|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. IV
shaorma to danie skladajace sie z frytek/ziemiakow, miesa, i surowek wiec jak placisz to raczej za cale danie
|
|
|
|
#302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
A od której godziny można jeśc w sphinxie shaorme?Bo tam widze różne menu
Dzięki
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
], ale wiesz, nie wiem, czy go nie wycofują ![]() Ja sobie go kupiłam z 5tyg. temu we Włoszech, ale w kilku perfumeriach go szukałam, dopiero w którejś z kolei był i to i tak 2 kolory. Patrzyłam też w Douglasie w Katowicach i gdzieś jeszcze, ale już nie pamiętam i nie było.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-06-20 o 18:40 |
|
|
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
czy wybiera sie moze ktos na koncert tiesto 10 lipca? ja mam wielka ochote ale towarzystwa brak :/
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
Orientujecie się może gdzie można kupić jakieś fajne świeczki zapachowe? Najlepiej jakieś duże, cytrusowe, ale, wiecie, takie ładnie pachnące a nie o zapachu cytrusowej chemii?
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osz kurde nie wiedziałam że wycofują ![]() Przejdę się do bigmaru, dziękuję
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
sesja, dzaga1989, silver dream - dzięki
|
|
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
w Leroy Merlin storczyki są rzeczywiscie bardzo ładne, ale niestety nie pamietam ceny. Za to w Obi przy Orkana są storczyki (różne kolory) w cenie 11.90 bo są małe (niskie) i troche przebrane. Ja bylam w ndz i jeszcze dało sie wybrać ślicznego.
|
|
|
|
#311 |
|
Przyczajenie
|
gdzie kupię grzebyk, taki do welonu, przeźroczysty, dł. ok 10 cm? Moga byc w plazie w swiecie spinek?
|
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-06-21 o 15:04 |
|
|
|
|
#313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() o byle jakiej porze można zjeść shaormę
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, w których Naturach w lublinie są kosmetyki essence? Na pewno widziałam na Świętoduskiej i w Olimpie. Są gdzieś jeszcze?
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są też w stokrotce na Kunickiego ( ale trochę mały wybór) i na 1 maja ( albo na 3 maja, nigdy nie odróżniam tych ulic , chodzi mi o tą naturę koło dworca PKP )
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynyy, widzialyscie moze gdzies ogloszenia o pracy na witrynach sklepow?? Interesuja mnie rejony LSM, centrum, tak by mozna bylo dojechac 32, 14. Ewentualnie rejony Wolskiej, placu dworcowego -to bym mogla 28 dojezdzac. Nie rzucilo wam sie cos w oczy?
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja widziałam że w Aldo i Simple w plazie kogoś poszukują do pracy nie wiem czy to nadal aktualne, bo byłam jakoś z tydzień temu
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy w Lublinie jest sklep C&A?
Cytat:
odkopuje posta sprzed jakiegos czasu. bylam dziś w Leclercu. w ogole szok bo Kangura zamienili na Ambrę ![]() ale do rzeczy. wlasnie tam widzialam espadryle na nizszym koturnie
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
W ten ambrze mają straszne zamieszanie z butami. Chciałam przymierzyć inny rozmiar buta który był wyłożony i nie mogłam znaleźć pudełka i poprosiłam babke to i ona z 7 minut szukała, potem innego buta chciałam przymierzyć ale już sama znalazłam
pomieszane te pudełka wszystkie, inny buty w środku niż na rysunku.Co do espadryli to fajne były w H&M ale już oczywiście nie ma a nie wiem czemu od razu nie kupiłam jak je zobaczyłam :/ ale może jeszcze będzie jakaś dostawa |
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() gdzie kupię białą bluzkę koszulową, nie za poważną, czyli nie taką b. klasyczną i prostą.. na zakończenie/rozpoczęcie roku szkolnego w przystępnej cenie? rozm. S |
|
|
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo w pawilonie 'bazar', tam sa oryginalniejsze rzeczy. a jak chcesz cos firmowego to plaza na przyklad. pewnie w camaieu, w reserved lub w orsay powinnas coś znalezc.odpisalam Ci wczesniej na posta w ktorym pytalas o espadryle rzuc okiem pare postow do gory ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
i ekspedietka tez z 5 min na zapleczu siedziala i szukala. a ja na krakowskim mierzylam takie niby rzymianki ecru z takimi blaszkami czy czyms tam podoczepianymi i niby "swiezutkie" pudelko mialo byc i juz caly paseczek tych blyskotek byl urwany :/ a nawet mi sie podobaly...
|
||
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, przypominam o naszym początkowo planowanym spotkaniu minerałowym
Żeby nie robic offa zapraszam na lubelskie spotkania to ustalimy dokładnie datę:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=73816&page=42
|
|
#326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w którym Leclerku? Bo w Lublinie są, o ile się nie myle, dwa, a nie wiem, w którym jest Kangur(teraz Ambra), bo nie bywam tam w realu byłam, ale w deichmannie i tam nie było :< a tak to b.rzadko tam jestem Cytat:
![]() właśnie nie chcę kupować tych z plazy bo tam jest drogo, a chcę taką tańszą, bo i tak zakładam ją kilka razy w roku ![]()
Edytowane przez gabryssiaa Czas edycji: 2010-06-22 o 16:46 |
||
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

], ale wiesz, nie wiem, czy go nie wycofują 

, chodzi mi o tą naturę koło dworca PKP