|
|
#2401 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
To może być fajna i oryginalna fryzura Ja bym to widziała z przedziałkiem i podkręcone końcówki kucyka - bardziej elegancko by było Nie potrafię tylko wyobrazić sobie co z welonem, chyba że bez welonu ![]() A jaką masz sukienkę??? ![]() Kucyk mi pasuje do raczej prostych krojów... |
|
|
|
|
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
slimaczek19, moja suknia nie będzie miała prostego kroju, a faktycznie możesz mieć rację, że z takowymi najlepiej by się ten kucyk zgrał
pzdr
|
|
|
|
|
#2403 |
|
Wtajemniczenie
|
a może mi coś doradzicie?
![]() wklejam zdjęcie sukni. mam włosy długości prawie do ramion. grzywka na bok. czoło dość wysokie. włosy cienkie, jest ich w miarę dużo. wklejam swoje zdjęcie gratis ![]() doradźcie coś dodam jeszcze fotki fryzur, które mi się podobają, ale nie wiem czy będą mi pasować. ciągle zastanawiam się nad welonem. czy lepiej welon czy kwiat.
|
|
|
#2404 |
|
Raczkowanie
|
Moja próbna
może kogoś zainspiruje
Edytowane przez palila Czas edycji: 2010-06-11 o 19:57 |
|
|
|
|
#2405 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2406 |
|
Raczkowanie
|
Ślub miałam tydzień temu i zdecydowałam że pójdę bez welonu natomiast z kwiatem żywym we włosach. I powiem szczerze że strzał w 10
Niestety nie mam zdjęć samej fryzurki ze ślubu Oczywiście welon można wpiąć od dołu - tak próbowałyśmy z fryzjerką - ale jakoś do mnie w ogóle welon nie pasował od samego początku a że nikt z rodzinki nie naciskał że musi być to zrezygnowałam i nie żałuję. |
|
|
|
|
#2407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jaki miałaś kwiat we włosach, a jakie w bukiecie? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post19852092 |
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładny ten bukiet! fryzurka z resztą też, mi również by taka pasowała choć ja bardzo chcę mieć welon
|
|
|
|
|
#2410 |
|
Raczkowanie
|
podpowiecie coś dla mnie ?
moja sukienka : http://www.voila.pl/029/kgln4/index.php?get=1&f=1 tyle że będzie w białym kolorze ![]() ja: http://www.voila.pl/047/vq74j/index.php?get=1&f=1 myślałam nad jakimś upięciem z boku ![]() pomóżcie |
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękna sukienka i piękna Ty ![]() Wydaje mi się, że fajnie by wyglądały włosy rozpuszczone, upięte z boku Do tego jakiś kwiatek i było by pięknie ![]() Jakoś mi taka fryzurka pasuje do Twojej urody i sukienki
|
|
|
#2412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie są już za ramiona ale jakoś super długich włosów nie mam. Welon wepnę w środek fryzury - nie nad i nie pod. Do tego będę miała taki kwiatek. On jest z jednej strony dłuższy więc można go ułożyć jakoś
|
|
|
|
|
|
#2414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sama mam ślub za rok i choć nie mam ciemnej karnacji to też tak sobie włosy upnę. ps. tylko musisz pamiętać, że jak chcesz lekko zakręcić to włosy muszą być ciut dłuższe-przy krótkich i pokręconych wcale nie będą wyglądały 'na bok' Edytowane przez niebieski pantofelek Czas edycji: 2010-06-24 o 10:46 |
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Raczkowanie
|
Szukam inspiracji do takiej sukni:
Wiem, że wielu osobom sie nie podoba, i sprawia wrażenie ciężkiej, ale cóż taka juz będzie Chciałabym poznac Waszą opinie co do fryzurki, czy włosy spięte czy rozpuszczone, jakis kok, czy fale ......
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym wybrała raczej gładką fryzurę, bo już wystarczająco jest fal, falban i wszystkiego na sukni - żeby nie było efektu choinki ![]() bukiet i wszelkie dodatki też w miarę proste, mało "rozbudowane"
|
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
właśnie myslalam o tym zeby miec pofalowane/pokręcone włosy spięte u boku, albo jakis delikatny kok, też na boku i chciałabym mieć kwiatek we włosach, ale chciałabym też welon . to nie będzie za dużo ? macie jakies zdjęcia takich fryzur ? ![]() |
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Początkowo kwiatek w ogóle nie brałam pod uwagę, bo też wydawało mi się, że będzie tego wszystkiego za dużo Jednak przekonała mnie fryzjerka i teraz jej za to dziękuję, bo nie było za dużo niczego, a kwiatek stanowił cudowne dopełnienie ![]() Zatem nie bój Nikotynkaaaa nic
|
|
|
#2422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2423 |
|
Raczkowanie
|
też chętnie zobacze bo też chce kwiata i welon
|
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też będę mieć kwiat + welon i wcale nie uważam, że to za dużo. Mam welon mgiełkę czyli sama jednolita, gładka i długa do ziemi "firanka"
bez żadnych oblamówek i koronek i jeśli pod tą mgiełką będzie majaczył jakiś kwiat to myślę, że będzie to super wyglądało - lepiej, niż gdyby prześwitywały same włosy Poza tym w welonie będę paradować pewnie tylko do pierwszego tańca włącznie, a potem ściągnę, bo mi będzie niewygodnie szaleć, więc tym bardziej fajnie jest mieć wtedy jeszcze coś we włosach niż same włosy ![]() Jestem już po próbnej fryzurze - wklejam zdjęcia. Nie wiem czy się Wam spodoba, bo nie jest jakaś odjechana, super modna, oryginalna czy artystyczna - ot, zwykła ślubna fryzurka, takie posplatane kosmyki, z przodu prosta, dłuższa, asymetryczna grzywka... Niestety jestem posiadaczką bardzo cienkich i niezbyt gęstych włosów, do tego trochę kręconych, które i tak jakimś cudem udało mi się zapuścić prawie do ramion, więc niewiele da się zrobić w moim przypadku. Jak dla mnie fryzurka jest akceptowalna i dobrze się w niej czułam ![]() Te małe białe to są eustomy - uwielbiam te kwiaty Jednak chyba ostatecznie wolałabym je mieć upięte w kupie (taki jakby bukiecik), a nie tak w rzędzie jak na zdjęciu. Ale to już kwestia dogadania się z fryzjerką Welon będę miała wpięty od góry, czyli kwiaty będą zakryte. Mierzyłam i fajnie to wygląda, serio ![]() Acha, zapomniałam dodać, że moja suknia jest baaardzo prosta, więc tym bardziej nie będzie przesady w zdobnictwie, jeśli chodzi o kwiaty we włosach
Edytowane przez rinco Czas edycji: 2010-12-31 o 15:50 |
|
|
|
|
#2425 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie wygląda
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Raczkowanie
|
no ładne
![]() ja chce ale zeby było troche rozpuszczonych było
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro
![]() Forget pokaż plisss bo ja tez mam miec i kwiatka i welon
|
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pewnie, że Wam pokażę moją fryzurkę, ale musicie się wstrzymać do jutra. W domu mam jakiś problem z załączaniem plików na forum, wyskakuje mi jakiś błąd. W pracy załączają się normalnie, więc jutro Wam na bank pokażę foto
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki, zgodnie z obietnicą wrzucam Wam foto mojej fryzurki ślubnej
Jak na razie mam tylko takie, z boku. Prawdopodobnie dzisiaj dostaniemy już wszystkie zdjęcia od fotografa, więc wybiorę jeszcze jakieś, żeby pokazać, jak wyglądała fryzurka "z przodu"
|
|
#2430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczna ![]() klejam moja probna wczorajsza : ![]() ale bedzie bez kwiatka jednak. i jak sie podoba? od razu moie ze jest wytrymała, mam ja dzis w pracy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

?