|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3422 | ||
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziekuje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- kiedy wyjeżdzasz? ![]() mmmmm jak mi się marzą wakacje ![]() Moje dopiero za miesiąc z hakiem ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- oho, Anke widzę trzeba kawę szykować Ciekawe czy wczorajszą odebrała? ![]()
![]() |
#3424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tydzień w Bieszczadach, potem mnie zmienia koleżanka ![]() A reszta lipca bardzo pracowita ![]()
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Anka
kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Ilios kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Justyna kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Kamusia kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Pisarka kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Daria kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Motylek kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Crysza kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Lu kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Groszek kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Hisia kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - wiewiora kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Asia kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Julka kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Madie kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Kasienka kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Angela kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Bloomsia kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - Anisia kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - anielice kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - diablice kawa Załącznik 3204676 i ciacholowy usmiech Załącznik 3204677 - i dla tych o ktorych zapomnialam ![]()
#3426 |
PIP.
|
a w ogole to wczoraj siedzimy sobie z Radzolem i on w kolejnym przyplywie swej fazy zazdrosciowej teraz z kolei zaczal byc zazdrosny o bylego TZa, ze z nim tyle bylam
![]() ![]()
![]() |
#3427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() jakiś samczy popęd? ![]()
![]() |
#3428 |
PIP.
|
a w ogole chcialam wyznac, ze strasznie podoba mi sie piosenka sofie ellis bextor -> http://www.youtube.com/watch?v=yKxaVriQaDU a takze Tom Boxter & Antonia -> http://www.youtube.com/watch?v=ik5CC...layer_embedded
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Anisiu ![]() ![]() wieeeesz.... to jest Radzol ![]() ![]() najlepszy tekscior ostatnio to jak cos tam mi gada o slubie, a ja, zeby go jakos zbyc, to mu mowie, ze nie ma tak prosto - najpierw musi poprosic mojego tate o moja reke. a radzol "why only hand? i will ask for your all body" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Mam w perspektywie pracę i wizytę Irlandczyka, przyjaciela mojego stryjka
![]()
#3431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to super ![]() Ciekawe czy Irlandczykowi spodoba się nasz kraj? ![]()
![]() |
#3432 |
PIP.
|
ale jak sobie wyobrazam Radzola przed moim tata proszacego o moja reke i reszte ciala tez to sikam
![]() no, ale jak juz mowilam - po Radzolu to kazdy potencjalny przyszly zwiazek bedzie ultra nudny i monotonny ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Pisareczko, fajowo ![]() ja ostatnio tez mialam do oprowadzania kumpla i musze powiedziec, ze takie oprowadzanie sprawia, ze sie na nowo odkrywa swoja wlasna okolice ![]() ![]() a teraz jak przyjedzie Niuniol z Niuniolowym Mezem w czasie wakacji - to ich tez bede oprowadzac, bo w Poznaniu nie byli jeszcze ![]()
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
I dziś tak z marszu, tak po prostu- ot!
Następuje Ilioska w kolejny rok życia krok. I na tę okoliczność z głębi serca, szczerze Pragnę życzyć Ilioskowi spełnienia tego, w co wierzy Życzyć szczęścia, pogody ducha, uśmiechu Pewności siebie, otwartości i skłonności do grzechu Życzyć tego, co w życiu ważne dla każdego Zdrowia, siły do walki, pogardy dla złego Oby Iliosek miał szczęście do trafnych wyborów Dobrych ludzi przyciągał i pilnował honoru I by mógł Iliosek usiąść i z czystym sumieniem powiedzieć: "Mam fajne życie, przyjaciół wielu, kawałek nieba Kocham i jestem kochana- czego więcej potrzeba?" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam jego teksty! ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- O. Anthony był w Polsce wiele lat temu, jak byłam mała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3435 | ||
Zakorzenienie
|
Proszę farmerki o jednego (ostatniego) klika na rozrost mojego storage
![]() Tylko trzeba post wyszukac na mojej tablicy, bo pewnie jest juz w starszych postach ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() Anka mnie zmiotła.. ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() Fajnie tak umiec jezyki obce ![]()
![]() |
#3436 | ||
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() sliczne ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- od razu dziekuje za kliki kurnikowe u TZ, bo moge pomiescic 40 kurek teraz ![]() jak bede miala tam kajs 35 kur, to wtedy zapuszcze powiekszenie na 60 ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- no i fajnie, ze mozna obory teraz powiekszac klikami ![]() bo mialam w perspektywie kupowanie nastepnego lokum ![]()
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Kochany Niuniolu!!!
Życzę Ci dużo siły, żebyś zawsze mogła strzelić karkiem Załącznik 3204713 szybkich nóg odzianych w wygodne buty, żebyś mogła szybko lecieć jak puszczą Majkola Załącznik 3204714 pysznej kozy na obiad Załącznik 3204715 garderoby jak z SITC pełnej sukienek Załącznik 3204720 lakierów we wszystkich odcieniach różu i fioletu Załącznik 3204721 szminek, które sprawdzają się w kryzysowych sytuacjach Załącznik 3204722 czystej podłogi Załącznik 3204723 dzieci tyle, żeby na drużynę piłkarską wystarczyło Załącznik 3204724 Ten Tego Tamtego Załącznik 3204731 i ![]() Załącznik 3204727
#3439 |
Zakorzenienie
|
Kochanemu Niuniolowi nr 2 ( choc dla mnie obie jestescie number one ![]() który jest dziewczyną na 102 z okazji urodzinowego święta niech wie, ze i Grochu o niej pamięta i życzy wszystkiego co najlepsze żeby wokół było czyste powietrze bez wredot i złych ludzi a Twe serce niech ciągle miłość budzi niech każdy dzień bedzie radosny od lata, przez jesien , zime, az do wiosny żeby Niuniolowa przyjaźń przetrwała i Justynka już Cie zawsze kochała bo Majkel patrząc jak sie kochacie ociera po kryjomu łzy w swej komnacie jest taki szczęsliwy , że dzięki Niemu inni maja to, co może nie dane było Jemu miłość, przyjaźń i oddanie ale od nas to masz moj Panie ![]() a dziś Majkel świetuj z Niuniolem z żadnym innym babolem pocałuj gdzie trzeba niech Ilios dotknie kawałek nieba sto lat Iliosku kochany dziś mozesz być troche narąbany choć nie zapomnij o swym tacie bo on na pewno nieraz zmieniał Ci gacie ( no co w koncu dzien ojca ![]() zdrowie Niuniola ![]() i losowe foteczki , żeby było to niebo ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-23 o 08:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Justyna
![]() i w ogole dzien dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Anisia dzieki za kawe ![]() ten Radziol to rzeczywiscie bombastic fantastic : chcialem prosic o cale cialo Moniki ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Groniu, jak ładnie
![]()
#3442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najbardziej mi sie koza podobała ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3443 | |||
Zakorzenienie
|
my tez za Toba
![]() biale wlosy z czarnych ![]() Cytat:
a co do nowego , swiezego, to dla mnie to nie jest, bo pamietam ile razy sobie tu pisalysmy jak trafilismy tu, za co go kochamy. a dzien bedzie szczegolny dla kazdej z nas tam w srodku w sercu i nawet jak ktoras napisze tylko : kocham Cie Majkel i nigdy nie przestane, to dla mnie to tez jest cos wspanialego i jak komus starczy tylko to napisac to czemu nie ![]() tak naprawde jezeli Majkel naprawde ma te rocznice, to ma wglad do naszych serc i mysli i nie musi niczego czytac ![]() a nawet jak ktos nie przyjdzie i nic nie napisze, nie znaczy, ze nie siedzi moze sam w kaciku, slucha Majkola i placze do poduszki. to tyle mojego wywodu Aneczko ![]() dla mnie mozesz nie w rocznice pisac takie rzeczy, bo uwielbiam twoje pioro, wyznania i zawsze na nich placze ![]() Cytat:
![]() a dobrze sie w takich czujesz? Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | ||
PIP.
|
Cytat:
![]() Niuniioooooluuuu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
tylko zeby Grzesiek se kozy w avek nie dal
![]() bo on lubi takie stworki ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- ja o ten tego juz nie wspominal, bo sama nie wiem co i jak ![]() jak juz bedzie wiadomo ten tego, to bedzie ten tego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
PIP.
|
HtW w rmfie
![]()
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
nikt nic nie napisał, a prawie godzina uplynela
![]()
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
![]()
#3449 |
Zakorzenienie
|
O przepraszam, ja napisałam - całe pół strony w Wordzie
![]()
#3450 |
PIP.
|
![]() ja juz myslalam, ze nie dziala mi odswiezanie albo cos ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.