Suknia marzeń cz. III - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-27, 09:55   #4081
truskawa17
Przyczajenie

Dot.: Suknia marzeń cz. III

kurcze nie wiem czemu nie podpiely mi sie zalaczniki, probuje jeszcze raz
truskawa17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 11:47   #4082
eevciaa
Raczkowanie

Ja w sierpniu biore skromny slub, dla 25gosci- bede w 5 miesiacu ciazy. Chce skromna i niedroga suknie. Spodobala mi sie bardzo taka: http://www.moda.allegro.pl/item10455..._cena_r_m.html Nadaje sie na ciaze?
04.04.14- praktyka: plac + miasto +

eevciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 11:56   #4083
kfaska
Rozeznanie

NAdaje
kfaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 12:25   #4084
emilii_1009
Przyczajenie

a to moja wymarzona suknia ktora zaloze 18.wrzesnia.2010
emilii_1009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 13:43   #4085
mafda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eevciaa Pokaż wiadomość
Ja w sierpniu biore skromny slub, dla 25gosci- bede w 5 miesiacu ciazy. Chce skromna i niedroga suknie. Spodobala mi sie bardzo taka: www.moda.allegro.pl/item1045595555_nowa_sukni a_slubna_super_jakosc_sup er_cena_r_m.html Nadaje sie na ciaze?
no pewnie że tak
Stary 2010-05-27, 14:23   #4086
neusia83
Rozeznanie

To zależy jak bardzo urośnie ci brzuszek, bo ja jak byłam w 5 miesiącu miałam juz naprawdę spory a z tego co widzę to suknia jest na zamku. Nie lepiej jak byłaby wiązana? Łatwiej byłoby ja dopasować. Ale krój jak najbardziej nadaje się na ciążę
neusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 16:45   #4087
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eevciaa Pokaż wiadomość
Ja w sierpniu biore skromny slub, dla 25gosci- bede w 5 miesiacu ciazy. Chce skromna i niedroga suknie. Spodobala mi sie bardzo taka: www.moda.allegro.pl/item1045595555_nowa_sukni a_slubna_super_jakosc_sup er_cena_r_m.html Nadaje sie na ciaze?
no urocza ta suknia, na skomny ślub idealna! bierz ją i się nie zastanawiaj,najwyżej krawcowa przerobi suwak na wiązania.
Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:14   #4088
eevciaa
Raczkowanie

Dzieki wielkie Dziewczyny! Ciesze sie ze pasuje, wolalam sie upewnic. Zdaje sobie sprawe ze lepsze byloby wiazanie ale gdzie ja znajde podobna suknie w takiej cenie??? Poki co jestem drobna i teraz pasowalaby na mnie S-ka. Zobaczymy za kilka miesiecy. Najwyzej zrobie mala przerobke. Dam tu zdjecie po slubie.
04.04.14- praktyka: plac + miasto +

eevciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 13:39   #4089
mafda
Zadomowienie

u mnie w piątym nie było bardzo widać dopiero tak w 6 zaczęło się
zamów większą jak co to krawcowa ci zwęży
Stary 2010-05-28, 15:09   #4090
truskawa17
Przyczajenie

nikt nic nie napisze?
nie wiem jaka bizuteria bylaby odpowiednia, pomocy!
Stary 2010-05-28, 15:24   #4091
kfaska
Rozeznanie

hehe. No dobrze, to powiem co myślę. Suknia strojna więc myślę że można być właśnie włosy na bok, tak jak mówisz ale z kwiatkiem tylko. Jeśli welon koniecznie, to moim zdaniem bez kwiatka już, może taki właśnie hiszpański , za łopatki, upiety na głowie na gładko ( na ciemniejszych włsoach będzie łądnie wyglądał), ozdobiony na około leciuteńko koronką taką jak na gorsecie. Moim zdaniem właśnie klasyczne bolerko pasuje. bogłoby od biedy być jak najgładsze tiulowe z dłuższym rękawem. Co do biżuterii to do wersji bez welonu długie,ale nie za duże srebrne kolczyki , takie koronkowe troszkę, bez żadnych kamyków, kryształków , perełek i wtedy już nic na szyję, jesli welon to moim zdaniem kolczyki drobne wkręty , tez srebrne , ażurkowe. i wtedy na szyję coś drobnego też wtym stylu, raczej przy szyi.

No dobrze, to sie nagadałam, teraz Ty poratuj

Edytowane przez kfaska
Czas edycji: 2010-05-28 o 15:32
kfaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 15:27   #4092
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez truskawa17 Pokaż wiadomość
nikt nic nie napisze?
nie wiem jaka bizuteria bylaby odpowiednia, pomocy!
A ja Ci napiszę sukienka jest śliczna i w moim typie..tylko nie mierzyłam jeszcze takich bo mój ślub dopiero za rok..i po drugie będzie szyta na miesiąc przed ślubem..więc...
Mi sie bardzo podoba taki styl..a co do dodatków to nie przesadź bo ta sukienka i tak ma już dużo falbanek i żeby to nie było przeładowane..
Ja widziałam na jedynej dziewczynie bardzo podobną sukienkę i miała zrobioną biżuterię można powiedziec z kwiatów na takim sztywniejszej jakby obroży (no ciężko to wytłumaczyć)..wyglądało to rewelacyjnie..jak chcesz namiary na jej zdjęcia to pisz na priv..
Pozdrawiam

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 13:51   #4093
truskawa17
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kfaska Pokaż wiadomość
hehe. No dobrze, to powiem co myślę. Suknia strojna więc myślę że można być właśnie włosy na bok, tak jak mówisz ale z kwiatkiem tylko. Jeśli welon koniecznie, to moim zdaniem bez kwiatka już, może taki właśnie hiszpański , za łopatki, upiety na głowie na gładko ( na ciemniejszych włsoach będzie łądnie wyglądał), ozdobiony na około leciuteńko koronką taką jak na gorsecie. Moim zdaniem właśnie klasyczne bolerko pasuje. Bogłoby od biedy być jak najgładsze tiulowe z dłuższym rękawem. Co do biżuterii to do wersji bez welonu długie,ale nie za duże srebrne kolczyki , takie koronkowe troszkę, bez żadnych kamyków, kryształków , perełek i wtedy już nic na szyję, jesli welon to moim zdaniem kolczyki drobne wkręty , tez srebrne , ażurkowe. I wtedy na szyję coś drobnego też wtym stylu, raczej przy szyi.

No dobrze, to sie nagadałam, teraz ty poratuj

dziekuje kfaska! Z mila checia poratuje tylko wklej prosze zdjecie swojej sukni! Pozdrowienia!

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
A ja Ci napiszę sukienka jest śliczna i w moim typie..tylko nie mierzyłam jeszcze takich bo mój ślub dopiero za rok..i po drugie będzie szyta na miesiąc przed ślubem..więc...
Mi sie bardzo podoba taki styl..a co do dodatków to nie przesadź bo ta sukienka i tak ma już dużo falbanek i żeby to nie było przeładowane..
Ja widziałam na jedynej dziewczynie bardzo podobną sukienkę i miała zrobioną biżuterię można powiedziec z kwiatów na takim sztywniejszej jakby obroży (no ciężko to wytłumaczyć)..wyglądało to rewelacyjnie..jak chcesz namiary na jej zdjęcia to pisz na priv..
Pozdrawiam
DZIEKUJE ONA 911! o kwiatkach nie pomyslalam, fajny pomysl!
napisz krotko jak wygladasz- sprobuje wyobrazic sobie Ciebie w podobnej sukni
Stary 2010-05-30, 18:33   #4094
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
tahito ja właśnie tą suknię kupiłam, będę mieć pod koniec czerwca i wtedy ostateczne przymiarki z dodatkami
A ja 26 czerwca juz w niej do ołtarza ide Mam stresa takiego ,że koniec. A ty którego ślubujesz?
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 12:25   #4095
Agnuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez teram Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na targach i na manekinie wisiało to cudo....Wings/Georgia, na zdjęciach tego nie widać ale to jest suknia ręcznie wyszywana haftem richelieu z doszywanymi kryształkami, cena zabójcza a ponadto ten tren trzeba jeszcze dokupić....ładnie wygląda sama , bez trenu z dopiętym ręcznie wyszywanym welonem.....
Witam mam pytanko jaki welon masz na mysli??długi??suknia piękna)
Agnuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 19:04   #4096
Paulizia
Wtajemniczenie

Moja wymarzona suknia to byla z kolekcji Pronovias model Horizonte

Załącznik 3161362

Jednak wybralam inna i wlasnie ta inna byla najpiekniejsza i ta jedyna!
Stary 2010-06-06, 21:56   #4097
oktawia26
Raczkowanie

Hej Dziewczyny
Wiecie co to za sukienka (jaka firma i model)???????????????????
Jakiś czas temu ściagnelam to zdjecie z neta niestety nie zapisalam sobie co to za model i firma. Bardzo mi sie podoba ta suknia tylko jak ja odnalesc HELP
oktawia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 23:47   #4098
thiti
Przyczajenie

gdybym miała jeszcze do niej odpowiednią figurę!

Edytowane przez thiti
Czas edycji: 2010-06-06 o 23:48
thiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 11:40   #4099
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tahito Pokaż wiadomość
A ja 26 czerwca juz w niej do ołtarza ide Mam stresa takiego ,że koniec. A ty którego ślubujesz?
chwilę po Tobie - 10 lipca
ciekawe jak na przymiarkach będzie wyglądać
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 11:48   #4100
martak110
Rozeznanie

czesc dziewczyny, potrzebuje sie dowiedzieć (nie dla mnie ) jaki to model sukni, czy któraś moze wie...
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.
martak110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:02   #4101
ninka12245
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olla83 Pokaż wiadomość
www.le-spose-di-gio.it/
niestety ceny tych sukien powalają nawet najpotężniejszą kieszeń, od 2000 Euro
LE SPOSE DI GIO są już dostępne u nas w Polsce , ja zamówiłam i zakupiłam w Art Consultants Events and Wedding w Świebodzicach i niedawno odebrałam jestem zachwycona moich cudeńkiem
polecam obsługa super , Pani wyrozumiała i bardzo pomocna przy decyzji bo nie wiedziałm na którą się zdecydować , ale najwazniejsze że jeste, posiadaczką Le spose di Gio.
ninka12245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:45   #4102
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez -Myszka- Pokaż wiadomość
Kochane kobietki, bardzo Was proszę o opinię sukni ślubnej.
Ma być ona w kolorze białym. Materiał tak jak na zdjęciu - tafta.

Muszę zdecydować się do końca tygodnia. Suknia leżała na mnie doskonale, tym bardziej że mam figurę z dość zarysowaną talią więc podkreślała kobiece kształty.
Problem tkwi w tym, że w salonie był tylko kolor śmietankowy i nie wiem jak prezentować się będzie kolor biały. Już sama nie wiem...
Co myślicie o tej sukni...?

Za każdą opinię dziękuję!
kochana suknia jest piękna ja mam do ślubu identyczną tylko w kolorze ivory...a biały...biały wygląda ładnie ale mi akurat nie pasuje mierzyłam białą i ivorę
wczoraj była przymiarka a za niecałe 2tyg odbiór
Stary 2010-06-18, 22:34   #4103
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninka12245 Pokaż wiadomość
LE SPOSE DI GIO są już dostępne u nas w Polsce , ja zamówiłam i zakupiłam w Art Consultants Events and Wedding w Świebodzicach i niedawno odebrałam jestem zachwycona moich cudeńkiem
polecam obsługa super , Pani wyrozumiała i bardzo pomocna przy decyzji bo nie wiedziałm na którą się zdecydować , ale najwazniejsze że jeste, posiadaczką Le spose di Gio.
Śliczna sukieneczka

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 18:48   #4104
vielleicht
Raczkowanie

GG do vielleicht

Witajcie
Od dawna obserwuję wątek, ale dopiero teraz odważyłam się napisać. Otóż oglądałam ostatnio na wedding tv program 'sekrety sukni ślubnej' i zachwyciła mnie suknia retro w stylu lat 40. od priscilla of boston. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć jakichś zdjęć a zakochałam się w tej cudownej sukni bez pamięci. Program jest z 2007r. Może posiadacie jakieś fotki, albo cokolwiek...? Pozdrawiam
Stary 2010-06-19, 19:22   #4105
tylko_ chwilka
Raczkowanie

vielleicht- na tej stronce jest kolekcja z ostatnich 5 lat może znajdziesz te wymarzona:
http://www.priscillaofboston.com/pre...orial_2007.jsp
powodzenia
tylko_ chwilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 13:51   #4106
vielleicht
Raczkowanie

GG do vielleicht

Dziękuję ślicznie szkoda, że te zdjęcia takie małe, bo niektóre słabo widać, ale na pewno mi się przydadzą. Tymczasem poluje na powtórkę programu i sobie nagram.
Stary 2010-06-21, 20:33   #4107
kasia77783
Przyczajenie

A to moja suknia marzeń
To była miłość od pierwszego wejrzenia;-)
Co o niej sądzicie?
kasia77783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 16:56   #4108
molly18
Raczkowanie

Bardzo ładna
molly18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 19:23   #4109
metafora
Rozeznanie

To i ja pokażę Wam moją wymarzoną suknię Trafiłam na nią ot tak, bez szukania, zwyczajnie przeglądając internet Od pierwszego wejrzenia wiem, że to TA JEDYNA! Za innymi nawet nie chcę się rozglądać To model z kolekcji Gucci na rok 2004 (Tom Ford for Gucci), miała ją na sobie Charlize Theron na rozdaniu Oscarów w tymże właśnie roku. Domyślam się, że ciężko będzie zdobyć coś podobnego w kolekcjach ślubnych domów mody, chociaż kto wie, szczerze mówiąc dużo nie szukałam i przyznaję, że mam małe rozeznanie. Prawdopodobnie w grę wchodzi szycie u krawcowej - może ktoś poleca kogoś z Wrocławia lub okolic? A ślub we wrześniu 2011, w 10 rocznicę naszego związku

*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania*

metafora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 19:45   #4110
lucky_201
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez metafora Pokaż wiadomość
To i ja pokażę Wam moją wymarzoną suknię Trafiłam na nią ot tak, bez szukania, zwyczajnie przeglądając internet Od pierwszego wejrzenia wiem, że to TA JEDYNA! Za innymi nawet nie chcę się rozglądać To model z kolekcji Gucci na rok 2004 (Tom Ford for Gucci), miała ją na sobie Charlize Theron na rozdaniu Oscarów w tymże właśnie roku. Domyślam się, że ciężko będzie zdobyć coś podobnego w kolekcjach ślubnych domów mody, chociaż kto wie, szczerze mówiąc dużo nie szukałam i przyznaję, że mam małe rozeznanie. Prawdopodobnie w grę wchodzi szycie u krawcowej - może ktoś poleca kogoś z Wrocławia lub okolic? A ślub we wrześniu 2011, w 10 rocznicę naszego związku
Śliczna Co prawda ja na wesele chce suknie na kole, ale na poprawiny może bym się skusiła
Ale chyba rzeczywiście będzie ciężko ja "podrobobić"
lucky_201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości