|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
Pokaż wyniki sondy: Która szkoła Waszym zdaniem jest lepsza? | |||
Szkoła Marzeny Daleckiej |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
AP Edukacja |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kurs wizażu w AP Edukacja
Dziękuję już dzwonię zapytać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Rozeznanie
|
nawet po 3 miesiącach nauki nie jesteś w stanie wiedzieć wszystkiego!! ja chodziłam na kurs roczny(10miesc.) i mogę powiedzieć, że coś w tej dziedzinie umiem jeśli chodzi o teorię a jeśli chodzi o praktykę nie mnie to oceniać tylko te osoby, które maluję..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Raczkowanie
|
Tylko zwróć uwagę na to, że w studium kosmetycznym będziesz miała nacisk na pielęgnację (oczyszczanie, manicure, pedicure, masaż twarzy, itp.), a nie na makijaż (jest tylko jeden semestr makijażu) - jeśli bardziej interesuje Cię sam makijaż, zdecydowanie wybierz albo roczną szkołę wizażu albo kursy.
I tak nawiasem mówiąc - dobry kurs tygodniowy wystarczy, by zacząć malować. Bardzo ważne są podstawy - jeśli masz je świetnie opanowane, to dalej już tylko Twoja praca - malowanie, malowanie, malowanie... I potem kolejne kursy, seminaria, szkolenia - jeśli w tym zawodzie stoisz w miejscu, to się cofasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Przyczajenie
|
Dot.: SZKOŁA WIZAŻU we Wrocławiu
Ja jestem słuchaczką w tej szkole i bardzo sobie chwalę. Naturalnie są pewne niedoskonałości, ale to się wszędzie zdarza. Mam doświadczenia z innymi placówkami i ta wygląda zdecydowanie najlepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Przyczajenie
|
WARSZAWSKA SZKOŁA FILMOWA kierunek charakteryzacja stylizacja wizaz
Witam! koncze juz szkole matura czeka i mysle juz gdzie by tu pojsc szkolic sie dalej..patrzac na kierunki na studiach stwierdzam ze to nie dla mnie nie znalazlam nic co by mnie ciekawilo i co bym chciala robic w przyszlosci. dlatego pomyslalam o Warszawskiej szkole filmowej. Zauwazylam tam ciekawy kierunek Charakteryzacji polaczonej z wizazem. Szkola moze i nie jest tania ale przynajmiej uczylabym sie tego co lubie i co mnie interesuje. Chcialabym sie zapytac was o opinie o tej szkole, czy cos wiecie czy jest dobra czy dobrze przygotowuje, jak praktyki? z gory dziekuje za odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Rozeznanie
|
Dot.: WARSZAWSKA SZKOŁA FILMOWA kierunek charakteryzacja stylizacja wizaz
może przejdź się i zapytaj np. który z tych 2 przedmiotów jest rozszerzony a który tylko podstawy bo na bank nie będą oba rozszerzone. dodam, że charakteryzacja jest trudniejsza niż wizaż..więc zastanów się dobrze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
![]()
dziewczyny pomocy!
![]() wybieram się na studium stylizacji, nie mogę się jednak zdecydować na szkołę.. Słyszałam różne opinie i dlatego pytam was. Dalecka jest droższa, a do AP edukacji jakoś tak bardziej zachęcają.. ratunku.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Rozeznanie
|
Dot.: Marzena Dalecka czy Ap Edukacja? Która szkoła we Wrocławiu jest lepsza?
ja się zapisałam rok temu do AP Edukacji tylko, że w Łodzi..i następnie musiałam się wypisać bo kierunek nie powstał.. ale koleżanki mi mówiły, że licho nauczają, iski poziom itd..jeśli stać Cię na droższą szkołę to nie masz nad czym się zastanawiać.
[glamour]555653[/glamour] Edytowane przez sarah22 Czas edycji: 2010-05-15 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie mniej więcej pytania zadają? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry kurs wizażu - Łódź
Hej. Wznawiam temat. Jestem zainteresowana kursem wizażu, makijazu lub masażu. Chciałabym go zrobić w trybie dziennym i możliwie w jak najkrótszym czasie. Możeci mi polecić jakieś miejsca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak zostać wizażystką
a ja jestem po kursie wizażu..ten rok szkolny niestety miałam przerwę z powodu kasy..(kto miałby w kieszeni z15tys. na kurs...)ale postanowiłam że od września idę na charakteryzację bo tylko to ma jeszcze troszkę wspólnego z wizażem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Przyczajenie
|
szkoła, kurs wizażu
bardzo chcę się udać do szkoły lub na kurs wizażu, i potrzebuje wskazówek do której ze szkół warto się udać???
![]() Mieszkam w warszawie i ofert jest sporo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Przyczajenie
|
Ja byłam na takiej rozmowie wczoraj.
Było miło i sympatycznie. Pytali o znak zodiaku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Przyczajenie
|
Polecane kursy doszkalające z wizażu
Przeglądałam różne fora i zobaczyłam, ze jakoś pusto jest odnośnie kursów doszkalających. Nie ma wielu informacji jakie szkolenia sa polecane. Czy ktoś kończył coś ciekawego? Jestem już prawie pół roku po wizażu i chciałabym pójść na coś fajnego z kims znanym najlepiej. Podrzucicie coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Rozeznanie
|
Dot.: Polecane kursy doszkalające z wizażu
z tego co mi wiadomo nie ma nic więcej prócz kursu rocznego wizażu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
BAN stały
|
Hej, dziewczynki jakoś słabo szukacie, bo może nie jest dużo takich kursów, ale są i to ciekawe. W select, tam gdzie kończyłam kurs wizażu organizują takie jednodniowe spotkania z Ewą Gil np, miałam nawet okazję ją poznać - no rewelacyjna babka z niej, baaardzo otwarta i wcale nie gwiazdorzy, ale tego typu szkoleń jest tam więcej - zależy co cię interesuje. Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry kurs wizażu - Łódź
Nie ma co się bać ja skończyłam u nich kurs masażu i było ok.
Dobre podejście do klienta, dostaliśmy bardzo dobrze przygotowane materiały do nauki i zajęcia to nie jakieś pitu pitu tylko naprawdę nauczysz się zawodu. Wiesz chociaż za co płacisz. Jak masz lęki idź sobie do ich siedziby w aleje i pogadaj z laską do kursów. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 |
Przyczajenie
|
Dot.: Idę na wizaż w Warszawie!! Przeczytaj:)
też chcę zacząć naukę od października w In Art ale zaocznie. Zastanawia mnie tylko fakt braku certyfikatu MENowskiego... Co Wy myślicie na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
ze strony www tej szkoły Nadzór pedagogiczny nad działalnością szkoły sprawuje Ministerstwo Kultury. Ja jestem już zapisana od października zaczynam naukę na kierunku 2letnim wizaż i charakteryzacja w INART |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich,
Pytanie? Która Szkoła Wizażu i Stylizacji jest najlepsza? Kierunek wspólny Stylizacja i Wizaż. ![]() (Pisać także o akademiach, szkołach/studium i kursach). Miejsce: 1. Śląsk, 2. Kraków, 3. Poza Śląska... (może być Wrocław, ...) Słyszeliście może o krakowskiej szkole wizażu Artystyczna Alternatywa? http://www.art.krakow.pl/ Czy jest to w miarę dobra szkoła? Poradźcie, proszę! Edytowane przez amorex Czas edycji: 2010-07-17 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
BAN stały
|
Dot.: Najlepsza Szkoła Wizażu I Stylizacji
JA idę z koleżanką do Szkoły Dziewulskich na wydział wizaż i stylizacja , nasza "psiapsiuła " już kończy i jest bardzo zadowolona, nieżle jej idzie, bo już pracuje w Białymstoku. Przeżyła niezły wycisk z historii ubioru i stylizacji , ponoć bardzo wysoki poziom i trzeba sie uczyć. nie popuszczają i na dobrą ocenę trzeba zapracować , ale przynajmniej człowiek będzie nauczony. Już sie nie mogę doczekać zwłaszcza rysunku u Pani Basi , która świetnie ćwiczy rękę i oko, jak widziałam postepy mojej koleżanki to aż zanarłam. Na początku ledwo robiła prawidłowo kreskę i koło , a po roku , no no niemalże ASP. I dlatego zapisałam sie do Dziewulskich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
BAN stały
|
Dot.: Idę na wizaż w Warszawie!! Przeczytaj:)
hej, dziewczyny ja wszystkim polecam Studium Dziewulskich, pełna profeska , no jak u Dziewulskich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsza Szkoła Wizażu I Stylizacji
ja też szukam dobrej szkoły wizażu w krakowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kurs wizażu ESKK
podbijam i zastanawiam się co myślicie o takim kursie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.