|
|
#961 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVI
|
|
|
|
#962 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Gryxiu, a wiesz co mi się zdarzyło odnośnie takich skuch egzaminowych? Ręka mi się omskła i sobie zapisałam egzamin dzień później niż był. no więc dzień przed egzaminem (w moim mniemaniu dzień przed
) poszłam sobie na odstresowujący spacerek i spotykam koleżankę z roku. Ta zdziwiona, że co ja robie, bo ona z egzaminu wraca, a ja nadciągam z przeciwnej strony. Ja w śmiech, myslałam, że mnie wkręca. nie wkręcała. No to biegiem do lekarza po zwolnienie ![]() Rachell, ja bym ten kolor nazwała jasny blond złocisto-beżowy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-22 o 01:43 |
|
|
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja spotykałam się z tekstem, że rude, to wredne (nie bić!
) Cytat:
![]() Cytat:
Siema Nic mi sie nie chce...
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#965 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja tam jestem i ruda, i wredna, i jak sobie ten rudy zrobiłam, to usłyszałam od kolegów z pracy, że wreszcie widać na zewnątrz mój rudy charakter
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie odkryłam prace pana Georga Grie neosurrealizm, bomba http://rjdent.wordpress.com/2009/06/...eo-surrealist/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-22 o 08:58 |
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Truskawciu: Ja to trafiłam do stażysty (dosłownie 3 minuty po tym jak przełożony wyjechał do krowy "w zastępstwie byka") jak moja kotka sobie rozcięła łapę i to tak niefortunnie na tylnej łapie tak gdzie ma "kolano". Ruszyć sie normalnie nie dała i niestety szycie musiała mieć w narkozie. Było widać ze się nieźle stresuje ale poradził sobie świetnie. (kota niestety to szybko prawie wszystko zniweczyła rozrywając opatrunek i przegryzając niektóre szwy ale obeszło się bez ponownego szycia). Trzymam kciuki za stażo/prace. I kilka ciekawych przypadków w których pod okiem "przełożonego" udoskonalisz swoje umiejętności. ![]() Z "szukaniem" jest niezła heca jak się pracuje z osobą z czech/słowacji. Czasem następują naprawde krepujace sytuacje. Prace pana Grie całkiem fajne.
|
#968 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
Widzę że ominęła mnie ciekawa rozmowa ![]() Jeśli ktoś nigdy nie pił taniego wina to zapraszam, TŻ dostał na urodziny flachę Jabłuszka Sandomierskiego - w ramach odmładzania się - myślę że się podzieli - i to może być naprawdę dobre, pamiętam z wyjazdu w Bieszczady na pierwszym roku Wisienkę Sandomierską, mniam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#969 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Tru - dziękuję. To jedna z fotek sesjowych : )
Cytat:
Sama też miałam kilka miesięcy rude i mówiłam wszystkim, że staram się wyglądać na taka jaka jestem ( czyli wredną) ![]() Nic mi się nie chce a mm jeszcze 17 dni do urlopu ..... edit. Właśnie wsuwam dietetyczną sałatkę z mniszkiem lekarskim
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-06-22 o 13:56 |
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
znacie taki zespół Archandrja? Słucham i leżę
![]() http://www.youtube.com/watch?v=mpWdsfMNz9s Mam nadzieję, że to ma byc jakas parodia ![]()
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rudzielcom zazdraszczam - jak na rude patrze to se myślę ale wypas, ale lufa, bo mnie centralnei mimo rudowania nie pasuje - ruda której pasuje rudy to jest kociak i that's it co do jaboli z szoku wyjść nadal nie umiem że Madzik nie zna smaku jabcoka - jak to się stać mogło może to ta Jasna Góra
|
|
|
|
|
#974 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Hello
czy ktoś tu się jeszcze odchudza? ![]() jakaś akcja bikini, zgub 10 kg do wakacji albo inne? Cytat:
Jeśli tak to gratuluję szczerze!!! Który tydzień?? Właśnie mnie też zdziwiło, że jej już nie ma na perfumach. Czyżbym coś przegapiła? Ja piłam tanie wino, ale dawno. Pamiętam, że smak miało dobry ale potem głowa bolała. Lubię bardzo Martini Bianco, szczególnie latem. Ale nie ma jak to wódka. Tylko zimna.
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę się chwalić , mam nowe zwierzątko, dochodząceSłodki prawda? a teraz lecę robić młode ziemniaczki z młodą kapustką
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Polly_ sto laaaat!!!!
|
#977 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#978 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I jeśli już to byłby ledwo pierwszy tydzień Dlatego szukam objawów i mam dylematy typu "pić wino czy nie pić, brać gorącą kąpiel czy nie brać". W rezultacie wykąpałam się w letniej wodzie i zmarzłam jak g...o w przeręblu. A wypiję herbatę, to jakiś koszmar ![]() Polly, sto lat! Niech Ci gwiazdka pooomyślnooości nigdyyy nieee zaaagaśnie! Wypiję Twoje zdrowie herbatą! Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-06-22 o 19:23 |
|
|
|
|
#979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
, za parę dni też świętować będęCytat:
, przez parę miesięcy tak miałam, później mi przeszło![]() i oswojony, trzy dni go podkarmiam i dzisiaj przylazł do Tż, gdy ten leżał pod samochodem
|
|
|
#981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,też chcę takiego żeżyka,kiedyś chrzestna miała ,fajnie tuptał w nocy
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#983 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#987 |
|
Nindżopesz
|
Ale przeszło i co, na luzaku weszłaś z winem do wanny? Bokiem mi wyjdzie to dbanie Nawet się ambitnie przestawiłam z internetu na książki.
|
|
|
|
#988 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
To ja tak na chwilkę wpadam:
Polly, wszystkiego dobrego Florens, jakie cudne dochodzące zwierzątko Zła w ogóle jestem, moja kota się na nowo drapie i wylizuje, nawet nie zdążyła być tych 6 tygodni na karmie hipoalergicznej, już nie wiem co mam robić
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#989 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Polly-najlepszego
Coś ostatnio się mało udzielam,nie jestem na bieżąco,więc poproszę streszczenie może być na jutro,bo śmigam do łózka,pobudkę mam 5.20
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#990 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to ja streszcze siebie-mam depresje starczą i marze o tanim winie i rzyganiu w krzakach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

) poszłam sobie na odstresowujący spacerek i spotykam koleżankę z roku. Ta zdziwiona, że co ja robie, bo ona z egzaminu wraca, a ja nadciągam z przeciwnej strony. Ja w śmiech, myslałam, że mnie wkręca. nie wkręcała. No to biegiem do lekarza po zwolnienie 
) 

może to ta Jasna Góra 
, mam nowe zwierzątko, dochodzące
,też chcę takiego żeżyka,kiedyś chrzestna miała ,fajnie tuptał w nocy