|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cześć
U nas niedobrze- Tomek ma temperature. Może od zębów, jak nie przejdzie jutro idziemy do lekarza. I mój tato jest w szpitalu ehh jak się sypie to wszystko naraz.Jeszcze jutro o 12 mam egzamin na który nic nie umiem Cass jutro trzymam kciuki za Ciebie Miramej dalej się nie odzywała...hmm a weszłam w sumie głownie po to czy wiadomo co u niej
|
|
#1022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
trzymam kciuki za tatę
|
|
#1023 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
to bede jednak dalej dawac Cytat:
a co z tata? za egzczeko, mariolka, aannuullaa dzieki za komentarze
|
|
#1024 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przepraszam, ale dzis was jeszcze nie ponadrabiam, postaram się od jutra bo jakos ciagle źle sie czuje tak mi przykro
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie Kubcio z nieba tak pokierował, by siostra przyszła w dniu ("datowo")w którym odszedł, by wynagrodzić wam cierpienie,smutek, żal i byście byli w tym dniu weselsi mocno przytulam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#1026 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
co myslicie?:
http://allegro.pl/item1082863640_n_k...opca_r_31.html
|
|
#1027 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy z Bartoszkiem
za przemiłe komentarze do naszego albumu![]() Cytat:
Napiszę i wrzucę do kulinarnego Cytat:
![]() pięknie je,zawsze to lepiej jak dziecko ma apetytCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1028 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
zaliczylam 40min orbika i jestem mokraaaa
![]() Cytat:
o kurcze skad te bakterie mam nadzieje ze szybko wyleczycie![]() Cytat:
a u nas dalej zebow nie widac wiec to chyba nie na zeby...... Cytat:
![]() Cytat:
wow ale ma spust chlopak je za Eryka chyba tez![]() Cytat:
zdrowka dla taty i Tomka za egzamin ![]() Cytat:
|
|
#1029 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może być od ząbków Za zdrówko Tomcia i zdrówko taty![]() Też się martwię o Miramejka ![]() Cytat:
Cytat:
Bartoszkowi przebiła się lewa dolna dwójka ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- A jak Wercia? |
|||
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() troche lepiej dzisiaj, temp. nie bylo , mam nadzieje ze w nocy tez nie bedzie-tylko pewnie obudzi sie z zatkanym noskiem i trzeba bedzie udroznic co wiaze sie z placzemjak narazie spi prawie od 2 godzin
|
|
#1031 | |
|
Wtajemniczenie
|
anula w kąciku kulinarnym masz przepis na Strogonowa
Jeżeli masz ochotę,to próbuj ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
To dobrze za to.Ja już lecę Coś wizaż mi muli Spokojnej nocki |
|
|
|
|
#1032 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wszystkie kciuki
![]() Cytat:
![]() Svinecka o kurczę biedny Marcelek, ale musiał płakać ale ma apetyt ![]() Cytat:
Amelia się buntuje i nie chce, zresztą wszystko ostatnio jest u niej na nie Boję się, że bunt dwulatka nastąpił wcześniej ![]() Cytat:
będzie dobrze ![]() marica5 tyle mogę zrobić ![]() Cytat:
![]() Malutka śpi, ale nosek zatkany i pokasłuje Bierze antybiotyk więc może wszystko na raz wyleczy.Wkleiłam nowe fotki
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2010-06-22 o 22:54 |
||||
|
|
|
#1033 |
|
Rozeznanie
|
Svinecka biedny Marci , mam nadzieje ,ze nie spuchnie mu ten luk brwiowy za bardzo . A apetyt ma niezly
Cass oczywiscie jutro mocno trzymam kciuki !!! Napewno zdasz , uda sie !!! Musisz byc takiej mysli . Marico , przykre to co pisalas . Mam nadzieje ,ze sytuacja sie poprawi .Wredna Kurcze kolejny maluszek goraczkuje , zeby to bylo na zabki.Kupilismy dzisiaj ten aparat no i mialam tza na wieczor z glowy . Jak z dzieckiem , dostal nowa zabawke i oderwac sie nie mogl .Lece ogladac zdjecia dzieciaczkow , ktore powstawialyscie . ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() z samego rana wpadam złożyć życzenia naszym kochanym roczniaczkom Martysiu i Amelciu uśmiechajcie się każdego dnia, rośnijcie jak na drożdżach i bądźcie pociechą swoich rodziców. Kochana Zosiu, rośnij zdrowo Skarbku ![]()
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-06-23 o 07:01 |
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
A dziś dzień Taty
nie mamy żadnego upominku.Same w sobie jesteśmy prezentem ![]() Córci minął kolejny miesiąc niezauważenie.Jakoś mi umknęło w tym ferworze pourlopowym ![]() Wstałam 7:30. Może dlatego że mleczko piła o 4:30.Allle się wyspałam suuper.Chłeptam kawkę, dumam co na śniadanko ześć i trzymam kciuki za Cass
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1036 |
|
BAN stały
|
Svi, no to musiałaś się wystraszyć małym, dobrze ze nic się nie stało Marica Cass włąśnie zaczęłaś egzamin, kciuki mocno zaciśnięte ![]() Wredna za Tomaszka zeby szybko przeszło ![]() sylka za ząbki ![]() hej mamusie witam sie z kawka wczoraj lekkie plamienie a dzis normalnie... w styczniu mialam i teraz ![]() czy któras z was roiła sorbet? mam troche truskawek a lodow nie moge to pomyslalam ze moze sorbet zrobie tylko chcialabym jakis sprawdzony przepis Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2010-06-23 o 08:46 |
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Skierko,poprostu mielisz truskawki.Ja blenderem je traktowałam.Dawałam troszke cukru i odrobinkę wody.Rozlewałam do plastikowych pudełeczek i zamrażałam.
|
|
|
#1038 |
|
BAN stały
|
dzieki Kasiu
lece do klubu zobaczyc przepis na strogonowa bo tez mnie ciekawi i kiedys mialam robic no i chcialam sie pochwalic ale pocichutku ze Amelka juz tak na nabial zjedzony przeze mnie nie reaguje jak wczesniej... pije kawe z mlekiem, jem ciastka i buzka czysta... Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2010-06-23 o 09:00 |
|
|
|
#1039 |
|
Rozeznanie
|
Witam z rana w nie za ciekawym nastroju....
Niby dzień radosny Myszka ma juz roczek, ale z drugiej strony taki smutem mam w sercu że brak słów, ciężko mi strasznie... |
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja już po śniadaniu , kawce i Bartus również ![]() życzę wszystkim małym solenizantom duuuużo zdrówka i usmiechu na twarzy! za Cass cały czas trzymam! i leceeee bo mam tyyyle pracy i obowiązków,ze nie wiem od czego zacząc a jeszcze Bartosz ma zadanie namalowac laurkę ... dobrze, ze kredkami to nie będzie tyle pracy ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
i dla Myszki |
|
|
|
|
#1041 |
|
Ola-Unhola
|
Cześć
Zaglądam do Was, bo się strasznie stęskniłam Jakoś nie mam weny, humoru czy jak to inaczej nazwać. Dołki różne się przypałętały i tak jakoś mija dzień za dniem w kiepskim nastroju.. Składam zaległe życzenia Małym Solenizantom, a szczególnie mojej Synowej Dzisiejszym Świętującym również przesyłam moc buziaków Miłego Dnia
|
#1042 |
|
Rozeznanie
|
Najlepsze zyczonka dla Amelki i Martynki !!! Rosnijcie zdrowo , badzcie pociecha waszych rodzicow !!!
Dla Zosi rowniez najlepsze zyczonka !
|
#1043 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurcze jakie to dziwne uczucie niby czuje sie taka straszną radość ale z 2 strony straszny smutek, i jak to pogodzić, musze sie czyms zająć bo zwariuje |
||||
|
|
|
#1044 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zdrówko Amelki.Śliczną masz córeńkę Cytat:
![]() Też myślę o Cass Cytat:
@ nie zazdroszczę ![]() Z sorbetem nie pomogę,bo nie robiłam ![]() Dzień dobry Ale piękny mamy ranek ![]() Nocka przespana,standardowo 2 razy cycuś i pobudka o 6.15 rano ![]() Bartosz ugryzł mnie dzisiaj w palec( i to tak konkretnie ) jak mu smarowałam dziąsełko aż dziw że jeszcze nie zatopił kiełków w cycusiu.Już prawie wakacje,w szkole luzy,jutro muszę kupić Damianowi jakieś kwiaty na zakończenie roku Zbieramy się na spacerek ![]() Miłego dnia anula przepis na Strogonowa masz w wątku kulinarnym Czeko,Wredna jak dzieciaczki dzisiaj? Miramej,Unholy wracajcie do nas ![]() Jeszcze raz dziekujemy za komentarze do albumu
|
|||
|
|
|
#1045 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ale piekna pogoda-mysle ze moge wyjsc z mala na dwor co ? nocka spokojna bez placzu i cala przespana kupsko wala takie ze spodnie do prania i cala usmolona , nie wiem czy z lekow robi taki rzadkie kupy no i kaszki zostawila polowe , ciekawe ile obiadku zje Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
|
|
#1046 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawe jak Cass idzie/ poszlo? Oczywiscie
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze wpadnie do nas z dobrymi wiesciami i bedzie imprezaaa
|
#1048 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na pewno bardzo Ci ciężko,ale staraj się cieszyć tym co masz |
||||
|
|
|
#1049 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wracaj do nas jak najszybciej, tęsknimy Mam nadzieję, że to chwilowe dołki a nie jakieś poważne kłopoty już doczytałam, bardzo dziękuję, kupie mięsko i spróbuję zrobić ![]() Cass trzymam kciuki od samego rana Katarzynko jestem w szoku jak Laurcia pospała, my też dzisiaj szaleńczo do 6.30 ![]() Dzień dobry Martynka z samego rana wręczyła tatusiowi czekoladki i laurkę Talent własnego dziecka go powalił Gonię od rana jak zwariowana, w końcu udało mi się z kawą siąść
|
|
#1050 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
właśnie weszła do szafy ze swoimi ciuszkami i wszystk wyrzuciła, no to dała mamie prace żeby za dużo nie myślała
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

ehh jak się sypie to wszystko naraz.

za egz
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mocno przytulam 

zajdl caly obiad i pojechalismy po Eryka i na dwor, na dworzu standartowo zjadl cala sucha bulke i pol paki chrupek kukurydzianych a jak wrocilismy do domu to wciagnal dwa deserki z kaszka po 200 gram, czyli 400 gram
pięknie je,zawsze to lepiej jak dziecko ma apetyt

nerwy poszarpie i tyle. Dobrze, ze nocka znośna 
mam nadzieje ze szybko wyleczycie

. Jak z dzieckiem , dostal nowa zabawke i oderwac sie nie mogl .
suuper.
wczoraj lekkie plamienie a dzis normalnie... w styczniu mialam i teraz