za to byliśmy na spaceru, nad fontanną i na lodach. a na rower sobie pójdę z dziewczynami, o! Cytat:
![]() drugi Jacyków z niego rośnie. tylko odrobinę mniej kontrowersyjny.
|
|
|
|
#3088 |
|
Konto usunięte
|
cześć Wam
wpadłam sie tylko przywitać, bo już uciekam. Jestem taka zmęczona że szok ![]() Pojechałam do Wrocławia na tę rozmowę, ale jednak zrezygnuję z Bielanów, bo ciężko z dojazdami. Rozesłałam chyba z 20 CV i listów motywacyjnych we Wrocławiu i Legnicy, mam nadzieję, że ktoś się odezwie... a wczoraj jeszcze egzamin zawodowy... |
|
|
|
#3089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będę sobie rzeźbić Martynie się będziesz tłumaczyć ![]() Coś mówiłyście o NIPie, ja dostałam w 2 gim, jak mi przyznali jakieś stypendium, ale chyba samo do domu przyszło jak odebrałam dowód, to miałam miesiąc na zmianę dokumentu w US, z paszportu na dowód i z tydzień temu, czyli po pół roku, poszłam ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
super ma gust
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-22 o 21:49 |
|||
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, przekażę
pewnie, że możesz tylko jesteś pewna, że tego chcesz?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

a dzisiaj mi neta zabrało 

. ja tu obstawiłam skromne 2:1 a tu 7:0. nieźle. w ogóle w Korei pierwszy raz puścili transmisję na żywo a tu taki pogrom. szkoda mi troszkę ich.[/QUOTE]
przyda się. Chyba że bierzesz kredyt studencki, to dostaniesz razem z nim... chyba 

życie.)
.
. kurcze,też tak mam że już się nakręcam , wyobrażam jak jest fajnie a tu przychodzi rozczarowanie. ;/
Ja mam niesprawną drukarkę dlatego przepisuję te dane z wydruku i tyle

tylko trzeba kliknąć na Zaakceptuj, i potem w tym co się otworzy że się zjadło 

to znaczy,że cały dzień jestem skazana na samotność, bo kiepsko mu wychodzi robienie dwóch rzeczy naraz (czyt.malowanie + rozmawianie, niewykonalne)
super ma gust