| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-23, 11:13 | #3451 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

nie działaja nam palce nibylandzkie chyba    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:16 | #3452 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:20 | #3453 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:30 | #3454 | ||
| Zakorzenienie | 

Dobry   ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:  Z czarnego na taki jaśniutki w kilka godzin  I nawet nie wyszedł jakiś tam żółciak, fajnie, inaczej    Cytat: 
  I jak ja mam ten ciacholowy uśmiech zjeść  Połamię sobie zeby na zębach  Już wiem...kawę wypiję a uśmiech postawię przed sobą  No ba...w końcu druga Irlandia   | ||
|     | 
|  2010-06-23, 11:32 | #3455 | 
| Zakorzenienie | 

Ahooooooooooooooooooooooo  ooj !

__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:35 | #3456 | 
| Zakorzenienie | 

ej a czemu ja myślałam, że to Kama zafarbowała się na blond?   przywiesiło mnie czy coś   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:37 | #3457 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
     Ah uuuuuuuuj Katrina   | |
|     | 
|  2010-06-23, 11:43 | #3458 | 
| PIP. | 

i cisza   ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- o nie cisza, tylko teraz mi faktycznie odswiezanie nie zadzialalo   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:44 | #3459 | 
| Zakorzenienie | 

Kiślok   a new project opracowany w glowie  jutro przeleje mysli do worda   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:45 | #3460 | 
| Zakorzenienie | 

ja zniknelam, bo sobie wspe nowa nabylam i ukladalam   co poziom, to drozsze te wyspy, a takie same , jak tansze  u P. mam te z wulkanem, to fajne ma takie greckie te wjazdy do samolotu i statku  a ja wzielam te bajkowa teraz, bo 3 mialam identic   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:45 | #3461 | 
| Zakorzenienie | 

Niuniolowi dzisiaj życzę, Olgierdów pełną piczę (  ) Radżola uhahanego, Z kozą w Radżolandii na Ciebie czekającego. Czildren machen też Wam życzę, Gdy od Olka uwolnisz piczę. Zdrówka, szczęścia, miłości wiele, Życzy Dżunior i jego rodziciele    
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:46 | #3462 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ciekawe co na Anisie tak dziala w pracy ze pisze zawsze kisloka   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-23, 11:46 | #3463 | 
| Zakorzenienie | 

Kurde... kłaść się spać czy machnąć kawę? Spałam dzisiaj całą godzinę   
|     | 
|  2010-06-23, 11:47 | #3464 | |
| Zakorzenienie | 

Jakie wyspy Grosiu     ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-06-23, 11:53 | #3465 | |||
| Zakorzenienie | 

Kasiek, ale walnela z tymi piczami i Olkiem , bosze   Ilios weź se to wydrukuj i za 30 lat poczytaj  moze juz wnukom  i bedzie reklama : babciu, Ty taka bylas   ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat: 
  na Ti kamyki w statuy wkladalam, bo chcialm nowy poziom  a nie, bo Ty masz ciagle 1 wyspe chbya na Hi, a mozesz juz chyba druga se kupic  ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat: 
  zebys potem z nami byla, to sie wyspij  ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- a co ona ma do kawy machnac  smietany  ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat: 
   ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Justyna, prawda, bo kichnelam  ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- P. napisal mi esa, ze juz za godzine jada do domu, a w ogole rano byl, to mnie do pracy podrzucil, dziwne  tacie dal ciastka i koszulke, to tata ciastkami sie ucieszyl, to koszulke P. zabral z powrotem, zeby mu w sobote dac   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |||
|     | 
|  2010-06-23, 11:53 | #3466 | 
| Zakorzenienie | 

łoraju, to jak kichnięte to zaklepane     
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:55 | #3467 | 
| Zakorzenienie | 

Ej nie czaje Was. Czuje się troche jak nachlana. Idę machnąć sobie prysznic i moze z godzinę przekimam. Adioooooooooooooooooooooo os   
|     | 
|  2010-06-23, 11:55 | #3468 | |||
| PIP. | 

Cytat: 
  jaki poemat piekny   Cytat: 
  a wczoraj 2  kawa jest the best  Cytat: 

__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | |||
|     | 
|  2010-06-23, 11:56 | #3469 | 
| Zakorzenienie | 

siemacie lachony Ilioch gdzie wodka  ?? 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:56 | #3470 | 
| Zakorzenienie | 

http://www.pba-auctions-michaeljackson.com/home.php http://www.lepoint.fr/culture/paris-...0-469375_3.php Nie publikowane fotki Majkola  Ponoć 1999r. miały być wykorzystane do promocji Vincka, ale Sony (sucks) odrzuciło   | 
|     | 
|  2010-06-23, 11:57 | #3471 | 
| PIP. | 

trzasnelam karkiem wlasnie    
|     | 
|  2010-06-23, 12:02 | #3472 | 
| PIP. | 

Z okazji mych urodzin stawiam   modżito grande  Załącznik 3204947 wódkę [z lodem i truskawkami ofkorz   ] Załącznik 3204948 tort Załącznik 3204949 oraz obowiązkowo: carmex Załącznik 3204950 samafaja   Załącznik 3204954 
|     | 
|  2010-06-23, 12:03 | #3473 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

Zarąbiście, uwielbiam zmiany.   Muszę zmykać, niestety.   | 
|     | 
|  2010-06-23, 12:03 | #3474 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-06-23, 12:03 | #3475 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

Cytat: 
     | |
|     | 
|  2010-06-23, 12:06 | #3476 | 
| Zakorzenienie | 

ej wiecie co gadałam z Cavi wiecie, że Paddy musiał opuścić klasztor bo ta picza z Polski co śpiewa religijne pieśni jest z nim w ciąży   normalnie moda na sukces   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 12:08 | #3477 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Chyba nei mówimy o Rubiku   | |
|     | 
|  2010-06-23, 12:12 | #3478 | 
| Zakorzenienie | 

nie to taka laska z szansy na sukces, Viola

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 12:15 | #3479 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  a mam teraz luncz, wiec moge popisac  ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Kama zabilas mnie tymi fotami   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-23, 12:17 | #3480 | 
| Zakorzenienie | 

Wszystko co dobre to ja   Polecam się na przyszłośc   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.