|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
i do tego jest przystojny
ooo ja jeżeli mogę wyślę bloga siostrze a ona swojemu chłopakowi, bo wkurza ją jego styl. ![]() poszłam sobie schować kota do garażu, a wcześniej przed garażem zostawiłam miseczkę z karmą, a tam co zastałam? jeża jedzącego karmę i jeszcze jak śmiesznie chrupał.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-22 o 22:17 |
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
jeej, dziewczyny, Tż się ucieszy jak mu powiem.
niby nic pewnie nie powie, ale już widzę ten rumieniec entuzjazmu na jego twarzy, że takie laski i w dodatku MOJE Żbiki go chwalą ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- idę zaraz spać, bo jutro po 6:00 wstaję. i kolejny dzień: dzień dobry, proszę bardzo; dzień dobry, proszę bardzo!; dzień dobry, proszęęę bardzooo.. będzie dobrze! ![]() dobranoc Żbiczynki. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3094 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja nigdy nie odbieram domowego jak jestem sama w domu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeżu ale ten ten zestaw jego z tym kapeluszem jest świetny . hejjj ;** myślałam że będę miała tyyyleee do nadrabiania a tu tak skromnie . byłam u chrześniaka i nad jeziorkiem. mały brój, na końcu wpadł nam to wody . tzn przy brzegu chodził i siup na du.pkę spadł. dobrze że miałyśmy rzeczy do przebrania .w ogóle Francja przegrała . kurde a ja obstawiłam 2:1 . buu.
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-06-22 o 23:00 |
|||||
|
|
|
#3095 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
tez dzisiejszy listonosz się nie patrzył tak dziwnie na mnie, to był jakiś specjalny chyba, może z urzędu skarbowego bo ten co zawsze przychodzi to tak się patrzył ostatnio, że Cytat:
Cytat:
![]() i jak tam jak tam się podoba? Cytat:
no, załóż inteligo, ale będziesz płaciła za przelewy w tym banku ![]() swoja droga czy ten bank ma cos extra ze mimo tych oplat za przelewy ludzie sie decyduja ? dobre % lokat czy co?Cytat:
zupełnie jak u mnie namówić do czegoś takiego... ![]() Cytat:
Cytat:
mało coś piszecie dziś ![]() ciekawe czy Dominika się dodzwoniła do upierdliwej hurtowni w końcu nikt nie wziął od niej kontaktu?byłam na tej rozmowie, jakies 3 minuty w środku ![]() ano, i lepiej płacą, ale już się nie nastawiam, nie wymyślam co za to kupię, ani nic z tych rzeczy. ![]() wypożyczyłam sobie ks. po ang
|
||||||||
|
|
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
teofilów
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20190126] [/QUOTE]![]() bardzo mi się podoba ![]() nie mogę się doczekać malowania i meblowania, ach ![]() głowę mi nadal chce rozpiżdżyć ( słuchałyście Czesia z włatcóf much? "Czeeeeeeesio, musisz nas uratować! Ale jak? Tam jest taka ściana, musisz ją rozpiżdżyć! Czesio umie rozpiździć"
|
#3097 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20190126]w ogóle Francja przegrała
. kurde a ja obstawiłam 2:1 . buu.[/QUOTE]Ja identycznie ![]() Cytat:
![]() Ja zakładałam ze względu na renomę, to było trzy lata temu, a "PKO to jednak PKO" ![]() Na lokacie mam 4,44% ![]() Ale jedno - interfejs mają znacznie przyjaźniejszy i w ogóle zakładanie itd bardziej ogarnięte, przyjazne ![]() Kilka dni temu płaciłam pierwszy raz delfinkiem. Pani do mnie "to ta nowa z czipem? o jaaa " i z namaszczeniem wkładała w czytnik Weronika, właśnie mi napisała, że Dominika dzwoniła kilka razy i nic. Zadzwoniła z zastrzeżonego i dopiero odebrali. "Powiedziała, że dziękuje za takie traktowane, czyli pewnie odeśle nam kasę" W kulki polecieli ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
Uwielbiam oglądać mieszkania (a już np plany domów - )
|
||
|
|
|
#3098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale każdy uwielbia urządzać gniazdko ![]() dawno już czesia nie oglądałam Cytat:
no ta, renoma renoma, to się jednak zawsze będzie liczyło. a co za chipowa ? ja nie znam! z m masz?ale chamstwo szkoda trochę. dołączyłabym do zbiorowego zamówienia, ale tam się dziewczyny bardzo szybko rzucają i o. poza tym zależało mi na tym czego już nie ma :<tak się objawia to widać ja też powinnam ![]() i chyba każdy kto kupił mieszkanie
|
||
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PAAACZCIE, tak sobie weszłam, a tu: 11 maja 2010 r. wprowadziliśmy zmiany w ofercie Konta Inteligo. Oprocentowanie Konta Inteligo wynosi obecnie 0%, a większość operacji wykonywanych przez Klientów w serwisie transakcyjnym samodzielnie staje się bezpłatna. Oferta obejmuje wszystkie konta założone od 11 maja br. Właściciele rachunków uruchomionych wcześniej mogą w dowolnej chwili podjąć decyzję o przejściu na nowe warunki poprzez wypełnienie oświadczenia dostępnego w serwisie transakcyjnym. ![]() Tylko czemu samo nie weszło ale zaraz poszukam i wypełnię to jakieś oświadczenie.Taa, nie masz? <wysmiewacz> TEN CHIPMoja zakochałam się w niej
|
|
|
|
|
#3100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mnie wku.wili pokażę Wam fotki jak już będzie pomalowane i urządzone porobię specjalnie dla Was ;*
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-06-23 o 00:03 |
|
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, wcześniej 0,5% było oprocentowanie nominalne, kilka groszy wpadało
a teraz można przejść na to bezpłatne konto z 0% oprocentowaniem. Ale to i tak wolę zero opłat (nadal trzeba mieć >100 zł, żeby nie płacić za prowadzenie )---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
A nie masz z ogłoszenia? To chociaż napisz więcej, jak duże, ile kosztowało
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Zadomowienie
|
Załącznik 3204548
Załącznik 3204549 Załącznik 3204550 Załącznik 3204551 Załącznik 3204552 Załącznik 3204553 Załącznik 3204554 udało mi się wstawić te cholerne załączniki ![]() moje własne i ciasne 2 pokoje
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-06-23 o 00:07 |
|
|
|
#3103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te mam z ogłoszenia, udało mi się wstawić (bo za pierwszym razem coś mi nie pojszło )i oto właśnie moje malutkie m3 o super dużym metrażu 39,5 m2 ;D
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-06-23 o 00:12 |
|
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie wygląda nawet przed odświeżaniem
Ale rzeczywiście malutkie, skoro dwa pokoje na 40 metrach ![]() Swoją drogą czemu się nazywa w takim razie m3?
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jest prawie 40 a szukałam takiego najmniejszego 26 ![]() m2 - pokój i kuchnia, m3 - 2 pokoje i kuchnia, m4 - 3 pokoje i kuchnia, m5 - 4 pokoje i kuchnia
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszesz ile kosztowało?
|
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z opłatami notarialnymi 185 tys.
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teofilów to od mojej strony (musiałam sprawdzić |
|
|
|
|
#3109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale oprocentowanienominalne też większe niż było na izzy koncie w mBanku ![]() eKonto ma nominalne % ? i czym się ten chip rózni ![]() ja nie mam pewnie dlatego, że jeszcze mam izzy, jakos sie nie moge zebrac zeby zadzwonic na infolinie po eKonto ![]() moja szara tunika w białe kropy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wcale nie takie ciasne. (też żyję w takich 'ciasnych' )bardzo ładnie wygląda bez remontu nawet, i ta podłoga, drewniania nie ?super na prawdę. ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- faktycznie dobra cena ![]() ostatnio z tż zerkaliśmy sobie na ceny mieszkań w Warszawie ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- za metr wychodzi bardzo mało, w Warszawie są prawie za drugie tyle więcej ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- ej. sprawdziłam o tej karcie chipowej... (cipowej ) i ja mam taką od zawsze chyba ![]() w necie piszą, że jak używa się cipowej, to trzeba na czas transakcji umieścić ją w czytniku, nie wystarczy paskiem magentycznym przejechać. no i mi zazwyczaj wsadzali ją w czytnik. w kerfie tylko używają paska magnetycznego. czyli że niby mam taką fajną, a nawet o tym nie wiem
|
|||
|
|
|
#3110 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czemu się jeszcze nie żbiknęłyśmy? ![]() Cytat:
daję-płacę-wychodzę nawet nie wiedziałam, że jakieś czipowe są żem zacofana tak, podłoga drewniana zastanawiam się właśnie czy nie wymienić jej na ciemną deskę podłogową bądź panele
|
|
#3111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie zapiłabyś? ![]() ![]() Cytat:
do października ![]() Ale wjeżdżam od strony Aleksandrowa Wiadomo, zależy jak z kasą stoisz podłoga niby najważniejsza i na niej powinno się najmniej oszczędzać. Ale jeśli to dobrej jakości drewno, niezniszczone, to ja bym zostawiła
|
||
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a to wszystko dlatego, że nie znoszę paneli )drewno jest takie... domowe ![]() własnine tak czytam mojego posta czytam... wtf?! głodnemu chleb na myśli? no cipowa, nie wiedziałam, że to jakaś nowość, mam ją od paru lat
|
|
|
|
|
#3113 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie jest zniszczone i jest dosyć ładne, daje takie fajne ciepełko Cytat:
no ale racja, drewno jest takie właśnie domowe i "ciepłe"
|
|
#3114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny ma styl, nie ma może wolnego brata bliźniaka ![]() Ja też, dupę. Ona mi wybaczy ![]() A może osobiście to zdjęcia jej zawiozę, niedługo w Gdyni będę ? Chociaż jak teraz wyślesz poleconym to szybciej dojdą. Cytat:
Żbiki się wpraszają. ![]() Ja mam drewno w pokoju a siostra panele i o wiele lepsze to drewno, tylko, że niszczy się np. od krzesełka przy biurku, czy od słońca w salonie się nam rozeschła, szpary się porobiły. |
||
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
chiddy baardzo ładne to mieszkanie, a gdy będzie umeblowane to już w ogóle.
dżem dobry;* wstałam o 8. Sukces! tyryryry..... nienawidzę poczty polskiej!
|
#3117 | |
|
Zadomowienie
|
Kurde, rzeczywiście.
![]() Najlepiej niech to będą trojaczki, bo ja też bym była chętna. Co ci zrobili? ![]() Ja na razie mam dobre doświadczenia z pocztą polską. Cytat:
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę, ale tam trzeba najpierw to wydrukowane zawieźć czy coś, nie ogarniam i chyba do 27 lipca jest rejestracja. |
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
ejj a może czworaczki?
Weronika od ponad tygodnia czekam na bardzo bardzo ważną przesyłkę. Jutro odbiorę ją w Warszawie. A jak nie dojdzie to będzie lipa.
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Ciii, nie chcę zapeszać, ale nie szukajcie mi już biletu
![]() Jestem mistrzem kombinacji ;p Jakaś laska w Wawy wyśle mi bez pola, a ja w Gdańsku z inną laską wymienię się na ten z polem, bo ona znalazła pracę i już nie chcę spać na polu. Jak to trzeba ludziom ufać ![]() I Marta, ja mi ona nie wyślę, to ją znajdziesz i spałujesz, ok ?
Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-06-23 o 10:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

tylko jesteś pewna, że tego chcesz?

super ma gust 
ooo ja jeżeli mogę wyślę bloga siostrze a ona swojemu chłopakowi, bo wkurza ją jego styl.
niby nic pewnie nie powie, ale już widzę ten rumieniec entuzjazmu na jego twarzy, że takie laski i w dodatku MOJE Żbiki go chwalą

.
. kurde a ja obstawiłam 2:1 . buu.

? dobre % lokat czy co?
w końcu nikt nie wziął od niej kontaktu?
( słuchałyście Czesia z włatcóf much? 

zakochałam się w niej 
(musiałam sprawdzić