|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Ja wczoraj poszłam spać ok 1, bo do późna oglądalismy z męzem seriale w łózku
![]() Wiecie co nasz proboszcz wymyslił Napisała do TZ sklepu podanie, że "żąda (nie prosi, tylko żąda) aby sklep mu przekazał na Kosciół iles tam drzewek (podał dokładne nazwy), bo mu ostatnio ktos takie ukradł z przed Koscioła" Ktos mi powie w jakim celu oni zbierają na tace ?? Po to aby potem ludzie im za darmo towar oddawali??
|
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Antychryst we mnie mówi, żeby wystrzelac cały ten kler. Ostatnio czytam po kolei wsyztskie Dextery i zaczynam miec takei dziwne skłonności.... ![]() Ps. Słyszłyście to ostatnie wyznanie Kory jackowskiej, że była molestowana przez ksieży kieyd była majłą dziewczynką? Straszne... |
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O wyznaniach Kory nie słyszałam
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do księzy, to az smiać mi się chce żądania hehe Dziś mąz ma kontrolę z pracy. W ogóle to wyszło niezłe zamieszanie, bo firma która produkuje nawozy (jakas taka jedna z tych najbardziej znanych) na opakowaniach nie napisała jakiegoś punktu (nie wnikałam o co dokładnie chodzi, ale wiem ze ten punkt na każdym opakowaniu musi byc zwarty) niestety nikt tego nie wiedział, bo sorry ale kto czyta wszystkie opakowania I wczoraj Szefowa TZ dzwoniła , że wydział Inspekcji (jakiejs tam) robi naloty na sklepy ogrodnicze i sprawdza czy te opakowania sa czy ich nie ma. Jak są to jest kara oczywiscie. Wczoraj TZ z pracownikami 2 godz wszystkie opakowana sprawdzał, oczywiscie będą odesłane do producenta, ale moim zdaniem to swiństwo bo :- producent powienin im napisać, że opakowania są złe i muszą je wymienic - wydział inspekcji nie powinien za to karac grzywną tylko dac pouczenie. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-06-22 o 08:28 |
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Haniu, ja również uważam, że (z tego, co piszesz) jesteście bardzo dobrym małżeństwem, więc się o Was nie martwię Mnie nigdy nie zdarzyło się kochać z T. "na zgodę", jakoś nigdy nie mam wtedy na to ochoty Choć może być ciekawie ![]() U mnie pogoda beznadziejna, zimno strasznie, szaro, buro i depresyjnie W tygodniu to ja 8 godzin nie śpię nigdy. Musiałabym położyć się o 22, co u mnie prawie się nie zdarza. Na obiad mam mięsko z wczoraj - pierś z kurczaka, roztrzepaną na kotlet, z szałwią, smażoną na patelni - TŻ robił. Do tego jakieś warzywa na patelnię. Zrobię dziś znowu sałatkę makaronową z fetą i cukinią, bo zostały mi wszystkie składniki - będę mieć do pracy. T. wyjechał dziś do siedziby firmy, wróci późnym wieczorem lub w nocy. |
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Mi czasami się zdarzała kochac na zgodę, ale tylko wtedy jak już wszystko było wyjaśnione inaczej jakoś nie mogę, bo mam wrażenie , ze potem ja dalej biję się z myslami a TZ mysli (był sex, wiec wszystko jest już ok
)
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
I jak
bardziej Ci sie podoba czytanie czy oglądanie??![]() Cytat:
Jak to powiedziała wczoraj moja przyjaciółka...on mnie rozumie i słucha więc nie muszę sie martwić ![]() Ten sex był batrdzie pod wypływem silnych emocji niż na zgodę. Fajnie było ![]() To ja sama muszę nad sobą popracować...bo ostatnio mocno go ograniczam. On mówi że jemu to nie przeszkadza..ale ja wiem że tak być nie może. Wczoraj np. pojechał z kumplami na siłownie...byłam pewna że z jednym z nich bedzie chciał gdzieś wyjść albo podjechać do niego na herbę..bo widują sie żadko gdyż on ma małe dzieco..a teraz żona wyjechała wiec mają okazje do spędzenia męskiego wieczoru. I powiem szczerze że aż sie dziwnie poczułam z tym że mąż przyjechał po tej siłowni- zamiast zadzwoni- z miną jak kot ze szreka i pytaniem czy może na 2 godziny do D. wyjść. Kurcze co ja z chłopem zrobiłam....boi się spotkac z kumplem na 2 godziny bez mojej zgody .-------------- Mi łatwo wygospodarowac 8 godzin na sen bo najwcześniej wstaję o 7:40...więc jak mnie zetnie o 24 to mam 7:40 snu
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu w takim razie brawa dla męża
Dobrze, że temat został obgadany |
|
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Hania no nieźle,ciekawie w tym waszym związku Cytat:
![]() Cytat:
chociaż mnie z ich strony chyba już nic nie zdziwi
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
I jedno i drugie. Książka jest bardzo wciągająca, czytam w oryginale i uwielbiam, wprost ubóstwiam ten skarkastyczny język, którym posługuje isę Dexter. Zwłaszcza te momenty autoironii wobec swoich "mental powers". Naprawdę, Lindsay uzywa genialnego języka. Siedzę w tramwaju i rechcze ->nienormalna
![]() A serial - aktor, który gra Dextera - genialny wybór. Lubię go prawie tak bardzi jak ALexandra Skarsgaarda (Eric/ True Blood).
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michael jest cudny Mój ukochany aktor
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
ksiązki nie czytałam, oglądałam tylko serial. Za to czytał je mój mąz i baaardzo mu sie podobały.
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Książka wyprzedza serial...i nie wszystko co jest w książce jest w serialu / i na odwrót
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
a coś wiadomo o kolejnym sezonie?? Kiedy będzie??
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jestem chyba najlepsza, jeśli chodzi o spanie, bo śpię codziennie 8h albo lepiej. Niestety nie mogę inaczej, jak śpię mniej, jestem ciągle nieprzytomna.
A jeśli chodzi o Dextera czy inne seriale, nie oglądam, nie znam, nie czytam |
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
25 września 5 sezon.
Michael wygrał z nowotworem
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
a o wygranej wiem czytałam i się bardzo cieszę.dziewczyny mam pytanko : czy wy też macie już tyle siwych włosów?? Ja mam to po mamie ona juz w wieku 15 lat zaczęła siwiec Non stop farbuje włosy ale mam już odrosty , dzis odgarnełam je i patrze ile mam siwych włosów buuuuu pocieszam się tylko, że zmarszczek nie mam bo włosy pikuś, można ufarbowac a zmarszczek się nie ukryje
|
|
|
|
#4970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Cytat:
Też lubię ALexandra Skarsgaarda
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a ja nie oglądam Dextera - nawet nie wiem o czym to
![]() miskowa jak muffinki się udały?
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstyd się przyznać, ale nie robiłam. Nie miałam czasu, bo goście przyjechali o 3h wcześniej, niż na początku mówili, więc po prostu nie zdążyłam. Zrobiłam zamiast tego podróbkę tzw. białej pawłowej - kupiłam gotowy spód do ciasta bezowy, na to rozsmarowałam bitą śmietanę a na wierzch ułożyłam świeże truskawki. Ale twoje muffinki czekają w kolejce na jakiś wolniejszy weekend, ostatnio ciągle nie mam czasu na nic. |
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mam w sumie do tej poty nie posiwiała...ma tylko taką małą kępkę "siwuchów" na grzywce ![]() Za to mój mąż ma już 6 sztuk przy skroniach
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
6 sztuk, to i tak mało. Mój tż jest młodszy od twojego i już przestał liczyć. W zeszłym roku zaczął się wysyp siwych włosów u niego, na początku jeszcze ostro z tym walczył i wyrywał, ale potem dał sobie spokój, jak zobaczył, że nie ma sensu, bo i tak tego nie ogarnie
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż nie ma wcale. ja mam masę. a moi rodzice (mam ma 49 lat a tata 51) juz są cali siwi
|
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój eks był zupełnie siwy w wieku 30 lat.
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim...
Eh, tak miło zaczął mi się dzień, bo dostałam wstępna ofertę zmiany pracy...ale już jestem zła, bo sie okazało,że to praca tylko na pół roku Więc bez sensu...Mój TŻ nie siwieje, ale to szczyl jeszcze chociaż raz znalazłam u niego siwą brew i ją wyrwałam..A na moich włosach siwizny nie widać w ogóle. Ja naturalnie mam włosy w trzech kolorach - rudy, blond i białe...ale tak się zlewają, że nie widać tego 'z daleka'. A jutro dzień ojca...co kupujecie? Ja już kupiłam książkę w drodze do pracy dziś... |
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Ktos mi powie w jakim celu oni zbierają na tace ?? Po to aby potem ludzie im za darmo towar oddawali??

Choć może być ciekawie 

.
Dobrze, że temat został obgadany
chociaż mnie z ich strony chyba już nic nie zdziwi 

ona juz w wieku 15 lat zaczęła siwiec