|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Motylem byłam, ale utyłam" --> wspólnymi siłami osiągamy cel! ;)
prosze o porade.. Moja mama zrobiła sałatk z pomidora ogórka rzodkiewki szczypiorku i dodała do tego majonez
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małeńka - troszke majonezu nie zaszkodzi. Mówisz, że tylko 4 łyżeczki mama dodała więc chyba tragedii nie ma, nie uważasz? ![]() Zmykam na zakupy Odezwę się wieczorkiem
|
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() mogłabym jeszcze dołączyć? Bardzo mi zależy <prosi>
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszamy
![]()
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
A ja się zmobilizowałam i nie zamierzam rezygnować
Śniadanie: owsianka z otrębami . + zielona herbata ;d
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() Tak więc może coś napiszę o sobie ![]() Mianowicie (haha) mam 174 cm i waże 65,3 ;-( dążę do 60 kg. Ogólnie bardziej zależy mi na wyglącie mojego ciałka niż na wadze ![]() ćwiczę raczej codziennie, a ilość zależy od sił i czasu ![]() Jednak staram się codziennie biegac po 25 minut, ok. 300 brzuszków, ćwiczenia na pośladki, nożyce i nie raz taniec brzuszka Moje postanowienie to MŻ ![]() Mam nadzieję, że się uda ![]() Dzisiaj już zliczyłam 50 brzuszków, troche cwiczeń i 200 podskoków. na wieczór zamierzam 25 minut biegu i ćwiczenia
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
uuu.. ja nawet tyle nie ćwiczę.
Teraz mam okres i ciągle jestem głodna. ;( ale jakoś wytrwam. ![]() Dziś zjadłam: śniadanko:sałatka z warzyw( 1 pomidor, kawałek papryki, kilka liści sałaty i 3 rzodkiewki), czerwona herbata. Przegryska: kilka czipsów(40g)<niesmiały> (kolezanka mnie namówiła), jabłko Obiad: małą miskę pomidorowej bez makaronu( w sensie bez niczego).
|
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pare godzin mnie nie było i tyle postów
Suuuper że trafiłam do takiej grupy. Aż z uśmiechem się odchudzam.Windbag, mamy ten sam wzrost. Jak byłam motylkiem to ważyłam 57 kg i byłam szczuplutka. Rozumiem że przy szerokich udach możesz mieć potrzebę ważenia kilka kilo mniej, ale 53 to już naprawdę wystarczy Śmiało przechodź na utrzymanie wagi, nie ma co się już odchudzać.Malenka 4 łyżki majonezu na miche sałatki to nie jest dużo i napewno nie zaszkodzi. Nie ma co popadać w paranoję. Ja dziś nie w pracy, bo wczoraj wieczorkiem zadzwonili że musze przejść na nocki. Znowu nocki No więc dziś trochę dłużej pospałam więc tylko 1 śniadanko - grahamka z szunką drobiową i ogórkiem (duużo ogórka). Chciałam zrobic przerwę od owsianki na 1 dzień. Możliwe że robię źle, ale nie potrafię jeść codziennie tego samego. Może z czasem owsianka stanie się czymś bez czego nie umiem zacząć dnia (tak jak kawa . Na obiadek będzie wczorajsze leczo Ale powiem wam że strasznie się dziś zaskoczyłam, zważyłam się dziś i wskazało mi 73,9kg Jak to możliwe, spadek o prawie 1kg? Byłam wczoraj na siłowni, ale bez przesady . Ktos to potrafi logicznie wyjaśnić??
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
właśnie gotuje mi się obiadek
warzywa i filet z kurczaka na parze do tego pół szklanki kaszy kuskus
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
![]() Agnlan - i tak trzymaj. Nigdy nie wolno się poddawać ![]() Marta - takie wahania to u nas konietek norma ... może jesteś po okresie, przed czy coś, a może po prostu inaczej na wagę stanęłaś Nie możemy takie dokladniutkie być. Ja już po obiadku Dzisiaj znowu jadłam mieśko z indyka na parze (rodzice duuużo go nakupili) i do tego 10 listków sałaty, 1/2 długiego ogórka i ok. 50g jogurtu naturalnego ![]() Kurczę pojechałam na zakupy i nie kupiłam bluzki. Jutro znowu trzeba jechać, ale już wcześniej a teraz zbieram się powoli do nauki bo na wieczór się umówiłam z przyjaciółką ![]() Miłego popołudnia dziewczyny
|
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Agnlan super że masz znowu taki zapał
Ja się dziś boję jeść żeby nie zepsuć mojego wyniku To dla mnie nadal nie do pojęcia że nie muszę się głodzić żeby chudnąć ![]() Airish jestem w srodku cyklu, dlatego to mnie dziwi. Przed/po to rozumiem. Ale teraz ?
Edytowane przez Marta_r85 Czas edycji: 2010-06-22 o 15:57 |
|
|
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam się na cyklach i innych pierdołach ![]() Cytat:
a co do tej sałatki ? : >
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2010-06-22 o 17:40 |
||
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Phynn
. Tak czytając ten wątek zaciekawiło mnie abs 8 minut. Od dziś zaczęłam, mam nadzieję że wytrwam. Co prawda wytrzymałam dziś tylko 5 minut, ale zganiam to na zakwasy po wczoraj
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak. '8 min buns' & '8 min abs' & '8 min legs' & '8 min stretch' to moje ulubione z tej serii
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
stosowałyście BIO CLA ? ;d
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
kromka chleba pełnoziarnistego.
potem zjadłam jabłko i dwie ksotki czekolady teraz zjadłam 1,5 kromki chleba ziarnistego z twarożkiem liściem sałaty i troszke ogórka z pomidorkiem- za dużo?? zastanawiam się czy zjeśc jeszcze na kolacje jogurt czy juz sobie tymi kromkami dość nadbiłam??/ ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
o i nastepna abski także motywujcie mnie motywujcie
|
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ładnie ładnie też bym mogła zacząć :P MALENKA321 ćwiczymy ćwiczymy ^^ pozdrawiam ![]() o nie Ty juz po?? teraz zauważyłam to ja biegne nadrabiać
'Miłe panie pamiętajcie: FACET TO NIE PIES - NA KOŚCI NIE POLECI ! A więc wpierniczajcie steki, a nie jakieś tam kanapeczki. ' http://sentymentalno-maniakalny.blogspot.com/ próbuje. Edytowane przez anjjjia Czas edycji: 2010-06-22 o 18:32 |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
no rano zrobiłam abski:P wieczorkiem zrobie rowerek w powietrzu:P słyszałyście , że bardzo pomaga??
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
MALENKA321, gdzie jakieś mięso ? nie podoba mi się ten obiad - surówka + kromka, no bardzo pięknie :/
koleżanki Cię zmuszają do czekolady ?
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
nie było miesa nie miałam czasu na obiad poza tym amma robiła grochówke a ja nie moge jej jeść. za dużo dziś zjadłam?? jeść jogurt czy już nie??
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
jogurt ma za dużo węgli jak na kolację. proponuję twaróg, serek wiejski , rybę..
nie. nie zjadłaś za dużo. zjadłaś za mało.
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny nie moge się przekonaac do wody mineralnej niegazowanej. Żygać mi sie od niej chce... czy moze być gazowana?? bo taka mi wchodzi... ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- a własnie mam dla was porade. Sprawdzona bo studiuje fizjoterapie i tam się tego dowiedziałam do kształtowania płaskiego brzuszka dobrym ćwiczeniem jest jego wciąganie np na siedząco jakbys zasysała pępek ale musisz przy tym oddychać. Wzmacnia naprawde mięsnie brzuszek wydaje się ssczuplejszy-super dodatek do ćwiczeń można robić czekając na przystanku itd. a co najwazniejsze-uczy nie garbienia się.;p |
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki twarożek jak najbardziej gazowana moze powodować wzdęcia, ale jeśli chcesz się stopniowo przestawić na wodę , to zacznij od gazowanej (są takie z lekkim gazem)
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak moge gazowana?? lepsze jak soczki owocowe?? |
|
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny nie moge się przekonaac do wody mineralnej niegazowanej. Żygać mi sie od niej chce... czy moze być gazowana?? bo taka mi wchodzi...
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Słyszałam że woda gazowana (w duzych ilościach) wypłukuje wapń z kości. Mój tata pije gazowaną bo jak twierdzi zapycha żołądek i nie chce mu sie jeść. ale to pewnie nie prawda. Po tych wszystkich gazach brzuch może być odęty, mwięc radziłabym nie. Chyba ze do 3 szklanek dziennie. Dzis jakos mi dieta nie wyszła<przepraszający wzrok> |
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inaczej nie napije sie wody.... ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- w takim razie nie bede piła nic
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Ja po wodzie gazowanej mam straszne wzdęcia
Ale jak tobie nic nie dolega to chyba możesz pić. Wydaje mi się że lepiej niż soki owocowe, które mają sporo kalorii. Kawa niby też coś tam wypłukuje a ją piję
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli tak jak radzicie- przechodzę na utrzymanie. Dziś zjadłam trochę więcej. Czuję się 'napchana' ale pojezdziłam sporo na rowerze, mialam długi spacer więc ok Później brzuszki i jakieś ćwiczenia.Apropo ubytku 1 kg, u mnie tak często się dzieje, 1kg w dół czy w górę to norma, w zależności od stanu zapchania przewodu pokarmowego i moczowego
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

<3

No więc dziś trochę dłużej pospałam więc tylko 1 śniadanko - grahamka z szunką drobiową i ogórkiem (duużo ogórka). Chciałam zrobic przerwę od owsianki na 1 dzień. Możliwe że robię źle, ale nie potrafię jeść codziennie tego samego. Może z czasem owsianka stanie się czymś bez czego nie umiem zacząć dnia (tak jak kawa
Jak to możliwe, spadek o prawie 1kg? Byłam wczoraj na siłowni, ale bez przesady

Ja się dziś boję jeść żeby nie zepsuć mojego wyniku