|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Profil w liceum
Jestem w gimnazjum, za rok wybieram się do liceum. W przyszłości planuje studiować architekturę albo zostanę inżynierem. Na jaki profil powinnam iść w liceum? Matematyka z fizyką? A może być też mat-geo lub mat-hist, żeby dam się dostać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Profil w liceum
Ja tak samo jak Ty planuję studiować architekturę i do liceum wybieram się na mat-fiz.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
mat-fiz albo mat-geo, raczej nie znajdziesz takiego profilu jak mat-hist, fajnie że masz już sprecyzowane plany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Sprawdz na stronach interesujących cię uczelni jakie przedmioty biora pod uwagę i na tej podstawie wybierz profil. No i pamiętaj żeby zapisać się na jakieś zajęcia z rysunku, bo to chyba też ważne na architekturę.
![]() |
#5 |
na przekór do celu
|
nieprawda, znajdziesz, u mnie jest
![]() i teraz żałuję że na niego nie poszłam, a tylko na zwykłego humana. jakbym miała jeszcze raz wybierać to wybrałabym właśnie mat-hist albo mat-geo. ale skoro myślisz o architekturze, to fizyka może ci się przydać. choć powiem ci że widziałam uczelnie gdzie zamiast fizyki liczyła się geografia.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.