Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-22, 12:48   #811
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
a kto był wcześniej przede mną?
Sorka, ale czasami naprodukujecie tyle postów, podczas mojej nieobecności w necie, że normalnie nie chce mi się wszystkiego przeglądac

Agatek w klubiku

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Zgadzam się - no comment

hehe to ja też jestem złą, bo najczęściej robię na kostce

Co do wczorajszej potyczki słownej to wydaje mi się, że martucha jest po prostu optymistką i cieszy się z życia - jeśli ktoś ma inny charakter to może to go trochę irytować. Aha i chyba jest strzelcem i jak moja ciotka-strzelec powiada: Wybaczcie mi - możecie się gniewać, ale jestem strzelcem i mówię co myślę
sama prawda
mnie maz mowi o mnie ze nie dośc ze strzelec to jeszcze ma ostry język i niewyparzoną mordke

co w sercu i mysli to na języku

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 12:58   #812
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 13:27   #813
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
kochana jesteś dziękuję
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 13:28   #814
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 13:49   #815
mona_ja
Wtajemniczenie

hejka
od rana zabieram sie za napisanie jakiegoś posta ale co chwila ktoś mi przeszkadza, no i wkońcu nadszedł ten moment
co do wypowiedzi Piramidy- nie będę tego kometować tylko nie widzę sensu takiego wpierniczania sie w wątek skoro i tak w nim nie uczestniczy?
Chciałam tylko napisać że ja rzadko komentuje wasze kłótnie itp, ponieważ myślę że tak naprawde to my się nie znamy, każda siedzi sobie przed kompem i może napisać co jej ślina na język przyniesie, nie zawsze musi sie to zgadzać z rzeczywistością, tak samo może któraś dziewczyna podszyć się pod nowego nicka i coś kontrowersyjnego napisać tu bo jej się nie podoba ta lub inna wizażanka, ta lub inna wypowiedź. Nie chodzi o to ze nie mam zaufania do was ale teoretycznie może tak być i dlatego niektóre wypowiedzi wolę przemilczeć

AgatkaL, bardzo się cieszę że układasz sobie życie na nowo fajnie jest czytać twoje optymistyczne posty, oby tak dalej

Martucha, trzymam kciuki za udane zakupy

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2010-06-22 o 13:54
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 14:09   #816
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laski nei mam pytań

weszłam na stronę z testem
http://www.iledzieci.pl/test.html

odpowiedziałam chyba na 100 pytań o wszystko o rozmiar majtek chyba nei zapytali p oczym dostałam taka odpowiedź na koniec

Gratulacje !

Właśnie ukończyłeś test ! Twój wynik jest gotowy do odbioru. Aby otrzymać wyniki uzyskaj weryfikujący kod dostępu zgodnie z poniższą instrukcją.

1. Wyślij sms o treści KODDZIECI na numer 92550
2. W poniższe pole wpisz otrzymany kod

i małym druczkiem

Koszt SMS zgodny z taryfą operatora GSM

Stary 2010-06-22, 14:10   #817
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hej no u nas super się mieszka
będziemy w sierpniu robić remont przedpokoju i łazienki
zrywamy to drewno i kładziemy tynk...montujemy szafy komandora i rozsuwane pawlacze

Julci jeszcze ząbek nie wyszedł, za to pospała do 8:00 więc byłam wyspana, bo dzień wcześniej robiłam ciasto i torta do 2:00 w nocy

a jak tam u Ciebie?
rzadko tu bywam więc nie mam kiedy doczytać

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Strippi wszystkiego naj naj kochana
dzięki kochana

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

strippi Wszystkiego Najlepszego
dzięki

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
post tej pani rzekomej pm2009 dotyczy mnie wiec napisze ze wczorajszy moj nocny post - o przeposzeniu za pisane wiadomosci szczegolnie apel do podczytujacych i udzielajacych sie- wyjasnil wszytko - pisanie jakie ja mam sposoby nie mialo na celu pokazanie jezyka i zaspiewanie "ja mam lepije a ty nie nananana" jesli ktoras tak to odebrala to jeszcze raz przepraszam wiecej sie na malzenskie tematy nie bede udzielac bo widac komus przekasza to ze mozna miec fajny zwiazek. I owszem moj maz wymyslil swiete piec minut ale nasze swiete piec minut - nigdzie nie napisalam ze to jest jego jego opatentowana metoda - wybacz ze niezapytalam go skad to sciagnal itd.. a o gadaniu w ciemnosci i do plecow - jakbys czytala ze zrozumiem to w poscie do bzyczki pisalam ze juz na pm czyli dawno temu laski rzucaly to jako dobre rozwiazanie - z ktorego my tez korzystamy - wiec to tez nie jest moj patent..
jak bardzo ci to ulzy to cie zapewnie ze mam serdeczne przyjaciolki takie na bij zabij, mam kolezanki i mam znajome - i dogaduje sie z nimi ok...
ale nie wiem kto ale ktos kiedys powiedzial zeby sie nie wychylac przed szereg gdy jest dobrze bo ci co maja gorzej zadziobia cie i sciagna do poziomu zero - widac mial racje... nie wiedzialam z enie wolno dzielic sie radoscia, a tylko smutkiem...
bardzo mi przykro ze niepodoba ci sie ja wygladam no trudno - nie kazdemu musze sie podobac, grunt ze moj maz jest zadwolony
jesli czytalabys regularnie i dokladnie mysle ze twoj post nie bylyby taki nasycony zlosciz zolcia itd...

ehsss.. nawet nie wiem po co to pisze.. wiec koncze z tematem...

achhh a ja napiszę, że mam jeszcze bardziej za***istego faceta od Martuchy
zabiera mnie nad morze bym spełniła swoje marzenie
pełny galop brzegiem morza oooo!
do tego zostaje 3 razy w tygodniu z małą, a ja wychodzę sobie do koni na 3-4 godzinki
i też mi prawi cały czas komplementy mimo, że wyglądam jak wieloryb
i jak poszedł na imprezkę to wrócił po 3 godzinach, by być ze mną
i ogólnie jest super i wcale się nie kłócimy

i co teraz ja się przechwalam jakiego mam za***istego męża
do tego mój mąż jest przystojny

Cytat:
Napisane przez piramida Pokaż wiadomość
witam
chciałam się tutaj udzielić trochę do tego co mówicie , bo denerwuje mnie parę osób , czytam was czasami i wypowiedzi paru osób mnie wkurzają, nie jestem tutaj nawet zapisana , mało się udzielam na jakimkolwiek wątku , ale czytam szczególnie was , bo sama też jestem Pm-ką z 2009 r.

a więc:
Maja ty naprawdę jesteś walnięta, twoje wypowiedzi czasami są tak puste i nie wiem z czego to wynika , ale jesteś jakaś nie normalna, owszem każdy ma swoje zdanie i wogóle , ale twoje teksty dotyczące małżeństwa są zawsze bebebe i są wkur*****ce , tak samo dotyczące dzieci , a o tym jaka ty jesteś już " stara" i doświadczona to już wogóle, dziewucho ty masz dopiero 24 lata , zero doświadczenia jeśli chodzi o życie , związki, życie ci jeszcze po dupie nie dało , a uważasz się za jakąś madrą babę , zastanów się nad sobą bo piszesz czasami jak bys miała z 15 lat

no i wasza gwiazda martucha ty to już wogóle jesteś chyba najbardziej pusta, twoje teksty , czepianie się każdego jest poniżej pasa, do wszystkich [piszesz że zwierzanie się z problemów przyjaciółce, matce to dziecinada , a sama jestes dziecinna , narzucasz każdemu swoje zdanie , pouczasz a jak się ktoś z tobą nie zgodzi to go naskakujesz, cytując jego wypowiedzi. Cos mi się wydaję że wcale tak ci się idealnie nie powodzi w małżeństwie , to takie mydlenie oczu, mam znajomych którzy przy wszystkich są tacccyyy zakochani, jak im się super układa, wogóle się nie kłócą i jest sielanka , a później dowiaduje się że nie jest tak wspaniale, owszem kłóca się i to bardzo , lecą niesamowite wyzwiska i wogóle nie jest ciekawie , ale ona dalej udaje że jakiego ona to ma wspanaiłego męża , zupełnie tak jak ty . Twój maż wcale czego takiego nie wymyślił jak " święte 5 minut" nie pamietam w której książce dla psychologów bądź programie telewizyjnym to widziała , jak psycholodzy, i eksperci od spraw małżeńskich się na ten temat wypowiadali , ale napewno twój " wspaniały" maż tego nie wymyślił, tak samo jak z tym odwracaniem się do siebie plecami na łóżku przy zgaszonym świetle i wyrzucaniem z siebie wszystkiego , napewno nie odkryłaś ameryki , jesli ci się tak wydaję to się mylisz dziewczyno.
Twoje ostatnie zdjęcie i zachwycaniem się tobą to już wogóle masakra jakaś , owszem każda kobieta jest " święta " jak nosi w sobie małą kruszynkę ,ale na boga kto ci piwedział że ty jesteś śliczna , owszem dla męża może tak, ale dziewczyny z tego forum ładnie kantują bo nie wypada powiedzieć kobiecie w ciąży że jest maszkarą, a ty właśnie tak wyglądzasz, i nie chodzi mi o twój brzuszek tylko ogólnie, twoje włosy wogóle do ciebie nie pasują, wyglądasz na wredną osobę i na taka która o siebie nie dba wogóle , kobieta w ciąży powinna delikatnie eksponować brzuszek a nie wystawiać na swiatło dzienne tak jak ty to robisz ,to jest nie smaczne , i zagraża dziecku, i NIEWOLNO wystawaić brzucha na takie słońce a tym bardziej się opalać , piersi wcale ci nie urosły , no chyba że miałas takie jajaka sadzone że to tak nazwę to może owszem , i wcale nie wyglądasz pieknie w tej ciąży bo zbrzydłaś .
druga sprawa czepiasz się każdego : kliwi, madzialenki, kasiher, domi, , żabci
jakim prawem udzielasz takich rad, jesteś wykształconym ekspertem w dziedzinie konfliktów małżeńskich , masz doświadczenie z takimi osobami, masz swój gabinet i udzielasz rad małżeńskich? chyba nie , więc nie narzucaj swojego zdania każdemu, Są różne osoby, różne charaktery i jeśli madzialenka ma ochote analizować wszystko to proszę bardzo nikt jej tego nie zabroni, dla jednych forum to taka chwila na nudę a dla nie których to dobry pomysł żeby się wyżalić , TY im tego zabraniasz . Skoro nie można rozmawiać z przyjaciółką, teściową ( skoro ma się z nia takie relacje wspaniałe) czy mamą ( najbliżaszą osobą dla wielu ) czy też wyżalić się na forum np. bo to dziecinada to co ma to w sobie tłamsić... bo wtedy jest git, a jak pary małżeńskie chodza do poradni małżeńskiej czy też psychologa bo nie dają sobie rady i zwierzają się zupełnie obcej osobie to dla ciebie też jest to dziecinada ? to jesteś wogóle jakaś walnieta i to konkretnie, wydaje mi się że TY własnie jedynie wszelkie sprawy i problemy rozwiązujesz tylko z mężem dobrze , ale chyba nikt po za tym się z tobą nie liczy, poprostu nie masz przyjaciółki , nie masz dobrych kontaktów z teściową ( wcale się nie dziwię ) ani wspaniałych kontaktów z własną mamą , nie masz chyba dobrych koleżanek i dlatego tak naskakujesz na inne dziewczyny, tobie pozostał tylko mąż i rozmowa TYLKO z nim, owszem jestem za żeby rozwiązywać takie problemy między sobą , ale są osoby które potrzebują się wygadać , potrzebują porady, nie każda ma takiego męża który zawsze wysłucha swojej żony i rozwiąże problem, nie każdy facet lubi takie rozmowy , nie każdy jest taki wylewny
Nie wiem na co twój mąż poleciał żeniąc się z tobą , ale ty na jego wygląd napewno nie poleciałaś jak to mówisz , jak można się ochajtać jeśli twój maż cię nie podnieca ,mówi ci przed seksem jakieś regułki z książek i mądrości żebyś się podnieciła ? chyba tak nie no poprostu to jakaś paranoja

madzialenki sie czepiasz że chce budowac dom, wpajasz jej że mieszkanie jest zarąbiste a dom bardzo BE , myśle że to wynika z zazdrości że ja na to stać a ciebie poprostu nie , ona ma wspaniałą teściową, super rodziców , jest nawet w dobrej sytuacji materialnej, po za paroma sprzeczkami z mężem uważam że układa jej się , samo to jak mów " ale bym się na niego rzuciała , normalnie nie wytrzymuje przy nim ..." mówi samo za siebie , po sprzeczce potrafia się przeprosić , dogadac poprostu się kochają, patrząc na siebie są zakochani a że czasmi jest jakaś sprzeczka to jest zupełnie normalne , ale u ciebie nie- dla ciebie wszystko jest chore , kłótnie sprzeczki .... oj denerwujesz mnie niesamowicie

żabcia powiedziała ci prawdę zgadzam się z nią
wcale się nie dziwię że domi opuściła to forum bo czytając co drugi twój post sama bym się wnerwiła, ma wspaniałą córkę i męża chwali się tym i bardzo dobrze , ale tobie nie pasuje i innym że się chwali swoim dzieckiem , ciekawe... pewnie ty tego robic nie będziesz , bo... no własnie dlaczego ? bo jak będzie podobne do ciebie to wcale się nie będę dziwić

kasiaher pisze o swoich problemach z mężem i dobrze niech się dziewczyna wygada jak jej to ulży , może nie ma koleżanki która jej pomoże, może poprostu potrzebuje się wygadać na forum bo to jej ulge przynosi, ale tobie też się to nie podoba , Wielu facetów się zmienia po ślubie o choćby maż AgatkiL
misqa tez ma problemy z meżem , ale dobrze że się rzadko udziela bo znowu byś ja zjechała , że nie pogada z mężem tylko tutaj się wyżala i tekst zawsze " widziały gały co brały" oj masakra
bzyczka ostatnio pisała że ma problem zdogadaniem się z mężem i tez jej tekstem dowaliłaś
kliwia bo napisała że gada z teściową i słucha cennych rad , tez jest głupia twoim zdaniem i dziecinna

zastanów się na sobą bo alfą i Omegą ty nie jestes, pouczaj męża swojego skoro to ci tak wspaniale wychodzi , ale nie naskakuj na innych o to że chca się TUTAj wygadać może poprostu tego potrzrebuja , TY im tego zabraniasz
tyle odemnie
coś w tym jest
czasami zdania są takie jakie sama chciałam napisać
Stary 2010-06-22, 14:23   #818
AgatkaL
Wtajemniczenie

Strippi - NAJLEPSZEGO !!!

W temacie posiadania "wszystkiego co najlepsze" z mężem na czele...te z Was, które tak mają, to niech się cieszą, że akurat one są tymi szczęściarami, natomiast te które nie mają istnej sielanki na co dzień też mają prawo głosu. To tak jak w cytacie Mariolki Krejzolki: Ostatnia z Gabryśka stwierdzilysmy,że brzydkie dzwiewczyny maja w zyciu gorzej.. i co taka dziewczyna jak ja moze zrobic? moge jedynie tym brzydkim wspolczuć...hehe

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 14:26   #819
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
dorzsza w kupienku

hmmm a co to znaczy?

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

W temacie posiadania "wszystkiego co najlepsze" z mężem na czele...te z Was, które tak mają, to niech się cieszą, że akurat one są tymi szczęściarami, natomiast te które nie mają istnej sielanki na co dzień też mają prawo głosu. To tak jak w cytacie Mariolki Krejzolki: Ostatnia z Gabryśka stwierdzilysmy,że brzydkie dzwiewczyny maja w zyciu gorzej.. i co taka dziewczyna jak ja moze zrobic? moge jedynie tym brzydkim wspolczuć...hehe
dzięki

no ja napisałam tego posta specjalnie napisałam, bo nie lubię jak ktoś się chwali ciągle..

do tego nie lubię dupolizostwa jakie występuje ostatnio na forum.
Klub wzajemnej adoracji czy jak?

agatko mogę się założyć, że jeszcze będziesz mega szczęściarą! mówię Ci to!
taka super laska na pewno!

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2010-06-22 o 14:27
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 14:27   #820
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

ej, chwila - ja żadnej Gabryśki nie znam
Stary 2010-06-22, 14:33   #821
AgatkaL
Wtajemniczenie

Strippi...miło, że we mnie wierzysz chociaż ja swojego "pecha" juz nawet polubiłam, chociaż pech to może za dużo powiedziane, bo w zasadzie nie narzekam jakoś szczególnie na swój los

Ej, Mariolka nie świruj...ja pitole! hehehe

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2010-06-22, 14:41   #822
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Umowę mam na najniższą krajową, moja szefowa uważa że % to najuczciwszy i najbardziej opłacalny ( chyba dla niej ) sposób wynagradzania pracowników.
Rozumiem gdyby było z 300 czy 400 podstawy i reszta %.

Nie opłaca się robić usług w domu bo po pierwsze np. za uzupełnienie paznokci na naprawdę dobrym żelu nie mogę wziąć więcej niż 50 zł. A jak by na to nie patrzeć to 2 godziny roboty, materiał , prąd itd... a jak bym chciała wziąć więcej to od razu dziewczyny się krzywią bo to drogo itd i sobie zrobią u innej za 30 zł bo ma żęl z bazaru, i kij że się nie trzymają paznokcie ale dały za nie 30zł.
A co do makijaży próbowałam to robić prywatnie ... miałam profesjonalne kosmetyki, niedostępne w drogeriach i za makijaż brałam 70 zł. Klientkom to nie pasowało bo 70 zł to dużo jak za makijaż bo nie zdają sobie sprawy z tego jaka to praca i ile włożyłam pieniędzy w wyszkolenie siebie, że tak naprawdę płacą za moją wiedzę... ale cóż.
Poza tym moje miasto jest bardzo specyficzne tu jest 13 szkół kosmetycznych z czego 3 są dobre to znaczy takie w których można się czegoś nauczyć a reszta to po prostu wytwórnie papierków. Co roku kończy ten kierunek mnóstwo dziewczyn , które potem robią tipsy po 30 zł. A na każdej ulicy jest średnio 3 gabinety kosmetyczne.
Jestem zrezygnowana i wkurzona sama na siebie , że mój wysiłek i naprawdę kupa kasy poszły na marne .... Chodziłam akurat do najlepszej szkoły kosmetycznej i sporo mnie to kosztowało a tu okazuje się lipa totalna jeżeli chodzi o zarobki i perspektywy
Wiem, że teraz jesteś strasznie podłamana tym, że mimo wysiłku nie widać żadnych korzyści finansowych, ale myślę, że dobre kosmetyczki, które są dokładne i znają się na rzeczy przetrwają na rynku pracy mimo niekorzystnych warunków. Myślę, że wiele kobiet woli profesjonalną kosmetyczkę, nawet ta drogą, ale która dobrze wykona usługę. Co mi po paznokciach za 30 zł jak odpadną po tygodniu. Wolałabym wydać 80 zł i mieć je cały miesiąc. Ta szkoła to twój atut, przecież właścicielki salonów wiedzą co potrafią dziewczyny po dobrych szkołach i chętniej je zatrudnią.
Dla mnie bardzo nadajesz się do tej pracy. na twoim miejscu pomyślałabym o własnej działalności. Masz na pewno grono zadowolonych klientek, które pójdą za tobą. A dobre opinie szybko się rozchodza i na pewno zyskasz nowe klientki. Dofinansowania z UP sa opłacalne,także myślę, że warto o tym pomysleć. Co byś nie marnowała swojego talentu

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Sudety
Mogą byc Karkonosze z Karpaczem i szczytem Śnieżka, okolice wałbrzycha i zamku Książ, okolice Świdnicy (drewniane ewangelickie kościoły pokoju, Masyw Ślęży), cała Kotlina Kłodzka (Kłodzko w twierdzą, Duszniki-Zdrój z muzeum Papiernictwa, Kudowa-Zdrój, Masyw Śnieznika ze śliczną wioską Międzygórze, Góry stołowe, Jaskinia Niedźwiedzia w Kletnie, Kopalnia Złota w Złotym Stoku z podziemnym wodospadem, Kamieniec Ząbkowicki (dawniej zwany Frankenstein, stąd co roku festiwal grozy)...
Kletno uwielbiam to miejsce, bardzo często jeździłam tam na wakacje.

Oooo trol tu był
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 14:42   #823
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
no i pouczone

przyjechal maz i zarzadzil ze jedziemy kompletowac wyprawke.. tzn jedziemy najpierw do tesco reala i do jednego typowego dzieciecego sklepu zeby porownac ceny.. zobaczyc czy oplaca sie w jednym wszystko kupic czy w kilku...

musimy kupic wanienke przewijak i inne rzeczy...

trzymajcie kciuki za owocne zakupy..
Fajnie... zazdroszczę

Cytat:

Mariolka wymiata

Ale dziewczyny, spójrzmy obiektywnie, wiele z nas też często mówi o swoich mężach w samych superlatywach, więc dlaczego teraz najeżdża się tylko na Martę? Poza tym, chyba nie o to chodzi, żeby tu na forum tylko narzekać na mężów. Przecież jak ktoś jest szczęśliwy to tylko się cieszyć jego szczęściem i już. Ja tam się cieszę, że np. Madzia ma super teściową, że Marta ma super męża, że kilka z Was ma cudne dzieci, a jeszcze kilka na te maleństwa czeka. No bo to naturalne, przynajmniej wg mnie.
Stary 2010-06-22, 14:42   #824
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi...miło, że we mnie wierzysz chociaż ja swojego "pecha" juz nawet polubiłam, chociaż pech to może za dużo powiedziane, bo w zasadzie nie narzekam jakoś szczególnie na swój los
jesteś tak pozytywną osobą i najważniejsze, że umiałaś się pozbierać po wszystkim i teraz szalejesz ile wlezie mogę pogratulować.
Stary 2010-06-22, 14:52   #825
agnes208
Zakorzenienie

hahah no tak teraz przeprowadzmy ranking czyj mąż gorszy czyj lepszy oczywiscie żartuje a pozatym nasi mężowie powinni być najlepsi i najprzystojniejsi dla nas a reszta moze sadzic inaczej ot taka prawda i pamiętajmy ze nic nie jest nam dane na zawsze wiec trzeba dbać o swoje zwiazki i nie tylko w ten sposob ze to maz dba o żone bo np jest dziecko ale ta żona tez musi dbać o męża a dbac nie znaczy nim sterować!
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 15:04   #826
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Eee tam mój i tak jest naj

A propo to mi się dzień świra przypomniał - moja racja jest najmojsza

Moje zdanie na ten temat jest takie - każda z nas jest inna, jedne są mega optymistkami, które nie lubią zbyt dużo myśleć/pisać o jakiś niepowodzeniach. Inne lubią się wygadać jak im źle, to im pomaga itd. Poza tym nie widzimy swoich twarzy, gestów i to też często zaburza odbiór.
Ale daj nam Boże tylko takie problemy co kto napisał na forum

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 15:07   #827
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
hahah no tak teraz przeprowadzmy ranking czyj mąż gorszy czyj lepszy oczywiscie żartuje a pozatym nasi mężowie powinni być najlepsi i najprzystojniejsi dla nas a reszta moze sadzic inaczej ot taka prawda i pamiętajmy ze nic nie jest nam dane na zawsze wiec trzeba dbać o swoje zwiazki i nie tylko w ten sposob ze to maz dba o żone bo np jest dziecko ale ta żona tez musi dbać o męża a dbac nie znaczy nim sterować!
jakaś insynuacja

denerwuje mnie brak polskich znaków w wypowiedziach.
Język polski widać jest bardzo trudny

co to jest emerytura - mężczyźni mają to po śmierci, a kobiety po ślubie - al bandy DDD hahaha
Stary 2010-06-22, 15:07   #828
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dla równowagi w przyrodzie jedne muszą ponarzekać, inne się poprzechwalać...wtedy świat jest ciekawy i mamy o czym tu gadać, a tak to byłyby nuuuudy

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2010-06-22, 15:12   #829
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Ale dziewczyny, spójrzmy obiektywnie, wiele z nas też często mówi o swoich mężach w samych superlatywach, więc dlaczego teraz najeżdża się tylko na Martę? Poza tym, chyba nie o to chodzi, żeby tu na forum tylko narzekać na mężów. Przecież jak ktoś jest szczęśliwy to tylko się cieszyć jego szczęściem i już. Ja tam się cieszę, że np. Madzia ma super teściową, że Marta ma super męża, że kilka z Was ma cudne dzieci, a jeszcze kilka na te maleństwa czeka. No bo to naturalne, przynajmniej wg mnie.
no tak, ale jak Domi dodała zdjęcia Polusi to nagle było wielkie haaaloo..
ale jak martucha doda to oj słłłiit komentarzyki polecą.. jak 13-nastki z fotoblogów.
Stary 2010-06-22, 15:15   #830
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
jakaś insynuacja

denerwuje mnie brak polskich znaków w wypowiedziach.
Język polski widać jest bardzo trudny

co to jest emerytura - mężczyźni mają to po śmierci, a kobiety po ślubie - al bandy DDD hahaha
Ja napisałam co myśle a ty wedle uznania mozesz szukać tam czego chcesz a co do polskich znaków to nawet w regulaminie masz że "W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym" myśle ze to się pod to podciaga.
Weź pod uwage tez ze nie wszystkie dziewczyny mają polską czcionke w komputerach tak że luz to ty sie teraz czepiasz.
a co do dodawania zdjęc to martucha sie nie upominała o pochwały a domi owszem puszczała jakieś teksty tak ze myśle ze nie takie same sytuacje

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2010-06-22 o 15:18
Stary 2010-06-22, 15:17   #831
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Ja napisałam co myśle a ty wedle uznania mozesz szukać tam czego chcesz a co do polskich znaków to nawet w regulaminie masz że "W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym" myśle ze to się pod to podciaga.
Weź pod uwage tez ze nie wszystkie dziewczyny mają polską czcionke w komputerach tak że luz to ty sie teraz czepiasz.

tak tak idź daj z ucha na mnie moderatorkom

a szkoda, że jest tak głupi punkt w regulaminie, bo jeśli każdy zwracałby uwagę osobie robiącej błędy, to naród byłby mądrzejszy, i nie walił takich ortów, że włos na głowie się jeży.

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2010-06-22 o 15:26
Stary 2010-06-22, 15:19   #832
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
tak tak idź daj z ucha na mnie moderatorką
Nie potrzebuje nigdzie latać ale ty się też nie czepiaj pierdół ze tak powiem bo dla mnie takie coś to juz doszukiwanie sie dziury w całym!!
Stary 2010-06-22, 15:22   #833
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Nie potrzebuje nigdzie latać ale ty się też nie czepiaj pierdół ze tak powiem bo dla mnie takie coś to juz doszukiwanie sie dziury w całym!!
rażące to jest i nic nie poradzę
Stary 2010-06-22, 15:22   #834
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
tak tak idź daj z ucha na mnie moderatorką

a szkoda, że jest tak głupi punkt w regulaminie, bo jeśli każdy zwracałby uwagę osobie robiącej błędy, to naród byłby mądrzejszy, i nie walił takich ortów, że włos na głowie się jeży.

jesli już sie czepiasz to moderatorkOM

coś pisałaś o ortografii?? czy mi się wydaje?

Stary 2010-06-22, 15:29   #835
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
jesli już sie czepiasz to moderatorkOM

coś pisałaś o ortografii?? czy mi się wydaje?
No i widzisz ja się cieszę, że mnie poprawiłaś. Mogę skorygować swój błąd.
Jestem człowiekiem i każdy popełnia błędy, jednak powinno się je naprawiać, a nie upowszechniać i dalej tolerować.

zobacz na swoją pisownię.
Na początku piszesz bez polskich znaków, a później nagle z polskimi - to jednak można.

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

spadam
a wy dalej tutaj lovciajcie sobie Martuchę i słłłitaśne komcie piszcie budujące własne ego mnie to nie kręci i jak większość starych użytkowników wynoszę się stąd.

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2010-06-22 o 15:31
Stary 2010-06-22, 15:29   #836
agnes208
Zakorzenienie

Strippi tak od dzis każda z nas bedzie zwracała uwage innym czy postawiły znaczek nad ź czy ą ma ogonek hah mamy tu polonistki i one się nawet tego nie czepiaja chcesz uczyć zostań nauczycielką i będziesz dzieciom dyktować dyktanda, a pisanie bez ogonków to dla mnie nie brak wiedzy tylko szybkie klepanie na klawiaturze

Haha czyzby zazdrość ze pochwaliłysmy martuche?? Jak pamietam to wczesniej i ciebie chwaliłysmy i domix no ale co za dużo to nie zdrowo ot to takie moje zdanie

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2010-06-22 o 15:31
Stary 2010-06-22, 15:30   #837
AgatkaL
Wtajemniczenie

Fiu...fiu...fiu...jaką ładną pogodę mamy ...to aluzja do zmiany tematu ...może skocze po flaszeczkę nerwosolu... :P

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2010-06-22, 15:30   #838
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
No i widzisz ja się cieszę, że mnie poprawiłaś. Mogę skorygować swój błąd.
Jestem człowiekiem i każdy popełnia błędy, jednak powinno się je naprawiać, a nie upowszechniać i dalej tolerować.

zobacz na swoją pisownię.
Na początku piszesz bez polskich znaków, a później nagle z polskimi - to jednak można.

piszę jak mi pasuje... jak mi sie chce to piszę z polskimi a jaki mi sie nei chce to piszę bez....

i nikomu nei wytykam błedów, mi nic do tego jak któras z dziewczym pisze

laseczki na jutro OBOWIĄKOWO każda która posiada dysleksję zaświadczenie bedziemy wyłapywac te co to nie potrafią pisać
i tłuc do głowy jak ma pisac poprawnie!!!

a tak poważnie przestań sie czepiać bo sama robisz błędy

nie każda jest mistrzem ortografii a nawet jak jest nei tobie to oceniać

Stary 2010-06-22, 15:31   #839
kliwia
Zakorzenienie

buahahahaha jakbym ja zaczela pisac z polska czcionka i bez literowek to by mnie znajomi internetowi nie poznali i pomysleliby ze to moj maz sie podemnie podszywa

strippi jak CIe raza takie wypowiedzi to czytaj tez napisane poprawnie, proste
od zachwytow nad dziecmi sa watki mamusiowe, proste

ja nie wiem co sie tak zazelyscie rzucac do gardel ostatnio wlacznie ze mna prawie toz to jakas poezja jest
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 15:33   #840
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Fiu...fiu...fiu...jaką ładną pogodę mamy ...to aluzja do zmiany tematu ...może skocze po flaszeczkę nerwosolu... :P

eeeeeeeee bo sie wkurzyłam

i po co to zeby tylko odrobine zadymy zrobić??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości