|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
vette leż grzecznie i nie spadnij
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
karolcia też masz małą gigantkę
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20181624]Ja ostatnio byłam na USG. No i okazało się,że moja mała w 34tc waży aż 3100! Mały klocek![/QUOTE]wow to ta mala wcale nie taka mała ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20185272]Ja właśnie się zbieram do pakowania torby do szpitala. I nie wiem,czy pakować się w jedną większą czy w dwie małe....[/QUOTE]ja mam jedną malutką i reklamówkę w którą włożyłam rożek, podkłady, pampersy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
ogladam "usta usta "powtorki bo pierwszych odcinkow nie widzialam i akurat trafilam na poród
![]() poza tym wypilam niedawno herbatke z lisci smakuje podobnie jak zielona..ale nie jest taka cierpka a teraz czas was nadrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
mnie ta nk dzisiaj wkurzyla to na facebook poszlam
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- a Damian dzisiaj w dwoch aptekach pytal o herbate z lisci malin i nie bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
uciekam spac dziewczyny poszlocham w poduszke
#4717 |
Zadomowienie
|
vette to ściskaj nogi
![]() lazur super że wszystko ok też oglądam "usta usta" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
scoobs nie mam pojecia taka byla jego odpiwedz wydaje mi sie ze na odczepnego mi tak powiedzial zebym mu nie marudzila
aniaa ja tez bylam w dwuch i nie bylo
#4719 |
Konto usunięte
|
Ja też oglądam usta usta i się wzruszyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
#4721 |
Konto usunięte
|
ola_k11 liczę 33tc i kilka dni
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
dobra zbieram sie do spanka. syncio jednak nie zrobil mi prezentu urodzinowego
![]() ![]() ![]() spijcie dobrze mamuski. ciekawe czy mi sie dzis uda zasnac. dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20189350]ola_k11 liczę 33tc i kilka dni
![]() aha no to Twoje maleństwo jeszcze większe niż moje ![]() moja siostra powiedziała, że powinnam Go nazwać King Kong ![]() aaa odnośnie imienia już mi się nie podoba Mateusz ![]() może Artur, Kamil... ale chyba najbardziej mi się teraz Robert podoba... Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-06-22 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Konto usunięte
|
O kurczę! Mój TŻ ma urodziny a jutro dzien ojca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zadomowienie
|
zobaczcie jaki drań
http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=5a64e |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaproszenie poprosze Ja na nk zadko wchodze i jej nie lubie gb jest o wiele lepszy Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- eeeeeeeee mi zablokowali wlasnie nk ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |||
Zakorzenienie
|
anoxa bedzie dobrze
![]() anuszka u mnie tez nie ma zzo vette malutka rosnie ![]() ![]() honolinka no ładnie mała rośnie ![]() bajka super ze wsio ok po wizycie i z mezem ![]() marta kuruj sie ![]() agravka super ze wszystko ok ![]() lazurowa super ![]() karolcia to oszczedzaj sie teraz a mała duża ![]() dzidzia tak ja pytałam o bodziaki ![]() Cytat:
no chyba nie ![]() ![]() ![]() ![]() idealne skoro z pierwszego usg wychodzil 18.07 to moze faktycznie masz jeszcze czas i bedzie to 18.07 ....a skad ten termin na 8.07 sie wzial wogole ? Cytat:
![]() no wlasnie ania co sie nie chwalisz ![]() ![]() ja tak miałam na wysokosci łopatki ale z lewej strony kilka razy z miesiac temu Cytat:
na jakims bazarku nie macie ??? [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20189242]Ja też oglądam usta usta i się wzruszyłam ![]() ja tez jak zobaczylam tego dzidziolka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
W swiecie herbat tez powinna byc herbatka z lisci malin.
Dobra ja ide spaciu tzn do lozka molestowac tz tak ciagle piszecie o tym a to trzeba dzialac nie gadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
BAN stały
|
Dobranoc.... malutka szaleje mi właśnie
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- ja fb wolę ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
I ja też oczywiście jestem.
Dziewczyny - te co muszą zaciskać nogi - pomyślcie sobie, że zabawnie będzie w dniu porodu je rozłożyć i to szeroko, bez strachu!!! Co do wielkości dzidzi - to moja tez jest z tych wiekszych. W 32 tc ważyła prawie 2 kg, a w 35 2500g, teraz w czwartek idę więc się dowiem co i jak z małą. Ale tak jak Wam pisałam już kiedyś - mojej koleżanki dzidziuś ważył ponad 4 kg!!!! w 35 tygodniu, a ona rodzi dzien po mnie, więc przy niej moja mała jest mała. Pilotka f16 - ja mam też taki ból z prawej strony pod łopatką. Mi gin powiedział, że to mała uciska na jakiś nerw i nawet zmiana pozycji nie pomoże, poza tym doszedł do tego podobny ból pod żebrami - też z prawej strony a nie wspomnę już o poobijanych żebrach przez dzidka!!!!!!!! Zachciało mi się iść na basen, ale jak pomyślałam, że jak ratownik zobaczy taką wielką fokę na akwenie to zechce wodę spuścić, żeby się nie wylało i będzie cały czas mnie obserwował, żeby nie musiał mnie ratować gdybym zaczęła rodzic.... Tyle chciałam napisac i d...pa nie pamiętam już co i komu miałam napisać. Też nie umiem cytować i ania22 wczoraj zakładałam konto na facebooku, bo koleżanka wysłała mi zaproszenie i trzeba konto sobie najpierw założyć, ale nie wiem o co tam chodzi bo zrobiłam co trzeba i nie wchodziłam tam do tej pory.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do cytowania.. jak chcesz cytować jedną wypowiedź to w dolnym prawym rogu tej wypowiedzi masz 3 przyciski i wybierasz ten pierwszy z lewej.. wtedy odrazu masz zacytowaną tę wypowiedź.. Jak chcesz odpisać naraz na kilka cytatów to przy każdej wybranej wypowiedzi naciskasz ten środkowy przycisk (przedstawiający kartkę), naciskasz, naciskasz, naciskasz... i jak wybierzesz wszystkie, na które odpisujesz to dajesz "odpowiedz" - to co jest na górze strony - lewy górny róg i gotowe ![]() Mam nadzieję, że nie pokomplikowałam i objaśniłam wszystko zrozumiale ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Raczkowanie
|
Siala tak niby rozumiem, ale jak przyjdzie co do czego to głupieje. Ale następnym razem próbuje. Najwyżej będziecie miały zagadkę co komu chciaam odpisać
Co do basenu to nie wiem...niby brak przeciwskazan jak wszystko jest ok z ciążą, ale mnie się tak zachciało, bo se przypomniałam jak fajnie i lekko czuje się człowiek w wodzie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja wyprasowałam przód i tył (i dalej zamierzam tak prasować) Cytat:
(jak byłam w średniej, to z 11piętra bramę obok skoczyła dziewczynka po 7klasie, którą zgwałcono i w wyniku tego zaszła no i bała się powiedzieć rodzinie - wolała się zabić, a po się wszyscy dowiedzieli, bo powiedziała koleżance o gwałcie i ciąży) Cytat:
![]() Cytat:
(ja nie pamiętam bóli partych, jakbym ich zupełnie nie miała, tylko te plecy) czy dobrze rozumiem, że zapłaconego ? no to miłego pukanka ... ja dopiero w niedzielę będę pukana ![]() a z tego co wiem to po CC można szybciej niż po SN ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko z Robertem jest gorzej ze zdrobnieniami, mi się Robcio nie podoba, Robercik już bardziej, ale też ... a Mateusz to Mateuszek, Matik, Mati, Maticzek, Matuszek, Mateo (ale oba imiona w sumie uważam za super i Mateusz i Robert) no a Kamila znam jednego i nie kojarzy mi się pozytywnie Edytowane przez olakola Czas edycji: 2010-06-22 o 23:26 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko czasem jest tak że nie wszystkie cytaty dodaje.. chyba jest jakiś limit w ilości ale nikt nie wie jaki ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zadomowienie
|
honolinka i karolcia228 - jakie bierzecie preparaty witaminowe (feminatal metafolin DHEA 400 może) ? tak się zastanawiam, czy przypadkiem jest teraz na rynku jakaś witaminka na "duże dziecko"
![]() karolcia228 - trzymaj się jutro ![]() anoxa - super, że zakupy się udały ![]() no i nie smutaj się, jutro go dokładnie obejrzą i może w poniedziałek CC razem ze mną ? ![]() agravka - a może ty w poniedziałek masz ochotę mi potowarzyszyć ? i jeszcze zapraszam anię, żeby tak nie cierpiała Któraś jeszcze chętna na poniedziałek ? Zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
Siala - ty nie miałaś teraz być pukana? czy to takie Expresowe - Sekundowe naliczanie było? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On tylko poczuje łózko pod sobą i już śpi, zanim poduszki dotknie xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Raczkowanie
|
olakola - podobno scoobs ma termin na poniedziałek.. tylko nie jestem pewna, ale chyba rano o tym pisała.
siala - jak ja jutro zaczne cytowac, to dopiero będzie.... rozkręcę sie i zaczne Pana Tadeusza cytowac... |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zadomowienie
|
Dzis mielismy zabiegany dzien
![]() U pediatry wszystko w porzadku, pare dni temu odpadl malej pepek, ale zostal maly kawaleczek, wiec doktor sie go pozbyl dzisiaj ![]() Milena wazy juz 3950g ![]() ![]() Nastepna wizyta w sierpniu dopiero i wtedy szczepienia. Bylismy tez zawiezc kartke, kwiaty i slodycze do szpitala. To sie nad pytali, kiedy wracamy ![]() Misiulka pytalas o skok wzrostowy - trwa to 1-2 dni na szczescie ![]() lazurowa ciesze sie, ze wizyta ok i pessar dziala vette to bedziesz akrobatka juz naprawde po spaniu w takiej pozycji ![]() Wlasnie...kiedy i kto zaklada kontynuacje naszego watku na odchowalni? |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Raczkowanie
|
Poza tym miałam się pochwalić, że zamówiłam naklejki na ścianę, nad komódkę i łóżeczko jeszcze tu w tym mieszkanku, bo pokoik dopiero urządzimy prawdziwy już w domku naszym, ale póki co jej kącik chciałam jakoś urozmaicić. Chciałam jakieś Kubusiowe zamówić, ale za tą cenę warto było. Już przyszły i naprawdę są super.
powiedzcie czy nie jakas kicha, bo nie nakleiłam jeszcze nic!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1064038896 ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Edytuje, dałam 10 pln |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zadomowienie
|
słyszałyście może o tym żołnierzu, co mu tydzień temu 2 ręce przyszyli i że to była pierwsza operacja w Polsce przyszycia na raz 2 rąk (no i że się udała
![]() To w moim szpitalu w Trzebnicy ![]() ![]() mam nadzieję, że są tak dobrzy w wyjmowaniu jak w przyszywaniu ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
![]() no jakto kto ?! no Ty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.