![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch część II :D
Cytat:
![]() no to skoro już jesteś to rozkręcaj forum ![]() moniskova - spoko , ja rozumiem ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i rozumiem ![]() nie bedzie bacików ![]() Cytat:
![]() no to jedziemy z rozkręcaniem ![]() ale zastanawiam sie jakby tu jeszcze więcej osób wkrecić??? ![]() macie jakieś pomysły??? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
nie mam pojecia;/
![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
kochaam - albo w podpisie reklamować albo.. na innych wątkach troszeczke pospamować
![]() ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie zastanawiałam się właśnie...
można też stare kontakty na wizażu uruchomić ![]() no ale rozkręcamy forum ... ![]() skoro zbliża się Zaćmienie to... ![]() co myślicie o nowej Victorii?? i tutaj też proszę sie rozpisywać ![]() bo mam jeszcze kilka tematów do przedyskutowania z wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie ma w kinach więc wiesz , nie do końca mam zdanie wyrobione.
Ale wolałam raczej Rachelle Lefevre na jej miejscu ![]() No cóż, raczej nie moge się pochwalić wyczerpującą wypowiedzią. ![]() a Ty co sądzisz na jej temat? ;>
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
ja myślę ze Rachelle byłaby lepsza..... :P
i po obejrzeniu klipów stwierdzam ze obecna Victoria ma taką dziecinną twarz... on jest taka hm...?? no nie wiem ...:P po obejrzeniu filmu moja wypowiedz będzie bardziej wyczerpująca :P słyszałyście ze Rob uczy sie polskiego?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
haha, moim zdaniem to tylko plotka, kochaam. ;]
czytałaś Twist z wypowiedziami/wywiadem Kristen ? z tymi szponami troche przesadziła ale te "fanki" z pewnością są niebezpieczne. przecież niektóre nastolatki mają na ich punkcie bzika! chodzi mi o negatywnego bzika ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Wtajemniczenie
|
na serio uczy sie polskiego w wywiadzie nawet powiedział jedno zdanie po polsku...
na potrzeby kolejnego filmu sie uczy :P nie nie czytałam :P wrzuć linka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
tak to była prośba nie do odrzucenia : podnieś nogę <hahaha.
czytałam ten wywiad lazurowa, kristen zaczyna mnie już denerwować ;[[. Skoro tak bardzo nie chce sławy to po co ją zaczynała ?; //
![]() |
#671 |
Wtajemniczenie
|
no to zdanie też mnie powaliło
![]() kto mi wrzuci link do tego wywiadu?? ![]() a chciałam sie poradzić was w jednej rzeczy... ![]() to jest wątek o cytatach i zdaje sobie z tego sprawe ze niektórym moze to przeszkadzać że teraz zboczyłyśmy z tematu ( ale zyskałyśmy dyskusjami ) no więc teraz pytanie do was... piszemy tak jak do tej pory i co jakiś czas dodajemy jakiś cytacik czy z każdym postem?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
on powiedział po polsku podnieś noge ? bo nie kapuje ..
ale w necie nie ma tego wywiadu chyba. ja go czytałam w gazecie. ale moniskova - on moim zdaniem lubi grać ale taka sława ją przerosła. kochaam - hmm... może z każdym postem jak się cytat znajdzie... ciekawe co za film z Edziem ? ![]() to może ja dam cytat ![]() "- Zrobiłem coś nie tak? - Nie, wręcz przeciwnie. Doprowadzasz mnie do szaleństwa. - Hm. - Zamyślił się. - Naprawdę? - dodał głosem pełnym samozadowolenia. Na jego twarzy pojawił się triumfalny uśmiech. - Mam może być brawo? - spytałam z sarkazmem."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
"podnieś noge" powiedział do tej babki co z nim wywiad przeprowadzała a;e miałam beke
![]() a no i ten teks mówi do słonia w tym nowym filmie xD to teraz ja sie wypowiem :P ja nie dam rady z każdym postem dodawać cytatu ![]() ale to jeszcze do negocjacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Was kochane dziewczyny ![]() Zgadzam sie z Moniskovą co do zachowania Kristen. Niestety juz nie rozumiem jej podejscia - sławy mogła nie ogarnac po "zmierzchu " teraz sa juz po trzecim filmie a czasem jej wypowiedzi na temat sagi a co najgorsze na temat fanów sagi sa conajmniej nie na miejscu zeby nie powiedziec że sa poprostu chamskie. Miliony dostac za film to super ale usmiechac sie do fanów to juz wogóle straszna krzywda. Duzo u mnie straciła po kilku powiedzmy "nieciekawych " wypowiedziach na temat fanów - czyli nas. Nie musi nas kochac ale jakis szacunek by sie przydał. I cytacik : -Ktoś zawsze będzie w pobliżu: Emmett, Alice, Jasper...↵ -To idiotyczne. Tak się wynudzą, że sami mnie w końcu zabiją" a i ja tez moge prosic link do tego wywiadu? Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2010-06-21 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
WItam dziewczynki
![]() Zaglądłam na wątek, ponieważ chciałam sobie poczytac opinie ludzi na temat Zmierzchu. Mnie ta książka poprpstu zafascynowała ![]() ![]() A co do filmu, jestem świeżutko po oglądnięciu 2 pierwszych części wczoraj. Zdecydowałam sie po roku czasu na obejrzenie i podsumuje to stwierdzeniem.. Co za gniot:/ Żałuje, ale cóż przynamniej wiem, że nie warto wydawac 15 zeta na 3 czesc w kinie ![]() ![]() I pytanie retoryczne do rezyserów - matko jedyna kto wybrał tą anemiczną Kirsten i przerysowanego Pattisona do zagrania głównych ról.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanie: Ma ktoś może ebooka tej książki ,,Woda dla słoni" bo chętnie bym przeczytała ![]() A teraz jakiś cytat: (trochę wymuszony, ale nie wiem już co pisać) ,,Przerwał, bo stanęłam jak wryta na widok ozdoby ściennej, wiszącej tuż nad moją głową. Musiałam wyglądać na mocno zbitą z tropu, bo zachichotał. -Bez obaw, możesz parsknąć śmiechem - powiedział. - Groteskowy efekt jest zamierzony. Nie zaśmiałam się jednak, tylko odruchowo podniosłam rękę, jak bym chciała dotknąć owego artefaktu. Był to spory, drewniany krzyż". Lubie to lapidarne ukazanie niektórych szczegółów z życia Cullenów ![]()
![]() |
#677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://dziendobrytvn.plejada.pl/25,3...sci_detal.html tu masz ten wywiad ![]() cyt. ,,Tamci czy Victoria mogą mnie co najwyżej zabić. Ty możesz mnie zostawić. To gorsze niż śmierć.''
High of a love Drunk from the hate. Edytowane przez moniskova Czas edycji: 2010-06-21 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
![]() A to Ci się udało Ha ha ha ![]() Zgadzam sie w 100 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
oj mamy dyskusje ...:P
mnie i tak powalił Rob ![]() normalnie miałam taką beke .... xD ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
nom przynajmniej coś się tu dzieje już
![]()
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
no i fajnie
![]() z której części najbardziej podobała wam sie charakteryzacja aktorów??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie , moim zdaniem tez najlepiej aktorzy wyglądaja w Zmierzchu - chociaz nie - Rosalie wole w Zaćmieniu. Ale to oczywiscie rzecz gustu ![]() "... z Twoim pechem nawet czarna skrzynka samolotu by sie nie zachowała ...." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
hmm... ja nie mam zdania kto lepiej wyglądał w jakiej części.
Ale Pattison lepiej wygląda w filmie niż na jakiś zdjęciach moim zdaniem ![]() noo, dyskusja jakaś jest ![]() cytacik : ![]() "- Trudno porównywać mnie do wygranej w totka. - Masz rację. Jesteś czymś o niebo lepszym."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Uderzyłam Jacoba- wyjaśniłam.
- Ach, tak. No to dobrze. -Wydawał się być jeszcze bardziej zadowalony niż Charlie. - Szkoda tylko, że zrobiłaś sobie przy tym krzywde. - Szkoda tylko, że jemu nie zrobiłam przy tym krzywdy. - Tym to ja już się zajmę. - Miałam nadzieję, że tak powiesz. Zamilkł na chwilę. - Do do Ciebie nie podobne- zauważył ostrożnie- Czym Ci się naraził? - Pocałował mnie!- pożaliłam się. Silnik volvo wyraźnie zwiększył obroty." Jeszcze osiem dni i może to zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uwielbiam to... ![]() ej a tak trochę odbiegnę od tematu ![]() jeśli można ale związane z aktorem :P oglądałyście "Twój na zawsze" ??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
niestety nie, kilka tygodni szukalam na darkwarez, zeby sciagnac ale jeszcze napisow nie wiem czemu nie mieli ;/, ale to dobrze nie zepsuje sobie ogladania z lektorem
![]()
![]() |
#690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale warto było czekać, bo film jest za***isty ![]() no po prostu totalne zauroczenie :ślina: POLECAM! na koniec z wrażenia mi mówe odjeło.... ![]() nawet płakać nie mogłam z tego wszystkiego... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.