![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() zdecydowała się w ciągu 5minut a teraz....![]() dzięki wcześniejszemu zakupowi znacznie zaoszczędzam, a jednak teraz jakoś targają mną wątpliwości... ![]() Początkowo chciałam tiulową.. czułam się w nich cudownie jednak po wyjsciu z salonu odrazu mi przestawały się podobać.. a ta jedna którą zamówiłam chodziła za mną jak cień... ![]() I wkońcu znalazłam ją! Zamówiłam odrazu... a jednak teraz troche się boję... nie mam pojęcia co do tego... ![]() nie wiem czy sie spodoba TZ ktory jest wielbicielem koronek.. niby kiedys tez ja widzial i mu sie podobala ale jednak... ![]() ![]() Ślub za ponad rok... Zawsze moge jeszcze zrezygnować (chyba). ![]() Więc poradźcie mi... co o niej myślicie i jakie dodatki do niej? jakie kwiaty... fryzure, bizuterie. Zdjecia pozyczam z internetu, jestem niemalze identyczna jak Pani na zdjeciu jesli chodzi o posturę więc... ![]() pomożecie? pomożemyyy - prawda? ![]() a poza tym jak myslicie co to za kolor ten na zdjeciu katalogowym?? bo to nie jest typowy bialy taki jak mierzylam... jakbym chciala taki to jak go okreslic ![]() Edytowane przez stubbornme Czas edycji: 2010-06-22 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: zdecydowała się w ciągu 5minut a teraz....
moim zdaniem suknia która zamówiłaś jest cudowna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Gorset jest śliczny
![]() ![]() Na stronie maggie sottero: http://www.maggiesottero.com/dress.a...15&style=A3227 napisali, że dostępne są kolory biel z niebieskoszarym/cynowym akcentem, diamentowa biel z niebieskoszarym/cynowym (nie wiem jak to tłumaczyć) akcentem, albo jasne złoto z niebieskoszarym/cynowym akcentem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hm.. no wlasnie ja nie wiem ona taka jakby stalowa na zdjeciu jest troche...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pięęęęęęękna pięęękna pięęęęękna!
Będziesz wygladać jak królowa!!!
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Gdyby nie gorset, to nie powiedziałabym, że to te same suknie. Na zdjeciu wyglada o wiele lepiej, ale tak to jest, że na zdjęciach coś wygląda super a później nie można czegoś poznać. Gorset jest cudny, spódnica na zdjeciu też ładna ale ta na pierwszym zdjeciu jakos mi się nie podoba
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Gorset śliczny, jednak dół
![]() Ale to Ty masz się w niej czuć wyjątkowo ![]() Bianeczkaa czarna koronka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a suknia jest poprostu boska ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mi sie ta suknia nie podoba
ani ta w katalogu, ani ta na Tobie po prostu nie lubie takich upięć według mnie są bradzo ciężkie i przytłaczają ![]() ale co sie komu podoba ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mi rowniez ta suknie nie za bardzo przypadla do gustu. Jedyne co mi sie w niej podoba to gorset
![]() Moim zdaniem sprawia wrazenie ciezkiej!
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
A mnie się podoba. Masz w niej suuper talię.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Suknia ma się podobać Tobie, a nie komuś i zdanie osób z internetu nie powinno mieć żadnego znaczenia
![]() Wg mnie gorset super, suknia nijak sie ma do zdjęcia katalogowego, a dól sukni strasznie Cię poszerza. Uważam, że nie powinnaś mieć aż tak bufiastego dołu, sylwetka robi sie nieproporcjonalna względem góry.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
suknia jest bogata więc dodatki ograniczyła bym do niezbednego minimum...długie ale proste kolczyki i bez tiary itp we włosach, jedynie jak już musisz to welon...ale mega prosty...ale to moje zdanie, no i z bukietem tez bym nie szalała...coś małego nie za bardzo zwisającego bo dół sukni zasłoni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
gorset super, jednak ten dół nie dla mnie.. nie da się tego jakoś inaczej upiąć ? ale to Ty amsz się czuć dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hm..
zastanawiam się dziewczyny.. jak coś kupie i tak czy siak w tym salonie.. sukienka mi sie podoba ![]() na zdjęciu jest piękna.. na żywo czułam się tak, że oooo... ta żadna inna ![]() ale teraz to sie zastanawiam no bo.. falbany - a niby TZ nie lubi i ja tez nie ale tu mi sie podoba itd... no i co do opini ze mnie pogrubia.. jestem strasznie chuda xD i wąskich sukienkach nie wyglądałam dobrze... mam bardzo odstające kości biodrowe i zebra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A ja myślę,że wyglądasz bardzo ładnie!
![]() Dół co prawda dość "bezowaty" zdecydowanie nie dla mnie,ale Ty wyglądasz w niej pięknie ![]() No i najważniejsze!Skoro w momencie przymierzania poczułaś,że to TA jedyna to powinnaś zawierzyć własnej intuicji i nie kierować się niczym zdaniem ![]() Nic tylko brać!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
szczerze to suknia niestety nie robi takiego wrażenia na Tobie jak na zdjęciu z katalogu...
gorset owszem cudny ale ten dół -mówiąc wprost -masakra...wygląda jak rozwinięty spadochron... z taką figurą możesz znaleść dużo ładniejszą suknie..masz jeszcze czas zastanów się dobrze nad wyborem żeby nie załować..
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Gorset bardzo ładny, ale dół zupełnie nie pasuje. Jest za ciężki, przytłaczający. Zdjęcia na zywo nie przypominają wcale zdjęć katalogowych
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Z biżuterii dałabym tylko kolczyki i bransoletkę, bo gorset jest bogaty i naszyjnik lub kolia przytłoczy dekolt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
troche mi bitą smietane ten dół przypomina. Ale jak gustuję w prostocie, więc się nie sugeruj
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Idę w natepnym tygodniu jeszcze raz ja przymierzyc
![]() chyba dla czystej przyjemnosci.. bo ogladam od dwoch dni niemal wszystkie suknie i... i nie widze siebie w innej... ![]() Dziewczyny a jakie dodatki do tego? co widzicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Nie podoba mi się kompletnie. Moim zdaniem jest przekombinowana...ale ja jestem fanką rybek, więc rozumiesz...
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
zgadzam się , niestety też mi się nie podoba ta suknia
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Suknia dostojna bardzo, faktycznie dół stwarza wrażenie "lekkiej" ciężkości, w kolorze ecri wydaje się być nieco ładniejsza. Niestety przez rok czasu gust się może zmienić i żeby się nie okazało że napotkasz ładnieszą suknie na swej drodze. Ale ogólne wrażenie pozytywne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
wygladasz w niej przepieknie i nie daj sobie wmowic inaczej! pieknie lezy na Tobie i w ogole wrazenie jest wow!!! bardziej mi sie podoba na Tobie niz z katalogu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem ta suknia świetnie pasuje do Twojej figury, a choć dół faktycznie (jak dla mnie) trochę za bogaty i przekombinowany, to gorset - CUDO! I pięknie na Tobie leży, dopasowana bardzo.
No i przede wszystkim - TOBIE ma się podobać, bo jak widać po wpisach, każda tu ma kompletnie inny gust ![]() ![]() TŻtem się nie przejmuj, On będzie miał brodę przy ziemi jak Cię zobaczy na pewno - i na 100% nawet nie przyjdzie Mu do głowy w takiej chwili "mogłaby mieć mniej falbanek i więcej koronki..." ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja moge powiedziec jedno: ślicznie wygladasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Prześliczna suknia!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nie kupiłabym takiej, ale Ty wyglądasz cudownie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam wszystkim za komentarze odnosnie sukni
![]() zrobilam malego psikusa mojemu TZ ![]() i ogladalismy razem chyba z 100 sukienek jak nie wiecej na jednej z stron poswieconych slubnemu imange i moj TZ pokazal mi tą sukienkę jako ze mu sie podoba oraz... tylko jedną inną niemalże odbicie mojej poprzedniej sukni jaką chcialam - Justin Alexander ![]() widac z TZ mamy identyczne gusty wiec nie mam czego sie bać... ale.. ![]() chodzi mi o podkreslenie posladków.. jak myslicie? czy obnizenie gorsetu nizej z tylu zeby stworzyc takei cos bedzie ladnie wygladalo? ![]() no i help ![]() mysle nad svarowskim jakims takich kuleczkach delikatntych na jakiejs zylce hm.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Śliczna!!! Sama bede miala troszke podobną.
Kiedyś Twoja suknia (Sabelle) była dla mnie numerem 1, ale cena.... yhm..... Dlatego będzie tylko podobna ![]() a ile osób tyle opinii- najważniejsze aby podobala się Tobie. Suknia sama w sobie jest "strojna" więc warto dobrze zastanowić się nad dodatkami- znam to uczucie bo mam ten sam problem ![]() Ja chce bardzo delikatna biżuterię w kształcie litey Y, ale mój gorest ma ciut większe wcięcie, a jesli chodzi o kwiaty i fryzure też mam jeszcze problem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.